novasportsΗ πολυαναμενόμενη συνάντηση του Ιβάν Σαββίδη με τον Ζήση Βρύζα πραγματοποιήθηκε μεν αλλά δεν ήταν του εύρους, σ? επίπεδο χρονικής διάρκειας, που θα ήθελαν κι οι δυο προκειμένου να γίνει η διεξοδική συζήτηση που έχει ζητήσει από τον πρώην τεχνικό διευθυντή ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Το μόνο σίγουρο είναι, πως δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο επιστροφής του Βρύζα όχι απλά στο πόστο που μέχρι πρότινος είχε, αλλά γενικότερα σε οτιδήποτε έχει να κάνει με την ομάδα. Και παρά τη σύντομη συζήτηση που είχαν οι δυο άνδρες χτες, το δεδομένο αυτό αναφέρθηκε για μια ακόμη φορά, ότι κι αν ειπώθηκε με αφορμή την παρουσία του πρώην στελέχους του "Δικεφάλου" στο γήπεδο της Τούμπας. Κι αυτό είναι κάτι που θα αποδειχτεί μέσα από τις εξελίξεις στο άμεσο μέλλον.
Το πότε θα γίνει νέα συνάντηση παραμένει άγνωστο καθώς ο ομογενής επιχειρηματίας αναχώρησε εκ νέου από Θεσσαλονίκη λόγω των επιχειρηματικών του δραστηριοτήτων.
Ζήσης Βρύζας (ΙΙ)
Re: Ζήσης Βρύζας (ΙΙ)
- abc_o_ karpouzas
- desperando
- Επικοινωνία:
αυτη τη στιγμη ειναι 50-50 να συνεχισει ο βρυζας με τον ΠΑΟΚ... αλλα φυσικα οχι τεχνικος διευθυντης
- Trilofiotis
- abc_o_ karpouzas
Η μη απόκτηση εξτρέμ τώρα δικαιώνεται...
** Το καλοκαίρι θα'ναι ελεύθερος ο Νταρμπό?
** Το καλοκαίρι θα'ναι ελεύθερος ο Νταρμπό?

σε είχα για πιο ψαγμένο ρε αστροναύτη και οχι παιδί των αρδ.
θέμα Νταρμπο είπαμε. μια φώτο που βγήκε εδω μέσα με το ΖΒ να τρώει με ενα μαυρούκο. ΟΝΟΜΑ δεν ειπε κανείς καθως ήταν εξαιρετικά δύσκολο (για να μην πω απίθανο) κάποιος να δει ποιος πράγματι ειναι ο παίχτης.
κάποιοι ΑΡΔ έβγαλαν οτι ειναι το ελεφαντάκι. ξανά λέω ΑΡΔ. να το ξαναπώ; ΑΡΔ.
το να το κάνουμε σημαία (γιατι το εχεις ξαναγράψει αρκετές φορές) δεν είναι κατι το τιμητικό πιστεύω. ισα ισα που δείχνει οτι τρώμε αμάσητη οτι προσφέρουν οι ΑΡΔ.
επίσης απο τη στιγμή που η επίσημη θέση που εχει βγει μέχρι τώρα απο την παε ειναι οτι ο ΖΒ ΔΕΝ θα επιστρέψει ως τδ στην παε τοτε δεν κατανοώ το λόγο του να πιστεύουμε τους αρδ και οχι την παε. εκτός αν οι αρδ ΕΙΝΑΙ ΠΑΟΚ μέχρι τα μπούνια, εργάζονται ανιδιοτελώς για τον ΠΑΟΚ και δεν το ξέρουμε.....
και να ειμαι απολύτως ειλικρινής, περιμένω πότε θα έρθει η ώρα να πατήσω υποβολή δίπλα απο το κλειδώστε θέμα στο παρόν τοπικ.
αλλά μέχρι τότε δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε το άσπρο μαύρο αλλα και ούτε να οξύνουμε τα ήδη οξυμένα πνεύματα.
ελπίζω και πιστεύω να κατανοήσεις. αν οχι περιμένω να εξηγείς καλύτερα τις απόψεις σου και να μήν αφήνεις τέτοιου είδους μυθεύματα να πλανώνται.

θέμα Νταρμπο είπαμε. μια φώτο που βγήκε εδω μέσα με το ΖΒ να τρώει με ενα μαυρούκο. ΟΝΟΜΑ δεν ειπε κανείς καθως ήταν εξαιρετικά δύσκολο (για να μην πω απίθανο) κάποιος να δει ποιος πράγματι ειναι ο παίχτης.
κάποιοι ΑΡΔ έβγαλαν οτι ειναι το ελεφαντάκι. ξανά λέω ΑΡΔ. να το ξαναπώ; ΑΡΔ.
το να το κάνουμε σημαία (γιατι το εχεις ξαναγράψει αρκετές φορές) δεν είναι κατι το τιμητικό πιστεύω. ισα ισα που δείχνει οτι τρώμε αμάσητη οτι προσφέρουν οι ΑΡΔ.
επίσης απο τη στιγμή που η επίσημη θέση που εχει βγει μέχρι τώρα απο την παε ειναι οτι ο ΖΒ ΔΕΝ θα επιστρέψει ως τδ στην παε τοτε δεν κατανοώ το λόγο του να πιστεύουμε τους αρδ και οχι την παε. εκτός αν οι αρδ ΕΙΝΑΙ ΠΑΟΚ μέχρι τα μπούνια, εργάζονται ανιδιοτελώς για τον ΠΑΟΚ και δεν το ξέρουμε.....
και να ειμαι απολύτως ειλικρινής, περιμένω πότε θα έρθει η ώρα να πατήσω υποβολή δίπλα απο το κλειδώστε θέμα στο παρόν τοπικ.

αλλά μέχρι τότε δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε το άσπρο μαύρο αλλα και ούτε να οξύνουμε τα ήδη οξυμένα πνεύματα.
ελπίζω και πιστεύω να κατανοήσεις. αν οχι περιμένω να εξηγείς καλύτερα τις απόψεις σου και να μήν αφήνεις τέτοιου είδους μυθεύματα να πλανώνται.
Αγαπητέ φόλουερ & χέιτερ, ειλικρινά, δεν ξέρω αν τα'χει παίξει η νεομπλέ μνήμη σου ή απλώς κάνεις τη δουλειά σου...
Όχι μόνο επιβεβαιώθηκε από την παε ότι ο Νταρμπό ήρθε για τον ΠΑΟΚ -και συνέφαγε με τον Ζησάο Βρυζάο όπως αποδεικνύει εκείνη η ιστορική φωτό- αλλά επιβεβαιώθηκε και ότι ο παίκτης (λέμε τώρα) αρνήθηκε να προπονηθεί πριν υπογράψει το συμβόλαιό του.
Από κει και πέρα, εσύ πίστευε αυτά που λέει η -πάντα ντόμπρα- παε περί Βρύζα. Εμένα άσε με να βλέπω & να κρίνω τα γεγονότα.
Όχι μόνο επιβεβαιώθηκε από την παε ότι ο Νταρμπό ήρθε για τον ΠΑΟΚ -και συνέφαγε με τον Ζησάο Βρυζάο όπως αποδεικνύει εκείνη η ιστορική φωτό- αλλά επιβεβαιώθηκε και ότι ο παίκτης (λέμε τώρα) αρνήθηκε να προπονηθεί πριν υπογράψει το συμβόλαιό του.
Από κει και πέρα, εσύ πίστευε αυτά που λέει η -πάντα ντόμπρα- παε περί Βρύζα. Εμένα άσε με να βλέπω & να κρίνω τα γεγονότα.
επειδη μου λες οτι επιβεβαιωθηκε απο την παε, θα παρακαλουσα ενα δημοσιευμα ΤΗΣ ΠΑΕ που να επιβεβαιωνει αυτο που λες.
μη μου βαλεις λινκ απο σαϊτς ή απο "αρθράκια" στο fb κτλ κτλ γιατι ειπαμε.
α! και πιασε και μια φωτο Πασιεντσα αν εχεις προχειρη.
υγ: δεν σε ειπε κανεις να μη βλεπεις και να μη κρινεις. ισα ισα, για αυτο ειναι ΚΑΙ τα φορουμ.
αλλα σε λεω να εχεις λιγο εγωϊσμο ωστε να μην τρως αμασητη την αρδοοτροφή. και εγω το παθαινω και ολοι μας. δεν σε κατηγορω. αλλα απο την άλλη να σκεφτόμαστε οτι και δεν υπαρχει καλυτερος κριτής απο αυτον που περιμενει πρωτα να εξελιχτουν τα γεγονοτα και μετα με ηρεμια και συνεση κρινει αυτα που εγιναν.
μη μου βαλεις λινκ απο σαϊτς ή απο "αρθράκια" στο fb κτλ κτλ γιατι ειπαμε.
α! και πιασε και μια φωτο Πασιεντσα αν εχεις προχειρη.

υγ: δεν σε ειπε κανεις να μη βλεπεις και να μη κρινεις. ισα ισα, για αυτο ειναι ΚΑΙ τα φορουμ.
αλλα σε λεω να εχεις λιγο εγωϊσμο ωστε να μην τρως αμασητη την αρδοοτροφή. και εγω το παθαινω και ολοι μας. δεν σε κατηγορω. αλλα απο την άλλη να σκεφτόμαστε οτι και δεν υπαρχει καλυτερος κριτής απο αυτον που περιμενει πρωτα να εξελιχτουν τα γεγονοτα και μετα με ηρεμια και συνεση κρινει αυτα που εγιναν.
Δημοσίευμα της παε? Καταλαβαίνει τί γράφει το νεομπλέ πληκτρολόγιό σου?
Η παε, αγαπητέ, δεν δημοσιεύει αλλά ανακοινώνει.&-
Από κει και πέρα διαρρέει στα αρδ της.
Τον Νταρμπό τον επιβεβαίωσε -μη μπορώντας να κάνει αλλιώς- στα αρδ της.*
Όπως επιβεβαίωσε/διέρρευσε τις επαφές με τον Ντέβιτς...
* Η αρδιά στην υπόθεση Νταρμπό θα μπορούσε να είναι ότι αρνηθηκε να προπονηθεί προτού υπογράψει. Εγώ, προσωπικά, πιστεύω ότι ο Τρελός τον έδιωξε κλοτσιδών... Κάτι που δεν έκανε με τον Παπατζόν...
Η παε, αγαπητέ, δεν δημοσιεύει αλλά ανακοινώνει.&-
Από κει και πέρα διαρρέει στα αρδ της.
Τον Νταρμπό τον επιβεβαίωσε -μη μπορώντας να κάνει αλλιώς- στα αρδ της.*
Όπως επιβεβαίωσε/διέρρευσε τις επαφές με τον Ντέβιτς...
* Η αρδιά στην υπόθεση Νταρμπό θα μπορούσε να είναι ότι αρνηθηκε να προπονηθεί προτού υπογράψει. Εγώ, προσωπικά, πιστεύω ότι ο Τρελός τον έδιωξε κλοτσιδών... Κάτι που δεν έκανε με τον Παπατζόν...
η τουμπα αδειασε και καποιοι το βιολι τους
ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΑΡΔ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ 999 στις 1000 ΙΣΧΥΕΙ
ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΑΡΔ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ και δεν διαψευδεται 999 στις 1000 ΙΣΧΥΕΙ
ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΑΡΔ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ και δεν διαψευδεται ΑΛΛΑ και δεν συμεφερει την παε ΤΟΤΕ 1000%
ειναι ψευδης για τους γνωστους αγνωστους
ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΑΡΔ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ 999 στις 1000 ΙΣΧΥΕΙ
ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΑΡΔ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ και δεν διαψευδεται 999 στις 1000 ΙΣΧΥΕΙ
ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΑΡΔ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ και δεν διαψευδεται ΑΛΛΑ και δεν συμεφερει την παε ΤΟΤΕ 1000%
ειναι ψευδης για τους γνωστους αγνωστους
πρώτον, το πληκτρολόγιο μου, πάντα ηταν μπλε. σοβαρά τώρα, έχει εκείνα τα μπλε led-ακια που γουστάρω.
δεύτερον..... δεν χρειάζεται να το κάνεις. δεν πιάνει.
τρίτον και ουσιαστικότερο, το -μη μπορώντας να κάνει αλλιώς- τι σημαίνει δλδ για να καταλάβω. οτι ήταν σε απόγνωση; που τι; είπαν οτι θα βάλουν να προπονηθεί ενας παίχτης που -καλός ή κακός παίχτης- ο Άγγελος πριν καν τον δει τελικά τον έδιωξε με τις κλωτσιές;
Και τον Παπατζόν, ναι οι αρδ είπαν, αλλα είπαν γιατί τον είδαν να κάνει προπονήσεις. Έχει διαφορά πιστεύω τεράστια.
και αλλο να διαρρέεις Ντέβιτς και άλλο Νταρμπο θεωρώ... δεν νομίζεις;
στην τελική αν πιστεύεις οτι καθε λιγο προτρέχουν στην...παροχολογία για να...καθησυχάζουν τα πλήθη θα έλεγαν για τον πρώτο ή για τον δεύτερο; ή εστω για κάποιον αλλο, μαυρούκο 1 και κάτι μπόϊ που θα έκανε πιο γούστο το όνομα του;
εντέλει δεν έχεις καταλάβει ότι τέτοιες ιστορίες σαν τις παραπάνω είναι ένας απο τους λόγους που πλεον στην παε μας εχει… τρομάξει ο νους τους και καθε τρεις και λιγο πλεον βγαίνουν και διαψεύδουν φημες;
το αφήνω εδω, θεμα Νταρμπο το ελεφαντακι the 2nd season - the lost files , καθώς ενα ταλιμπανάκι θελει να γράψει και αυτό στο παλιομπλέ πληκτρολόγιο μου.
υγ:μια ανακοίνωση, είναι δημοσιευση. http://en.wiktionary.org/wiki/%CE%B4%CE ... F%83%CE%B7

δεύτερον..... δεν χρειάζεται να το κάνεις. δεν πιάνει.

τρίτον και ουσιαστικότερο, το -μη μπορώντας να κάνει αλλιώς- τι σημαίνει δλδ για να καταλάβω. οτι ήταν σε απόγνωση; που τι; είπαν οτι θα βάλουν να προπονηθεί ενας παίχτης που -καλός ή κακός παίχτης- ο Άγγελος πριν καν τον δει τελικά τον έδιωξε με τις κλωτσιές;

Και τον Παπατζόν, ναι οι αρδ είπαν, αλλα είπαν γιατί τον είδαν να κάνει προπονήσεις. Έχει διαφορά πιστεύω τεράστια.
και αλλο να διαρρέεις Ντέβιτς και άλλο Νταρμπο θεωρώ... δεν νομίζεις;

στην τελική αν πιστεύεις οτι καθε λιγο προτρέχουν στην...παροχολογία για να...καθησυχάζουν τα πλήθη θα έλεγαν για τον πρώτο ή για τον δεύτερο; ή εστω για κάποιον αλλο, μαυρούκο 1 και κάτι μπόϊ που θα έκανε πιο γούστο το όνομα του;
εντέλει δεν έχεις καταλάβει ότι τέτοιες ιστορίες σαν τις παραπάνω είναι ένας απο τους λόγους που πλεον στην παε μας εχει… τρομάξει ο νους τους και καθε τρεις και λιγο πλεον βγαίνουν και διαψεύδουν φημες;
το αφήνω εδω, θεμα Νταρμπο το ελεφαντακι the 2nd season - the lost files , καθώς ενα ταλιμπανάκι θελει να γράψει και αυτό στο παλιομπλέ πληκτρολόγιο μου.

υγ:μια ανακοίνωση, είναι δημοσιευση. http://en.wiktionary.org/wiki/%CE%B4%CE ... F%83%CE%B7
- desperando
- Επικοινωνία:
ιαματικες που κανουν καλο και στα πονακιαgiapas έγραψε:Από πηγέςTrilofiotis έγραψε:Despe το ποσοστό απο που πηγάζει;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- paokovios1974