Βέροια - Π.Α.Ο.Κ. 1-3, MVP, σχόλια & παραλείπομενα
- ΑποστόληςΑ
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 6 times
- Μπαρκαρούτσος
Re: Βέροια - Π.Α.Ο.Κ. 1-3, MVP, σχόλια & παραλείπομενα
Καλωσόρισες κι από εμένα! Εγώ ενέκρινα το σχόλιό σου, ελπίζω το υπόλοιπο forum να μην έχει κάποιο θέμα...
-
Φιλικο;
Οπως φιλικο ηταν και με τον ΟΦΗ και τον Παναιτωλικο;
9 καρτες βγηκαν (οι 6 για τον ΠΑΟΚ). Βγαινουν τοσες καρτες στα φιλικα; Αν δεν εβαζε ο ΠΑΟΚ πρωτος γκολ δεν θα λεγαμε τα ιδια σημερα.
Οπως φιλικο ηταν και με τον ΟΦΗ και τον Παναιτωλικο;
9 καρτες βγηκαν (οι 6 για τον ΠΑΟΚ). Βγαινουν τοσες καρτες στα φιλικα; Αν δεν εβαζε ο ΠΑΟΚ πρωτος γκολ δεν θα λεγαμε τα ιδια σημερα.
Ρε τι βλακείες διαβάζουμε και τι σημαίνει ότι το 80 τοις εκατό της Βέροιας είναι ΠΑΟΚ ? Λες στα μούτρα μας ότι ήταν στημένο το ματς ? Και αφήνετε να λέει αυτές τις αρλουμπες ? Και στην ξανθη έχουμε πολύ ΠΑΟΚ και στον ΟΦΗ όλοι είναι φιλοπαοκτσηδες ,τοτε τι ασχολούμαστε ? Υποστηρίζουμε μια ομάδα που στήνει ματς ? Να μην ασχοληθούμε τότε καθόλου με το άθλημα η να γίνουμε γαβροι να γιορτάζουμε και για τις κούπες
Λίγες κηδείες μας έχει κανει στο παρελθόν η βεροια ? Τα ξεχάσαμε ?
Ωραίοι οι μοντ αποδέχονται μια θεωρία καποιου που λέει ότι επειδή το ογδόντα της εκατό είναι ΠΑΟΚ στην Βέροια στήθηκε το ματς γιατί αυτό λέει στην ουσία χωρίς να αποδυκνειει τίποτε απολύτως ......
Ωραίοι οι μοντ αποδέχονται μια θεωρία καποιου που λέει ότι επειδή το ογδόντα της εκατό είναι ΠΑΟΚ στην Βέροια στήθηκε το ματς γιατί αυτό λέει στην ουσία χωρίς να αποδυκνειει τίποτε απολύτως ......
Είμαι Βέροια και φιλοΠαοκτσης
Όταν η βεροια ήταν β η γ εθνικη είμαι σίγουρος ότι δεν εισουν βεροια ούτε φιλοπαοκτσης ΠΑΟΚ είσαι η δεν είσαι δεν υπάρχουν "φιλο...."
Όταν η βεροια ήταν β η γ εθνικη είμαι σίγουρος ότι δεν εισουν βεροια ούτε φιλοπαοκτσης ΠΑΟΚ είσαι η δεν είσαι δεν υπάρχουν "φιλο...."
buffos έγραψε:Αμα δεν καταλαβαίνετε τι βλέπετε υπάρχει θέμα.
1) Η ομάδα δεν έπαιξε καλά. Μέτριότατα έπαιξε. ΄
2) Έβαλε 3 με ευστοχία τεράστια
3) Έχασε πολλές ευκαιρίες η Βέροια
4) Παρόλα τα 3 χαφ στο κέντρο που κάπως συμμάζεψαν την κατάσταση δεχθήκαμε πολλές φάσεις
Αν το σκορ καλύπτει τα πραγματικά προβλήματα που είναι εκεί σε επόμενα ματς δεν θα τα καλύπτει. Οχι με τον Εργοτέλη φυσικά...
Δεν έχει αλλάξει τίποτα απολύτως

fn1m έγραψε:Τουλάχιστον νικάμε στα φιλικά, κάτι είναι κι αυτό, χαχα!![]()

- kazampoukou
Το οτι υπαρχει βρωμα και λερα στο ποδοσφαιρο , οπως και στην κοινωνια, ειναι το μονο σιγουρο...αλλα απο την αλλη το οτι δεν υπαρχει αθλητης που να καθεται να χασει...ειναι εξισου σιγουρο! Καλα τα λες παντως φιλε Τρακερ...αν και εχω τις ενστασεις μου αλλα ειναι μακρα συζητηση, η οποια δια μεσου πληκτρολογιου δεν δυναμαι να την αναπτυξω...καλως ηρθες!
- kazampoukou
Καλα μην τον φαμε κιολας τον ανθρωπο, την αποξη του ειπε...ειπε οτι ολη η πολη γνωριζε πως το παιχνιδι ειναι οβερ, παντως αυτο ηταν και το πιθανοτερο...παντως Τρακερ, το εγραψα και λιγα ποστ πιο πανω, τα μονα ΦΙΛΙΚΑ που δινει οΠΑΟΚ ειναι με την Κ20!!!!!!!!!!!!!!! ολα τα υπολοιπα ειναι πιο κοντα στην σφαιρα της φαντασιας, εκτος αν εχεις αποδειξεις για το εναντιον....
Μιας και τη σακουλεύεται ασύμμετρα & πολυδιάστατα ο τράκερ, να μας πει αν θέλει
- ποιοί ήταν οι τέσσερις καλύτεροι παίκτες του γηπέδου και ποιοί οι τέσσερις χειρότεροι
- αν τα δύο ανύπαρκτα οφσάιντ (Μακ & Γκολάσα) υποδείχθηκαν για να μην πάει το ματς 7+ καθώς είχε συμφωνηθεί το 4 έως 6 γκολ
- πόσοι παίκτες της Βέροιας με δηλωμένα αντιπαοκτσήδικα αισθήματα αγωνίστηκαν
- ποιοί ήταν οι τέσσερις καλύτεροι παίκτες του γηπέδου και ποιοί οι τέσσερις χειρότεροι
- αν τα δύο ανύπαρκτα οφσάιντ (Μακ & Γκολάσα) υποδείχθηκαν για να μην πάει το ματς 7+ καθώς είχε συμφωνηθεί το 4 έως 6 γκολ
- πόσοι παίκτες της Βέροιας με δηλωμένα αντιπαοκτσήδικα αισθήματα αγωνίστηκαν
-
Φιλε tracker, αν βγεις και στις καφετεριες στη Θεσσαλονικη αλλα και μεσα στο ιδιο το γηπεδο της Τουμπας και ακουσεις τις θεωριες που λενε καποιοι, στο τελος θα θες να αλλαξεις χωρα.
Το οτι το λενε ολοι στη Βεροια δεν μου λεει κατι. Εδω ολοι ακουνε Ραπτοπουλο, τι να λεμε τωρα;
Σου λεω οτι και με τον ΟΦΗ λογω της παρουσιας του Μαχλα στην Τουμπα ολοι ελεγαν για φιλικο. Φαγαμε 3 και εξαφανιστηκαν αυτοι που τα ελεγαν. Το ιδιο και με τον Παναιτωλικο. Οτι ο Χαβος, ο Φωτακης, ο Μαλεζας και ο Λαζαρ θα κατσουν να χασουν. Εξαφανιστηκαν κι αυτοι μετα.
Αυτο που λες για τον Κοστα, αν θυμαμαι καλα, δεν ηταν καρατιά αλλα πηγε πρωτα στην μπαλα και μετα βρηκε τον παιχτη της Βεροιας. Στην Αγγλια δεν ειναι καν φαουλ.
Αλλα ενταξει αν θες να πιστεψεις οτι ηταν φιλικο, ποιος ειμαι εγω για να σου πω να μην το κανεις. Απλα δεν μου φαινεται λογικο να γραφεται κατι τετοιο σε φορουμ του ΠΑΟΚ.
Το οτι το λενε ολοι στη Βεροια δεν μου λεει κατι. Εδω ολοι ακουνε Ραπτοπουλο, τι να λεμε τωρα;
Σου λεω οτι και με τον ΟΦΗ λογω της παρουσιας του Μαχλα στην Τουμπα ολοι ελεγαν για φιλικο. Φαγαμε 3 και εξαφανιστηκαν αυτοι που τα ελεγαν. Το ιδιο και με τον Παναιτωλικο. Οτι ο Χαβος, ο Φωτακης, ο Μαλεζας και ο Λαζαρ θα κατσουν να χασουν. Εξαφανιστηκαν κι αυτοι μετα.
Αυτο που λες για τον Κοστα, αν θυμαμαι καλα, δεν ηταν καρατιά αλλα πηγε πρωτα στην μπαλα και μετα βρηκε τον παιχτη της Βεροιας. Στην Αγγλια δεν ειναι καν φαουλ.
Αλλα ενταξει αν θες να πιστεψεις οτι ηταν φιλικο, ποιος ειμαι εγω για να σου πω να μην το κανεις. Απλα δεν μου φαινεται λογικο να γραφεται κατι τετοιο σε φορουμ του ΠΑΟΚ.
θα διαφωνησω καθετα και οριζοντια και επι ταυτα με το συντοπιτη τρακερ.
επειδη στο παρελθον εμενα διπλα απο γεωργιαδη (δεξι μπακ) και κατω απο ολαϊταν και καλι, επειδη ξερω παιχτες της βεροιας και μιλαω μαζι τους (βεργωνη κα), ξερω οτι τετοια ματς ειναι αγωνες που τους περιμενουν πως και πως μπας και τσιμπησουν καμια μεταγραφη ή κανα εξτρα πριμαδακι. ουτε φιλικα ουτε τπτ. ισα ισα.
απο την αλλη, ειναι προς τιμην της ομαδας της βεροιας, οτι κανενα ματς τουλαχιστον μεσα στην εδρα της δεν το παιζει ανταρτικο. οπως και προχθες. πολλες φορες το πληρωνει αλλα δοξα το Θεο οποιοι πανε γηπεδο ευχαριστιουνται μπαλιτσα. και για αυτο και ολοι ξερουμε οτι τετοια ματς κατα 90% ειναι οβερ...
επισης, το 80 ειναι του ματς. αντε ενα 60-70% θα συμφωνησω. οπως και οτι ο συνδεσμος ειναι πολυ δυνατος, οπως και οτι συνδεσμοι αλλων ομαδων -πλην βεροιας φυσικα- ΔΕΝ υπαρχουν (ενας ντεμεκ της αεκ δεν μπορει κανεις να το πει συνδεσμο).
στα του ματς που ρωτησαν μερικα παιδια, δεν εχω κατι να προσθεσω απο αυτα που ειπωθηκαν και οτι σιγουρα ο νοβοας εδειχνε -και ειναι- 4 κλασεις πανω απο ολους και οτι μπηκε ο γκολασα και ειδαμε μετα απο 2 μηνες τον ΠΑΟΚ να κανει κοντρα.
επισης περα απο το κραξιμο που ακουσαν πολλοι. βρυζας, αγγελος, σαλπι και.... καρυπιδης οι γκεστ οφ ονορ......
εντυπωση εκανε η εξαιρετικα μικρη παρουσια ΠΑΟΚτσηδων και ολοι συμφωνουσαν οτι ηταν η πιο μικρη εκδρομη που εγινε ποτε στη βεροια απο ΠΑΟΚ.
επειδη στο παρελθον εμενα διπλα απο γεωργιαδη (δεξι μπακ) και κατω απο ολαϊταν και καλι, επειδη ξερω παιχτες της βεροιας και μιλαω μαζι τους (βεργωνη κα), ξερω οτι τετοια ματς ειναι αγωνες που τους περιμενουν πως και πως μπας και τσιμπησουν καμια μεταγραφη ή κανα εξτρα πριμαδακι. ουτε φιλικα ουτε τπτ. ισα ισα.
απο την αλλη, ειναι προς τιμην της ομαδας της βεροιας, οτι κανενα ματς τουλαχιστον μεσα στην εδρα της δεν το παιζει ανταρτικο. οπως και προχθες. πολλες φορες το πληρωνει αλλα δοξα το Θεο οποιοι πανε γηπεδο ευχαριστιουνται μπαλιτσα. και για αυτο και ολοι ξερουμε οτι τετοια ματς κατα 90% ειναι οβερ...
επισης, το 80 ειναι του ματς. αντε ενα 60-70% θα συμφωνησω. οπως και οτι ο συνδεσμος ειναι πολυ δυνατος, οπως και οτι συνδεσμοι αλλων ομαδων -πλην βεροιας φυσικα- ΔΕΝ υπαρχουν (ενας ντεμεκ της αεκ δεν μπορει κανεις να το πει συνδεσμο).
στα του ματς που ρωτησαν μερικα παιδια, δεν εχω κατι να προσθεσω απο αυτα που ειπωθηκαν και οτι σιγουρα ο νοβοας εδειχνε -και ειναι- 4 κλασεις πανω απο ολους και οτι μπηκε ο γκολασα και ειδαμε μετα απο 2 μηνες τον ΠΑΟΚ να κανει κοντρα.
επισης περα απο το κραξιμο που ακουσαν πολλοι. βρυζας, αγγελος, σαλπι και.... καρυπιδης οι γκεστ οφ ονορ......
εντυπωση εκανε η εξαιρετικα μικρη παρουσια ΠΑΟΚτσηδων και ολοι συμφωνουσαν οτι ηταν η πιο μικρη εκδρομη που εγινε ποτε στη βεροια απο ΠΑΟΚ.
Καλωσήρθες tracker.
Τό 'δες, τό 'παιξες;
Πριν από το ματς: Σε 24 ματς πρωταθλήματος, η Βέροια έχει 13 over. Για να δούμε και το αντιπαράδειγμα, η Καλλονή έχει 6 (πετυχημένη η τηλεοπτική διαφήμιση: «over η Καλλονή»
). Η Βέροια λοιπόν παίζει με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ που έχει 19 over! Και υποστηρίζουμε τώρα ο μπουκ είναι ΤΟΣΟ μ@λ@κας που δεν καλύπτει τον κ@λο του, βάζοντας απόδοση 1,12 (ή ακόμη και Δ/Π). Τελικά οι εταιρίες στοιχηματισμού πρέπει να είναι εντελώς χάπατα και να μπαίνουν μέσα συνεχώς, για να βγάζουν μεροκάματο οι κλεφτοκοτάδες στο Γκρέτσια.
Υπάρχει βέβαια και η άλλη εξήγηση. Πως όταν κάποιοι ποντάρουν εκατομμύρια και ΧΑΝΟΥΝ, εμείς δεν το μαθαίνουμε ΠΟΤΕ.
Φίλε, όταν διαβάζεις κάπου έναν τίτλο, κάνε έναν κόπο, διάβασε και το κείμενο και βγάλε μετά συμπεράσματα.
Στα ματς που αναφέρεις, δεν υπάρχουν κατηγορίες εναντίον του ΠΑΟΚ (ούτε του γάβρου). Υπάρχουν μόνο ενάντια στις ομάδες που δέχονται τα (πολλά) γκολ. Π.χ. κατηγορείται η Καλλονή ότι με 1 over μέχρι τότε, έφαγε 5 από τον γάβρο, οπότε βγαίνει ο παίκτης της ομάδας και δικαιολογείται: «φάγαμε το πρώτο και παρατήσαμε το ματς». Αν είσαι «αγνός φίλαθλος» τον πιστεύεις, αν είσαι μπουκ και πλήρωσες κέρδη, βάζεις λυτούς και δεμένους να το βγάλουν στημένο. Μπορεί και να είναι, δεν το ξέρω εγώ, δεν το ξέρεις κι εσύ (εκτός κι αν είσαι αυτός που το έστησες).
Κι εγώ διάβασα τόσα αρνητικά για το κάπνισμα, που έκοψα το διάβασμα.
ΥΓ: Γράφεις τη γνώμη σου, γράφω τα επιχειρήματά μου.
tracker έγραψε:Όλη η πόλη το ήξερε, μία εβδομάδα πριν ότι θα βγει over.
Τό 'δες, τό 'παιξες;
Πριν από το ματς: Σε 24 ματς πρωταθλήματος, η Βέροια έχει 13 over. Για να δούμε και το αντιπαράδειγμα, η Καλλονή έχει 6 (πετυχημένη η τηλεοπτική διαφήμιση: «over η Καλλονή»

Υπάρχει βέβαια και η άλλη εξήγηση. Πως όταν κάποιοι ποντάρουν εκατομμύρια και ΧΑΝΟΥΝ, εμείς δεν το μαθαίνουμε ΠΟΤΕ.
tracker έγραψε:Αλλά μου προκαλεί μεγάλη απορία ότι ο Ολυμπιακός κατηγορείται για 6 στημένα ματς, η Βέροια για άλλα 6, ο ΠΑΟΚ για 3 (αν θυμάμαι καλά) και πάει λέγοντας.
Φίλε, όταν διαβάζεις κάπου έναν τίτλο, κάνε έναν κόπο, διάβασε και το κείμενο και βγάλε μετά συμπεράσματα.
Στα ματς που αναφέρεις, δεν υπάρχουν κατηγορίες εναντίον του ΠΑΟΚ (ούτε του γάβρου). Υπάρχουν μόνο ενάντια στις ομάδες που δέχονται τα (πολλά) γκολ. Π.χ. κατηγορείται η Καλλονή ότι με 1 over μέχρι τότε, έφαγε 5 από τον γάβρο, οπότε βγαίνει ο παίκτης της ομάδας και δικαιολογείται: «φάγαμε το πρώτο και παρατήσαμε το ματς». Αν είσαι «αγνός φίλαθλος» τον πιστεύεις, αν είσαι μπουκ και πλήρωσες κέρδη, βάζεις λυτούς και δεμένους να το βγάλουν στημένο. Μπορεί και να είναι, δεν το ξέρω εγώ, δεν το ξέρεις κι εσύ (εκτός κι αν είσαι αυτός που το έστησες).
tracker έγραψε:Εγώ φίλε και συντοπίτη σταμάτησα να πηγαίνω γήπεδο, γιατί βαρέθηκά να ακούω για φιλικά και στημένους αγώνες.
Κι εγώ διάβασα τόσα αρνητικά για το κάπνισμα, που έκοψα το διάβασμα.

ΥΓ: Γράφεις τη γνώμη σου, γράφω τα επιχειρήματά μου.
- kazampoukou
Τρακερ, με ολο τον σεβασμο θα σε συμβουλευσω να μην ακους πολλα λογια και να μην πιανεσαι απο τα λεγομενα των πολλων. το να βγει μια φημη , εντος και εκτος εισαγωγικων, για ενα παιχνιδι ειναι ο,τι πιο απλο και ευκολο...και εξηγουμαι, πηγαιναμε να παιξουμε εναν αγωνα, ο αντιπαλος αδιαφορος ενω εμεις πηγαιναμε για πρωταθλημα. βρισκομασταν 2 βαθμους πισω απο τον 1 και στα αποδυτηρια μας λεει ογεν. αρχηγος της ομαδας- ο διαιτητης θα μας εχει στον αφρο, οι αντιπαλοι το ιδιο. παμε να κερδισουμε 2-0 να παμε σπιτια μας ωραια και καλα-....αποτελεσμα 1 ημιχρονου, χανουμε 2-0 και παιζουμε με 10!!!!! δηλαδη, Χαιρετα μου τον πλατανο. εν τελει κερδισαμε 4-3!!!!! αλλα με πολυ ξυλο... 

Που κατηγορείται ο ΠΑΟΚ για 3 αγώνες πας καλά; για κανένα δεν κατηγορείται αφήνουμε όποιον να ναι να πετάει λάσπη στον ανεμιστήρα μπράβο μπράβο