Ατρόμητος-Π.Α.Ο.Κ. 4-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
- Notorious4
Re: Ατρόμητος-Π.Α.Ο.Κ. 4-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Μέτα απο ακομή μια βαριά ήττα νομίζω πώς πλέον η αποχή είναι μονόδρομος.
Έγω σαν επιχειρηματίας αν δω πως το "σάπιο" μου εμπόρευμα πουλάει ακόμα λόγο "συσπείρωσης" , ανοχής και στήριξης ( που είχε ομάδα μέχρι και 2-3 βδομάδες πριν) δεν θα άλλαζα κάτι μέχρι να μου τσούξει λίγο η τσέπη.
Ο Ιβάν είναι παλιάς κοπής επιχειρηματίας , ετσι θεωρώ τουλάχιστον εγώ. Δεν είναι δικιά μας ευθύνη να βρούμε τι φταίει ας την βρούν οι υπεύθυνοι εγώ μέχρι τότε θα απέχω , όχι γιάτι δεν είμαι αρκετά ΠΑΟΚ αλλά επειδή πονάω και στεναχωριέμαι τόσο πολύ με την ομάδα και νομίζω αυτή είναι η ύστατη προσπάθεια για να αλλάξει κάτι.
Έγω σαν επιχειρηματίας αν δω πως το "σάπιο" μου εμπόρευμα πουλάει ακόμα λόγο "συσπείρωσης" , ανοχής και στήριξης ( που είχε ομάδα μέχρι και 2-3 βδομάδες πριν) δεν θα άλλαζα κάτι μέχρι να μου τσούξει λίγο η τσέπη.
Ο Ιβάν είναι παλιάς κοπής επιχειρηματίας , ετσι θεωρώ τουλάχιστον εγώ. Δεν είναι δικιά μας ευθύνη να βρούμε τι φταίει ας την βρούν οι υπεύθυνοι εγώ μέχρι τότε θα απέχω , όχι γιάτι δεν είμαι αρκετά ΠΑΟΚ αλλά επειδή πονάω και στεναχωριέμαι τόσο πολύ με την ομάδα και νομίζω αυτή είναι η ύστατη προσπάθεια για να αλλάξει κάτι.
- aisiodoksos
Τωρα που η ομαδα μας χρειαζετε τωρα ειναι που ΔΕΝ την παραταμε...οπως ειπε και ο Αποστολης σε ενα του ποστ...
ΑΛΛΑΓΕΣ εδω και τωρα.
στα του ματς τιποτα τιποτα τιποτα...το ματς χαθηκε στην ευκαιρια του περειρα , στην "αδρανεια" του σκονδρα και στην ηλιθιοτητα του Κλαους.
ΑΛΛΑΓΕΣ εδω και τωρα.
στα του ματς τιποτα τιποτα τιποτα...το ματς χαθηκε στην ευκαιρια του περειρα , στην "αδρανεια" του σκονδρα και στην ηλιθιοτητα του Κλαους.
ΤΑ ΚΑΣΤΡΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΑΠΟ ΜΕΣΑ
Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΤΗ
Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΤΗ
- Josey Wales
RoMaN έγραψε:Τώρα είναι η ευκαιρία να παρατήσετε το γαμωποδόσφαιρο και να στραφείτε σε μπάσκετ και volley (για όσους δεν μπορούν να πληρώνουν το 10ρικο του basket).
Νεαρέ (και πίστεψε με για καλό το λέω, τι δεν θα 'δινα να ήμουν πάλι κάτω από 30) έμείς που μεγαλώσαμε με αγγλικό ποδόσφαιρο το μεσημέρι του Σαββάτου δεν γίνεται να μην ασχολούμαστε με τη μπάλα. Γιατί τότε ακόμα υπήρχε αυτό που έκανε το ποδόσφαιρο το πιο αγαπητό άθλημα στον κόσμο. Δηλαδή η δυνατότητα του αδύναμου να νικήσει τον ισχυρότερο. Στην Ελλάδα μπορεί βέβαια να μην ίσχυε και τόσο πολύ, αλλά τουλάχιστον υπήρχε ακόμα.
Για τα άλλα τμήματα που λες όσα + θέλεις.
πάλι θα αλλάξει ο αριθμητής αλλά ο παρανομαστής θα παραμένει ίδιος ...άρε ζβ ******* γράψτο αλλιώς ****** Ντίνος θα κάνεις για να το πετυχαίνεις αυτό?
ΟΤΙ ΣΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ...ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΠΙΣΩ ΜΟΝΟ ΜΕ ΒΙΑ..
Μη φοβάστε ρε παιδιά, είπαμε πάμε για το 10/10
να μπει η ομάδα φορτσάτη στα playoff.
Αισιοδοξία θέλει, να τη μεταδώσουμε στην ομάδα, να νικάει 4 με 0 και τότε να κάνει fairplay.
να μπει η ομάδα φορτσάτη στα playoff.
Αισιοδοξία θέλει, να τη μεταδώσουμε στην ομάδα, να νικάει 4 με 0 και τότε να κάνει fairplay.
Δεν τελείωσε τίποτα ακόμα.
Ιβάν Σαββίδης 12/5/2015: Θέλω να φέρω τον ΠΑΟΚ στις πρώτες 20 ομάδες στην Ευρώπη.
Ιβάν Σαββίδης 12/5/2015: Θέλω να φέρω τον ΠΑΟΚ στις πρώτες 20 ομάδες στην Ευρώπη.
ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ παιδιά.
Μην μηδενίζουμε τα πάντα. Και μην τους παίρνει η μπάλα όλους τους ποδοσφαιριστές.
ΑΥΤΗ η ομάδα εάν είχε:
έναν ακόμη εξτρέμ
εναν ακόμη κανονικό 2ο σέντερ φορ (ναι δεν το έχουμε πει σχεδόν ποτέ)
και έναν κανονικό προπονητή που δεν θα είχε τα παιδιά του αλλά θα είχε ΟΛΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ
τότε θα χτυπούσε φέτος πρωτάθλημα.
Κύριε Βρυζα και κύριε Αναστασιάδη κρίμα που δεν τους βοηθήσατε.
Μην μηδενίζουμε τα πάντα. Και μην τους παίρνει η μπάλα όλους τους ποδοσφαιριστές.
ΑΥΤΗ η ομάδα εάν είχε:
έναν ακόμη εξτρέμ
εναν ακόμη κανονικό 2ο σέντερ φορ (ναι δεν το έχουμε πει σχεδόν ποτέ)
και έναν κανονικό προπονητή που δεν θα είχε τα παιδιά του αλλά θα είχε ΟΛΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ
τότε θα χτυπούσε φέτος πρωτάθλημα.
Κύριε Βρυζα και κύριε Αναστασιάδη κρίμα που δεν τους βοηθήσατε.
Έλειπα και δεν είδα τίποτα. Έκατσα και είδα τα γκολ. Στο τρίτο με έπιασε σκοτοδίνη. Στο τέταρτο ήμουν σίγουρος.
Ο Γεροποιμένας, εκεί στην Κρήτη που έκανε αγροτικό είμαι σίγουρος πως άλλαξε φρόνημα.
Έχει βαλθεί να μας καταστρέψει και το κάνει με απόλυτη επιτυχία.
Ο Γεροποιμένας, εκεί στην Κρήτη που έκανε αγροτικό είμαι σίγουρος πως άλλαξε φρόνημα.
Έχει βαλθεί να μας καταστρέψει και το κάνει με απόλυτη επιτυχία.
- falconakis
Για να φτάσω να τρολλάρω με MVP τον Σάλπι σημαίνει ότι ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ!!!!
ΦΤΑΝΕΙ!!!!
Δεν ξέρω ποιός φταίει και ποιός όχι και στο φινάλε ΔΕΝ με νοιάζει....
Αλλά το παίρνω την ευθύνη και κάθομαι στα αυγά μου και κάθε Κυριακή μια απ τα ίδια ΔΕΝ αντέχετε!!!
Από αυτό μέχρι να μου φταίει ο ΙΒάν όμως έχει μεγάλη διαφορά...
Ας κρατήσουν την αξιοπρέπεια τους και ας φύγουν μόνοι τους όσοι έχουν πραγματικά την ευθύνη...
Αλλά ρε παιδιά ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!!!!
ΕΛΕΟΣ!!!! ΧΑΣΑΜΕ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΑΣ ΠΙΑ!!!!

ΦΤΑΝΕΙ!!!!
Δεν ξέρω ποιός φταίει και ποιός όχι και στο φινάλε ΔΕΝ με νοιάζει....
Αλλά το παίρνω την ευθύνη και κάθομαι στα αυγά μου και κάθε Κυριακή μια απ τα ίδια ΔΕΝ αντέχετε!!!
Από αυτό μέχρι να μου φταίει ο ΙΒάν όμως έχει μεγάλη διαφορά...
Ας κρατήσουν την αξιοπρέπεια τους και ας φύγουν μόνοι τους όσοι έχουν πραγματικά την ευθύνη...
Αλλά ρε παιδιά ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!!!!
ΕΛΕΟΣ!!!! ΧΑΣΑΜΕ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΑΣ ΠΙΑ!!!!

ΠΑΟΚ μαζί σου μέχρι θάνατο!
Οσο μπαινω στο τοπικ και βλεπω το σκορ μου γυριζουν τα μυαλα...γιναμε καφενειο για καθε ομαδουλα της Αθηνας και της επαρχιας..
ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΕΠΟ,ΤΟΥ ΠΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΧΑΒΟΥΖΑΣ
Άσχετο αλλά τον Ούμπιντες που μένει ελεύθερος ελπίζω να τον έχουμε κλείσει για το καλοκαίρι.
Εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και πολυθεσίτης.
Εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και πολυθεσίτης.
εγω το χα πει τελος για μενα ο ΠΑΟΚ για φετος.Απτο ματς με γαυρο που παιξαμε σαν ομαδουλα για να παρουμε το Χ στην εδρα μας σε μια γεματη Τουμπα,καταλαβα οτι την ομαδα απλα δεν την ΝΟΙΑΖΕΙ για το υπολοιπο της σεζον,οποτε γιατι να νοιαξει εμενα...
αντε και του χρονου παιδια
αντε και του χρονου παιδια
-
Πολύ πίκρα ρε παιδιά, φθάνει πια
Κάθε Κυριακή χάνουμε την όρεξη για όλη την ερχόμενη εβδομάδα
Δε πάει άλλο έτσι....

Κάθε Κυριακή χάνουμε την όρεξη για όλη την ερχόμενη εβδομάδα
Δε πάει άλλο έτσι....

Κουπόνι υποστήριξης του Ερασιτέχνη για κάθε διαρκείας στο ποδόσφαιρο
- Μπαρκαρούτσος
Josey Wales έγραψε:RoMaN έγραψε:Τώρα είναι η ευκαιρία να παρατήσετε το γαμωποδόσφαιρο και να στραφείτε σε μπάσκετ και volley (για όσους δεν μπορούν να πληρώνουν το 10ρικο του basket).
Νεαρέ (και πίστεψε με για καλό το λέω, τι δεν θα 'δινα να ήμουν πάλι κάτω από 30) έμείς που μεγαλώσαμε με αγγλικό ποδόσφαιρο το μεσημέρι του Σαββάτου δεν γίνεται να μην ασχολούμαστε με τη μπάλα. Γιατί τότε ακόμα υπήρχε αυτό που έκανε το ποδόσφαιρο το πιο αγαπητό άθλημα στον κόσμο. Δηλαδή η δυνατότητα του αδύναμου να νικήσει τον ισχυρότερο. Στην Ελλάδα μπορεί βέβαια να μην ίσχυε και τόσο πολύ, αλλά τουλάχιστον υπήρχε ακόμα.
Για τα άλλα τμήματα που λες όσα + θέλεις.
Ρε δεν λέω γενικά, χαλαρώστε.. Εντάξει, εν βρασμώ έγραψα, ήμουν και ημιθανής από το διάβασμα.
Εννοώ να το δείτε πιο "light", πιο "Αδερφέ, πόσο είναι ο Π.Α.Ο.Κ.;" κι έτσι.. Δεν γίνεται να μας κοροϊδεύουν και να δίνετε τα λεφτά σας ό,τι και να γίνει!
Εντάξει, στήριξη, στήριξη, στήριξη, στήριξη, στήριξη, αλλά ήμαρτον... Αν στηρίζεις κάτι σάπιο, θα σαπίσεις κι εσύ..
Να δούμε λίγο βήματα προς τα μπρος, σε αγωνιστικό επίπεδο. Όχι τον Σαλπιγγίδη βασικό ξανά και ξανά και ξανά και ξανά, ε νισάφι!!!
Αν ήμουν ο Πόζογλου, θα είχα ήδη φύγει με τον Σαββίδη, τον Πέλκα ή και τον Ποζατζίδη...
Ούτε το 1.5 ευρώ που κάνει ο χυμός (σε κάποια μαγαζιά) δεν θέλω να δώσω για να δω ΑΥΤΟΝ τον Π.Α.Ο.Κ.!
ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο ανδρών. Στήριξη σε κάθε ομάδα που φορά το Δικέφαλο.
ΑΣ εκσυγχρονίσου να παίρνουμε εισιτήρια από το ιντερνέτ, φτιάξτε ΜΠΟΥΤΙΚ και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ασχοληθείτε με τον αθλητισμό των ΑμεΑ και τα e-sports!
ΑΣ εκσυγχρονίσου να παίρνουμε εισιτήρια από το ιντερνέτ, φτιάξτε ΜΠΟΥΤΙΚ και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ασχοληθείτε με τον αθλητισμό των ΑμεΑ και τα e-sports!
ενταξει. ανοιξα το κινητο, ειδα τη συνθεση και για πρωτη φορα μετα απο ποσα τοσα χρονια ειχα ενα feeling που ελεγε να μη δω το ματς....
τεσπα...
αυτο το πραγμα, ΔΕΝ ειναι ΠΑΟΚ. υπαρχει πολυ δουλεια που πρεπει να γινει απο ολους.
θεωρω οτι τους τελευταιους 2 μηνες βλεπω το χειροτερο ΠΑΟΚ των τελευταιων 6-7 ετων.... και χωρις να εχει το χειροτερο ροστερ των αντιστοιχων ετων.....

τεσπα...
αυτο το πραγμα, ΔΕΝ ειναι ΠΑΟΚ. υπαρχει πολυ δουλεια που πρεπει να γινει απο ολους.
θεωρω οτι τους τελευταιους 2 μηνες βλεπω το χειροτερο ΠΑΟΚ των τελευταιων 6-7 ετων.... και χωρις να εχει το χειροτερο ροστερ των αντιστοιχων ετων.....
"να παραμερίσουμε όλοι τα πάθη και τις διαφορές μας.Συσπειρωμένοι όλοι θα τα καταφέρουμε."Θ4
"Μην κοιτάς τι μπορεί να κάνει ο ΠΑΟΚ για σένα αλλά τι μπορείς να κάνεις εσύ για τον ΠΑΟΚ."ΠΑΟΚ N.Y Club
"Της πατρίδος μου η σημαία έχει χρώμα ασπρόμαυρο"
"Μην κοιτάς τι μπορεί να κάνει ο ΠΑΟΚ για σένα αλλά τι μπορείς να κάνεις εσύ για τον ΠΑΟΚ."ΠΑΟΚ N.Y Club
"Της πατρίδος μου η σημαία έχει χρώμα ασπρόμαυρο"
- john4serres
- Been thanked: 1 time
K_geo έγραψε:ενταξει. ανοιξα το κινητο, ειδα τη συνθεση και για πρωτη φορα μετα απο ποσα τοσα χρονια ειχα ενα feeling που ελεγε να μη δω το ματς....
ακριβως το ιδιο feeling .
ημουν εξω με παρεα , βλεπω 11αδα
και παρεμεινα εξω
SHOW 'ISRAEL' THE RED CARD