Π.Α.Ο.Κ. - ο.σ.φ.π. 0-0, ΜVP, σχόλια και παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

ΙΤΑΝΖ
54
48%
ΣΚΟΝΔΡΑΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΡΑΤΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΒΙΤΟΡ
8
7%
ΡΙΚΑΡΝΤΟ
2
2%
ΜΑΚ
2
2%
ΚΑΤΣΕ
3
3%
ΝΟΜΠΟΑ
26
23%
ΣΑΛΠΙ
12
11%
ΚΛΑΟΥΣ
3
3%
ΠΕΡΕΙΡΑ
1
1%
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
1
1%
ΓΚΟΛΑΣΑ
1
1%

Σύνολο ψήφων: 113

Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Re: Π.Α.Ο.Κ. - ο.σ.φ.π. 0-0, ΜVP, σχόλια και παραλειπόμενα

Δημοσίευση από The_Stalker »

Καταρχήν συγχαρητήρια στον ΑΑ που διατήρησε το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας.
Τι; Είμαστε -8 κι πλέον τρίτοι; Έλα μωρέ, ΠΑΟΚ είσαι!

Στο ματς: η ομάδα στήθηκε πρωτίστως για να μη χάσει. Τι καλά να το έκανε στο Γιάννενο και στην Ξάνθη και στην Τρίπολη..
Έφυγα με λιγότερους σφυγμούς από κάθε άλλο ματς με gay που έχω δει ποτέ. Δύο (2) ευκαιρίες σε 90'. Για πολυτιμότεροι παίζουν παίκτες της αμυντικής γραμμής (Ιτάνζ που τον ψήφισα, Βίτορ, Κόστα που καθάρισε τις φάσεις στο τέλος και Κάτσε). Οι παίκτες μας έπεφταν πάνω στη μπάλα με χρονοκαθυστέρηση, με συνέπεια 9/10 κόντρες να πηγαίνουν στον gay. Μήπως, λέω μήπως, τελικά παίζει και θέμα αντοχών εκτός από το φόβο του μαρκαρίσματος; Τσόρι (όσο έπαιξε) και Ντοσεβί έκαναν πάρτι. Αφού πιέζουμε λίγο μετά την αρχή του α' ημιχρόνου, στο 74' ο Περέιρα (που μάλλον είναι πολύ καλύτερος προπονητής του Μίτσελ) κάνει δύο μαζεμένες αλλαγές, παίρνει το κέντρο και κινδυνεύουμε κιόλας. Ο δικός μας κάνει τάματα μάλλον στην Παναγιά και στο 84' θυμάται να κάνει την 1η του αλλαγή. Στο τέλος ακούω ότι δήλωσε και ευχαριστημένος - είπαμε, διατήρησε το πλεονέκτημα σε ισοβαθμία.
Για το κοράκι εκτός μιας 2ης κίτρινης που έπνιξε για μαρκάρισμα στο Σκόνδρα, δεν έχω να πω πολλά. Δόθηκαν και κανά δυό άουτ που ήταν κόρνερ ή φάουλ, από τους επόπτες. Είναι ίσως το πρώτο ματς που ο gay παίρνει περισσότερες κίτρινες (4-5).
Για τον κόσμο, παρά το ότι γέμισε το γήπεδο, ήταν μάλλον υποτονικός με εξαίρεση τη διάρκεια που πιέζαμε στο β'. Εκεί βρέθηκαν φυσικά κάποια παλικάρια να πετάξουν διάφορα στον Τσόρι και να ξεκουράσουν τον gay ανακόπτωντας το ρυθμό μας. Μπράβο παιδιά, καλά το πάτε. Κι εσείς και οι διπλανοί σας που σας κοιτούσαν.

Όμως δεν μασάω. Με τον στρατηγό Άγγελο θα κάνω τώρα πορεία πρωταθλητισμού. Για πλάκα θα πάρω το διπλό στη ζέλα. Και του χρόνου με Μακρή, Τζανή και Τετέ θα κάνω το απόλυτο..

Και επειδή τα μυαλά μας πονάνε, ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΑΑ ΚΑΙ ΖΒ ΤΩΡΑ.

ΥΓ ariskatiforos, σε πήρε ο κατήφορος.. Κανένας κόλ(α)κας δεν μπορεί να κάνει παίκτη κάποιον που δεν το αξίζει. Αλλά κάποιος που παριστάνει τον προπονητή, τον έχει ακυρώσει.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Επειδή οι γκεμπελίσκοι θα μας πουν οτι είχε πυρετό και ήταν αντιπυρετικό, δεν παίζει να τους κάνουμε καμια μανούρα για αυτό;
Θα μου πεις εδώ το άλλο με τους λοστούς και το βάλαμε στον πάτο μας, σιγά μην εκμεταλλευτούν αυτή τη λήψη.

ΥΓ. Δηλαδή υπάρχει θέση στην ΠΑΕ για άλλους και άλλους, και όχι για το αλάνι; ΠΧ στη θέση του αείμνηστου του Ποικιλίδη δεν κάνει;
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Παιδια, η ομαδα αν βγει 3η επιτυχια θα ειναι.

Ο βαζελος, στηνεται δυο χρονια τωρα. Εχει εναν κορμο παιχτων που παιζουνε μαζι 2 χρονια. Μην κανουμε ονειρα, αν και τα ονειρα, τζαμπα ειναι,
pantouvg4

Δημοσίευση από pantouvg4 »

ariskatiforos έγραψε:ρε αδερφε περα απο σχολια εντυπωσεων εχεις κατι να μου απαντησεις?
δεν ειναι μονοπατος ο κλαους?εχει ισορροπια χαρακτηριστικων?αναλυσε μου..
εχει ο σαλπι?που χανοντας την ταχυδυναμη απλα εσβησε?
εχει ο σκονδρας την επιθετικοτητα του μαζουακου η του ομαρ?
διαφωνεις οτι τα μπακ του γαβρου ειναι πιο ταχυδυναμοι τεχνιτες και κατα μετωπο επιθετικοι απ οτι οι περισσοτεροι επιθετικοι μας?τι δε καταλαβαινεις?
Αδερφε τα μπακ του γαβρου ειναι επιθετικογενεις....οχι τα δικα σου...ολες οι τρυπες του γαβρου ειναι απο τα πλαγια και οχι απο τον αξονα...αντιθετα με σενα που απο παιδαριωδη λαθη των σεντερ μπακ και του τερμα. Εχεις φαει 20 γκολ στα τελευταια 10...σε αυτο εχεις δικιο...
Παμε στον κλαους...να μου πεις ειναι μονοπατος πριν 2 χρονια να το κακαταλαβω..καταλαβε ομως και εσυ οτι ο τυπος ειναι παιχτης κουτιου να στο παστελωσει με οποιονδηποτε τροπο...οχι ΧΑΦ οχι ΕΞΤΡΕΜ...και αν μην τι αλλο εχει βελτιωθει σημαντικα σε τοποεις που δεν εχει...τακτικα,κρατημα μπαλας κτλ...
Κομματι Σάλπι...Συμωνω απολυτα δεν καταλαβες ομως που το παω...οταν εχεις εναν παιχτη που τακτικα ειναι αριστος και αν και επιθετικος μαρκαρει σαν αμυντικός δεν τον εχεις εξω...Στραβος κακος αργος ει αι ολα και αλλα τοσα ΤΑΚΤΙΚΑ ειναι Α Ρ Ι Σ Τ Ο Σ...θα σου ελεγα ποσα θα ειχαμε αρπαξει φετος αν επαιζε η λολιτα ο λουκας...που πισω απο την γραμμη ειχε τοίχος....ο σαλπι φιλε και αδερφε για μενα ειναι παιχτης της βρωμικης δουλειάς....ειναι απο τους αφανής της υποθεσης αλλα χωρις αυτους που θα "λερωθουν" δεν εχεις χαιρη....
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Τελευταια χρονια που στεναχωρηθηκα φετος,δεν θα το ξανακανω, το υποσχεθηκα στον εαυτο μου στο παιδι μου στην οικογενεια μου.
Ερχοταν η κορουλα μου να μ αγκαλιασει και την εδιωχνα απο τα νευρα μου.Για ποιον ρε για ποιον.
Συγνωμη,δεν θα επαναληφθει.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

paokovios1974 έγραψε:Τελευταια χρονια που στεναχωρηθηκα φετος,δεν θα το ξανακανω, το υποσχεθηκα στον εαυτο μου στο παιδι μου στην οικογενεια μου.
Ερχοταν η κορουλα μου να μ αγκαλιασει και την εδιωχνα απο τα νευρα μου.Για ποιον ρε για ποιον.
Τι συζηταμε ρε αδερφε τα αυτονοητα?

Και πολυ καλα θα κανεις
Άβαταρ μέλους
sakis_the_fraud

Δημοσίευση από sakis_the_fraud »

buffos έγραψε:Η μεγαλύτερη κατάντια όμως της ομάδας είναι οτι την καλύτερη σέντρα από δεξιά την έκανε ο ΒΙΤΟΡ!! Η ξεφτίλα
Και οι 2 προπονητες βολευτηκαν με το Χ και φανηκε.

Στα αγωνιστικα, πονανε τα ματια μας με σαλπι.

Ειναι ντεφορμε φακ και ρατς αλλα στον παγκο δεν υπαρχει τιποτα, οποτε παιζουν, καποια στιγμη θα επανελθουν.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

buffalobill4 έγραψε:Παιδια, η ομαδα αν βγει 3η επιτυχια θα ειναι.

Ο βαζελος, στηνεται δυο χρονια τωρα. Εχει εναν κορμο παιχτων που παιζουνε μαζι 2 χρονια. Μην κανουμε ονειρα, αν και τα ονειρα, τζαμπα ειναι,
Μόνο εσύ το βλέπεις!!!!! Τους στόχους που μπήκαν το καλοκαίρι τους θυμάται κανείς;;;; :? :? :? :?
Αν μας έλεγαν το Σεπτέμβριο ότι χτυπάμε πρωκτάθλημα ποιός δεν θα γελούσε;;;;
Η ανικανότητα και ο εφησυχασμός του gay μας έφεραν για λίγο πρώτους και γεμίσαμε όνειρα, καθόλου κακό αλλά πρέπει να κρίνουμε προσγειωμένα!!!
Προχθές προσπέρασα ένα αυτοκίνητο των 250 HP σαν σταματημένο στη στροφή επάνω, δεν σημάινει ότι ξαφνικά απόκτησα ferrari!!!
Βέβαια τα όνειρα πεθαίνουν τελευταία, αρκεί να μην γίνονται εμμονές!!!
Όχι δεν είμαι ικανοποιημένος, στεναχωρημένος είμαι και τσαντισμένος πολύ, αλλά θα κάνω τουμπεκί και τον Μάιο την κριτική !!!!!
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

paokovios1974 έγραψε:Τελευταια χρονια που στεναχωρηθηκα φετος,δεν θα το ξανακανω, το υποσχεθηκα στον εαυτο μου στο παιδι μου στην οικογενεια μου.
Αυτό ορκίστηκα την Τετάρτη και το εφάρμοσα από σήμερα. ΟΚ, το βλέπω το παιχνίδι αλλά δεν θα πάθω και τίποτα. Όποτε η κόρη (4 ετών) θέλει αγκαλιά την έχει.
Η αλήθεια είναι ότι και ο αγώνας ήταν ιδανικός για κάτι τέτοιο. Άντε μια-δυο φορές αγωνία, αλλά γενικά πολύ χαλαρά.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

ariskatiforos έγραψε:φιλε μια χαρα συγκεντρωμενος ειμαι..
με τον κλαους πρεπει να ειναι ολη η ομαδα ψηλα ν αφηνει κενα και γεμιζει συνεχεια στη περιοχη..
δε βολευει σε κανενα αλλο πλανο παιχνιδιου πως να το κανουμε..
δηλαδη ποσα εχει 9 γκολ?ποσα εχει ο μητρογλου που ειναι και χαλια?ο γιαννου?
δε καταλαβαινω αυτη την υπερκτιμηση που τη βασιζετε?σε μερικα οντως θεαματικα τελειωματα?
ασε που πλαι εκανε πεναλτι σε κορνερ προς το τελος..
αγορινα μου ειναι που ειναι δυσκολες οι μερες μην μας τσιτωνεις και συ περισσοτερο.
αστο το ρημαδι και μην παιζεις με τα νευρα μας
Άβαταρ μέλους
falconakis

Δημοσίευση από falconakis »

Καλά ο Αγγελος είναι ευτυχισμένος που δεν πνίγηκε κανένας (το γνωστό ανέκδοτο με την εθνική πόλο των Ποντίων)
Κρίμα γιατί αυτό τον φετεινό γαύρο ακόμη και με αυτήν την ομάδα με τις ελλείψεις της θα έπρεπε να τον έχουμε 10 βαθμούς πίσω κι όχι 8 μπροστά μας...
Τι να πω όταν στο θεωρητικά τελευταίο σου χαρτί να μπεις ξανά στο παιχνίδι (έστω στο -5) είσαι ευχαριστημένος που δεν πήγες στο -11 τότε μάλλον έχεις μπερδέψει τον ΠΑΟΚ με τον Πλατανιά...
Δεν ξέρω τι να πώ , πίστεψα στην αρχή της χρονιάς ότι κάτι θα γίνει φέτος αλλά τελικά το φαινομενικά μεγαλύτερο μας όπλο (Αγγελος ) είναι αυτό που μας κρέμασε...
Το παίρνω την ευθύνη έχει νόημα μόνο όταν αυτό έχει συνέπειες...
Κρίμα, κρίμα , κρίμα...
Αλλά δεν βαριέσαι ΠΑΟΚ είσαι...
Αλλωστε δεν γίναμε ΠΑΟΚ για τους τίτλους απλά θέλω να μην πονάνε τα ματάκια μου στην Τούμπα και έξω απ αυτήν και ας χάνω το πρωτάθλημα απ τα κοράκια...
Αλλά να μην χρειάζεται καν το κοράκι να σε σφάξει γιατί αυτοκτονείς μόνος σου δεν το αντέχω άλλο...

:cry: :cry: :cry: :cry:
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Spiros_S έγραψε:
Αυτό ορκίστηκα την Τετάρτη και το εφάρμοσα από σήμερα. ΟΚ, το βλέπω το παιχνίδι αλλά δεν θα πάθω και τίποτα. Όποτε η κόρη (4 ετών) θέλει αγκαλιά την έχει.
Η αλήθεια είναι ότι και ο αγώνας ήταν ιδανικός για κάτι τέτοιο. Άντε μια-δυο φορές αγωνία, αλλά γενικά πολύ χαλαρά.
Κι εγω ορκιστηκα στον εαυτο μου αλλα δεν μπορω, ειμαι αρρωστος. Με μπυρες ξεκινησα και το συνεχισα με ουισκια :lol: . Και ολα αυτα για ενα ματς στο οποιο ειχα πεισει τον εαυτο μου να μην το παρει σοβαρα. Αρρωστια κανονικη. Αλλα επειδη βαρεθηκα αυτη η χρυση μετριοτητα που επικρατει στον ΠΑΟΚ να μου καταστρεφει τη ζωη θα κανω ενα κλικ πισω, μπας και την παλεψω.
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

αγορινα ειναι που ειναι δυσκολες οι μερες,οποτε για σε παρακαλω μεινε στο θεμα και μη στραβοστομιαζεις..
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Το αγωνιστικό ψιλοαναμενόμενο, καλύτερος ο γαύρος πήραμε το Χ. Στα σημαντικά:

1) Επιτέλους κάμερες στα γήπεδα,2015 έφτασε, τέλος με τους ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ που πετάνε μπουκάλια πυρσούς κ ότι άλλο στοχεύοντας κεφάλια ανθρώπων. Φτάνει με τα κωλόζωα, νισάφι, τι πρέπει να γίνει να ανοίξει κανά κεφάλι?

2) Ξεπάγωμα χρεών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Καταλύτης για τη μακρόχρονη εξέλιξη της ομάδας η οποία εδώ κ 3 χρόνια είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΤΑΣΙΜΗ. Να δούμε που σκοπεύει να πάει το καράβι ο Ιβάν, ιδού η Ρόδος ιδού κ το πήδημα
Άβαταρ μέλους
farmak76

Δημοσίευση από farmak76 »

Σωθηκαμε μαθηματικα ή προλαβαινουμε να πεσουμε?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”