Βλέπω φάγωμα Μίτσελ και ισοπαλία με καλλονή και εμείς να παίρνουμε το παιχνιδι με τα χίλια ζόρια και να κάνουμε καλά χριστούγεννα ,ΟΧΙ άλλο Σπυρόπουλο παραδινομαι θα ομολογήσω

Έλα ρε φίλε!!! Συμφωνώ και εγώ το ίδιο νοιώθω!!!!ace79grpaok έγραψε:Έχω ενα χαζό προαίσθημα οτι την Κυριακή θα είμαστε στο +3 και όλη αυτή η μιρλα θα είναι τσαμπιά,πάντως ο πας παιζει για Σπάρτη του και αξίζει ενα μπράβο ,τι έγινε ρε τραίνο της λεοφορου 4 και εσύ?
Βλέπω φάγωμα Μίτσελ και ισοπαλία με καλλονή και εμείς να παίρνουμε το παιχνιδι με τα χίλια ζόρια και να κάνουμε καλά χριστούγεννα ,ΟΧΙ άλλο Σπυρόπουλο παραδινομαι θα ομολογήσω
Obane εγω τα ειπα τον καιρό που καποιοι πετούσαν στα συννεφα.obanebane έγραψε:Ρε συ κατ ειναι συνεχομενα τα λαθη και οι εμμονες,και μας πηρε ενας κατηφορος που δε δειχνει να εχει τελειωμο.
Ειμαι πολυ απογοητευμενος ρε πουστη,με τετοιο γαυρο και να χασουμε το πρωταθλημα κριμα ειναι.
Aπό kataramenos5 » Τετ Οκτ 01, 2014 1:20 pm
Despe απάντησε ο Giapas εν μέρει αλλα το αναφέρω κι εγώ.. εν μέρει"Η ομάδα τρέχει παρα πολύ και επιασε ρυθμό πολύ νωρίς.Συνήθως αυτό δεν εχει διάρκεια".Με τόσα παιχνίδια και κόπωση και τραυματισμοί θα έρθουν(φτου φτου) Ειδικά καποιοι παίκτες που τραβάνε πολύ κουπί και ειναι και καποιας ηλικίαςθα εχουν θέμα.Νομίζω οτι η εικόνα που έχουμε οφείλεται κατα κυριο λογω στα τρικακια του Αγγελου για να κρύψει τα κενά αλλα και στον τρόπο αντιμετώπισης της ομάδας απ τους αντιπάλους.Οι περισσότεροι θεωρούν οτι εχουν απέναντι τους τον περσινό ΠΑΟΚ και ετσι προσπαθούν να τον αντιμετωπίσουν..Οταν ..καταλάβουν και προσαρμοστούν θα δυσκολέψει η κατάσταση.Ελπίζω βέβαια οτι κι ο Αγγελος μεχρι τότε θα εχει κι άλλα οπλα στη φαρέτρα του που θα δώσουν νεες λύσεις.
Απ την άλλη τα ωραία πράγματα στη ζωή του ΠΑΟΚτση ΠΑΝΤΑ κρατάνε λίγο οπότε απολαύστε το όσο κρατάει
Τα κοκκινα είναι προσθήκη.από kataramenos5 » Δευτ Οκτ 27, 2014 12:33 pm
Δε ξερω αν στο θεμα του Κλάους έκανε λάθος.Και χθες πλαγιαζε για να παρει κεφαλια και να τροφοδοτήσει μετα απο 50ρες μπαλιές, τουλάχιστον έτσι το κατάλαβα.Το κανε 2-3 φορές συνεχόμενα.
Εγω πάντως φοβάμαι αλλα πράγματα.Φοβάμαι αυτη την νοοτροπία "Non stop" ακόμα κι οταν κερδίζεις 4-0 κι ακολουθεί σερι δύσκολων αγώνων.Καπου πρεπει να κανεις και λιγο διαχείρισή μιας και το ρόστερ δε πείθει (τουλάχιστον εμάς).Ακόμα φοβάμαι οτι αυτό το επιθετικό στυλ μπορει να επιλεγεί και για παιχνίδια με δυνατότερους αντιπάλους ή πιο ξεκουραστους.Εκεί θα παθεις οτι έπαθε η Βέροια.Θα δείξει.Ταμείο θα κάνουμε στο τελος(αν προκάνουμε)
Ψιλά γράμματα αυτά για τους περισσότερους.desperando έγραψε: .......
δυστυχως ομως η επιλογη του αγγελλου να εμπειστευεται μονο 13-14 παικτες (και εδω ειναι το κομματι της ελλειψης εμπειριας απο τρια ματς την εβδομαδα και καμια 60αρια την σεζον,μιας και οι ομαδες που διαχειριζοταν τουλαχιστον τα δεκα τελευταια χρονια δεν ειχαν αυτον τον αριθμο παιχνιδιων και καταπονησης) μας εφτασε στο σημειο αρχες δεκεμβρη οι μισοι παικτες να τραυματιζονται και στο σκακι και οι αλλοι μισοι να ειναι τελειως εκτος φορμας.
.............