Πας Γιάννινα-Π.Α.Ο.Κ. 3-0, ΜVP, σχόλια και παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Γλύκος
4
6%
Ιτάνζ
1
2%
Σπυρόπουλος
22
34%
Βίτορ
5
8%
Σκόνδρας
2
3%
Κίτσιου
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Παπαδόπουλος
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Γκολάσα
8
13%
Κάτσε
4
6%
Τζανδάρης
1
2%
Σαλπιγγίδης
4
6%
Αθανασιάδης
8
13%
Περέιρα
2
3%
Κουλούρης
3
5%

Σύνολο ψήφων: 64

Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Re: Πας Γιάννινα-Π.Α.Ο.Κ. 3-0, ΜVP, σχόλια και παραλειπόμενα

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Έχω ενα χαζό προαίσθημα οτι την Κυριακή θα είμαστε στο +3 και όλη αυτή η μιρλα θα είναι τσαμπιά,πάντως ο πας παιζει για Σπάρτη του και αξίζει ενα μπράβο ,τι έγινε ρε τραίνο της λεοφορου 4 και εσύ?
Βλέπω φάγωμα Μίτσελ και ισοπαλία με καλλονή και εμείς να παίρνουμε το παιχνιδι με τα χίλια ζόρια και να κάνουμε καλά χριστούγεννα ,ΟΧΙ άλλο Σπυρόπουλο παραδινομαι θα ομολογήσω :evil:
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

ace79grpaok έγραψε:Έχω ενα χαζό προαίσθημα οτι την Κυριακή θα είμαστε στο +3 και όλη αυτή η μιρλα θα είναι τσαμπιά,πάντως ο πας παιζει για Σπάρτη του και αξίζει ενα μπράβο ,τι έγινε ρε τραίνο της λεοφορου 4 και εσύ?
Βλέπω φάγωμα Μίτσελ και ισοπαλία με καλλονή και εμείς να παίρνουμε το παιχνιδι με τα χίλια ζόρια και να κάνουμε καλά χριστούγεννα ,ΟΧΙ άλλο Σπυρόπουλο παραδινομαι θα ομολογήσω :evil:
Έλα ρε φίλε!!! Συμφωνώ και εγώ το ίδιο νοιώθω!!!! :opaokara: :opaokara: :opaokara:
tzouvi

Δημοσίευση από tzouvi »

Ούτε πολλές δημοσιεύσεις έχω στο φορουμ, ούτε και ζω στην Θεσ/νίκη να μαι κοντά στον ΠΑΟΚ, δυστυχώς.. Δεν μπορώ όμως να δεχτώ την απαξίωση της ομάδας. Δικαίωμα στην κριτική έχουμε, δεν τρώμε σανό και παπά, αλλά το τωρινό ρόστερ και προπονητής μας έκαναν να ανεβάσουμε τα στάνταρ. Γιατί να μην τους στηρίξουμε?? Γιατί το ανάθεμα και όχι κριτική?? Γιατί εκφράσεις μίσους?? Δεν παίξαμε καλά, κοιλιά κάνει η ομάδα, φυσιολογικά χάσαμε. Τι θέλουμε....να μαστε γαύρος, για να χουμε άμυνα - επίθεση επόπτες και δεκάρι διαιτητή (φάουλ)?? να είμαστε σάπιοι και ανάξιοι να φοράμε παντελόνια??
Πριν καιρό πόσταρα το πότε θα γίνει ο αγώνας και ότι ο Ντάλλας θα φύγει νύκτα. Ξέρω και άλλα, αλλά δεν μπορώ να εκθέσω πρόσωπα (ήδη βέβαια εκτεθειμένα..). Η σαπίλα είναι τόσο βαθιά..ο γαύρος δίνει φιλικά και άντε 8 αγώνες. Εμείς παίζουμε με 14 κατά (15 ο παρατηρητής). Πόσες αγωνιστικές χάσαμε για να φύγει ο Ντάλλας και να συνέρθει (τρόπος του λέγειν) ο γαύρος??? Ο Μίτσλ δεν θα είχε φύγει νύκτα??? Δεν θα είχαμε κορνέδες??

Βλέπω και τα ποσταρίσματα του george4 με χιλιάδες κείμενα στο φόρουμ..Αυτά ρε φίλε ο Νικολακόπουλος θα τα έγραφε.. Συνεχίζουμε και επειδή αγαπάμε την ομάδα όχι απαξίωση.

Έλεος παιδιά...ΠΑΟΚ και στα ΔΥΣΚΟΛΑ, και ας είναι ΜΟΝΟ ΔΥΣΚΟΛΑ..Τουλάχιστον είναι περήφανα!!
Συγνώμη που κούρασα..
:nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

ΠΑΟΚ να ξερεις ποσο σ αγαπαω...
Σε ΛΥΠΕΣ(κυριως) και χαρες σ ακολουθαω...

υ.γ.Μεγα λαθος του Αγγελου την Πεμπτη να καψει 2 παικτες σε ενα ηδη καμμενο ροστερ... Απο εγωισμο και μονο θα προτιμησει να παιξει ο οποιοσδηποτε αλλος πλεον εκτος απο τους 2( μην εκτεθει κιολας αν κανουν καμια ματσαρα, λεμε τωρα). Ρε Αγγελε εχεις που εχεις μικρο ροστερ και εσυ κανεις τα αδυνατα δυνατα να το μικρυνεις κι αλλο. ΓΙΑΤΙ;;;

υ.γ.Καποιοι ελεγαν παλταδουρα τον Νεσιντ και οτι τρωει ευκαιριες απο τον Κουλουρη...εχει να πεσει πολυ γελιο αν κλεισει σε Ντορντμουντ η Αγιαξ μ ολες τις μπαλαδοφατσες που εχουμε στην Ελλαδα.

υ.γ.Αγαπηστε την ομαδα...δεν λεω να κανετε πλατες σε κανεναν Ιβαν ή Βρυζα ή Αγγελο ή παικτες...απλα αγαπηστε την ομαδα και υποστηριξτε την οσο δεν παει....Γιατι δεν την αγαπαμε την ομαδα ουτε την υποστηριζουμε οσο πρεπει...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

obanebane έγραψε:Ρε συ κατ ειναι συνεχομενα τα λαθη και οι εμμονες,και μας πηρε ενας κατηφορος που δε δειχνει να εχει τελειωμο.
Ειμαι πολυ απογοητευμενος ρε πουστη,με τετοιο γαυρο και να χασουμε το πρωταθλημα κριμα ειναι.
Obane εγω τα ειπα τον καιρό που καποιοι πετούσαν στα συννεφα.

Aπό kataramenos5 » Τετ Οκτ 01, 2014 1:20 pm
Despe απάντησε ο Giapas εν μέρει αλλα το αναφέρω κι εγώ.. εν μέρει"Η ομάδα τρέχει παρα πολύ και επιασε ρυθμό πολύ νωρίς.Συνήθως αυτό δεν εχει διάρκεια".Με τόσα παιχνίδια και κόπωση και τραυματισμοί θα έρθουν(φτου φτου) Ειδικά καποιοι παίκτες που τραβάνε πολύ κουπί και ειναι και καποιας ηλικίας ;) θα εχουν θέμα.Νομίζω οτι η εικόνα που έχουμε οφείλεται κατα κυριο λογω στα τρικακια του Αγγελου για να κρύψει τα κενά αλλα και στον τρόπο αντιμετώπισης της ομάδας απ τους αντιπάλους.Οι περισσότεροι θεωρούν οτι εχουν απέναντι τους τον περσινό ΠΑΟΚ και ετσι προσπαθούν να τον αντιμετωπίσουν..Οταν ..καταλάβουν και προσαρμοστούν θα δυσκολέψει η κατάσταση.Ελπίζω βέβαια οτι κι ο Αγγελος μεχρι τότε θα εχει κι άλλα οπλα στη φαρέτρα του που θα δώσουν νεες λύσεις.
Απ την άλλη τα ωραία πράγματα στη ζωή του ΠΑΟΚτση ΠΑΝΤΑ κρατάνε λίγο οπότε απολαύστε το όσο κρατάει
από kataramenos5 » Δευτ Οκτ 27, 2014 12:33 pm
Δε ξερω αν στο θεμα του Κλάους έκανε λάθος.Και χθες πλαγιαζε για να παρει κεφαλια και να τροφοδοτήσει μετα απο 50ρες μπαλιές, τουλάχιστον έτσι το κατάλαβα.Το κανε 2-3 φορές συνεχόμενα.
Εγω πάντως φοβάμαι αλλα πράγματα.Φοβάμαι αυτη την νοοτροπία "Non stop" ακόμα κι οταν κερδίζεις 4-0 κι ακολουθεί σερι δύσκολων αγώνων.Καπου πρεπει να κανεις και λιγο διαχείρισή μιας και το ρόστερ δε πείθει (τουλάχιστον εμάς).Ακόμα φοβάμαι οτι αυτό το επιθετικό στυλ μπορει να επιλεγεί και για παιχνίδια με δυνατότερους αντιπάλους ή πιο ξεκουραστους ;) .Εκεί θα παθεις οτι έπαθε η Βέροια.Θα δείξει.Ταμείο θα κάνουμε στο τελος(αν προκάνουμε)
Τα κοκκινα είναι προσθήκη.
northend4

Δημοσίευση από northend4 »

Λοιπόν,
Μπράβο για την νοοτροπία που προσπαθεί να βγάλει ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι του. Δεν εξετάζω ποιους έβαλε μέσα και αν έχει κολλήματα ή δεν έχει.
Ο ΠΑΟΚ έχασε και σήμερα ΚΑΘΑΡΑ από τους παίκτες του ΡΟΣΤΕΡ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ. Και εάν συνυπολογίσουμε τις απουσίες τότε τέτοια αποτελέσματα είναι φυσιολογικά.
Και πάλι θα το πω ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να παίξει σωστό ποδόσφαιρο και αυτό οφείλεται στον Άγγελο.
ΚΑΝΤΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΜΑΚ ΕΛΑ ΠΙΣΩ
ΡΑΤΣ ΞΕΚΟΥΡΑΣΟΥ ΚΑΙ ΕΛΑ ΠΙΣΩ.
Το πρωτάθλημα έχει δρόμο και θα πάμε ως το τέλος

Υ.Γ. Για όσους βιαστούν, εγώ δεν ήθελα να έρθει ο Αγγελος
Άβαταρ μέλους
marauder

Δημοσίευση από marauder »

Ευχαριστώ θερμά τον Άγγελο και όλα τα παιδιά που αγωνίζονται φέτος στην ομάδα.
Δεν ξέρω αν πάρουμε το πρωτάθλημα αλλά γνωρίζω πως πέρα από οποιοιαδήποτε λάθη και αστοχίες ο Π.Α.Ο.Κ. φέτος σε κάθε αγώνα κάνει κατάθεση ψυχής.
Μακάρι κάθε χρονιά από εδώ και πέρα να είναι σαν και αυτή και ας μην πάρω τίτλο ποτέ.
Είμαι υπερήφανος που αγωνίζονται στην ομάδα μου τόσο πολλά παιδιά που προέρχονται από τα σπλάχνα του συλλόγου.
Σε όλα αυτά τα παιδιά και στον προπονητή μας θέλω να ευχηθώ το νέο έτος να τους έχει γερούς και να συνεχίσουν την προσπάθειά τους χωρίς να τους λυγίσει η αχαριστία..αρκεί να μην ξεχνούν πως εκτός από τους οπαδούς της νίκης υπάρχουν και οπαδοί του Π.Α.Ο.Κ. που ανεξαρτήτως αποτελέσματος ξέρουν να εκτιμούν και να στηρίζουν...
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Δημοσίευση από ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ »

Ψυχραιμια...

Χαθηκε ενα ματς που με τόσες ελλειψεις εκανε μπαμ οτι για να το παρεις επρεπε να κρατησεις το 0 πισω&με καποια φαση να το κλεψεις.

Δυστυχως μειναμε πισω αφου ο Γλυκος το 'επνιξε'( περαστικα του..).να το γυρισουμε χωρις τοσες προσωπικότητες ηταν απιθανο!

Τον σπυροπουλο&γω δεν τον παω αλλα τοσο μπορει.αλλωστε σημερα υπηρχαν&χειροτεροι του.

Οσο για τον Αχιλλεα Ζαφειριου της δεκαετιας ευχομαι υπομονη στους συνοπαδους μου.

Θα τον 'στερουμαστε' μονο λογω καρτων...
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

Εχω κανονα να μην σχολιαζω ποτε την μερα του αγωνα, αλλα σημερα θα τον σπάσω.

Ο ΠΑΟΚ ΜΑΣ εριξε 4 στην Βεροια, στον ΟΦΗ και στον Πλατανια. Καθαριζε τα χωριά μεσα-εξω με τριαρες. Κερδισε τον γαυρο στο τηγανι. Εφερε ισοπαλια ενω αξιζε τη νικη με την Φιορεντινα. Ολα αυτα μεχρι πριν απο 20 μερες.

Τοτε ελαχιστοι βγηκαν να πουν οτι φταιει ο Αγγελος, φταιει το φτωχο ροστερ, φταιει η διοικηση που δεν εκανε μεταγγραφες. Τοτε ολα ηταν καλα, ο ΠΑΟΚ επαιζε την καλυτερη μπαλα και πηγαιναμε για Πρωταθλημα.

Ο Αγγελος, προς τιμη του, ειχε προβλέψει τι θα γινει οταν η ομαδα θα σταματησει να κερδίζει. Το ελεγε και τοτε μετά απο νικες. Δυστυχως επιβεβαιωνεται σημερα που οι ηττες ηρθαν.

Τωρα που βγηκαν πολλοι να κανουν τους εξυπνους, θα επαναλάβω αυτο που ελεγα απο το καλοκαιρι:
ΑΓΑΠΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ

Αυτη η ομαδα ειναι η πιο ΠΑΟΚ της τελευταιας 10ετιας. Της αξιζει η αγαπη μας. Απο τον Αυγουστο δινει εξετασεις καθε βδομαδα (πολλες φορες δυο φορες την εβδομαδα). Ειναι πρωτη εστω και με ενα βαθμο. Εχει απεναντι της ενα σαπιο συστημα που την χτυπαει με την διαιτησια, την ΕΠΟ και τους δημοσιοΚαφρους ντοπιους και Αθηναιους.
Εχει να αντιμετωπισει λαθος νοοτροπιες ετων, παραλειψεις και παρεξηγησεις που μαστιζουν το εσωτερικο του ΠΑΟΚ επι χρονια. Εχει και την αμφισβητηση απο εμας...

Παρολα αυτα μπαινει σε καθε παιχνιδι για την νικη και προσπαθει ανεξαρτητα απο τον αντιπαλο να παιξει μπαλα και να κερδισει. Ακομα και στις ηττες διδασκει ΠΑΟΚ.

Ας ανοιξουμε τα ματια ολοι και ας μαθουμε.

ΥΓ Θα μπορουσαμε σημερα να κατεβουμε με μαζικη αμυνα για την ισοπαλια. Πιθανοτατα παλι θα χαναμε. Κοντρα σε καθε ποδοσφαιρικη λογικη προτιμησαμε να παιξουμε ανοιχτα και οτι γινει. Φαγαμε 3 γκολ και χασαμε δικαια.
ΥΓ2 Τα Γιαννενα κοψανε 3 βαθμους απο μας και 2 απο τον γαυρο. Η Ξανθη 3 απο μας και 3 απο τον βαζελο.
Παραδοξως σε αυτο το "μη φυσιολογικο" ελληνικο Πρωταθλημα ηρθαν απολυτα φυσιολογικα αποτελεσματα.
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Φερτε παιχτες φερτε παιχτες φερτε παιχτες φερτε παιχτες φερτε παιχτες φερτε παιχτες φερτε παιχτες
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

καταρχην θα ξεκινησω λεγοντας δυο λογακια γι αυτο το αθλιο υποκειμενο τον βοσκακη ο οποιος μπορει να μην ειναι η αιτια της ηττας αλλα απεδειξε για αλλη μια φορα το συστημα πως μας αντιμετωπιζει και ποσο βρομερο ειναι το κρατος της ηθηνας, που χωρις καμια υπερβολη η μονη τους γκαϊλα φετος ειναι να μην παρει ο ΠΑΟΚ το πρωταθλημα.
δεν ειναι δυνατον να παιζει ο πρωτος με τον δεκατο με 70-30 κατοχη και να κερδιζουμε 4 (ολογραφως : τεσσερα ) μολις φαουλ στο 33΄,στο 45, στο 77 και στο 90. αυτα δεν γινονται πουθενα.

απο κει και περα στα αγωνιστικα δυστυχως ειναι πλεον αργα για δακρυα κατερινα.
το προβλημα δεν εμφανιστηκε σημερα,το σημερινο ειναι αποτελεσμα της διαχειρησης των προηγουμενων 23 αγωνων που παιξαμε.

οι περισσοτεροι σημερα κραζουν για την συνθεση που κατεβασε ο αγγελος,αλλα με το διαθεσιμο υλικο που ειχαμε για τον σημερινο αγωνα οι περισσοτεροι θα κατεβαζαν την ιδια ομαδα πλην σπυρο (που παρεπιπτοντως ηταν καλυτερος απο πολλους συμπαικτες του σημερα).

το θεμα ειναι γιατι εφτασε η ομαδα αρχες και μεσα δεκεμβρη να εχει τοσο περιορισμενες επιλογες
οκ το πρωτο πραγμα που εχει επιπτοση στο ροστερ ηταν οι επιλογες του καλοκαιριου οταν δημιουργηθηκες μια ομαδα με παρα πολλα κενα που καποιοι προσπαθουσαν να μας πεισουν οτι ηταν πληρης.

ενταξει ομως το ροστερ απο την πρωτη σεπτεμβριου ηταν δεδομενο μεχρι το τελος του ετους και θα επρεπε να γινει η διαχειρηση βαση αυτου με σκοπο η ομαδα να ειναι φιτ και σε καλη κατασταση τουλαχιστον μεχρι τις αρχες του νεου ετους οπου και θα ειχε του δικαιωμα αλλα και την ευκαιρια να διορθωσει καποια κακως κειμενα.

δυστυχως ομως η επιλογη του αγγελλου να εμπειστευεται μονο 13-14 παικτες (και εδω ειναι το κομματι της ελλειψης εμπειριας απο τρια ματς την εβδομαδα και καμια 60αρια την σεζον,μιας και οι ομαδες που διαχειριζοταν τουλαχιστον τα δεκα τελευταια χρονια δεν ειχαν αυτον τον αριθμο παιχνιδιων και καταπονησης) μας εφτασε στο σημειο αρχες δεκεμβρη οι μισοι παικτες να τραυματιζονται και στο σκακι και οι αλλοι μισοι να ειναι τελειως εκτος φορμας.

αποτελεσμα ολων αυτων ντροπιαστικες ηττες και εμφανισεις σαν και την σημερινη.
εγω σημερα δεν θα γινω το αγαπημενο σαλιγκαρι καποιων, γιατι το σημερινο σε εμενα δεν πονεσε γιατι το περιμενα.

ελπιζω ο προπονητης μας μετα το σημερινο να κανει την αυτοκριτικη του και να σταματισει να ειναι τοσο ξεροκεφαλος και αυτοκαταστροφικος (τουλαχιστον σε οτι εχει να κανει με τον ΠΑΟΚ,στην προσωπικη του ζωη ας κανει οτι θελει) και να αναθεωρησει καποια πραγματα που τα εχει ως αξιωματα

υγ ακοαμ δεν χαθηκε τιποτα ελπιζω οι επιτελεις της ομαδας να κανουν το χρεος τους τον ιανουαριο

υγ2 παρακολουθω περιπου 80 ποδοσφαιρικους αγωνες τον μηνα (το νουμερο δεν ειναι υπερβολη ειναι πλεον μερος της δουλειας μου), ομαδα που να αλλαζει τρεις και τεσσερις σχηματισμους κατα την διαρκεια ενος αγωνα ειμαι σχεδο σιγουρος οτι δεν εχω δει ποτε,αλλα για να σιγουρευτω απο δω και περα θα εχω τον νου μου
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Καταρχάς κανείς δεν κράζει παίκτες. Το να λες κάποιος δεν ξέρει μπάλα είναι κράξιμο; δηλαδή να μη λέμε αυτό που βλέπουμε; εσείς μπορείτε να θεωρείτε αν θέλετε το Σάλπι κ τον Τζανδαρη γητευτες της στρογγυλής θεάς, εγώ θα λέω αυτό που βλέπω.
Δεύτερον κανείς δεν παραβλέπει ότι τη μέχρι τώρα πορεία με αυτούς τους παίκτες μόνο ο Άγγελος θα την μπορούσε. Αυτό τι σημαίνει,δε θα πούμε για το χάλια στήσιμο της ομάδας σήμερα, κ γενικότερα μετά το τηγάνι; για την επιθετική αφέλεια με την οποία κατεβαίνει στα εκτός η ομάδα, χωρίς να έχει ούτε τους δημιουργούς,ούτε τα πνευμόνια που είχε τον Οκτώβριο; Για την ασυλία που απολαμβάνουν κάποιοι χωρίς μπορεί κανείς να την εξηγήσει (τουλάχιστον αγωνιστικά); Για τα κολλήματα του (Ρατς εκτός); Για τη διοίκηση τα λέγαμε κ το καλοκαίρι κ το πόσο γυμνή άφησε την ομάδα κ ήμαστε κ τότε κακοί (στην οποία μη ενίσχυση πάλι έχει ευθύνη ο κόουτς), εδώ είναι το αγωνιστικό thread και θα λέμε για τα σημερινά χάλια μας,γτ αυτό ήταν σήμερα η ομάδα μας, χάλια.
Και στο κάτω κάτω οπαδοί είμαστε ρε κ όταν τρώει η ομάδα μας ντορτια στην Ξάνθη κ τριμπαλα στα Γιάννενα θα φωνάζουμε κ θα λέμε κ καμιά κουβέντα παραπάνω πάνω στα νεύρα μας, οπαδικο φόρουμ είναι, όχι η λέσχη φίλων Ντοστογεφσκι. Πραγματικά για μένα τα χειρότερα σχόλια είναι αυτά που κατηγορούν συνοπαδούς ότι ψάχνουν αφορμή να σκισουν την ομάδα, συνοπαδούς που μπορεί να μη μιλάνε ούτε καν στους δικούς του από τα νεύρα κ την πίκρα. Αυτή η καχυποψία είναι η μεγαλύτερη αρρώστια, όχι τα αρνητικά posts
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

desperando έγραψε: .......
δυστυχως ομως η επιλογη του αγγελλου να εμπειστευεται μονο 13-14 παικτες (και εδω ειναι το κομματι της ελλειψης εμπειριας απο τρια ματς την εβδομαδα και καμια 60αρια την σεζον,μιας και οι ομαδες που διαχειριζοταν τουλαχιστον τα δεκα τελευταια χρονια δεν ειχαν αυτον τον αριθμο παιχνιδιων και καταπονησης) μας εφτασε στο σημειο αρχες δεκεμβρη οι μισοι παικτες να τραυματιζονται και στο σκακι και οι αλλοι μισοι να ειναι τελειως εκτος φορμας.

.............
Ψιλά γράμματα αυτά για τους περισσότερους.
Άβαταρ μέλους
nikos_algio

Δημοσίευση από nikos_algio »

Πριν από το ματς έλεγα ότι άμα πάρουμε 3 βαθμούς σε ένα από τα δύο παιχνίδια με πας ή λιβαδειά θα είμασταν σε πολυ καλο δρόμο . Ο στόχος λοιπόν παραμένει με το ματς την κυριακή να είναι πραγματικός τελικός.

Ας αφιερώσουμε όλοι λίγα λεπτά και να σκεφτούμε τι έχει καταφέρει αυτή η ομάδα που κράζουμε τ'οσο. Δε λέω να μην πούμε τα στραβά που βλέπουμε άλλα να προσπαθήσουμε να το κάνουμε με τέτοιο τρόπο που δε θα βλάψουμε περισσότερο την ομάδα.. Απλά ρε γ@μώτο οπαδοί είστε/είμαστε , δεν μπορώ να καταλάβω κάποιες φωνές που μιλάνε για μάχη για τα πλέι οφ και άλλους λίγο καιρό πριν για παραμονές και αηδίες! Ας σκεφτούμε λοιπόν όλοι μας ποια ήταν η γενική άποψη μας για το ρόστερ μας το καλοκαίρι (πχ Κάτσε , Κατσικάς , Σκόνδρας , Τζανδάρης , Τζιόλης κλπ) και τι έχουν κατεφέρει αυτά τα παιδιά . Ας αναλογιστούμε λοιπόν ότι ο στόχος της ομάδας ήταν η δημιουργία ενός κορμού και πιστεύω ότι σε αυτόν τον τομέα κινούμαστε πολύ καλά. Επίσης , ας σκεφτούμε ορισμένοι , τι έχουμε κάνει εμείς γι αυτή την ομάδα (7000 κόσμος σε κάθε ματς που οι μισοί περιμένουν να κάνει ο Τζανδάρης μια μ@λ@κί@ για να τον κράξουν και 77.000 κόσμος να κράζει στο φβ και στα σχετικά απαξιώνοντας σε κάθε στραβή την ομάδα). Εγώ δεν είμαι αυτός που θα πει στον καθένα τι να πει και πως να συμπεριφερθεί θέλω απλά να σκεφτούμε τι μας έχει δώσει αυτή η ομάδα σε σχέση με αυτά της έχουμε δώσει εμείς..

Όλες οι ομάδες (παίχτες και προπονητές) θα έχουν κακές μέρες και θα χάσουν και θα φάνε και 3 και 4 τι να κάνουμε έτσι είναι το άθλημα. Ναι και εγώ θεωρώ λάθος το να παίζεις τόσο ανοιχτά ψάχνοντας το γκολ μέσα στα γιάννενα αλλά εμπιστεύομαι τον προπονητή και την ομάδα και τους στηρίζω ότι και να γίνει . Γιατί το πόσο αγαπάς την ομάδα σου δε φαίνεται όταν πανηγυρίζεις για το διπλό στο τηγάνι αλλά στο πόσο θα στηρίξεις σε μια βαριά ήττα για να βοηθήσεις την ομάδα σου να σηκωθεί όταν πέσει . Επιτρέπεται να πέσεις επιβάλλεται να σηκωθείς έλεγε ένα τρελό ΠΑΟΚτσακι :mrgreen:

Πόσους από μας , λοιπόν , θα μας χάλαγε να μας έλεγε κάποιος το καλοκαίρι οτι θα 'μαστε πρωτοι 19/12 γνωρίζοντας ότι θα παίζαμε με Κατσικά , Τζιόλη και Τζανδάρη βασικούς και αναντικατάστατους ; Όσο για αυτά που λέτε κάποιοι ότι φταίει ο Σαββίδης που άλλα μας έταξε και άλλα κάνει στην πράξη ας ας γίνει μάθημα από εδώ και στο εξής να μην εντυπωσιαζόμαστε από τα μεγάλα λόγια και να μένουμε στις πράξεις. Κάτω τα κεφάλια κάτι καλό χτίζεται και είναι ακόμα η αρχή ,με τα αποτελέσματα όμως να φαίνονται από τώρα και να είναι ενθαρρυντικά . Ας στηρίξουμε την ομάδα και τον προπονητή και ίσως τον μάιο να 'μαστε καλα.

ΥΓ1 Σορρυ άμα κούρασα , ελπίζω πάντως να ακούστηκα
ΥΓ2 Περαστικά σου Γλύκαρε , σε περιμένουμε δριμύτερο!
ΥΓ3 Αυτός ο Λίλα τι κόμπλεξ έβγαζε ρε φούστη μου , έχει πεχτεί τίποτα ; :?
Άβαταρ μέλους
Moko

Δημοσίευση από Moko »

Ρε τι ναι αυτοί ρε δηλαδή αν για κάθε τέτοιο ματς θέλουμε 2-3 μέρες να ηρεμήσουμε πως θα πάει δεν γίνεται έτσι θα μείνουμε στον τόπο καμιά μέρα. Να δούμε πως θα κοιμηθούμε σήμερα.
Ξέρουν τι πόνο προκαλούν στον κόσμο οι παίκτες το ξέρουν? Άντε να πας τούμπα μετά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”