Ολυμπιακος-Π.Α.Ο.Κ. 1-2, MVP, Σχολια & παραλειπομενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

ΓΛΥΚΟΣ
9
5%
ΤΖΙΟΛΗΣ
4
2%
ΒΙΤΟΡ
1
1%
ΡΑΤΣ
2
1%
ΣΚΟΝΔΡΑΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΚΑΤΣΕ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΤΖΑΝΔΑΡΗΣ
8
5%
ΓΚΟΛΑΣΑ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΣΑΛΠΙ
10
6%
ΠΕΡΕΥΡΑ
79
46%
ΚΛΑΟΥΣ
6
3%
ΜΑΡΤΕΝΣ
1
1%
ΠΟΖΑΤΖΙΔΗΣ
1
1%
ANASTASIADIS
51
30%

Σύνολο ψήφων: 172

Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Re: Ολυμπιακος-Π.Α.Ο.Κ. 1-2, MVP, Σχολια & παραλειπομενα

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Rizla έγραψε:
RoMaN έγραψε:Λοιπόν, πέρα από καύλες και οπαδικά καφριλίκια, ας μιλήσουμε λίγο για ποδόσφαιρο...

ΤΟ TOPIC ΤΟ ΑΝΟΙΞΕ Ο SOURME ΡΕ, ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ;;;;; :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Tην συνεντευξη τυποου ρεεεεεεεεε :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :mrgreen:
Δεν υπάρχει, αν υπήρχε θα την είχες και εδώ! ;)
biriba427

Δημοσίευση από biriba427 »

Αργεντίνος με διαφορά...μεγάλη κλάση μαιμούνι κανονικό!
Βρωμικη διαιτησία , κάθε αγγιγμα ήταν φάουλ...Δεν έχω ξαναδεί πιο soft γαύρο.
Το πίστεψα όταν είδα στα πρώτα πέντε λεπτά τον πρωτάρη...Τζανδάρη να τζαρτζάρει άσχημα.
Ιβαν το πρωτάθλημα είναι στα χέρια σου. Ενίσχυσε την ομάδα εκεί που πονάει.
northend4

Δημοσίευση από northend4 »

Αίσχος φάγαμε γκολ εκτος έδρας σημερα. Έσπασε το 0 παθητικό. Απαράδεκτοι όλοι.....
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Μπορεί κάποιος να βρεί ένα λίνκ που να δίνει τα φάουλ των δυο ομάδων που σφυρίχθηκαν σήμερα;;;;
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Πολυ μετριοι και σημερα...Φοβισμενοι!....Κοουτσαρισμα της πλακας και παικτες πολυ λιγοι για τον ΠΑΟΚ!....Δεν αντεχω αλλο να βλεπω το φετινο χαλι....

ΣΑΒΒΙΔΗ....ΕΑΝ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΜΜΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΙ!.....

ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΤΑΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!....

ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΟΛΟΙ ΣΑΣ!!!
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Είμαι σε κατάσταση εξτασης-έξαρσης-μέθης-παράνοιας

δε μπορώ να κάνω σχόλιο ουτε να διαβάσω σχόλια..
κι ήπια 1 καφέ και 1 μπύρα μόνο..

ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΣ ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!

ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΠΩ.. ΤΙ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ!!!!!!
northend4

Δημοσίευση από northend4 »

Η αγκαλιά στο τελος του παιχνιδιού Ποζατσιδη, Κλαους, Τσανδαρης( δικά μας παιδια) όλη η πεμπτουσία της σημερινής βραδιάς.
Μπράβο σε ολα τα παλικάρια.
ΥΓ. Φανούρη ήσουν ΠΑΟΚ απο τοτε που γεννήθηκες παικταρα μου
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

ιβαν φερε βιερι ενα σεντερ μπακ επιπεδου τσου λου οπως ινσα και μια χαφαρα με 10 πνευμονια και πηγαινε αραξε λευκο πυργο να σου φερουν την κουπα

α φερε και το μουσλι να βγαλουμε γουστα οταν θα το σηκωνει
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

zarathustra79 έγραψε:Μπορεί κάποιος να βρεί ένα λίνκ που να δίνει τα φάουλ των δυο ομάδων που σφυρίχθηκαν σήμερα;;;;
http://www.sportdog.gr/sports/podosfair ... karaiskaki
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

zarathustra79 έγραψε:Μπορεί κάποιος να βρεί ένα λίνκ που να δίνει τα φάουλ των δυο ομάδων που σφυρίχθηκαν σήμερα;;;;
Νιτσε τα φαουλ ηταν 22-4.Τα κορνερ 11 με 1.1 οφσαιντ αυτοι,5 εμεις.Κατοχη 66 αυτοι,34 εμεις.Τα υπολοιπα δεν τα θυμαμαι..
Άβαταρ μέλους
nikos_algio

Δημοσίευση από nikos_algio »

Νιωθω οτι ειμαι ο πιο χαρουμενος ανθρωπος στον κοσμο! Οχι τοσο για τη νικη αλλα για το πως ηρθε αυτη! :D :D :D

Τζιολης Σαλπι Κλαους πολυ καλοι και πολυ ΠΑΟΚ ετσι οπως τον ονειρευομαι εγω τουλαχιστον! Απο κοντα ο Τζανδαρης που εκανε απ τα καλυτερα του ματς νομιζω σημερα . Ωραιος και σταθερος ο γλυκος , καθαρισε πολλες φασεις στον αερα και οχι μονο , μονος του!

Περειρα εισαι μια κατηγορια μονος σου παιχταρα μου!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Που 'σαι ρε ΜΑΚη να το γλεντησουμε με 5αρα σημερα?? :twisted:

Γαμιουνται τα κορακια κι ο πειραι@ς!!!

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

Δημοσίευση από aisiodoksos »

Έλεγα ότι δεν θα ξανασχολιασω αλλα αυτο θα ηταν αδικο για τον μεγαλο Αγγελο Αναστασιαδη και για τα παιδια που σημερα τα εδωσαν ολα και κανανε μια νικη η οποια θα μας μεινει χαραγμενη για αρκετο καιρο στη μνημη μας...
ευτυχως η Παναγια ειναι μαζι μας και τελικα ΘΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΡΕ ΦΕΤΟΣ ΑΝΕΤΑ(δεν ξεχνω πραγματικα) ... ΕΙΣΤΕ ΜΕΓΑΛΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ..ΟΧΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΓΑΛΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ..ΤΡΕΛΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΟΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ..ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ... ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕ ΛΙΜΑΝΙΣΙΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΙΣ ΗΤΤΕΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ... ΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ(ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΝΩ Ο ΠΑΟΚ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ 1ος ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΠΑΛΑ) ΑΝ ΛΕΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ Η ΤΟΥΜΠΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑ ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ 20000 ΛΑΟ ΜΕΣΑ ΤΟΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ .. ΟΠΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ...ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΤΙ ΣΤΡΑΒΟ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΑΣ...Η ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ..ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΓΝΗΣΙΟ ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ..ΕΧΕΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ @@ ... ΜΟΝΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΕΧΕΙ...ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΓΚΑΥΛΑ ΣΤΟΝ ΝΕΟΠΑΟΚΤΣΗ..

υγ. συγχαρητηρια σε ολους..αλλα ενα πολυ μεγαλυτερο μπραβο σε ενα πολυ αδικημενο παιδι που καποιοι προσπαθουν να τον παρουσιασουν σαν τον Μπαλαφα ολο τον καιρο που διαβαζω το φορουμ....ΦΑΝΗ ΗΣΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ MVP .. ΤΑ ΚΑΚΑΛΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΑ...ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ..
υγ.2 ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ...ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΛΑΟΥ...
υγ3. φερε και τον αντρα της βασως το χειμωνα και να δειτε ο επαναληπτικος τον φλεβαρη τι θα γραψει το κοντερ!
υγ4. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ...ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΠΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ..ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ..ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΗΤΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΜΟΝΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ..ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ..ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΤΕ? ΦΤΑΝΕΙ Η ΜΙΖΕΡΙΑ , Η ΓΚΡΙΝΙΑ , Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ.. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΓΚΑΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ? ΑΝΤΕ ΠΑΜΕ ΞΑΝΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ..
υγ5. ΚΑΙ Η ΤΟΥΜΠΑ ΠΑΛΙ ΘΑ ΝΑΙ ΚΑΖΑΝΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

RoMaN έγραψε:
Rizla έγραψε:
RoMaN έγραψε:Λοιπόν, πέρα από καύλες και οπαδικά καφριλίκια, ας μιλήσουμε λίγο για ποδόσφαιρο...

ΤΟ TOPIC ΤΟ ΑΝΟΙΞΕ Ο SOURME ΡΕ, ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ;;;;; :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Tην συνεντευξη τυποου ρεεεεεεεεε :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :mrgreen:
Δεν υπάρχει, αν υπήρχε θα την είχες και εδώ! ;)

Γραπτή:

http://www.paokfc.gr/news-el/i-sinentey ... astasiadi/

Η συνέντευξη τύπου του Άγγελου Αναστασιάδη

Μετά το τέλος της σημερινής αναμέτρησης ο Άγγελος Αναστασιάδης στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου, δήλωσε τα εξής:

“Συνέχεια σαν ομάδα ψάχναμε δικαιολογίες για να χάσουμε. Πλέον αυτές τις δικαιολογίες τις πετάξαμε, παρόλο που έγιναν κάποια πράγματα που δεν αξίζει να συζητηθούν. Χρειάστηκε τακτική, ψυχή, αλλά και ότι ξεχάσαμε τις δικαιολογίες. Αντιμετωπίσαμε τα πάντα χωρίς να το χρησιμοποιήσουμε ως δικαιολογία”.

“Από την αρχή είπα ότι ο ΠΑΟΚ είναι αναγκασμένος να πάει για το πρωτάθλημα, όπως αναγκασμένος είναι ο Ολυμπιακός ή ο Παναθηναϊκός. Σήμερα κάναμε μόνο ένα βήμα. Όχι το τελευταίο βήμα. Κάθε μέρα παρακαλάω την Παναγιά για να μην τρελαθώ. Δεν πρέπει να πάρουν τα μυαλά μας αέρα. Πρέπει την Κυριακή να πάμε στην Ξάνθη με τα προβλήματά μας. Τέλειωσε ο αγώνας με τον Ολυμπιακό και πρέπει να το καταλάβουμε όλοι. Είναι πιο δύσκολο να τους πείσεις (τους παίκτες) ότι κόντρα στην Ξάνθη πρέπει να είναι καλύτεροι οι παίκτες απ` ότι με τον Ολυμπιακό. Αυτό είναι ο πρωταθλητισμός. Αυτό προσπαθούμε να δουλέψουμε μέσα στα αποδυτήρια και έχουμε πολύ δουλειά ακόμη”.

“Ο Σαλπιγγίδης από τότε με εμένα έχει κάνει πρωταθλητισμό. Έχει πάρει ευρωπαϊκό. Είναι εύκολο να κυνηγήσεις έναν τέτοιο παίκτη, με τέτοιο ήθος. Αλλά εμείς στην Ελλάδα τα δέντρα τα πετροβολάμε”.

“Ο Τζαβέλλας βγήκε αλλαγή στο προηγούμενο παιχνίδι και ζήτησε άδεια για ψυχολογικούς λόγους να δει τον προσωπικό του γιατρό. Ο δικός του γιατρός δεν έκανε τίποτα, ο δικός μας γιατρός τα έκανε όλα. Εμείς έχουμε το καλύτερο ιατρικό τιμ, έρχονται παίκτες από άλλους συλλόγους να εξεταστούν. Ο Τζαβέλλας δεν ήταν έτοιμος και αν μας πει ότι είναι έτοιμος με την Ξάνθη θα δούμε τι θα γίνει. Εγώ τον Τζαβέλλα τον καλύπτω, αλλά μένει ακάλυπτος ο γιατρός μας. Αυτός ο άνθρωπος που έκανε πενήντα χειρουργεία το μήνα, πλέον λόγω του ΠΑΟΚ κάνει πέντε. Χάνει χρόνο και χρήμα. Αυτόν τον άνθρωπο, τον γιατρό μας, πρέπει να τον ευχαριστούμε. Για τους συνεργάτες μου δεν μπορεί να πει κανείς κουβέντα. Εγώ έχω μαζί μου ότι καλύτερο υπάρχει. (Ο Σκόνδρας) Έχει όντως πρόβλημα, δεν ξέρω πόσο σοβαρό είναι ενόψει Ξάνθης”.

“Ο Ολυμπιακός έχει περίπου τα ίδια αγωνιστικά προβλήματα με εμάς, με συνεχόμενους αγώνες όπως και εμείς. Όταν έχεις τέτοιο αγωνιστικό πρόγραμμα είναι προτιμότερο τα δύσκολα μας να τα έχεις εκτός έδρας. Εμείς χάσαμε το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, όπως έχασε σήμερα ο Ολυμπιακός. Ο Παναθηναϊκός δεν είχε να χάσει τίποτα. Εμείς σήμερα δεν είχαμε να χάσουμε, ακόμη και αν παίρναμε μία ισοπαλία, άσχετα αν, τελικά, πήραμε το 100% αυτών που θέλουμε. Όπως θα είναι δύσκολο το παιχνίδι για εμάς στην Τούμπα με τον Ολυμπιακό. Εγώ και οι παίκτες μου ευχόμαστε να προκριθεί ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη. Είμαστε μακριά από τους ανεγκέφαλους. Είμαστε με την ελληνική ομάδα, ούτε με Σουηδούς, ούτε με Αυστραλούς”.
Άβαταρ μέλους
Mpoz

Δημοσίευση από Mpoz »

ΔΙΠΛΟ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΠΑΟΚ ΟΛΕ ΟΛΕ.ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

ΥΓ.μοντς αν γινετε μπορειτε να βγαλετε τους mvp απο ψηφοφορια?κριμα ειναι να αδικισουμε καποιον,ολοι ειχαν @@ ΝΑ σημερα :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Εικόνα

ΓΚΑΥΛΑ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”