Η 3η ρε συ (μονο αυτη θυμαμαι τωρα) ειναι ξεκαθαρηOdi έγραψε:Να αναφέρω και πως από τις 3 κίτρινες καρτες που δεχθήκαμε,οι 2 απλά δεν υπάρχουν (Κάτσε,Τζιόλης),ενώ η τρίτη στον Μακ δίνεται και δεν δίνεται καθώς στο τάκλιν έχει μαζέψει τα πόδια του.
Πλατανιας-Π.Α.Ο.Κ. 0-4 MVP, σχόλια και παραλειπόμενα
Re: Πλατανιας-Π.Α.Ο.Κ. 0-4 MVP, σχόλια και παραλειπόμενα
Το τάκλιν είναι ετεροχρονισμένο,απλά μαζεύει τα πόδια αρκετά νωρίτερα ο Μακ.Τέλος πάντων λίγη σημασία έχει.. 

Πολύ καλή εμφάνιση που έδωσε χαρά και ηρεμία.
κάποιες στιγμές βέβαια φάνηκαν τα κενά που συζητάμε όλον αυτό καιρό.
Μακάρι να μην γίνει η αιτία να "ξεχαστούν" τα οποία θέματα και ελλείψεις.
Το παράρτημα ετσι οπως φάνηκε δύσκολα θα μείνει στη λίγδα.
κάποιες στιγμές βέβαια φάνηκαν τα κενά που συζητάμε όλον αυτό καιρό.
Μακάρι να μην γίνει η αιτία να "ξεχαστούν" τα οποία θέματα και ελλείψεις.
Το παράρτημα ετσι οπως φάνηκε δύσκολα θα μείνει στη λίγδα.
Λοιπον αποφασιστε ειναι δεκα φορες καλυτερος ο Πλατανιας απο τους ξυλοκοπους Μολδαβους ναι ή οχι?
Παντως το ντορτι ειναι κοινο τους σημειο...
Παντως το ντορτι ειναι κοινο τους σημειο...
Ο παίκτης του ΠΑΟΚ, Φάνης Τζανδάρης τόνισε ότι το παιχνίδι κρίθηκε στη δύναμη, σε δηλώσεις του στην κάμερα του Novasports μετά το ματς με τον Πλατανιά.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Περαστικά στον Μαντούρο. Έτσι ήθελε ο Θεός και μπήκα να παίξω. Η ομάδα με βοήθησε και πήγα καλά, ο προπονητής μας είπε να πιέσουμε ψηλά και παίξαμε την μπάλα που ξέρουμε. Μου είπε ο κόουτς να μπω και να παίξω μπάλα και να δίνω εντολές στους συμπαίκτες μου. Το ματς κρίθηκε στη δύναμη και στην ταχύτητα που είχαμε, ενώ παίρναμε και τις δεύτερες μπαλιές. Η δουλειά που κάνει ο Κος Αναστασιάδης βγαίνει στο γήπεδο και τις τελευταίες ομάδες παίζουμε πιο επιθετικά και βάζουμε περισσότερα γκολ.
Ειπα και εγω...πως και τον βαζει αυτον ο Αγγελος...εχει μεσον ο τυπας...
Τους κολλησε παναγιαση ο κοουτς...

Αναλυτικά όσα είπε:
«Περαστικά στον Μαντούρο. Έτσι ήθελε ο Θεός και μπήκα να παίξω. Η ομάδα με βοήθησε και πήγα καλά, ο προπονητής μας είπε να πιέσουμε ψηλά και παίξαμε την μπάλα που ξέρουμε. Μου είπε ο κόουτς να μπω και να παίξω μπάλα και να δίνω εντολές στους συμπαίκτες μου. Το ματς κρίθηκε στη δύναμη και στην ταχύτητα που είχαμε, ενώ παίρναμε και τις δεύτερες μπαλιές. Η δουλειά που κάνει ο Κος Αναστασιάδης βγαίνει στο γήπεδο και τις τελευταίες ομάδες παίζουμε πιο επιθετικά και βάζουμε περισσότερα γκολ.
Ειπα και εγω...πως και τον βαζει αυτον ο Αγγελος...εχει μεσον ο τυπας...

Τους κολλησε παναγιαση ο κοουτς...

- sourmenetes
- Moderator
Σημασια ειναι τι κανουμε εμεις..
Η ομαδα εδειξε σημερα μια σοβαρη εικονα και αυτο ειναι πολυ θετικο.Επισης εδειξε πιο φρεσκια απο προχθες.
Κρατηστε το αυτο.
Τα κεφαλια μεσα,2-3 μεταγραφες εστω και τωρα ωστε να βοηθηθει η προσπαθεια.
Η ομαδα εδειξε σημερα μια σοβαρη εικονα και αυτο ειναι πολυ θετικο.Επισης εδειξε πιο φρεσκια απο προχθες.
Κρατηστε το αυτο.
Τα κεφαλια μεσα,2-3 μεταγραφες εστω και τωρα ωστε να βοηθηθει η προσπαθεια.
Ο Τσανδαρης διαβαζει Πατερ Παησιο.. true story,
Απλα ασχετο με το γιατι παιζει το παιδι. Βοηθαει οσο μπορει
Απλα ασχετο με το γιατι παιζει το παιδι. Βοηθαει οσο μπορει
Μπράβο ΠΑΟΚΑΡΑ. Βλέπω να αλλάζει το κλίμα μετά από 2 δυνατές εμφανίσεις της ομάδας και είμαι ακόμη πιο χαρούμενος. Δε μας πάει η μιζέρια. Ο ΠΑΟΚ είναι δυναμικό σωματείο με θετική ενέργεια! Σήμερα ψήφισα Σκόνδρα που δείχνει αναγεννημένος με τον Άγγελο, όπως και τόσοι άλλοι. Ο Ρατ έκανε παιχνιδάρα - φοβερός παίκτης.
Η άμυνα θέλει βελτίωση και ο Βιτόρ δείχνει κάπως (όχι και πολύ ζεστός ή συγκεντρωμένος στο παιχνίδι του). Το κέντρο σήμερα με προβλημάτισε γιατί παίζαμε με 3 χαφ και κάναμε πάρα πολλά λάθη στο 1ο μέρος, όπου μία δυνατή ομάδα θα μπορούσε να μας κάνει 1-2 γκολ. Φέρελπις ο Τζανδάρης - Σαββίδης αλλά η θέση αυτή δε συγχωρεί πολλά λάθη (όπως και του κεντρικού αμυντικου) και νομίζω ότι λείπει από την ομάδα ένας ηγέτης με προσωπικότητα στα χαφ που να δίνει το ρυθμό στην ομάδα. Στη θέση αριστερό εξτρέμ θέλω να δω τον Πόζογλου που τον πιστεύω πολύ. Οι νέοι παίκτες μπορούν να παίξουν σε τέτοιες θέσεις χωρίς να εκθέσουν την ομάδα ειδικά αν διαθέτουν την τόλμη του Πόζογλου. Σίγουρα αν είχαμε να ξοδέψουμε δε θα με χάλαγε και εκεί ένα μεγάλο όνομα, αλλά σε αυτή τη φάση εγώ δίνω προταιραιότητα στον άξονα - πράγμα που μας είχε βγει επί Σάντος με Κοντρέρας - Γκαρσία - Μούσλι (άσχετα αν ο τελευταίος δεν είχε διάρκεια).
Η άμυνα θέλει βελτίωση και ο Βιτόρ δείχνει κάπως (όχι και πολύ ζεστός ή συγκεντρωμένος στο παιχνίδι του). Το κέντρο σήμερα με προβλημάτισε γιατί παίζαμε με 3 χαφ και κάναμε πάρα πολλά λάθη στο 1ο μέρος, όπου μία δυνατή ομάδα θα μπορούσε να μας κάνει 1-2 γκολ. Φέρελπις ο Τζανδάρης - Σαββίδης αλλά η θέση αυτή δε συγχωρεί πολλά λάθη (όπως και του κεντρικού αμυντικου) και νομίζω ότι λείπει από την ομάδα ένας ηγέτης με προσωπικότητα στα χαφ που να δίνει το ρυθμό στην ομάδα. Στη θέση αριστερό εξτρέμ θέλω να δω τον Πόζογλου που τον πιστεύω πολύ. Οι νέοι παίκτες μπορούν να παίξουν σε τέτοιες θέσεις χωρίς να εκθέσουν την ομάδα ειδικά αν διαθέτουν την τόλμη του Πόζογλου. Σίγουρα αν είχαμε να ξοδέψουμε δε θα με χάλαγε και εκεί ένα μεγάλο όνομα, αλλά σε αυτή τη φάση εγώ δίνω προταιραιότητα στον άξονα - πράγμα που μας είχε βγει επί Σάντος με Κοντρέρας - Γκαρσία - Μούσλι (άσχετα αν ο τελευταίος δεν είχε διάρκεια).
- desperando
- Επικοινωνία:
καλος ηταν και ο σκονδρας (περα αοπ το τραγικο λαθος που εκανε και το εσωσε τελευταια στιγμη ο τζιολης με τακλιν) αλλα πιστευω οτι η τριαδα του κεντρου μαζι με την υπερπαικτουρα τον ρατς ηταν αυτοι που με την εμφανιση τους η ομαδα σημερα ειχε ενα ευκολο βραδακι.abg12d34 έγραψε:ντεσπε....desperando έγραψε:μπράβο στην ομάδα .
πολύ καλή εμφάνιση με κορυφαίο τον ρατς και από πίσω του οι τζιολης κάτσε τζανδαρης
δεν μπορω να πιστεψω οτι δεν προσεξες τον σκορδα
χαρακτηριστικο του παιχνιδιου τα τελευταια 10 λεπτα του τζιολη στο ματς ο οποιος εμεινε απο δυναμεις με αποτελεσμα η ομαδα να χασει 20 μετρα στο γηπεδο.
υγ ρανιερι ελπιζω σημερα να ειχες λιγο χρονο να δεις λιγο ΠΑΟΚ.
υγ 2 μεγαλη αδικια για τον τζιολη να μην ειναι στην αποστολη της εθνικης. σε λιγο θα πιστευψω οτι τις επιλογες τις κανει ο αστροναυτης
- Caballo Viejo
Συμφωνώ απόλυτα. Μακάρι το αποψινό παιχνίδι να γίνει αρχή για λυθούν τα προβλήματα της ομάδας.giapas έγραψε:Δεν είδα το ματς , αν και θα ήθελα ασχέτως αποτελέσματος.
Ένα ματς δεν είναι ικανό ούτε να σε βγάλει άχρηστο ( Καλλονή) , ούτε να σε κάνει μάγκα ( Πλατανιάς).
Απλά κέρδισες λίγη ηρεμία για να δείξεις κάποια πράγματα ( ΑΝ έχεις να δείξεις).
Τίποτα περισσότερο... η ομάδα συνεχίζει να έχει προβλήματα και ελλείψεις.
Από τα γκολ εντυπωσιάστηκα από τη κούρσα και το κοντρολάρισμα-πλασάρισμα του Σκόνδρα. Δε του το'χα !!
Μπράβο στην ομάδα και στα παιδιά που πήγανε γήπεδο
Παρα πολυ κακος ο πλατανιας....επιπεδο ζιμπρου.....δεν ειχαν εναν παιχτη να κρατησει λιγο μπαλα στο κεντρο......
Παρα πολυ καλος ΠΑΟΚ....επιπεδου φιλικου με ΚΠΡ....λιγοτερη γιομα-περισσοτερη μπαλα!!!
Μεταγραφες αν δεν γινουν θα μεινουμε ευκολα κατηγορια βαση της σημερινης μας εμφανισης......
Απαραδεκτος διαιτητης τουλαχιστον σε 2 φασεις που δεν εδωσε απευθειας κοκκινη καρτα σε παιχτες του πλατανια,συγκεκριμενα:
-στον μαχαματ στο 1ο ημιχρονο που βγαινει μονο κιτρινη καρτα (!!) παρολο που πεφτει με δυναμη,με 2 ποδια,με ταπες στον κατσε.....
-στον τετε που παταει (!!) τον σαλπι ενω ειναι κατω....μπροστα ο διαιτητης.....μονο κιτρινη.....
Για MvP μπορω να πω οτι αρκετοι πηγαν καλα....θα δωσω κατσε!

Παρα πολυ καλος ΠΑΟΚ....επιπεδου φιλικου με ΚΠΡ....λιγοτερη γιομα-περισσοτερη μπαλα!!!
Μεταγραφες αν δεν γινουν θα μεινουμε ευκολα κατηγορια βαση της σημερινης μας εμφανισης......
Απαραδεκτος διαιτητης τουλαχιστον σε 2 φασεις που δεν εδωσε απευθειας κοκκινη καρτα σε παιχτες του πλατανια,συγκεκριμενα:
-στον μαχαματ στο 1ο ημιχρονο που βγαινει μονο κιτρινη καρτα (!!) παρολο που πεφτει με δυναμη,με 2 ποδια,με ταπες στον κατσε.....
-στον τετε που παταει (!!) τον σαλπι ενω ειναι κατω....μπροστα ο διαιτητης.....μονο κιτρινη.....
Για MvP μπορω να πω οτι αρκετοι πηγαν καλα....θα δωσω κατσε!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pyrgioths την Δευ 01 Σεπ 2014, 00:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Διάβασα καλά;Γράφεις "θα μείνουμε εύκολα κατηγορία;"

δυστυχως για εμενα φετος με αυτο το ροστερ αυτος ειναι ο ρεαλιστικος στοχος......
αμα καταφερουμε να μπουμε και πλει οφ θα ειμαστε τελεια....