5.Răzvan Dincă Raţ
- Kostomanolis
Re: 5.Razvan Dinca Rat
Ξεχωρίζει η ποιότητα και η εμπειρία σου, 3 ακόμη παίκτες της κλάσης σου να είχαμε ρε γμτ θα είμασταν για μεγάλα πράγματα
Ρε μάγκες λύστε μου μια απορία, γιατί Ρατς και όχι Ρατ?

- jay trotter
Răzvan Dincă Raț γράφεται στα Ρουμάνικα και το τελευταίο γραμμα (σύμφωνο) όταν έχει αυτό το σημαδάκι σαν την υπογεγραμμένη των αρχαίων ελληνικών προφέρεται μαζί με κοφτό σ ,ειναι δηλαδή Ρατς κάπως!Pa0ki έγραψε:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jay trotter την Κυρ 31 Αύγ 2014, 21:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- john4serres
Πολύ καλό παιχνίδι από τον Ρουμάνο. Τρία χρόνια τα έχει άνετα στο επίπεδο της σουπερλιγκ.
- Ekatnetworkltd
Ότι πληρώνης παίρνεις,έτσι Αγγελε;
Μπράβο παιχτούρα,και όπως είπε κάποιος πιό πάνω ένα Βιερίνια μπροστά του και γειά σας!
Μπράβο παιχτούρα,και όπως είπε κάποιος πιό πάνω ένα Βιερίνια μπροστά του και γειά σας!
- PAOK_Antarctica
- desperando
- Επικοινωνία:
πραγματικα αλλο επιπεδο
βεβαια δεν ηξερα οτι εκει στη ρουμανια κανουν το αντιθετο απ οτι οι αφρικανοι και αντι να δηλωνουν μικροτεροι δηλωνουν μεγαλυτεροι,γιατι σιγα μην εισαι εσυ 33 χρονων
βεβαια δεν ηξερα οτι εκει στη ρουμανια κανουν το αντιθετο απ οτι οι αφρικανοι και αντι να δηλωνουν μικροτεροι δηλωνουν μεγαλυτεροι,γιατι σιγα μην εισαι εσυ 33 χρονων