Παναθηναϊκός - Π.Α.Ο.Κ. , 4/5 20:30,NS1
- abc_o_ karpouzas
Re: Παναθηναϊκός - Π.Α.Ο.Κ. , 4/5 20:30,NS1
δηλ. για σενα ο σαββιδης ειναι ποιο καλος και ποιο αξιοπιστος απο τον λαζαρ....
τι θα ακουσουμε αλλο
τι θα ακουσουμε αλλο
αμα βαλουμε πρωτοι γκολ κερδισαμε
αντε ρε ΠΑΟΚ μιαφορα μια δυνατη αρχη
αντε ρε ΠΑΟΚ μιαφορα μια δυνατη αρχη
Πιο σαββιδης ρε μαγκες μην λεμε ο,τι θελουμε...Εχει την ποιοτητα το παλικαρι αλλα δεν ειναι με τιποτα ετοιμος ακομα για να ξεκινησει βασικος σε ματς πλευ οφ τι λεμε τωρα,Ρουμανος με τα χιλια 

- paokovios1974
Κι εγω δεν ειμαι υπερμαχος του ΓΧ αλλα νομιζω πως η ενδεκαδα με δεδομενες τις ελειψεις Κιτσιου,λουκας ειναι αναγκαστικη οποτε θεωρω υπερβολη να τον κραξω γιατι βαζει σαλπι και λαζαρ.Το θεμα ειναι οτι και η κουτση μαρια ξερει πως θα μας παιξει ο βαζελος και ποιους πρεπει να προσεξουμε,τους εξης 2 δηλαδη και στην ουσια τον εξης ενα,και ομως με αυτον τον αορατο που εχω στον παγκο και εγω φοβαμαι πως αν στραβωσει το παιχνιδι η ακομα περισσοτερο αν φαμε πρωτοι γκολ παμε για διασυρμο παλι,ετσι καταντησε το ακριβοτερο ροστερ στην ιστορια του ΠΑΟΚ να κινδυνευεις να διασυρθεις απο οποια ομαδα παιζει στοιχειωδες ποδοσφαιρο με καλο φορ και πιεση ψηλα,σιγα τα ωα δηλαδη.Δεν ελπιζω σε τιποτα μονο στις καλες εμπνευσεις του Νατχο και του Στοχ καθως και τα γκολ απο το πουθενα που βαζει ο κλαους τιποτα αλλο,απλως επειδη φτασαμε στο αλλο ακρο να μας υποτιμαει δηλαδη ο βαζελος και να ονειρευετε πολλα γκολ ισως να μας βγει σε καλο και κανουμε κανενα τρελο διπλο απο αυτα που κανουμε σε παρομοιες καταστασεις,τελικη προβλεψη η διπλο απο εμπνευση των παιχτων που προανεφερα η ασσος με διασυρμο απο τριμπαλλο και ανω.Και να σκεφτει κανεις πως ειμαι αισιοδοξο ατομο 

- sourmenetes
- Moderator
Ολα τα ματς φετος με τους υποτιθεμενους μεγαλους αντιπαλους τα χασαμε για πλακα γιατι μπαιναμε σε ολα τα ματς σαν χεστες και το πρωτο μισαωρο.
Αν μπουμε σοβαρα,λεμε αν,δεν εχουμε να φοβηθουμε κατι.
Ας κρατησουμε λιγο την μπαλα στο κεντρο και μπορουμε να κανουμε σωστο παιχνιδι.
Αν μπουμε σοβαρα,λεμε αν,δεν εχουμε να φοβηθουμε κατι.
Ας κρατησουμε λιγο την μπαλα στο κεντρο και μπορουμε να κανουμε σωστο παιχνιδι.
Λίγη μαμημένη τύχη να έχουμε επιτέλους να κάνουμε γκολ την πρώτη φάση και τα λέμε μετά με την "υπερομάδα-μη-χέσω" του βάζελου
Όταν μου βρεις ένα φετινό καλό παιχνίδι του Λαζάρ θα απαντήσω.abg12d34 έγραψε:δηλ. για σενα ο σαββιδης ειναι ποιο καλος και ποιο αξιοπιστος απο τον λαζαρ....
τι θα ακουσουμε αλλο
Και το υφάκι κόφτο.
- kataramenos5
ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ.
Λίγοι και τρελοί είμαστε αυτοί που ακόμα πιστεύουμε αλλα δε πειράζει.

Καλή ομάδα έκανε ο ζέλος αλλα εμείς με τη μιζέρια που μας δέρνει περάσαμε στο άλλο ακρο και την κάναμε Μπάρτσα.Ας μας πάει λιγο η μπάλα κι εμάς και τα λέμε.Tolaros έγραψε:Λίγη μαμημένη τύχη να έχουμε επιτέλους να κάνουμε γκολ την πρώτη φάση και τα λέμε μετά με την "υπερομάδα-μη-χέσω" του βάζελου
Γράψε με κι εμένα στο... τρελοκλαμπ!!kataramenos5 έγραψε:ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ.
![]()
Καλή ομάδα έκανε ο ζέλος αλλα εμείς με τη μιζέρια που μας δέρνει περάσαμε στο άλλο ακρο και την κάναμε Μπάρτσα.Ας μας πάει λιγο η μπάλα κι εμάς και τα λέμε.Tolaros έγραψε:Λίγη μαμημένη τύχη να έχουμε επιτέλους να κάνουμε γκολ την πρώτη φάση και τα λέμε μετά με την "υπερομάδα-μη-χέσω" του βάζελου
Σήμερα θα πάμε καλά...δεν ξέρω για δίπλα κ ιστορίες...άλλα σήμερα θα κατέβουμε στο γήπεδο!

- paok kerkyra
Και εγώ σήμερα ξύπνησα με μια αισιοδοξία για το μάτς! ΑΛΛΑ! μια απορία μόνο εντάξει προφανώς τραβάει ζόρι με τον Μάρτενς και προτιμάει τον Λάζαρ δεν με χαλάει τόσο αλλά με τον Ολίσε τι πρόβλημα έχει εντάξει άμυαλος ατσούμπαλος κλπ. αλλά σε σχέση με τον 14 έχει ντρίμπλα σέντρα και ταχύτητα!
- paoki_sweden
IT IS TIME FOR THE PLAYERS TO WAKE UP AND UNDERSTAND IN WHICH TEAM THEY ARE PLAYING! IF THEY DO THAT TODAY ONLY GOD KNOWS WE WILL WIN WHITH THE HELP OF PANAGIA!
PAME ARROSTIAAAAAAAAAAAAAAAA PAME PAOKARAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
PAME ARROSTIAAAAAAAAAAAAAAAA PAME PAOKARAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Ελπιζω να βρουμε κανα λινκ να το δουμε!ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ :p
- john4serres