RoMaN έγραψε:ΤΙΤΙΚΕΣ.
Όταν ο αγώνας αρχίζει στις 20:00 και ο Π.Α.Ο.Κ. μπαίνει στο γήπεδο στις 20:30, τι να το κάνω;;;
Ξαφνικά θυμηθήκαμε να μιλήσουμε αγωνιστικά. Πριν μεγαλοστομίες "Τους έχουμε" και "Θα τους γαμήσουμε. Βρε ουστ μας!
Εγώ επειδή έκανα μια απόπειρα και μίλησα λίγο για το αγωνιστικό πριν τον αγώνα, θα μιλήσω και τώρα:
ΜΗΔΕΝ
Ένας Kace, ένας Κίτσιου, ένας Lino (απελπιστικά μόνος μπροστά) και ένας Stoch (απελπιστικά μόνος μπροστά) τι να κάνουν;;; Σε ανοιχτό παιχνίδι, δεν γίνεται να κρέμεσαι από τ'αρχίδια του Stoch για μια ατομική ενέργεια.
Αύριο πάλι στη προπόνηση χαχαχούχα και μαλακίες. ΧΑΧΕΣ!
ΝΙΩΣΤΕ ΛΙΓΟ Π.Α.Ο.Κ. ΡΕ!!! ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΑΜΩ ΤΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ!!!
Ευτυχώς που δεν κατέβηκα Αθήνα! Θα έκλαιγα τα λεφτά μου μέχρι εκεί που δεν πάει! Να ζοριστώ εγώ για να σας δω να κοιτάτε τη μπάλα στην άμυνα και ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑ ΠΛΑΓΙΟ ΣΩΣΤΑ;;;; Βρε άιντε τραβήξτε τα βυζιά σας από 'κεί! Σιγά μη πάρω διαρκείας.. Εγώ, που το οικογενειακό μου μπάτζετ είναι όσο το μεροκάματό σας, θα προσπαθήσω να πάω κανένα διήμερο τσόντα διακοπές σε φιλικό εξοχικό, όχι να πάρω διαρκείας και να βλέπω τους μισούς από εσάς να σέρνεστε στο 70% των αγώνων με κάτι αντιπάλους που το 2000 θα ντρέπονταν να εμφανιστούν Α' Εθνική!
Βρύζα, σ'αρέσει η ομάδα ρε μαλάκα;; ΤΡΑΧΑΝΑ! Δεν ντράπηκες ρε..δεν ντράπηκες... Ωραίος ΠΑΟΚτσής! Άι σιχτίρια γαμώ το στανιό μου βραδιάτικα...
Κάθε χρόνο, μεταβατικές χρονιές, από τον Santos και ύστερα! Τότε δεν είχαμε τα λεφτά, τώρα έχουμε τα λεφτά, αλλά πάλι οι ίδιοι δίνουν τις συμβουλές! Χαβοδερμητζάκης, Boloni διωγμένος με πουστιά, Δώνης (μάγκας ο Δώνης, έκανε μπουρδέλο ολόκληρο Π.Α.Ο.Κ.!), Stevens (ο άνθρωπος των 2 U.E.F.A. διώχθηκε λες και είναι κανένας Φοιρός) για 6 μήνες! Ε άιντε...
Καλή επιστροφή στα αδέρφια μας...
Δλδ ο ζελος Stevens εχει? (Που σαν προπονητης 1 Uefa πηρε το 1997- Και ο Ντουσκο μας πηρε κυπελλο το 2001 να τον φερουμε παλι? ) Η μηπως εχει λεφτα? η επενδυτη?
Ο βαζελος το φθινοπωρο δεν ηξερε αν θα μπει 6αδα... τελειωμενο τον ειχαν ολοι...
Του βγηκαν καποιες μεταγραφες.. δειτε το βιογραφικο του Berg... απο το 2009 13 γκολ ειχε σκοραρει... και φετος στο βαζελο ξεκολωθηκε... Ποσα χρονια εχετε να δειτε τετοια μεταγραφη στον ΠΑΟΚ? Ενας Βιερινια ηταν που κ αυτος μεχρι να φανει περασαν χρονια...
Ηρθε ο Στοχ.. εκανε 2 παιχνιδαρες με Σαλκε, παιχταρας λεγαμε ολοι...(συγκριση με Βιερινια καναμε) μετα επεσε η αποδοση τον κραζαμε.
Ελειψε τραυματιας ο Λαζαρ σε καποια παιχνιδια...Λειπει λεγαμε ο Λαζαρ.. δενει το κεντρο... μπλα μπλα.. που ηταν ο Λαζαρ χθες?
Ο Κατσε εκανε τι εκανε... ελειψε ποσα παιχνιδια... τον ζητουσε πισω ο Stevens... Ηρθε... Που ηταν χθες?
Και του Αθανασιαδη η αποδοση... υπηρχαν παιχνιδια και αρκετα σερι μαλιστα που σερνοταν... θυμηθειτε στα μεσα της σεζον... Παγκο λεγαμε να στρωσει...
Ο Σαλπι αυτο ξερει να κανει... αυτο κανει... βαζει τι μπαλα κατω και τρεχει... αντε να περασει καναν αντιπαλο να βγαλει καμια σεντρα με το κεφαλι κατω...
Ο Νινης επαιξε καποια ματς στην αρχη μας αρεσε...
Δειτε στα topic του εκαστοτε παικτη και δειτε τα σκαμπανεβασματα στην αποδοση... μια ετσι μια γιουβετσι... μια παιχταρας μια να φυγει...
Βρειτε μου εναν παικτη περαν των Βουκιτς-Λινο και ισως Κιτσιου-Γλυκου-Βιτορ-Ινσου που να εχει ΣΤΑΘΕΡΗ αποδοση.
Να ξερεις δλδ οτι απο το 10 που μπορει να δωσει θα παρεις ενα 8 στην ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ.
Τωρα ο παικτης φταιει? ο προπονητης? η νοοτροπια?
Ο Stevens παντως χημεια δεν βρηκε... Ουτε ο Γεωργιαδης μπορει... Παιζει ο γαυρος με 10 στην Τουμπα και γυρνας πισω στα τελευταια λεπτα... και στο τελος πας τελικο γιατι απεκρουσε πανω στην γραμμη ο Κιτσιου η επειδη μπουρδουκλωθηκε μονος στην μικρη περιοχη ο Μασαδο.
Ειχες Νινη και Σπυροπουλο στον παγκο και εβλεπες στο βλεμμα τους οτι ηξεραν οτι δεν θα παιξουν στο ματς... Αχρηστες αλλαγες... γιατι? Σιγουρα αν επαιζαν οι απουσιες μας θα ηταν αλλος ΠΑΟΚ αλλα με τα ΑΝ δεν γραφεται ιστορια...