Π.Α.Ο.Κ.-Παναθηναϊκός 1-4,Mvp-Σχολια&παραλειπομενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος 2013 και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
falconakis

Re: Π.Α.Ο.Κ.-Παναθηναϊκός 1-4,Mvp-Σχολια&παραλειπομενα

Δημοσίευση από falconakis »

Εντάξει η 4αρα πονάει...
Εντάξει είναι κρίμα όλοι όσοι ήταν στο γήπεδο κι έδωσαν την ψυχή τους...
Αλλά μαμώ την τρέλλα μου ποιός μας έχει καταραστεί;
Ακόμη και χωρις τους 3 που λείπανε υπάρχει ένας που πιστευει ότι το ματς θα πήγαινε έτσι εαν έμπαινε το δοκάρι ή προλάβαινε ο Σαλπι να πέσει 5 πόντους ακόμη πιο πέρα και το κάρφωνε...

Δεν νομίζω ότι ο Βαζελος έχει καλλίτερη ομάδα και ελπίζω να φανεί στα πλέι οφς αλλα ρε μαμώτο 17/4 είναι πολύ λίγα.. έστω κι αν οι 15 αγώνες ήταν στην χαμουτζία...

ΠΑΟΚ στα εύκολα ΠΑΟΚΑΡΑ στα δύσκολα...
:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Moko

Δημοσίευση από Moko »

Για μένα ο κόσμος δεν μπορεί να στηρίζει επ άπειρο χωρίς να πάρει κάποια ανταμοιβή/επιβράβευση χειροπιαστή όπως το κύπελλο. Η μαζικότητα αυτή θα μειωθεί αν κοροϊδεύεις τον κοσμάκη κάθε χρόνο. Κάνουμε τους χαζούς αλλά δεν είμαστε.
Δεν μπορείς να φέρεις πρωτάθλημα, φέρε τουλάχιστο κύπελλο, δεν μπορείς ούτε αυτό? κάνε κάτι άλλο χτίσε γήπεδο, κάνε κάτι με τα χρέη δεν ξέρω τι θα κάνεις ο κόσμος θέλει και ανταπόδοση δεν μπορεί μόνο να δίνει. Δώσε στον κόσμο μια χαρά κάτι να ξεχαστεί, μην τον τρελαίνεις κι άλλο.
Τι να την κάνω την θέση για Ευρώπη πάλι με κάτι πικραμένους θα παίζεις, σίγα μην περάσεις στους ομίλους για ΤΣ.Λ. πολλά λεφτά εκεί ξέχνα το δεν περνάς με κανένα τρόπο και κατα λάθος να πας να περάσεις θα βρεθεί πάλι κάποιο χαλασμένο φαξ και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς.

Πρόεδρε άλλαξε την κατάσταση ξέρεις τι πρέπει να κάνεις. Ντόμπρα όμως εε, στα ίσια και παλικαρίσια, ΠΑΟΚ είσαι αφού!

Άντε και του χρόνου
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

RoMaN έγραψε:ΤΙΤΙΚΕΣ.
Όταν ο αγώνας αρχίζει στις 20:00 και ο Π.Α.Ο.Κ. μπαίνει στο γήπεδο στις 20:30, τι να το κάνω;;;

Ξαφνικά θυμηθήκαμε να μιλήσουμε αγωνιστικά. Πριν μεγαλοστομίες "Τους έχουμε" και "Θα τους γαμήσουμε. Βρε ουστ μας!
Εγώ επειδή έκανα μια απόπειρα και μίλησα λίγο για το αγωνιστικό πριν τον αγώνα, θα μιλήσω και τώρα:

ΜΗΔΕΝ

Ένας Kace, ένας Κίτσιου, ένας Lino (απελπιστικά μόνος μπροστά) και ένας Stoch (απελπιστικά μόνος μπροστά) τι να κάνουν;;; Σε ανοιχτό παιχνίδι, δεν γίνεται να κρέμεσαι από τ'αρχίδια του Stoch για μια ατομική ενέργεια.

Αύριο πάλι στη προπόνηση χαχαχούχα και μαλακίες. ΧΑΧΕΣ!

ΝΙΩΣΤΕ ΛΙΓΟ Π.Α.Ο.Κ. ΡΕ!!! ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΑΜΩ ΤΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ!!!

Ευτυχώς που δεν κατέβηκα Αθήνα! Θα έκλαιγα τα λεφτά μου μέχρι εκεί που δεν πάει! Να ζοριστώ εγώ για να σας δω να κοιτάτε τη μπάλα στην άμυνα και ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑ ΠΛΑΓΙΟ ΣΩΣΤΑ;;;; Βρε άιντε τραβήξτε τα βυζιά σας από 'κεί! Σιγά μη πάρω διαρκείας.. Εγώ, που το οικογενειακό μου μπάτζετ είναι όσο το μεροκάματό σας, θα προσπαθήσω να πάω κανένα διήμερο τσόντα διακοπές σε φιλικό εξοχικό, όχι να πάρω διαρκείας και να βλέπω τους μισούς από εσάς να σέρνεστε στο 70% των αγώνων με κάτι αντιπάλους που το 2000 θα ντρέπονταν να εμφανιστούν Α' Εθνική!

Βρύζα, σ'αρέσει η ομάδα ρε μαλάκα;; ΤΡΑΧΑΝΑ! Δεν ντράπηκες ρε..δεν ντράπηκες... Ωραίος ΠΑΟΚτσής! Άι σιχτίρια γαμώ το στανιό μου βραδιάτικα...

Κάθε χρόνο, μεταβατικές χρονιές, από τον Santos και ύστερα! Τότε δεν είχαμε τα λεφτά, τώρα έχουμε τα λεφτά, αλλά πάλι οι ίδιοι δίνουν τις συμβουλές! Χαβοδερμητζάκης, Boloni διωγμένος με πουστιά, Δώνης (μάγκας ο Δώνης, έκανε μπουρδέλο ολόκληρο Π.Α.Ο.Κ.!), Stevens (ο άνθρωπος των 2 U.E.F.A. διώχθηκε λες και είναι κανένας Φοιρός) για 6 μήνες! Ε άιντε...

Καλή επιστροφή στα αδέρφια μας...
Α!!! ρε αδελφέ πόσο ίδια νοιώθουμε!!!! :cry: :cry: :cry:
Άβαταρ μέλους
pyrgioths

Δημοσίευση από pyrgioths »

Photis έγραψε:Τελικός ντροπή. Ομάδα της πλάκας (γενικώς όχι μόνο σήμερα) και ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΛΑΟΣ.
:pano:
Ολα τα ειπες....................Ομαδα της πλακας..............και τις ομαδες τις κανουν οι προπονητες.............εμεις προπονητη δεν εχουμε,αρα αυτον που εχουμε "βαφτισει" μπορουμε να τον λεμε "προπονητη της πλακας"................
Τοσο τεραστιος λαος.............αλλα τοσο λιγος ΠΑΟΚ.....................
ΜΑΣ ΞΕΦΤΥΛΙΣΑΤΕ..................προς το τελος που καναν πλανα στον λαο μας ακουγα να λενε διπλα "ΚΟΙΤΑ ΤΑ ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ".............................
δεν ντρεπεστε καθολου??????απο τον διαμαντη χουχουμη????????????θα μας τρελανετε????????????????????????????????????????????????????

Γ.Χ. Ασχετιαδη???????????????????????? :redcard: :redcard: :redcard: τι δουλευες ολη την εβδομαδα στις προπονησεις ρε μανουλα μου??????????????
1)Πως να αφησεις τον μοναδικο τους σκορερ,τον μπεργκ,να αλωνιζει?????
2)Πως να δωσεις χωρους,χωρις καν να πρεσαρεις το κεντρο του βαζελου????????που οπως ξερουν και οι πετρες ειναι η δυναμη του???????????που το φωναζαν μεχρι και οι πιο αμπαλοι απο την Μεγαλη Τεταρτη??????????Εσυ αγορι μου δεν πηρες χαμπαρι?????????????????????????????
3)Σε φωτιζει ο Θεος και βαζεις τον λουκας στα χαφ,φερνοντας παραλληλα τον κιτσιου στα εξτρεμ,και η ομαδα ξαφνικα περναει το κεντρο,βρισκει εναν παιχτη να κρατησει μπαλα στο κεντρο και κανει ευκαιριες προς το τελος του 1ου ημιχρονου......και ξεκινώντας το 2ο ημιχρονο τον ξαναβαζεις εξτρεμ????????????????????ρε μανουλιτσα μου την παλευεις????????????????????
4)Κανε τα ιδια στα πλει οφ.......και βγαλε μας 5ους.........μπορεις..........

Σαλπι??????????????????? :redcard: ρε αγορι μου?????????????????σε στηρίζω και σε συμπαθω......μου δηλωνεις πως θες να σηκωσεις το κυπελο σαν αρχηγος..........ωραια λεω......."αυτος θα ειναι ο MVP του τελικου"..........
στο 1ο γκολ γιατι κανεις ακρη????????????????????????????????????και βαζελος να ησουν μια κινηση θα την εκανες για τα ματια του κοσμου...........
Σε αυτα που χανεις και για το γενονος οτι οποτε επαιρνες μπαλα μακακια εκανες τι να σχολιασω εγω??????ησουν ο χειροτερος του γηπεδου μακραν................
χρυσο βατομουρο και πολυ σου ειναι...........

ΥΓ:Διασωθηκε μονο ο Στοχ.............................. :?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pyrgioths την Κυρ 27 Απρ 2014, 03:00, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

η ομαδα αυτη παιδια ειναι για το αναθεμα ας μη κρυβομαστε.Και το ματς στη Τουμπα με το γαυρο ο κοσμος το πηρε,μπαλα δε παιξαμε μη τρελαθουμε,μονο κλωτσομπουνιδια.Δε μπορω να καταλαβω τι κονε εχουν καποιοι "παικτες" και παιζουν στον οικονομικα ισχυρο ΠΑΟΚ του Σαββιδη

Σημερα φανηκε ποιοι εχουν μελλον στην ομαδα και ποιοι οχι.Και αυτα που λεω δεν ειναι της στιγμης,γραφω 5 ωρες μετα την ληξη του τελικου της ντροπης

Ξηλωμα απτην αρχη και ο προγραμματισμος της νεας χρονιας να ξεκινησει χτες(πρωταρχικα σε δοιηκητικα και οργανωτικα μες την ομαδα)

Μας εκαναν τσοντα ο Μπεργκ και η Κ20 του ΠΑΟ που παλευει για φορολογικη ενημεροτητα.Ποσο πιο ξεφτιλα δηλαδη,ποσο.Δικαιολογιες για απουσιες Αθανασιαδη και Νατχο ειναι αστειες,εδω δε μπορεσες καν να παρουσιασεις ενα ανταγωνιστικο συνολο για να παλεψει για το κυπελλο

Ο τελικος της ντροπης,δεν εχω να πω τιποτα αλλο για το σημερινο,θα προσπαθησω να το ξεχασω οσο πιο γρηγορα γινεται.

ΥΓ:Μη τολμησει και πατησει κανεις Τουμπα στον επομενο εντος εδρας αγωνα,αν σεβεστε τον εαυτο σας.Και μη μου βγαλετε τα ΠΑΟΚομετρα,γιατι δε θα σας απαντησω σεμνα
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

@RoMaN

Επειδή εκτιμάω την εφυία σου να μου επιτρέψεις να διορθώσω κάτι.

Δεν έχουμε λεφτά.

Ο Ιβάν έχει λεφτά. ;)
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Ας σβήσει κάποιος τον κερατά τον από πάνω.
Άντε μην αρχίσουμε Χριστοπαναγίες βραδυνιάτικα.

Διαγραφή και bye-bye!

Ντίνος
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Συγνώμη αλλά διαφωνώ μαζί σου DC.

Ναι ... τρολλάρουν...ναι... μας κουλανντριζουν.

Ε και ?

Μας ζηλεύουν αφού ...

:opaokara:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Mapogo την Κυρ 27 Απρ 2014, 02:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Φίλε, εδώ είναι οπαδικό ΠΑΟΚσίδικο φόρουμ και δεν μπαίνω για να διαβάζω τις μαλακίες του κάθε αλλόθρησκου πούστη.
Άμα σε αρέσουν οι πλακίτσες, υπάρχουν άλλα φόρουμ για να ευθυμήσεις.
Αυτήν την στιγμή, 20.000 συνοπαδοί επιστρέφουν πικραμένοι και μάλλον δεν έχεις ιδέα πως είναι μια τέτοια επιστροφή μετά από τελικό. Και λίγος σεβασμός.
Άβαταρ μέλους
Maxmad

Δημοσίευση από Maxmad »

RoMaN έγραψε:ΤΙΤΙΚΕΣ.
Όταν ο αγώνας αρχίζει στις 20:00 και ο Π.Α.Ο.Κ. μπαίνει στο γήπεδο στις 20:30, τι να το κάνω;;;

Ξαφνικά θυμηθήκαμε να μιλήσουμε αγωνιστικά. Πριν μεγαλοστομίες "Τους έχουμε" και "Θα τους γαμήσουμε. Βρε ουστ μας!
Εγώ επειδή έκανα μια απόπειρα και μίλησα λίγο για το αγωνιστικό πριν τον αγώνα, θα μιλήσω και τώρα:

ΜΗΔΕΝ

Ένας Kace, ένας Κίτσιου, ένας Lino (απελπιστικά μόνος μπροστά) και ένας Stoch (απελπιστικά μόνος μπροστά) τι να κάνουν;;; Σε ανοιχτό παιχνίδι, δεν γίνεται να κρέμεσαι από τ'αρχίδια του Stoch για μια ατομική ενέργεια.

Αύριο πάλι στη προπόνηση χαχαχούχα και μαλακίες. ΧΑΧΕΣ!

ΝΙΩΣΤΕ ΛΙΓΟ Π.Α.Ο.Κ. ΡΕ!!! ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΑΜΩ ΤΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ!!!

Ευτυχώς που δεν κατέβηκα Αθήνα! Θα έκλαιγα τα λεφτά μου μέχρι εκεί που δεν πάει! Να ζοριστώ εγώ για να σας δω να κοιτάτε τη μπάλα στην άμυνα και ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑ ΠΛΑΓΙΟ ΣΩΣΤΑ;;;; Βρε άιντε τραβήξτε τα βυζιά σας από 'κεί! Σιγά μη πάρω διαρκείας.. Εγώ, που το οικογενειακό μου μπάτζετ είναι όσο το μεροκάματό σας, θα προσπαθήσω να πάω κανένα διήμερο τσόντα διακοπές σε φιλικό εξοχικό, όχι να πάρω διαρκείας και να βλέπω τους μισούς από εσάς να σέρνεστε στο 70% των αγώνων με κάτι αντιπάλους που το 2000 θα ντρέπονταν να εμφανιστούν Α' Εθνική!

Βρύζα, σ'αρέσει η ομάδα ρε μαλάκα;; ΤΡΑΧΑΝΑ! Δεν ντράπηκες ρε..δεν ντράπηκες... Ωραίος ΠΑΟΚτσής! Άι σιχτίρια γαμώ το στανιό μου βραδιάτικα...

Κάθε χρόνο, μεταβατικές χρονιές, από τον Santos και ύστερα! Τότε δεν είχαμε τα λεφτά, τώρα έχουμε τα λεφτά, αλλά πάλι οι ίδιοι δίνουν τις συμβουλές! Χαβοδερμητζάκης, Boloni διωγμένος με πουστιά, Δώνης (μάγκας ο Δώνης, έκανε μπουρδέλο ολόκληρο Π.Α.Ο.Κ.!), Stevens (ο άνθρωπος των 2 U.E.F.A. διώχθηκε λες και είναι κανένας Φοιρός) για 6 μήνες! Ε άιντε...

Καλή επιστροφή στα αδέρφια μας...

Δλδ ο ζελος Stevens εχει? (Που σαν προπονητης 1 Uefa πηρε το 1997- Και ο Ντουσκο μας πηρε κυπελλο το 2001 να τον φερουμε παλι? ) Η μηπως εχει λεφτα? η επενδυτη?

Ο βαζελος το φθινοπωρο δεν ηξερε αν θα μπει 6αδα... τελειωμενο τον ειχαν ολοι...
Του βγηκαν καποιες μεταγραφες.. δειτε το βιογραφικο του Berg... απο το 2009 13 γκολ ειχε σκοραρει... και φετος στο βαζελο ξεκολωθηκε... Ποσα χρονια εχετε να δειτε τετοια μεταγραφη στον ΠΑΟΚ? Ενας Βιερινια ηταν που κ αυτος μεχρι να φανει περασαν χρονια...

Ηρθε ο Στοχ.. εκανε 2 παιχνιδαρες με Σαλκε, παιχταρας λεγαμε ολοι...(συγκριση με Βιερινια καναμε) μετα επεσε η αποδοση τον κραζαμε.
Ελειψε τραυματιας ο Λαζαρ σε καποια παιχνιδια...Λειπει λεγαμε ο Λαζαρ.. δενει το κεντρο... μπλα μπλα.. που ηταν ο Λαζαρ χθες?
Ο Κατσε εκανε τι εκανε... ελειψε ποσα παιχνιδια... τον ζητουσε πισω ο Stevens... Ηρθε... Που ηταν χθες?
Και του Αθανασιαδη η αποδοση... υπηρχαν παιχνιδια και αρκετα σερι μαλιστα που σερνοταν... θυμηθειτε στα μεσα της σεζον... Παγκο λεγαμε να στρωσει...
Ο Σαλπι αυτο ξερει να κανει... αυτο κανει... βαζει τι μπαλα κατω και τρεχει... αντε να περασει καναν αντιπαλο να βγαλει καμια σεντρα με το κεφαλι κατω...
Ο Νινης επαιξε καποια ματς στην αρχη μας αρεσε...

Δειτε στα topic του εκαστοτε παικτη και δειτε τα σκαμπανεβασματα στην αποδοση... μια ετσι μια γιουβετσι... μια παιχταρας μια να φυγει...

Βρειτε μου εναν παικτη περαν των Βουκιτς-Λινο και ισως Κιτσιου-Γλυκου-Βιτορ-Ινσου που να εχει ΣΤΑΘΕΡΗ αποδοση.
Να ξερεις δλδ οτι απο το 10 που μπορει να δωσει θα παρεις ενα 8 στην ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ.

Τωρα ο παικτης φταιει? ο προπονητης? η νοοτροπια?

Ο Stevens παντως χημεια δεν βρηκε... Ουτε ο Γεωργιαδης μπορει... Παιζει ο γαυρος με 10 στην Τουμπα και γυρνας πισω στα τελευταια λεπτα... και στο τελος πας τελικο γιατι απεκρουσε πανω στην γραμμη ο Κιτσιου η επειδη μπουρδουκλωθηκε μονος στην μικρη περιοχη ο Μασαδο.

Ειχες Νινη και Σπυροπουλο στον παγκο και εβλεπες στο βλεμμα τους οτι ηξεραν οτι δεν θα παιξουν στο ματς... Αχρηστες αλλαγες... γιατι? Σιγουρα αν επαιζαν οι απουσιες μας θα ηταν αλλος ΠΑΟΚ αλλα με τα ΑΝ δεν γραφεται ιστορια...
Άβαταρ μέλους
Αιτωλος

Δημοσίευση από Αιτωλος »

Μάλιστα. Μέχρι να φτάσουμε τα 250 λέει πρέπει να εγκρίνονται για να βγουν στον "αέρα". Τα δικα μας μηνύματα γιατί των αλλόθρησκων περνάνε αέρας.

Προφανώς και πέρασε κατά λάθος! Απολογούμαστε, φίλε μου... μέσα στον πανικό μας ξέφυγε ένα σχόλιο και έτυχε να είναι αυτό!

Ντίνος
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

@Maxmad

+ ολα.
Άβαταρ μέλους
Maxmad

Δημοσίευση από Maxmad »

georgecv έγραψε: Αυτή η φάση είναι τρεις ώρες πριν ξεκινήσει το ματς.Και φυσικά κανείς δεν σκάει για να ακούσει το...μεγαλείο,απλά απ'ότι είδα από την τβ εκείνη την στιγμή δεν πρέπει να ήταν πάνω από 2-2.500 παναθηναϊκοί στο γήπεδο.

Δεν ήμουν γήπεδο αλλά από την TV και από τηλ που έκανα ως κερκίδα ήσασταν μέτριοι.Σαφώς ανώτερα και πιο καυλωμένα τα αρειανά το 2010 τα οποία βέβαια έκαναν πουστιές με τις βουβουζέλες :lol: που είχαν φέρει και μας έκοβαν σε κάθε σύνθημα.
ελα μεταξυ μας ακους κ εσυ μια σιγη μετα το 35ο sec ετσι? Και δεν μπα να 'σασταν και 500 ατομα...
Και μπουλο τωρα γιατι χαζεψες απο τα μαθηματα οπαδισμου σημερα... αλλα ξεχασα στην TV το ειδες οπως και το 2010... σας πληρωνουν να καθεστε σπιτι ε?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Maxmad την Κυρ 27 Απρ 2014, 02:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

@DC

Συγνώμη, αλλά το χάνεις.
Η επιστροφή των αδερφών μας δεν έχει να κάνει με το τρολλάκι.
Το μόνο που επιδιώκει το τρολλάκι είναι το παράσημο του "Την είπα στα Μπαοκια"
Να έχει να το λέει στα μίζερα που κάνει παρέα.
Αστα να ζήσουν το όνειρό τους.
Διδάσκουμε πολιτσιΖμό ...άλλωστε
Άβαταρ μέλους
Αιτωλος

Δημοσίευση από Αιτωλος »

Μια ομάδα πρέπει να χτιστεί πρώτα και μετά να στοχεύει ψηλά και χωρίς προπονητή και υπομονή δε χτίζεται. Ναι αν έπαιζαν οι δύο που έλειπαν ίσως να το παίρναμε. Αν είχαμε τύχη ίσως να το παίρναμε. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι θα είχαμε ομάδα. Ο βαζελος έχει ομάδα και ναι ίσως αυτό να είναι το ταβάνι του αλλά έχουν δεθεί και ξέρουν να παίζουν αυτό που τους ζητάει ο προπονητής τους. Υπομονή λοιπόν για να φτιάξουμε ομάδα που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο πρώτα. Κυρίως ο Ιβάν πρέπει να κάνει υπομονή, να πάρει καλό προπονητή και να τον εμπιστευτείνα διαλέξει αυτός τους παίχτες που θέλει και που ταιριάζουν στην ομάδα του. Υ.Γ. Για τα αδέρφια που κάναν το ταξίδι θα πω ένα μπράβο και για σας λυπάμαι διπλα ρε μάγκες αλλά :nairepaok:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”