Συζήτηση για τα εισιτήρια του τελικού

Γένική συζήτηση για ότι αφορά εμάς τους οπάδους του ΠΑΟΚ, στιγμές του παρελθόντος και του μέλλοντος!!!
Άβαταρ μέλους
psykoman

Re: Συζήτηση για τα εισιτήρια του τελικού

Δημοσίευση από psykoman »

Τα VIP γτ να παρουν εισητηρια χωρις καπελο;
Της 1 γτ να παρουν εισητηρια χωρις καπελο;
Της 2 γτ να παρουν εισητηρια χωρις καπελο;
Της 3 γτ να παρουν εισητηρια χωρις καπελο;
Της 5 γτ να παρουν εισητηρια χωρις καπελο;
Της 6 γτ να παρουν εισητηρια χωρις καπελο;
Της 7 γτ να παρουν εισητηρια χωρις καπελο;
Της 7Α γτ να παρουν εισητηρια χωρις καπελο;

Της 4 ειναι οι απλες που τους αναγκαζουν να παν με εκδρομες, να πληρωνουν συνδρομες, και να πληρωνουν καπελα;;;
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Χθες το βραδάκι έφθασα στην Αθήνα από την Τήνο, όπου είχα περάσει μία εβδομάδα σχεδόν. Από Ραφήνα τράβηξα κατ' ευθείαν για το κέντρο. Έφθασα στα γραφεία του Πανελληνίου στις 20:20. Η ουρά έφτανε μέχρι τις σκάλες. Στις 21:10 έδωσα το όνομά μου και ΄τα ευρώ που με ζήτησαν (ως συνδεσμίτης πλήρωσα κάτι λιγότερο) και πήρα τον αύξοντα αριθμό, βάσει του οποίου αύριο το απόγευμα θα πάρω το εισιτήριο.
Θα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι ο σύνδεσμος έχει έξοδα και χρειάζεται ένα σωρό χέρια για να μπορέσει να διαχειριστεί τις συνεχείς υποχρεώσεις του πολλώ δε μάλλον τώρα, με τα 2.000 εισιτήρια που άκουσα ότι πήρε, γιατί και κυρίως όλα αυτά τα χρήματα που πρέπει να κατατεθούν κάπου. Δεν με προβλημάτισε ΚΑΘΟΛΟΥ το ότι πλήρωσα και κάτι ψιλά για τα έξοδα λειτουργίας του Συνδέσμου. Από πού περιμένετε ο Σύνδεσμος να αναπνεύσει οικονομικά και να ανταποκριθεί στο ρόλο του αν δεν βοηθήσουμε λίγο κι εμείς;
Έξω απο τα γραφεία του Συνδέσμου υπήρχε αστυνομία.
Όσοι Αθηναίοι δεν προμηθευτήκατε εισιτήρια, οι προεγγραφές θα συνεχιστούν και σήμερα, μεταξύ 18:00 και 22:00 μέχρις εξαντλήσεως του αριθμού.
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Χθες το βραδάκι έφθασα στην Αθήνα από την Τήνο, όπου είχα περάσει μία εβδομάδα σχεδόν. Από Ραφήνα τράβηξα κατ' ευθείαν για το κέντρο. Έφθασα στα γραφεία του Πανελληνίου στις 20:20. Η ουρά έφτανε μέχρι τις σκάλες. Στις 21:10 έδωσα το όνομά μου και ΄τα ευρώ που με ζήτησαν (ως συνδεσμίτης πλήρωσα κάτι λιγότερο) και πήρα τον αύξοντα αριθμό, βάσει του οποίου αύριο το απόγευμα θα πάρω το εισιτήριο.
Θα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι ο σύνδεσμος έχει έξοδα και χρειάζεται ένα σωρό χέρια για να μπορέσει να διαχειριστεί τις συνεχείς υποχρεώσεις του πολλώ δε μάλλον τώρα, με τα 2.000 εισιτήρια που άκουσα ότι πήρε, γιατί και κυρίως όλα αυτά τα χρήματα που πρέπει να κατατεθούν κάπου. Δεν με προβλημάτισε ΚΑΘΟΛΟΥ το ότι πλήρωσα και κάτι ψιλά για τα έξοδα λειτουργίας του Συνδέσμου. Από πού περιμένετε ο Σύνδεσμος να αναπνεύσει οικονομικά και να ανταποκριθεί στο ρόλο του αν δεν βοηθήσουμε λίγο κι εμείς;
Έξω απο τα γραφεία του Συνδέσμου υπήρχε αστυνομία.
Όσοι Αθηναίοι δεν προμηθευτήκατε εισιτήρια, οι προεγγραφές θα συνεχιστούν και σήμερα, μεταξύ 18:00 και 22:00 μέχρις εξαντλήσεως του αριθμού.
Ακριβώς έτσι είναι!
Προσευχήθηκες για το σάββατο;
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Πάντα ανάβω ένα κεράκι για το φόρουμ.
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

ΑποστόληςΑ έγραψε:Πάντα ανάβω ένα κεράκι για το φόρουμ.
Είσαι ωραίος!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Η αλήθεια είναι ότι έχω κάποιες ρυτίδες...
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

ΑποστόληςΑ έγραψε:Η αλήθεια είναι ότι έχω κάποιες ρυτίδες...
Άμα βάζεις make up μια χαρά είσαι!
hosam4

Δημοσίευση από hosam4 »

Ολοι οσοι γραφετε εναντιον του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ κανονικα θα επρεπε να ντρεπεστε και να πατησετε για το εισιτηριο. Ανηταν οικονομικα ενεργοι το 1/4 απο αυτους που ειδα χθες (με συνδρομη 10 ευρω κ 5 για ανεργους) θα ειχατε ολοι σας και ετοιμο λεωφορειο για αγωνες στη Θεσσαλινικη οταν θα χρειαζοταν. Αλλα που. Ηρθε ο τελικος και ο Πανελληνιος ο οποιος καλει και ολο τον ΠΑΟΚτσηδικο κοσμο της Αθηνας σε ετησιες συνελευσεις που μονο οι ιδιοι εμφανιζονται πρεπει και να σας εχει καβατζωμενο εισιτηριο. Δε μας νιαζει αν πληρωνει αλλος απο την τσεπη του να παει να παραλαβει η αν ο Πανελληνιος εδωσε μαχη για να εχει αυτο τον αριθμο. Οποιος ξερει τι ειχε γινει το 2001 με τα εισιτηρια καταλαβαινει τι λεω.

Αν θελετε λοιπον συσπειρωση και αδερφικο πνευμα ελατε στον Πανελληνιο. Μια μπυρα να πιειτε και να δειτε ενα ματς του ΠΑΟΚ. Και τα παιδια που ειναι εκει σε μονιμη βαση στην τελικη θελουν να ξερουν ποιον εχουν διπλα τους στην κερκιδα. Οπως και εσεις θα μαθετε καλυτερα ποια ειναι τα παιδια του Πανελληνιου.

Αμα δεν καταλαβετε οτι η καρδια του ΠΑΟΚ στην Αττικη χτυπαει μεσα απο το Συνδεσμο τα ιδια φαινομενα και καπελα θα εχουμε. Ο Πανελληνιος ειναι για ολους τους ΠΑΟΚτσηδες ανοιχτος. Δεν εχετε παρα να τον αναζητησετε ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ.
Άβαταρ μέλους
Kostas_Ptolemaios

Δημοσίευση από Kostas_Ptolemaios »

Καλημέρα,
Δεν θέλω να ξεκινήσω άσκοπες συζητήσεις ούτε να θίξω κανένα, αλλά νιώθω πως πρέπει κι εγώ να πω κάποια πράγματα.
Φτάσαμε στον Πανελλήνιο.
Αρνητική προσοχή τράβηξε η κακογραμμένη ανακοίνωση, εννοώ ο τρόπος που γράφτηκε. Απειλητικό φαινόταν, δεν γράφεις σε συνοπαδούς πως θα τους πετάξεις έξω με τις κλωτσιές αν πιάσουν κουβέντα.Και ό,τι και να λέμε τώρα σαν κακός τσαμπουκάς φάνηκε, ούτε αστείο ούτε μεταφορικό ούτε κάτι άλλο.Σε ΠΑΟΚτσήδες απευθύνεσαι,όχι σε κανά τυχαίο περαστικό άλλης ομάδας.
Επίσης το καπέλο είναι αδικαιολόγητο,όταν το εισιτήριο κάνει 15 Ευρώ και εμείς τα μη μέλη πληρώσαμε 50. Να έδινε ο καθένας ότι μπορούσε ή ήθελε (αγοράζοντας από τα είδη του συνδέσμου, όπως πολλοί θέλησαν αρχικά, σε αντίθεση με το τι πίστευαν ορισμένοι πως θα γινόταν εάν και εφόσον κτλ.). Το τι θα έκαναν,αν θα έπαιρναν κλπ μόνο εικασίες είναι,δεν είναι επιχείρημα για να τιμολογείς ένα εισιτήριο των 15 Ευρώ στα 50.Εγώ είδα κόσμο στην ουρά να συζητάει και να είναι σε φάση να στηρίξει,να πάρει και κάτι από τον ΣΦ,αλλά το καπέλο αυτό με το έτσι θέλω είναι νταβατζιλίκι.Μιλάμε για καμιά 20 χιλιάρικα;;;Η ΠΑΕ που έδωσε τα εισιτήρια είπε στους συνδέσμους δώστε τα όσο θέλετε, βάλτε μία τίμη ότι να ναι από μονοι σας;Τουλάχιστον οι άλλοι από πάνω πλήρωσαν 70-80 Ευρώ για να τους πάνε και να τους φέρουν,με προστασία,πολλές ώρες μεν αλλά με άλλα πλεονεκτήματα.Εμείς εδώ σκάμε 50 (!) για να πάμε μόνοι μας.
Αυτά τα δύο λοιπόν άφησαν όλη την κακή εντύπωση.Και πολλοί ξενέρωσαν..ό,τι και να λέμε από κεί και πέρα είναι ιστορίες για αγρίους. Καταλαβαίνω πως κάθε σύνδεσμος και πολύ περισσότερο εδώ κάτω έχει ανάγκες,αλλά με 5-10 Ευρώ το άτομο ή κάποια αγορά όλοι θα ήταν ευχαριστημένοι.Όχι 30και Ευρώ.
Θα πεις τώρα γιατί το πήρες, αφού το είδες.Ε τι να κάνουμε αυτά έτσι είναι,θέλουμε τον ΠΑΟΚ κυπελλούχο και θα πάμε να τον στηρίξουμε.
Φιλικά.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Δε θέλω να συνεχίσω τη κουβέντα για τα καπέλα , αλλά βλέπω κάτι γκαρντιαν και μαρλευ και ΑποστοληςΑ και άλλους να συνεχίζουν να κάνουν το άσπρο μαύρο και πιστεύω ότι έχει καταστρατηγηθεί κάθε έννοια λογικής.

Το ότι ένας σύνδεσμος έχει έξοδα λειτουργίας είναι λογικό.
Το ότι ο κόσμος θέλει να πάει γήπεδο είναι λογικό.
Το ότι συνδέεις αυτά τα 2 πράγματα, αναγκάζοντας κάποιον να δει την ομάδα του πληρώνοντας διπλάσιο καπέλο είναι παράλογο. Συνδέεις τη δική μου καψούρα με την ομάδα, με τη δική σου οικονομική ανάγκη και τα κάνεις ένα .

Αν ήταν έτσι , ας δεχόντουσαν τα παιδιά να πάρουν ΜΟΝΟ τόσα εισ όσα μέλη ήταν οικονομικά τακτοποιημένα. Και τα υπόλοιπα να έβγαιναν στα εκδοτήρια. Από τη στιγμή που εν γνώση σου παίρνεις ένα τεράστιο αριθμό εισ ( σε σχέση με τον αριθμό των μελών σου ) , κάνεις καθαρό εμπόριο και βλέπεις το τελικό σαν μια αρπαχτή για να βγάλεις 20-30 χιλιάρικα . Και μετά αναρωτιέσαι γιατί έμεινες μόνος. Βέβαια σε αυτό είναι υπόλογη η ΠΑΕ που έστειλε τόσα εισ σε συνδέσμους (με προφανές οικονομικό όφελος των τελευταίων) γνωρίζοντας το τι θα γινόταν.

Εγώ είμαι ΠΑΟΚ και πραγματικά γράφω στα παπούτσια μου και το Πανελλήνιο και τον Αποστόλη και το γκάρντιαν και τον χ-ψ-ω και όλους που θα το παίξουν πιο ΠΑΟΚτσήδες από μένα κάνοντάς μου κηρύγματα οπαδισμού και αλληλεγγύης. Κανείς δεν έχει δικαίωμα να εκμεταλλευθεί τη καψούρα για την ομάδα μου, ούτε δέχομαι νταβατζηλίκια. Θα δώσω εγγραφή , όταν εγώ γουστάρω και άμα γουστάρω και όχι όταν με εκβιάζεις εσύ για να δω την ομάδα μου. Άμα είχα 50ρικό στη τσέπη και μου ζητάγανε 15 + 35 καπέλο = 50 θα έλεγα γεια σας. Αμα δε ζητάγανε τίποτα ή αν βάζανε 5-10 καπέλο από μόνος μου θα έπαιρνα τα ρέστα απο το 50ρικο μπλουζάκια και αναμνηστικά. Όποιος δε καταλαβαίνει τη διαφορά λυπάμαι , αλλά τσάμπα χάνω το χρόνο μου.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Τιμη εισητηριου 15 ευρω
Τιμη στον Πανελληνιο 50 ευρω
Διαφορα 35 ευρω
Εισητηρια που πηρε ο Πανελληνιος 2000
Αντε τα 500 να πανε σε μελη του
1500χ35=52500 ευρω στον συνδεσμο...

Ελπιζω να μην εχουν παραπονα απο δω και περα για τα λειτουργεικα τους εξοδα...
DASKALOS4

Δημοσίευση από DASKALOS4 »

200 ευρω θα στο βαζα

να το παμε και λιγο αλλιως?

κατα τα αλλα πρεζακια και τετοια κατα καιρους και τωρα εισιτηριο? ΟΧΙ ΡΕ

πατε στην παε παρτε τρενο ανεβειτε πανω και στηθειτε στην ουρα.

και αμα δε ξερετε που θα παει το καπελο ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ ΑΣΧΕΤΟΙ.

ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΣΚΑΣΤΕ ΚΑΚΙΑΣΜΕΝΕΣ
Άβαταρ μέλους
Kostas_Ptolemaios

Δημοσίευση από Kostas_Ptolemaios »

1.Καταρχήν ποιος μίλησε εδώ για πρεζάκια κτλ;
2.Εσύ ξέρεις που πάει το καπέλο.Πες μας λοιπόν που πάει;
3.Δάσκαλε δε μιλάς καλά και χάνεις ότι δίκιο έχεις.Αν εσύ έχεις 200 να δώσεις πολλοί δεν έχουν.Γενικά δεν έχουν.
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

Kostas_Ptolemaios έγραψε:Καλημέρα,
Τουλάχιστον οι άλλοι από πάνω πλήρωσαν 70-80 Ευρώ για να τους πάνε και να τους φέρουν,με προστασία,πολλές ώρες μεν αλλά με άλλα πλεονεκτήματα.Εμείς εδώ σκάμε 50 (!) για να πάμε μόνοι μας.
Αδερφέ εμάς απο Μακεδονία θα μας βγει κανα κατοστάρικο ολο το μουχαμπέτι, και θα εχουμε το πλεονέκτημα να κανουμε 36 ώρες ταξίδι μες τα πουλμαντά για να δούμε δυο ώρες μπάλα. Αλλάζουμε θέσεις;!;

Καταλλαβαίνω οτι τα αδέρφια μας του Πανελληνιου δεν είναι δημόσιοι υπάλληλοι για να τους ρίχνουμε ευθύνες οτι δεν εξυπηρετούν σωστά. Αλλά οπως λέει ο giapas,ο tsou και οι υπόλοιποι δεν είναι συμπεριφορά ΠΑΟΚ να βάζουν 35€ καπέλο σε αδέρφια που σπάνια τους δίνεται η ευκαιρία να δούνε την ομάδα μεσα στην Αθήνα. Επειδή δεν ξέρω πρόσωπα και καταστάσεις θα μείνω μόνο στην κριτική.

κατά τα άλλα

ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΦΩΛΙΑ ΣΑΣ. ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
psykoman

DASKALOS4 έγραψε:200 ευρω θα στο βαζα

να το παμε και λιγο αλλιως?

κατα τα αλλα πρεζακια και τετοια κατα καιρους και τωρα εισιτηριο? ΟΧΙ ΡΕ

πατε στην παε παρτε τρενο ανεβειτε πανω και στηθειτε στην ουρα.

και αμα δε ξερετε που θα παει το καπελο ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ ΑΣΧΕΤΟΙ.

ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΣΚΑΣΤΕ ΚΑΚΙΑΣΜΕΝΕΣ
Σωραιος!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “ΠΑΟΚ είναι ο ΛΑΟΣ του...”