ΤΕΛΙΚΟΣ: ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, 26/4/2014, 20:00, ΟΤΕ

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος 2013 και όλων των παραλειπομένων...
TheoGv4

Re: ΤΕΛΙΚΟΣ: ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, 26/4/2014, 20:00, ΟΤΕ

Δημοσίευση από TheoGv4 »

Όχι μπαρμπαδια;Λιγος σεβασμος δεν θα εβλαπτε,επειδη δεν ειμαστε ολοι κομμαντο των συνδεσμων δεν σημαινει οτι δεν εχουμε δικαιωμα να δουμε τον ΠΑΟΚ απο κοντα :pano:
Μπορεις να εισαι μαγκας λαος,χωρις αναγκαστηκα να κατεβαινεις κατω για πολεμο ;)
Άβαταρ μέλους
Josey Wales

Δημοσίευση από Josey Wales »

paokovios1974 έγραψε:Γιατι ο βαζελουα με τι παιζει με εμπειρους?Μια χαρα την αντεχει την φανελα ο κουλουρης και αυτος οπως και ο κατσε και ο κλαους και ο σαλπι και ο κιτσιου και πολλοι αλλοι μεγαλωσαν φορωντας αυτην την φανελα και ονειρο τους ειναι να καρφωσουν Γκολ στο Οακα μπροστα σε χιλλιαδες ΠΑΟΚσηδες,δεν τιθεται κανενα θεμα λοιπον "κατα την γνωμη μου"για το αν μπορει να ανταπεξελθει ο Κουλουρης,μπορει και παραμπορει.
Οι βάζελοι χάσουν κερδίσουν για μεγάλη επιτυχία που έφτασαν τελικό θα λένε.
Εμείς έχουμε την πίεση να πάρουμε την κούπα. Σαν αλλαγή όταν θα έχεις προηγηθεί θα είναι πολύ καλύτερα για τον μικρό. Όσο για τους παίκτες του βάζελου, ναι μεν μικροί πολλοί από αυτούς, αλλά έχουν παίξει ένα ολόκληρο πρωτάθλημα ήδη.
Από την άλλη βέβαια ο Κουλούρης σου δίνει ώρες ώρες την εντύπωση ότι μπορεί να βάλει γκολ απλά και μόνο αν αγριοκοιτάξει λίγο την μπάλα, οπότε σηκώνω τα χέρια ψηλά, ας μπει όποιος να 'ναι, αρκεί να αφήσει τα πνευμόνια του στο γήπεδο.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

mpouJr έγραψε:Εισητηρια διαρκειας στην θυρα 4 κ 7 δεν περνουν εισητηριο,τα εχουν παρει ολα οι συνδεσμοι για να καλυφθουν οι αναγκες τους.Εισητηριο παιρνουν οι Θυρες 1,2,3,5,6 κ οι οροφοι.
Δεν νομιζω να υπαρξει ουτε ενα εισητηριο "ελευθερο" οσον αφορα τα δικα μας,δεν γνωριζω τι παιζει με τις "προσκλησεις" κ κατα ποσο θα εχουμε προσβαση εμεις οι κοινοι θνητοι σε αυτες.
Παλι βγηκαν τα ΠΑΟΚομετρα στις συνελευσεις κ παλι ξενερωσε αρκετους.
Παλι σφαζονται για εισητηρια κ δεν μπορω ακομα να καταλαβω με τι κριτηρια μοιραζουν τα εισητηρια.....
Καλη Ανασταση αδερφια.

Π.Α.Ο.Κ. είσαι!

Θέινξ αδερφέ..! :)

Δηλαδή εγώ που 'χω ένα φιλαράκι στην 5 που θα κατεβεί Αθήνα, μπορώ να τον πω να πάρει και 1 για 'μένα;;
Άβαταρ μέλους
farmak76

Δημοσίευση από farmak76 »

Τα διαρκειας στην 4 κ την 7 δεν παιρνουν εισητηριο? Οριστικο?

Στάλθηκε από το GT-S6810P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Παρότι γενικά δεν είμαι αυτού του σκεπτικού,φυσικά και πρέπει να πάρουν τα "κομάντα" πολλά εισιτήρια..Δεν πάμε εκεί για βόλτα..Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για ακραίες καταστάσεις.

Θεωρητικά είμαι "ριγμένος",γιατί έχω διαρκείας στην 7,αλλά τί να κάνουμε..Θα την βρούμε την άκρη μας.Ο ΠΑΟΚ να το σηκώσει και όλα καλά..

Καλό Πάσχα σε όλους αδέρφια.
Άβαταρ μέλους
Pa0ki

Δημοσίευση από Pa0ki »

mpouJr έγραψε:Εισητηρια διαρκειας στην θυρα 4 κ 7 δεν περνουν εισητηριο,τα εχουν παρει ολα οι συνδεσμοι για να καλυφθουν οι αναγκες τους.Εισητηριο παιρνουν οι Θυρες 1,2,3,5,6 κ οι οροφοι.
Δεν νομιζω να υπαρξει ουτε ενα εισητηριο "ελευθερο" οσον αφορα τα δικα μας,δεν γνωριζω τι παιζει με τις "προσκλησεις" κ κατα ποσο θα εχουμε προσβαση εμεις οι κοινοι θνητοι σε αυτες.
Παλι σφαζονται για εισητηρια κ δεν μπορω ακομα να καταλαβω με τι κριτηρια μοιραζουν τα εισητηρια.....
Καλη Ανασταση αδερφια.
21.300 είναι τα εισιτήρια του τελικού
~13.000 τα διαρκείας, αν βγάλεις την 4 την 7, κάποιους που δε θα μπορούν να πάνε και "προσκλήσεις" δεσμεύονται ~9.300 εισιτήρια(δικό μου τυχαίο νούμερο για χάρη της συζήτησης)
Με ~12.000 εναπομείναντα, το θεωρώ παράλογο να δοθούν όλα στους συνδέσμους και να μην κυκλοφορήσουν καθόλου από τα εκδοτήρια
Το σίγουρο είναι ότι και 30.000 να μας έδιναν πάλι δεν θα μπορούσαν να καλύψουν τη ζήτηση
Αν τα δώσουν όλα στους συνδέσμους(που ούτε για πλάκα θα καλύψουν τις ανάγκες τους) θα βγουν τα ΠΑΟΚόμετρα σε πρώτη φάση για το πόσα θα πάρει ο κάθε σύνδεσμος και σε δεύτερη φάση θα μπουν στη μέση τα κονέ μέσα στον κάθε σύνδεσμο για το ποιός θα πρωτοπάρει εισιτήριο
Μεγάλο φάουλ της ΠΑΕ αν γίνει έτσι η μοιρασιά, το σωστό είναι ένα ποσοστό να πάει στα διαρκείας, ένα στους συνδέσμους και τα υπόλοιπα από τα εκδοτήρια/Internet
Καλή Ανάσταση αδέρφια
Άβαταρ μέλους
theofilos

Re: Απ: ΤΕΛΙΚΟΣ: ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, 26/4/2014, 20:00, ΟΤΕ

Δημοσίευση από theofilos »

Καλη Ανασταση αδερφια.
Αν αυτό για την 4 & 7 ισχύσει, θα είναι πολύ διχαστικό. Τι εστεί η λέξη κομάντα, και ποιός είναι αυτός που θα κρίνει αν κάποιος στην 7 μπορεί να ανταπεξέλθει στις ανάγκες μιας τέτοιας εκδρομής. Αδερφέ εύχομαι να είναι λάθος η πληροφόρησή σου, αν και απο τα γραφώμενά σου καταλαβαίνω πως έτσι είναι. Κρίμα.

Στάλθηκε από το GT-I8190 μου
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

@roman
Ενα εισητηριο τη καθε διαρκειας νομιζω αδερφε οχι 2
Κ εγω θα ηθελα κ οι 22000 να ειναι κομμαντα αλλωστε παμε σε εχθρικο περιβαλον (γαυροι,βαζελοι,χανουμια,ΜΑΤ) δεν θα ειναι κ παραδεισος για "πρωταρηδες" κ τα συναφη.νομιζω οτι αν πας σε συνδεσμο με το διαρκειας θα εχεις προνομιακη θεση δεν ειμαι κ σιγουρος.

Sent from my iPhone using Tapatalk
TheoGv4

Δημοσίευση από TheoGv4 »

Για να καταλαβω σας επιασε ο πονος πως θα προφυλαχτουμε εμεις ή οχι τοσο μαχιμοι ή για την ακριβεια αυτοι που εχουμε τα μυαλα στο κεφαλι μας και δεν θελουμε να σφαχτουμε για τις ομαδες ή φοβασται μην τυχον γινει κανενα σκηνικο και φαμε σουτια,και φοβαστε την καζουρα μετα; :yellowcard:
Δεν ειναι δυνατον να κατεβαινουμε με τετοια μυαλα,οτι ειναι να γινει ας γινει,αν χρειαστει θα παιξουμε σουτια για να προστατευτουμε αλλα κατεβαινω για να σηκωσω ενα τροπαιο οχι για να σφαχτω !
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Λογικά εννοεί,πως και με το διαρκείας σου αν πας στον σύνδεσμο θα έχεις προτεραιότητα..Έτσι έχω δει στις περισσότερες ανακοινώσεις των συνδέσμων.
Άβαταρ μέλους
theofilos

mpouJr έγραψε:@roman
Ενα εισητηριο τη καθε διαρκειας νομιζω αδερφε οχι 2
Κ εγω θα ηθελα κ οι 22000 να ειναι κομμαντα αλλωστε παμε σε εχθρικο περιβαλον (γαυροι,βαζελοι,χανουμια,ΜΑΤ) δεν θα ειναι κ παραδεισος για "πρωταρηδες" κ τα συναφη.νομιζω οτι αν πας σε συνδεσμο με το διαρκειας θα εχεις προνομιακη θεση δεν ειμαι κ σιγουρος.

Εγω που έχω διαρκείας στην 7 ποιός θα κρίνει αν είμαι κομμάντο ή πρωτάρης;
Και το ίδιο ισχύει και για τους συνδέσμους.

Άβαταρ μέλους
theofilos

Και για να μην παρεξηγηθώ, δεν έχω κάτι με τους συνδέσμους, απλά ένιωσα λαλάκας μόλις διάβασα τη διμοσίευση του αδερφού για 4&7.

Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Τροπος του λεγειν αδερφε αν πας σε συνδεσμο με το διαρκειας σου εχεις προτεραιοτητα δεν θα κρινει κανεις αν ειναι κομμαντο η οχι....

marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

theofilos έγραψε:Και για να μην παρεξηγηθώ, δεν έχω κάτι με τους συνδέσμους, απλά ένιωσα λαλάκας μόλις διάβασα τη διμοσίευση του αδερφού για 4&7.

αν νιωθεις λαλακας παιρνεις τηλεφωνο στην παε δεν σε κραζω απλα σε λεω

δωρεαν εκδρομη δεν νομιζω να γινει δεν βλεπω να το δεχομαστε

δεν θα παρουν οι σφ ολα τα εισητηρια

οσοι ομως θελουν να κανουν μια επισκεψη σε ενα σφ να δηλωσουν εγγραφη για εκδρομη

και ξαναλεω ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ μην εχουμε ιστοριες σε μεμονομενους
ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ

υγ οι προσκλησεις ειναι ασχετες με τον αριθμο εισητηριων
ειναι ξεχωριστα
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Εγώ δηλαδή δεν έχω ελπίδα εεεεε!!!! Ούτε διαρκείας ούτε επίσημα γραμμένος σε κάποιο σύνδεσμο και στον Πανελλήνιο μόνο ηλεκτρονικά σαν nikolasf!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :? :? :?
Θα σκάσω αν γίνεται δίπλα μου και δεν πάω μέσα!!!!! :? :?
Και στο Πανελλήνιο το μοναδικό τηλέφωνο δεν λειτουργεί!!!! :? :? :( :(
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”