Μπορεις να εισαι μαγκας λαος,χωρις αναγκαστηκα να κατεβαινεις κατω για πολεμο

Οι βάζελοι χάσουν κερδίσουν για μεγάλη επιτυχία που έφτασαν τελικό θα λένε.paokovios1974 έγραψε:Γιατι ο βαζελουα με τι παιζει με εμπειρους?Μια χαρα την αντεχει την φανελα ο κουλουρης και αυτος οπως και ο κατσε και ο κλαους και ο σαλπι και ο κιτσιου και πολλοι αλλοι μεγαλωσαν φορωντας αυτην την φανελα και ονειρο τους ειναι να καρφωσουν Γκολ στο Οακα μπροστα σε χιλλιαδες ΠΑΟΚσηδες,δεν τιθεται κανενα θεμα λοιπον "κατα την γνωμη μου"για το αν μπορει να ανταπεξελθει ο Κουλουρης,μπορει και παραμπορει.
mpouJr έγραψε:Εισητηρια διαρκειας στην θυρα 4 κ 7 δεν περνουν εισητηριο,τα εχουν παρει ολα οι συνδεσμοι για να καλυφθουν οι αναγκες τους.Εισητηριο παιρνουν οι Θυρες 1,2,3,5,6 κ οι οροφοι.
Δεν νομιζω να υπαρξει ουτε ενα εισητηριο "ελευθερο" οσον αφορα τα δικα μας,δεν γνωριζω τι παιζει με τις "προσκλησεις" κ κατα ποσο θα εχουμε προσβαση εμεις οι κοινοι θνητοι σε αυτες.
Παλι βγηκαν τα ΠΑΟΚομετρα στις συνελευσεις κ παλι ξενερωσε αρκετους.
Παλι σφαζονται για εισητηρια κ δεν μπορω ακομα να καταλαβω με τι κριτηρια μοιραζουν τα εισητηρια.....
Καλη Ανασταση αδερφια.
21.300 είναι τα εισιτήρια του τελικούmpouJr έγραψε:Εισητηρια διαρκειας στην θυρα 4 κ 7 δεν περνουν εισητηριο,τα εχουν παρει ολα οι συνδεσμοι για να καλυφθουν οι αναγκες τους.Εισητηριο παιρνουν οι Θυρες 1,2,3,5,6 κ οι οροφοι.
Δεν νομιζω να υπαρξει ουτε ενα εισητηριο "ελευθερο" οσον αφορα τα δικα μας,δεν γνωριζω τι παιζει με τις "προσκλησεις" κ κατα ποσο θα εχουμε προσβαση εμεις οι κοινοι θνητοι σε αυτες.
Παλι σφαζονται για εισητηρια κ δεν μπορω ακομα να καταλαβω με τι κριτηρια μοιραζουν τα εισητηρια.....
Καλη Ανασταση αδερφια.
Αν αυτό για την 4 & 7 ισχύσει, θα είναι πολύ διχαστικό. Τι εστεί η λέξη κομάντα, και ποιός είναι αυτός που θα κρίνει αν κάποιος στην 7 μπορεί να ανταπεξέλθει στις ανάγκες μιας τέτοιας εκδρομής. Αδερφέ εύχομαι να είναι λάθος η πληροφόρησή σου, αν και απο τα γραφώμενά σου καταλαβαίνω πως έτσι είναι. Κρίμα.mpouJr έγραψε:Εισητηρια διαρκειας στην θυρα 4 κ 7 δεν περνουν εισητηριο,τα εχουν παρει ολα οι συνδεσμοι για να καλυφθουν οι αναγκες τους.Εισητηριο παιρνουν οι Θυρες 1,2,3,5,6 κ οι οροφοι.
Καλη Ανασταση αδερφια.
Εγω που έχω διαρκείας στην 7 ποιός θα κρίνει αν είμαι κομμάντο ή πρωτάρης;mpouJr έγραψε:@roman
Ενα εισητηριο τη καθε διαρκειας νομιζω αδερφε οχι 2
Κ εγω θα ηθελα κ οι 22000 να ειναι κομμαντα αλλωστε παμε σε εχθρικο περιβαλον (γαυροι,βαζελοι,χανουμια,ΜΑΤ) δεν θα ειναι κ παραδεισος για "πρωταρηδες" κ τα συναφη.νομιζω οτι αν πας σε συνδεσμο με το διαρκειας θα εχεις προνομιακη θεση δεν ειμαι κ σιγουρος.
Sent from my iPhone using Tapatalk
theofilos έγραψε:Και για να μην παρεξηγηθώ, δεν έχω κάτι με τους συνδέσμους, απλά ένιωσα λαλάκας μόλις διάβασα τη διμοσίευση του αδερφού για 4&7.
Στάλθηκε από το GT-I8190 μου