Απόλλων - Π.Α.Ο.Κ. 3-3, MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Γλύκος
7
7%
Σκόνδρας
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κατσικάς
1
1%
Ινσαουράλδε
1
1%
Σπυρόπουλος
2
2%
Κάτσε
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Νάτχο
46
43%
Σαλπιγγίδης
1
1%
Λούκας
30
28%
Μάρτενς
2
2%
Μαντούρο
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Στοχ
6
6%
Γεωργιάδης
4
4%
Xούσεν
6
6%

Σύνολο ψήφων: 106

Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: Απόλλων - Π.Α.Ο.Κ. 3-3, MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ρε μαγκες δε χρειαζεται να ασχολουμαστε και με τις ψηφους του καθενος...
Ημαρτον με τα ποστ που αναφερονται για τους ψηφους.
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Υποτίθεται ότι οι ψήφοι είναι η αριθμητική αποτύπωση των αντιλήψεων μας όμως...
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Ημαρτον με πολλα σημερα ενδωθεν και εκειθεν αλλα περι ορεξεως...Τελος παντων ΠΑΟΚ εσυ να σαι καλα και ολα τα αλλα γ.μ.τ.
Άβαταρ μέλους
mitsotakis

Δημοσίευση από mitsotakis »

sourmenetes έγραψε:Επειδη το μαυρο απο το ασπρο το οποιο θα επρεπε να βλεπουμε σημερα απεχει πολυ για μενα παροτι απο μεσα μου ελεγα"ποσο μ@λ@κας εισαι ΠΑΟΚ "μεσα στο γηπεδο,βλεπω οτι καποια πραγματα που παρακαλαγαμε καιρο να δουμε τα ειδαμε.
Εγω ειδα εναν ΠΑΟΚ που στην επιθεση εκανε πλακα.Με νατχο-λουκας-στοχ και μαρτενς η επιθεση για μενα ειναι κλεισμενη.Θα μου πεις με τον απολλωνα επαιζες..Δεν τα ειδα σε πολλα ματς αυτο το πραγμα.Το ποιανου δουλεια ειναι αυτες οι ενεργειες δεν το ξερω,απλα το θεμα ειναι οτι τις βλεπω.

Βεβαια ειδαμε οτι η ομαδα δεν εχει μετα τον βιτορ,σοβαρο σεντερ μπακ.Μονο ο κατσουρανης μενει.Επισης ο τζαβελλας ειναι η μονη μας ελπιδα και ο λινο για ενα μισαωρακι.Με τζαβελλα σημερα και βιτορ θα καναμε περιπατο.
Αυτά έγραψα και ' γώ και με είπαν ότι τρολάρω! :lol:

Μια ερώτηση για τα Στεφενόσκυλα που περιμένουν στη γωνία τη στραβή για να κράξουν. Το ότι την ομάδα που δεν μπορούσε να αλλάξει μια πάσα , τώρα τη βλέπεις να κάνει τρίγωνα , τετράγωνα και πολύγωνα δε σας ικανοποιεί; Δεν είναι άξιο αναφοράς. Μόνο οι αλλαγές σε ένα αδιάφορο ματς που μπορεί και να το δώσαμε;

Συνέχισε ρε ΓΧ και μην ακούς κανέναν
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Mapogo έγραψε:Υποτίθεται ότι οι ψήφοι είναι η αριθμητική αποτύπωση των αντιλήψεων μας όμως...
Ναι ρε μαγκες,αλλα βρηκατε ματς τωρα να αναλυσεττε ποιος τρολαρει και ποιος οχι... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Λογω της αναφορας του Σουρμ για τις ψηφους λεω να κανουμε ενα κλικ στο σαιτ της ΠΑΕ και να ψηφισουμε τον Γεωργιαδη για ΜουΒουΠου...δε θα την σακουλευτουνε? :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
pyrgioths

Δημοσίευση από pyrgioths »

παιδια αν κραζεστε για εδω πηγαινετε στο σαιτ της παε να δειτε ποιος ειναι μακραν 4ος ,με 84 ψηφους, αυτη την στιγμη.........
http://www.paokfc.gr/news-el/20140327-p ... the-match/
(μαλλον ψηφιζουν οι οπαδοι του απολλωνα..... :P )
:opaokara:
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Η υπαρχουσα ομαδα μεσοεπιθετικα με τον κλαους στη θεση του χουσεν και ο λαζαρ στη θεση του κατσε ή στον παγκο με βιτορ και τζαβελλα δεν εχει να φοβηθει κανεναν.Μονο τον κακο της εαυτο.

Τελος...
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

mitsotakis έγραψε:
Μια ερώτηση για τα Στεφενόσκυλα που περιμένουν στη γωνία τη στραβή για να κράξουν. Το ότι την ομάδα που δεν μπορούσε να αλλάξει μια πάσα , τώρα τη βλέπεις να κάνει τρίγωνα , τετράγωνα και πολύγωνα δε σας ικανοποιεί; Δεν είναι άξιο αναφοράς. Μόνο οι αλλαγές σε ένα αδιάφορο ματς που μπορεί και να το δώσαμε;

Συνέχισε ρε ΓΧ και μην ακούς κανέναν
Ο Στέφενς ήξερε τί έπρεπε να κάνουν οι πάικτες απλά κάποιοι δεν θέλαν να το κάνουν.
Ο ΓΧ δεν ξέρει τί πρέπει να κάνουν οι πάικτες άσχετα αν όλοι θέλουν να το κάνουν
Αρε ΠΑΟΚΑΡΑ τρώγεσαι με τα ρούχα σου!!! Εδειωξες προπονητή γιατί δεν είχες διοίκηση και τώρα η διοίκηση σου έφερε έναν μη προπονητή!!!!
Το έγραψα και παραπάνω αλλά για να σε διευκολύνω! :mrgreen:
Υ.Γ. Δεν είμαι σκυλί κανενός :evil: :evil: απλά διαθέτω κοινή λογική ;) ;) ;)
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Rizla έγραψε:Λογω της αναφορας του Σουρμ για τις ψηφους λεω να κανουμε ενα κλικ στο σαιτ της ΠΑΕ και να ψηφισουμε τον Γεωργιαδη για ΜουΒουΠου...δε θα την σακουλευτουνε? :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Παραδέχομαι ότι βρήκα αρκετά δελεαστική την πρόταση σου.
Αλλα μετά σκέφτηκα το ενδεχόμενο να το πιστέψουν.
Κ δεν θέλω να το ρισκάρω ... :?
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

mitsotakis έγραψε:
Realcon έγραψε:Χουσεν + Μαντούρο = Στέφενς
Στέφενς + Νυρεμβέργη = Στουτκάρδη δεύτερη από το τέλος.
Γεωργιάδης + Γεωργιάδης + Μαντούρο = 3-3
Άρα... Ο Στέφενς φταίει.
Δεν ήξερα ποιον να κράξω. :lol:

ΥΣ. Μετά από πολύ καιρό. Είδα εναν ΠΑΟΚ επιτέλους να είναι Κίνδυνος μπροστά και να μην περιμένω τα στημένα για να βάλει η ομάδα ΓΚΟΛ!
Σήμερα "πληρωθήκαμε" από τα στημένα εμείς. Έτσι είναι αυτά. Όσο για αλλαγές... Το αφήνω στους πιο ειδικούς.

ΥΣ. Dino_Liverpool. Είμαι ο ελάχιστος πραγματικά για να μου ζητάς συγνώμη. Στην καρδιά κατοικεί ο Θεός όχι στο μυαλό.
Θα σε παρακαλούσα τη χριστιανική προπαγάνδα σου να την κρατήσεις για τον εαυτό σου.
3.000 ποστ... Ποτέ μου δεν μίλησα εκτός αν μου δίνανε τον λόγο περί Χριστιανοσύνης. Και να ήταν 2-3 φορές, από το 2008; Με όλο τον σεβασμό προς το πρόσωπο σου, θέλω να σου πω κάτι. Μην τρέχεις αν δεν ξέρεις τον δρόμο. Δεν με γνωρίζεις. Μην μιλάς για προπαγάνδα. Να είσαι πάντα καλά!

Είμαι εκτός θέματος. Ζητώ συγνώμη από τα παιδιά που χειρίζονται το φόρουμ.

-------------------------------------------------------------------------------------------
ΠΑΟΚ
1926
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

ακομα δεν μπορω να χωνεψω γιατι ο Χουσεν στο 90+ δεν δινει πασα στον Λουκας να τελειωσει την φαση
( θα εκανε και χατ τρικ )
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Realcon έγραψε:
mitsotakis έγραψε:
Realcon έγραψε:Χουσεν + Μαντούρο = Στέφενς
Στέφενς + Νυρεμβέργη = Στουτκάρδη δεύτερη από το τέλος.
Γεωργιάδης + Γεωργιάδης + Μαντούρο = 3-3
Άρα... Ο Στέφενς φταίει.
Δεν ήξερα ποιον να κράξω. :lol:

ΥΣ. Μετά από πολύ καιρό. Είδα εναν ΠΑΟΚ επιτέλους να είναι Κίνδυνος μπροστά και να μην περιμένω τα στημένα για να βάλει η ομάδα ΓΚΟΛ!
Σήμερα "πληρωθήκαμε" από τα στημένα εμείς. Έτσι είναι αυτά. Όσο για αλλαγές... Το αφήνω στους πιο ειδικούς.

ΥΣ. Dino_Liverpool. Είμαι ο ελάχιστος πραγματικά για να μου ζητάς συγνώμη. Στην καρδιά κατοικεί ο Θεός όχι στο μυαλό.
Θα σε παρακαλούσα τη χριστιανική προπαγάνδα σου να την κρατήσεις για τον εαυτό σου.
3.000 ποστ... Ποτέ μου δεν μίλησα εκτός αν μου δίνανε τον λόγο περί Χριστιανοσύνης. Και να ήταν 2-3 φορές, από το 2008; Με όλο τον σεβασμό προς το πρόσωπο σου, θέλω να σου πω κάτι. Μην τρέχεις αν δεν ξέρεις τον δρόμο. Δεν με γνωρίζεις. Μην μιλάς για προπαγάνδα. Να είσαι πάντα καλά!

Είμαι εκτός θέματος. Ζητώ συγνώμη από τα παιδιά που χειρίζονται το φόρουμ.

-------------------------------------------------------------------------------------------
ΠΑΟΚ
1926
Να μη ζητας συγγνωμη.Δεν ειχες εσυ αδικο.
Τελειωνει εδω.Αμα καποιοι επρεπε να επεμβουν mitsotaki για προπογανδα αυτοι θα ημασταν οι admin.Εσυ δεν ειχες λογο.
Τελειωνει εδω και παμε παρακατω.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Η ουσια ειναι μια, η ποιοτητα των λουκας στοχ και φυσικα νατχο μας κανει να δειχνουμε υποφερτοι εως καλοι μεσοεπιθετικα με αποτελεσμα να βγαζουμε φασεις με εναν αδυναμο αντιπαλο οπως σημερα και οπως εξαλου συνεβαινε και επι στεφενς,αλλα ελειψει του βιτορ και του τζαβελλα που εδωσαν καποια αμυντικη σταθεροτητα στα προηγουμενα ματς ζησαμε στιγμες "βοηθα παναγια"στα μετωπισθεν.Συμπερασμα ο ΘΕΟΣ να μας εχει καλα και να εχει καλα τους Γλυκο τζαβελλα βιτορ ελτσακο σκονδρα κατσε νατχο βουκιτς λουκας στοχ κλαους.
Άβαταρ μέλους
Moko

Δημοσίευση από Moko »

Ξέρει κανείς αν ο Όγιος ψάχνει ομάδα? Όχι για τίποτα άλλο...να προλάβουμε και τα πλει οφ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”