Πιθανός Νέος Προπονητής

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
zizu10

Re: Πιθανός Νέος Προπονητής

Δημοσίευση από zizu10 »

Banksy έγραψε:Δε ξέρω αν πρέπει να φέρουμε το Ράικαρντ ή τον Έρικσον αλλά αλίμονο εάν οι επιλογές εξαντλούνται στο Σάντος(και στις σχέσεις που αυτός έχει με τους διοικητικούς κ τους τωρινούς παίκτες...)!!
Δεν μιλησα για τον Σαντος συγκεκριμενα αλλα για την νοοτροπια οτι οποιος παιρνει τιτλους σε αλλες ομαδες αμεσως αμεσως θα ερθει στον ΠΑΟΚ θα παρει τιτλους κι αν δε το κανει δειχνει αχρηστος ή επρεπε να του δωσουμε χρονο γιατι σιγουρα θα εφερνε αφου αυτο λεει το βιογραφικο του.Το θεμα ειναι να δειχνεις ομαδα κι εφοσον ο ΠΑΟΚ εχει ροστερ για τιτλο να καταφερεις τον στοχο.Δε μιλαω για θαυματα αλλα για λογικη.Οσο αφορα για τις σχεσεις το παραβλεπω.Αν θεωρεις οτι ο Σαντος αναλαμβανει την ομαδα οχι γιατι το αξιζει αλλα γιατι εχει καλες σχεσεις παω πασο.Οσο για την ταμπελα loser εγω τα ακουω βερεσε.Αν σου ελεγε ο Σαββιδης φερνω τον Ζεσους αυριο θα ελεγες τι να τον κανουμε τον loser?
Άβαταρ μέλους
panta

Δημοσίευση από panta »

niks έγραψε:Μην ξεχναμε πως υπαρχει και εκεινος ο Χασμπουλατοφ, η οπως τελος παντων τον λενε, που τον προσλαμβανε και παραιτουσε 2-3 φορες το χρονο ο Ιβαν στην Ροστοβ

....
χαχααχ χτες ειδα στο ονειρο μου τρελό σενάριο. Ο Ιβάν, έδιωξε τον Χουμπ για να κάνει τους ποδοσφαιριστές να τα δώσουν όλα σε κύπελλο και πλευ οφ και τελικά παίρνουμε την πολυπόθητη πρωτιά που οδηγεί στα προκριματικά του τσου λου και την επομένη και με το που τελειώνει η σεζόν επαναπροσλαμβάνει τον Χουμπ με πενταετές και μένουν μ@λ@κες οι παίκτες. Ξεφορτώνεται όσους δεν γουστάρουν και κάνει και γ@μώ τις μεταγραφές
μετά ξυπνησα....
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ale έγραψε:Το εγκώμιο του Φερνάντο Σάντος έπλεξε ο Μουρίνιο

Το εγκώμιο του Φερνάντο Σάντος έπλεξε ο Ζοζέ Μουρίνιο, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο τηλεοπτικό κανάλι RTP1 της Πορτογαλίας. Ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης σε ερώτηση για το ποιους θεωρεί κορυφαίους προπονητές της Πορτογαλίας, αναφέρθηκε στον Φερνάντο Σάντος!

«Είναι μεγάλος προπονητής», είπε αρχικά και συμπλήρωσε: «Χωρίς να θέλω να φανώ ασεβής προς κάποιους, υπάρχουν προπονητές με εξαιρετική και ποιοτική πορεία που αξίζει να τους βγάλεις το καπέλο.

Πάρτε για παράδειγμα ο Φερνάντο Σάντος που προπόνησε τους τρεις μεγάλους συλλόγους της Πορτογαλίας και έκανε και κάνει καλή δουλειά στην Εθνική Ελλάδας. Είναι σπουδαίος προπονητής».

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://sports.in.gr/football/international/article/?aid=1231240511           

Αυτο ξερεις τι μου θυμιζει? το γαυρο κουνιαδο μου που μου λεει οταν ηρθε ο τζιοβανι στο γαυρο οτι ειναι κολητος του ριβαλντο οποτε ειναι παιχταρας.
Η αληθεια ειναι οτι οντως ο τζιοβανι υπηρξε παιχταρας αλλα οχι επειδη ηταν φιλος του ριβαλντο. :lol:

Υ.Γ Για να μην παρεξηγηθω δεν θελω να νομιζεται οτι υποτιμαω τον Σαντος και τη δουλεια του,με πειραξε κυριως ο τροπος που αφησε την ομαδα τοτε και δεν με πειθει κανεις για το αντιθετο οσο ωραια και να επιχειρηματολογει.
Αλλα το πιο σημαντικο ειναι οτι κατα τη γνωμη μου το ποδοσφαιρο που παιζουν οι ομαδες του δε μπορει να φερει τιτλους.
Άβαταρ μέλους
Banksy

Δημοσίευση από Banksy »

zizu10 έγραψε:
Banksy έγραψε:Δε ξέρω αν πρέπει να φέρουμε το Ράικαρντ ή τον Έρικσον αλλά αλίμονο εάν οι επιλογές εξαντλούνται στο Σάντος(και στις σχέσεις που αυτός έχει με τους διοικητικούς κ τους τωρινούς παίκτες...)!!
Δεν μιλησα για τον Σαντος συγκεκριμενα αλλα για την νοοτροπια οτι οποιος παιρνει τιτλους σε αλλες ομαδες αμεσως αμεσως θα ερθει στον ΠΑΟΚ θα παρει τιτλους κι αν δε το κανει δειχνει αχρηστος ή επρεπε να του δωσουμε χρονο γιατι σιγουρα θα εφερνε αφου αυτο λεει το βιογραφικο του.Το θεμα ειναι να δειχνεις ομαδα κι εφοσον ο ΠΑΟΚ εχει ροστερ για τιτλο να καταφερεις τον στοχο.Δε μιλαω για θαυματα αλλα για λογικη.Οσο αφορα για τις σχεσεις το παραβλεπω.Αν θεωρεις οτι ο Σαντος αναλαμβανει την ομαδα οχι γιατι το αξιζει αλλα γιατι εχει καλες σχεσεις παω πασο.Οσο για την ταμπελα loser εγω τα ακουω βερεσε.Αν σου ελεγε ο Σαββιδης φερνω τον Ζεσους αυριο θα ελεγες τι να τον κανουμε τον loser?
Εσύ μπορεί να τ ακούς βερεσέ αλλά πες και πόσα πρωταθλήματα έχει χάσει ο Σάντος στις ομάδες που προπονούσε τις τελευταίες αγωνιστικές!!

όλα αυτά με την προοπτική ότι πάμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ για πρωτάθλημα και όχι απλώς για να κάνουμε μια καλή ομάδα με πλάνο, τρανζίσιον και και μπλα μπλα κολκίστικα..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Banksy την Παρ 07 Μαρ 2014, 15:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

Εικόνα
:opaokara: :opaokara: :opaokara:

αλλιως αγγελο..
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

Κατι που δεν εχει αναφερθεί απο πολλούς.
Ο τωρινος ΠΑΟΚ εχει μεγάλο έλλειμα προσωπικοτητας. Δεν υπάρχουν ποδοσφαιριστές-ηγετες μέσα στον αγωνιστικό χώρο αλλα και στα αποδυτηρια. Αναλογιστείτε μόνο οτι αρχηγοί είναι ο Κατσουράνης (δηλωμενος Αεκτσης με οτι αυτό συνεπάγεται και στα τελευταία του), ο Σαλπιγγίδης (που τον αμφισβητεί μεγάλη μεριδα κόσμου) και ο Κλάους (χωρις σχόλια...).
Ο Σαντος εκτός απο σπουδαίος προπονητης είναι και μεγάλη προσωπικότητα. Σε όλες τις ομάδες που δούλεψε άφησε το στίγμα του και τους "εδωσε" ενα μέρος της "προσωπικότητας" του.
Εγω προσωπικά θα είμαι πολύ ευχαριστημενος αν οντως επιλεχθεί για επόμενος προπονητης.
Άβαταρ μέλους
Banksy

Δημοσίευση από Banksy »

ΧΑΧΑΧΑ μπορούμε να πάρουμε Ντιέγκο με βοηθό τον Άγγελο!!Σκέψου το σαν εικόνα !!ΑΜΠΑΛΑΕΑ :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Βρε αδέρφια, δεν νομίζω πως οι αναγνωρισμένες διεθνώς αρετές του οπωροπώλη εξαντλούνται μόνο στην γνώση του ΠΑΟΚ ως οργανισμού. Ούτε τώρα, ούτε όταν η ουέφα τον είχε ένατο στην κατάταξη των προπονητών, ούτε όταν έπαιρνε τίτλους με Πόρτο, Μπενφίκα και ΑΕΚ, ούτε όταν φέρνει την εθνική Ελλάδας να συμμετέχει συνεχόμενα σε παγκόσμια και ευρωπαικά κύπελα. Όταν είχε Ντέκο, Αλένιτσεφ, Ζαρντέλ και δεν συμμαζεύεται, χανόταν η μπάλα. Όταν είχε Φωτάκη, Ίβιτς και Μουσλίμοβιτς, σε έφτασε σε απόσταση κλοπής από το πρωτάθλημα.

Μεγαλύτερο κακό τελικά δεν ήταν η απώλεια εκείνου του τίτλου, αλλά η γκρίνια που αυτή έφερε, η οποία ακόμη και σήμερα είναι το καλύτερο έδαφος για να ρίξουν την κοπριά τους τα κάθε λογής αρδ για χάρη των νταβάδων τους, και να φυτρώνουν τα ζιζάνια της διχόνοιας ανάμεσά μας.

Επιστρέφοντας στο θέμα τώρα, το γεγονός ότι αυτή η προσωπικότητα δέθηκε με τον ΠΑΟΚ είναι παράσημο δικό μας, και με το να τον υπονομεύουμε καθημερινά το μόνο που καταφέρνουμε τελικά είναι να μειώνουμε όσα πετύχαμε με αυτόν στο τιμόνι. Όσοι ήταν στην Πορτογαλία την περασμένη εβδομάδα μπορούν να επιβεβαιώσουν τί σεβασμό τρέφουν για τον Σάντος και το έργο του οι συμπατριώτες του.

Για τον τρόπο και τον χρόνο που έφυγε, πόσοι από εμάς θα είχαν σιχτιρίσει ακόμη και πριν τα καλαμπόκια, αν ήμασταν στην θέση του; Και πάλι όμως, γουστάρει ΠΑΟΚ και θέλει να επιστρέψει για να τελειώσει ό,τι άρχισε και να κλείσει και τα τελευταία κακοπροαίρετα στόματα.
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

ποιος μίλησε για πάθος?

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Εμένα δε με καίει τόσο η όποια,ήπια ή μη,υπονόμευση του προπονητικού έργου,γενικά ή ειδικά στον ΠΑΟΚ,του Φερνάνδο.Διαολίζομαι οταν η υπονόμευση επιχειρείται ως προς το ακέραιο του χαρακτήρα του.Προσωπικά,τον θαυμάζω απεριόριστα που,με τη συνδρομή του Ζαγοράκη ασφαλώς,ολοκλήρωσε τη θητεία του.Δεχόμενος,εντός κι εκτός τειχών,αστεία πολεμική.Φέρνοντας τον ΠΑΟΚ ξανά στο πλαίσιο οποιασδήποτε εκείνη την περίοδο ποδοσφαιρικής κουβέντας.Του βγάζω όμως το καπέλο επειδή υπήρξε απόλυτα συνεπής στο πιστεύω του.Που στο βαθμό,που αφορούσε στον ΠΑΟΚ,ήταν πως εκείνο το ρόστερ,που βγήκε στα προκριματικά τσ.λίγκ,δεν είχε περαιτέρω δυναμική για το κάτι παραπάνω.Αν υπήρχαν συνθήκες σαν τις σημερινές,οικονομική απόψει,κι επέλεγε την "ξεκούραση" στις πιλάβειες αγκάλες,δε θα'θελα να τον ξαναδώ ούτε ζωγραφιστό.Επειδή όμως απείχαν πάαααααααααρα πολύ,εκτιμώ την ειλικρινή στάση του ανδρός.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ale έγραψε:Βρε αδέρφια, δεν νομίζω πως οι αναγνωρισμένες διεθνώς αρετές του οπωροπώλη εξαντλούνται μόνο στην γνώση του ΠΑΟΚ ως οργανισμού. Ούτε τώρα, ούτε όταν η ουέφα τον είχε ένατο στην κατάταξη των προπονητών, ούτε όταν έπαιρνε τίτλους με Πόρτο, Μπενφίκα και ΑΕΚ, ούτε όταν φέρνει την εθνική Ελλάδας να συμμετέχει συνεχόμενα σε παγκόσμια και ευρωπαικά κύπελα. Όταν είχε Ντέκο, Αλένιτσεφ, Ζαρντέλ και δεν συμμαζεύεται, χανόταν η μπάλα. Όταν είχε Φωτάκη, Ίβιτς και Μουσλίμοβιτς, σε έφτασε σε απόσταση κλοπής από το πρωτάθλημα.

Μεγαλύτερο κακό τελικά δεν ήταν η απώλεια εκείνου του τίτλου, αλλά η γκρίνια που αυτή έφερε, η οποία ακόμη και σήμερα είναι το καλύτερο έδαφος για να ρίξουν την κοπριά τους τα κάθε λογής αρδ για χάρη των νταβάδων τους, και να φυτρώνουν τα ζιζάνια της διχόνοιας ανάμεσά μας.

Επιστρέφοντας στο θέμα τώρα, το γεγονός ότι αυτή η προσωπικότητα δέθηκε με τον ΠΑΟΚ είναι παράσημο δικό μας, και με το να τον υπονομεύουμε καθημερινά το μόνο που καταφέρνουμε τελικά είναι να μειώνουμε όσα πετύχαμε με αυτόν στο τιμόνι. Όσοι ήταν στην Πορτογαλία την περασμένη εβδομάδα μπορούν να επιβεβαιώσουν τί σεβασμό τρέφουν για τον Σάντος και το έργο του οι συμπατριώτες του.

Για τον τρόπο και τον χρόνο που έφυγε, πόσοι από εμάς θα είχαν σιχτιρίσει ακόμη και πριν τα καλαμπόκια, αν ήμασταν στην θέση του; Και πάλι όμως, γουστάρει ΠΑΟΚ και θέλει να επιστρέψει για να τελειώσει ό,τι άρχισε και να κλείσει και τα τελευταία κακοπροαίρετα στόματα.

Οποιος κατα τη γνωμη σου δεν θελει τον Σαντος και εξηγει τους λογους ειναι κακοπροαιρετος?
Και μετα λεμε ο λαος του ΠΑΟΚ διχαζεται,πως να μη γινει αυτο οταν καποιοι πιστευουν οτι υπαρχουν ΠΑΟΚτσηδες που θελουν το κακο του ΠΑΟΚ.
Εδω φιλε ανταλασουμε αποψεις καλο ειναι να μενουμε σε αυτες και να μην χαρακτηριζουμε οποιους εχουν αντιθετη αποψη.
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

panta έγραψε:
niks έγραψε:Μην ξεχναμε πως υπαρχει και εκεινος ο Χασμπουλατοφ, η οπως τελος παντων τον λενε, που τον προσλαμβανε και παραιτουσε 2-3 φορες το χρονο ο Ιβαν στην Ροστοβ

....
χαχααχ χτες ειδα στο ονειρο μου τρελό σενάριο. Ο Ιβάν, έδιωξε τον Χουμπ για να κάνει τους ποδοσφαιριστές να τα δώσουν όλα σε κύπελλο και πλευ οφ και τελικά παίρνουμε την πολυπόθητη πρωτιά που οδηγεί στα προκριματικά του τσου λου και την επομένη και με το που τελειώνει η σεζόν επαναπροσλαμβάνει τον Χουμπ με πενταετές και μένουν μ@λ@κες οι παίκτες. Ξεφορτώνεται όσους δεν γουστάρουν και κάνει και γ@μώ τις μεταγραφές
μετά ξυπνησα....
αυτό το σενάριο το σκεφτόμουνα, ότι το καλοκαίρι μπορεί να τον ξαναφέρει ο Ιβαν και να διώξει πολλούς παίχτες, επειδή σε όλες τις δηλώσεις του ο Στέφενς φίλος μου ο ΖΒ, ο ΓΧ, η μαρία, ο Ιβάν, ίσως ξαναβρεθούμε στο μέλλον κτλ κτλ να μου πεις με τόσα φράγκα που πήρε, φυσικά όλους φίλους τους βλέπει 8-)

εγώ πάντως για πιθανό νέο προπονητή στον ΠΑΟΚ θέλω τον απίθανο Δημοσθένη Καρμοίρη :D :D :D :D :D
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Κόουτς πες τώρα που άλλαζε συνθέσεις σαν τα πουκάμισα ο Χουμπ και άς τον Καρμοίρη...Επίσης δώσε φώτα για τον Γα'υρο πως θα κατέβαζες εσ'υ την ομάδα?
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

obanebane έγραψε:Οποιος κατα τη γνωμη σου δεν θελει τον Σαντος και εξηγει τους λογους ειναι κακοπροαιρετος?
Και μετα λεμε ο λαος του ΠΑΟΚ διχαζεται,πως να μη γινει αυτο οταν καποιοι πιστευουν οτι υπαρχουν ΠΑΟΚτσηδες που θελουν το κακο του ΠΑΟΚ.
Εδω φιλε ανταλασουμε αποψεις καλο ειναι να μενουμε σε αυτες και να μην χαρακτηριζουμε οποιους εχουν αντιθετη αποψη.
Προφανώς και δεν θεωρώ ότι είναι κακοπροαίρετοι όσοι διαφωνούν. Ευχαρίστως να μπω σε συζήτηση αναλυτική με ισχυρά αντεπιχειρήματα κατά των θέσεων που εκφράζω με την ανάρτησή μου, όπως και κατά αυτών τις οποίες εκφράζει ο πλοηγός11. Παίρνω λοιπόν πίσω την λέξη "κακοπροαίρετοι" και περιμένω ανταπόκριση στην ουσία των τελευταίων αναρτήσεών μου, της ανάρτησης του πλοηγού αλλά και αυτής του γιωργουδουλκ2008.
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

sotos26 έγραψε:Κόουτς πες τώρα που άλλαζε συνθέσεις σαν τα πουκάμισα ο Χουμπ και άς τον Καρμοίρη...Επίσης δώσε φώτα για τον Γα'υρο πως θα κατέβαζες εσ'υ την ομάδα?

καλά έκανε και τις άλλαζε τις ενδεκάδες, μεγάλη η αποζημίωση, βρήκε το κορόιδο τον Ιβάν και του έφαγε τα λεφτά, ο τουρίστας

Και γιατί να σου πω πως θα κατέβαζα τον ΠΑΟΚ με τον γαύρο; Για να το διαβάσει ο ΓΧ να ρίξει 5 και να τον κάνουμε θεό;; :lol: :lol: :lol: δώσε και σε μένα τα λεφτά που παίρνει ο ΓΧ να σου πω την ενδεκάδα

ΥΓ επειδή ποτέ δεν το έχω παίξει προπονητής εδω μέσα, ούτε έχω κάνει ποτέ υποδείξεις σε προπονητή του ΠΑΟΚ, πιστεύω ότι πλάκα κάνεις, γι'αυτό και σου απαντάω ανάλογα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”