S.L.BENFICA-Π.Α.Ο.Κ. 3-0,Mvp,Σχολια & παραλειπομενα
Re: S.L.BENFICA-Π.Α.Ο.Κ. 3-0,Mvp,Σχολια & παραλειπομενα
Να προσθέσω και να καληνυχτήσω, ότι έχει κουράσει η προπονητολογία. Εγώ έχω μια αγάπη στο Σάντος, όπως ο καθένας μπορεί να έχει τη δική του. Αυτό δε σημαίνει τίποτα. Αυτή τη στιγμή η ομάδα έχει προπονητή τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι. Ο Σαββίδης δεν είναι κάνας τυχαίος και είστε πολύ λίγοι εσείς να του λέτε ποιον να ακούει και ποιον όχι. Πάρτε το χαμπάρι ο ΠΑΟΚ έχει πρόεδρο με λεφτά και γνώσεις. Ο πρώτος που ήθελε να φάει το Δώνη ήταν αυτός και όχι ο Τσιστιακόφ και το παρεάκι που τον στηρίζανε όσο μπορούσανε. Ο Σαββίδης δείχνει διψασμένος για αποτελέσματα, και ανυπόμονος να κερδίσει την αγάπη μας. Αυτός αποφασίζει και ξέρει ποιους επιλέγει καλύτερα από εσάς για συνεργάτες. Άντε γιατί κουράσατε σε επίπεδο γραφικότητας με όλα τα σενάρια που κάνει η φαντασία σας χωρίς ΚΑΜΙΑ απόδειξη. Τα πράγματα είναι απλά: ο Σαββίδης ο ίδιος ζήτησε να μπουν κάποιοι όροι στο συμβόλαιο του προπονητή, που έχει να κάνει με επίτευξη στόχων, για να μην πληρώνει αποζημιώσεις. Μην κατηγορούμε λοιπόν παρέες και φαντάσματα. Ο Σαββίδης πληρώνει και ότι γουστάρει θα κάνει. Εμείς είμαστε εδώ για να στηρίζουμε τον ΠΑΟΚ, τους παίκτες και τον προπονητή της για να πετύχει τους στόχους της. Ο μεγαλομέτοχος και η διοίκηση είναι για να κάνουν με την σειρά τους τη δουλειά τους. Αφήστε τη λοιπόν να την κάνει. Αυτή η ομίχλη αμφισβήτησης μόνο κακό κάνει και προέρχεται από φαντασία καθαρά. Βλέπετε ένα όνειρο, μετά το λιβανίζετε, συμφωνείτε μετά το πολύ λιβάνι, και χωρίς καμία απόδειξη το όνειρο το παρουσιάζετε σα δεδομένο. Κρίμα...
Δεν ειναι παιχνιδι που επιτρεπει σε κανεναν καλοπροαιρετο να αναθεματισει.
Μιλαμε για μια ομαδα με πολλαπλασιο μπατζετ απο εμας, και που προφανως τη...''γουσταρουν'' περισσοτερο στην uefa,μιας και τους αφηνει μαλλον περισσοτερα φραγκα...
αλλοιως δεν εξηγουνται ολα αυτα που ειδαμε με offside (στο πρωτο ματς), με αποβολες αστειες, με πεναλτυ αστεια,με offside αλλη μια φορα...
ΟΚ,το ξερουμε,φαβορι η μπενφικα,αλλα ΠΑΙΞΕ ΜΑΣ ΡΕ ΚΕΡΑΤΑ 50-50!
Δεν λεω σε καμμια περιπτωση οτι χωρις αυτα,θα περνουσαμε οπωσδηποτε.Αλλα το ξερουμε οτι θα παιζαμε ανταρτοπολεμο,μερικες καλες φασεις,λιγο παραπανω ψυχη και ψυχολογια,και μπορει κατι να εβγαινε και να γραφοταν ιστορια.
Αυριο θα δειτε ολα τα κορακια με γραφιδα και οφωνο να αναθεματιζουν και να κραζουν τον ΠΑΟΚ που δεν περασε,λες και η Μπενφικα ειναι η Οντενσε ή η σπαρτακ κατω μαγουλας.
Αυριο θα δειτε να λοιδωρουν τον Στεφενς, και να δημιουργουν και παλι κλιμα εναντιον του σχεδον βριζοντας τον, αφου εχουν λυσσαξει να μας κανουν να τον ''φυγουμε''...Τοσο ''πονο'' και καημο μερικων για το καλο του ΠΑΟΚ,δεν το περιμενα,ειδικα τελευταιο καιρο...
Εμεις πρεπει να εχουμε ενοτητα,στηριξη στην ομαδα ολη ωστε να βοηθησουμε οσο γινεται,και οχι να υποσκαπτουμε τις δυνατοτητες μας.Και εχουν γνωση η φύλακες.
Ας μην παρασυρομαστε λοιπον.
Να ειχαμε λιγη απο την...τυχη του γαυρου παντως,θα ειχαμε περασει.ακομα να ξεχασω εκεινα τα 2 ματς που ειχαν με την Μπενφικα, που ολος ο Πειραιας ειχε μυρισει σκατιλα.
Εχουμε δρομο ακομα φετος.Υπομονη και φωνη.Αυτο ειναι ο ΠΑΟΚ.
υ.γ.1 Μπραβο σε ολα τα αδερφια που εκαναν τοσα χιλιομετρα για να βρεθουν διπλα στην ομαδα,χωρις να υπολογισουν σκορ,αντιπαλο,και μερες ταξιδιου.
υ.γ.2 Τσωχο,go home.Σου κρατησα τις παντοφλες σου ζεστες οσο εσυ εκανες περιγραφή.
Μιλαμε για μια ομαδα με πολλαπλασιο μπατζετ απο εμας, και που προφανως τη...''γουσταρουν'' περισσοτερο στην uefa,μιας και τους αφηνει μαλλον περισσοτερα φραγκα...
αλλοιως δεν εξηγουνται ολα αυτα που ειδαμε με offside (στο πρωτο ματς), με αποβολες αστειες, με πεναλτυ αστεια,με offside αλλη μια φορα...
ΟΚ,το ξερουμε,φαβορι η μπενφικα,αλλα ΠΑΙΞΕ ΜΑΣ ΡΕ ΚΕΡΑΤΑ 50-50!
Δεν λεω σε καμμια περιπτωση οτι χωρις αυτα,θα περνουσαμε οπωσδηποτε.Αλλα το ξερουμε οτι θα παιζαμε ανταρτοπολεμο,μερικες καλες φασεις,λιγο παραπανω ψυχη και ψυχολογια,και μπορει κατι να εβγαινε και να γραφοταν ιστορια.
Αυριο θα δειτε ολα τα κορακια με γραφιδα και οφωνο να αναθεματιζουν και να κραζουν τον ΠΑΟΚ που δεν περασε,λες και η Μπενφικα ειναι η Οντενσε ή η σπαρτακ κατω μαγουλας.
Αυριο θα δειτε να λοιδωρουν τον Στεφενς, και να δημιουργουν και παλι κλιμα εναντιον του σχεδον βριζοντας τον, αφου εχουν λυσσαξει να μας κανουν να τον ''φυγουμε''...Τοσο ''πονο'' και καημο μερικων για το καλο του ΠΑΟΚ,δεν το περιμενα,ειδικα τελευταιο καιρο...
Εμεις πρεπει να εχουμε ενοτητα,στηριξη στην ομαδα ολη ωστε να βοηθησουμε οσο γινεται,και οχι να υποσκαπτουμε τις δυνατοτητες μας.Και εχουν γνωση η φύλακες.
Ας μην παρασυρομαστε λοιπον.
Να ειχαμε λιγη απο την...τυχη του γαυρου παντως,θα ειχαμε περασει.ακομα να ξεχασω εκεινα τα 2 ματς που ειχαν με την Μπενφικα, που ολος ο Πειραιας ειχε μυρισει σκατιλα.
Εχουμε δρομο ακομα φετος.Υπομονη και φωνη.Αυτο ειναι ο ΠΑΟΚ.
υ.γ.1 Μπραβο σε ολα τα αδερφια που εκαναν τοσα χιλιομετρα για να βρεθουν διπλα στην ομαδα,χωρις να υπολογισουν σκορ,αντιπαλο,και μερες ταξιδιου.
υ.γ.2 Τσωχο,go home.Σου κρατησα τις παντοφλες σου ζεστες οσο εσυ εκανες περιγραφή.
- astalavista_thes
Προσωπικά είμαι ικανοποιημένος από την ομάδα έχοντας πάντα στο μυαλό μου τον αντίπαλο. Κάπου διάβασα οτι πρόκειται για την 2η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή και καταφέραμε για 160 λεπτά να την μπλοκάρουμε ολοκληρωτικά. Είμαστε άτυχοι, οι διαιτητές επηρέασαν τουλάχιστον στο πρώτο παιχνίδι το αποτέλεσμα και αποκλειστήκαμε με πλασματικό σκορ.
Συνεχίζουμε...
Υ.Γ. Όσοι λένε για το θέμα την Αλκμααρ θα πω αυτό που είπε ο Stevens: "Μιλάμε για θέματα κλήρωσης (τύχης) και δεν έχει νόημα". Και συμπληρώνω όπως είπε ένας φίλος παραπάνω, οτι αν βγαίναμε 1οι μπορεί να μας έπεφτε η Γιουβέντους.
Συνεχίζουμε...
Υ.Γ. Όσοι λένε για το θέμα την Αλκμααρ θα πω αυτό που είπε ο Stevens: "Μιλάμε για θέματα κλήρωσης (τύχης) και δεν έχει νόημα". Και συμπληρώνω όπως είπε ένας φίλος παραπάνω, οτι αν βγαίναμε 1οι μπορεί να μας έπεφτε η Γιουβέντους.
- hasio_john
alex ntepo έγραψε:...... Η απόφασή του να αλλάξει τον Στοχ σε εκείνο το τάιμινγκ πραγματικά με εξόργισε. Δηλαδή τι πήγε να κάνει; Να γυρίσει το ματς με τον Νίνη, ή να μη φάμε κι άλλα; Οι δικαιολογίες που διαβάζω δε νομίζω ότι ευσταθούν, δε θα μπορούσε δλδ να βγάλει τον Κλάους, να στείλει Βούκα κορυφή και να έχει Στοχ και Νίνη στα άκρα; Βγάζοντας τον Στοχ δεν κερδίζει ΤΙΠΟΤΑ, αλλά νομίζω ότι χάνει ΟΡΙΣΤΙΚΑ τον παίχτη, εν όψει κρίσιμων ματς κυπέλλου αλλά και πλέι οφ. Ο προπονητής πέρα από όλα τα άλλα πρέπει να φροντίζει και τις σχέσεις του με τους παίχτες, πρέπει να μπορεί να τους κάνει να θέλουν να παίζουν ΚΑΙ γι'αυτόν, και σ'αυτόν τον τομέα ο Χουμπ δε τα πάει και πολύ καλά. Νομίζω ότι ήταν μια εντελώς αλλοπρόσαλλη επιλογή.
Αυτό ΑΚΡΙΒΩΣ!! Όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες! Ήταν απλά μια ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ κίνηση από έναν εμπειρότατο προπονητή! Το μόνο που έκανε ήταν να του εξαφανίσει την ποδοσφαιρική υπερηφάνεια (και όχι μόνο), αλλά και να του χαλάσει το μεταγραφικό πρεστίζ!!
navigator11 έγραψε:sourmenetes έγραψε:Οποιος ειδε μετριο ΠΑΟΚ ζει σε αλλον κοσμο μαλλον..
Εκτος απο μια φαση που ειχε στο πρωτο ημιχρονο η μπενφικα δεν εκανε τιποτα,οπως και στο δευτερο μεχρι να φαμε κοκκινη.
Θα ηθελα να μας εσφαζε ετσι με το γαυρο και να δω τι θα λεγατε..
Εμενα η ομαδα μου αρεσε,ειχε πλανο και εδειξε χαρακτηρα.Το ματσακιον αν ηθελε το κορακι θα στο εδινε απο το πρωτο ημιχρονο με το γκολ του λουκας.Αλλα δεν ηθελε,οπως και ηθελε στην κοκκινη του κατσουρ.
Ειμαι πολυ απογοητευμενος απο τα καθικια της ουεφα...
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ...ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΗΣΟΥΝΑ ΠΑΟΚ...
Καθόμαστε τώρα κι ασχολούμαστε με @@διες,ρε πούλι 'μ.![]()
Δεν είχε χαρακτήρα η ομάδα.Μυρωδιάς ο προπονητής,ανύπαρκτοι οι παίχτες.Τουρίσται!!!!!!
Σιγά τώρα,διαιτησίες κι εύκολες δικαιολογίες.ΠΑΟΚ είσαι,όφειλες να περάσεις.
Ο ντόπιος κόκκινος διάβολος πώς τους έστησε στα 4 τους γιαλαντζί;
Όχι ρε τι λέτε ρε παιδιά. Όλα καλά. Μια χαρα. Όπως κάθε χρονο, όπως μετα απο κάθε αποκλεισμό, σε Ευρωπη, σε κυπελο, όπως κάθε χρόνια που χάνεις το πρωταθλημα την πεμπτη αγωνιστική. Ποτε δε φταίμε εμείς. Πάντα η το κοράκι η η τύχη...Όλα καλα...
Δεν εχουμε ουτε την ποιοτητα, ουτε τη φορμα της μπενφικα. Ο χουμπ το ξερει.Αποφασιζει λοιπον να κατεβει σφιχτα κ να παρει οτι μπορει προς το τελος αξιοποιωντας τους καλους πλην ομως με λιγες αντοχες παιχτες μας. Συμβαινουν λοπον τα εξης:
20/2
βαρετο αλλα ακινδυνο α ημιχρονο
το σουτ του λαζαρ απο πολυ καλη θεση γλυφει το δοκαρι
σε καθαριζει το κορακι
27/2
σχετικα ακινδυνο α ημιχρονο
σουτ λουκας στη γραμμη
ξεκινας δυνατα το β
ξυστα απ τις ταπες του μαντουρο η μπαλα
σε καθαριζει το κορακι
κ στη συνεχεια η φικα σου δειχνει τι θα παθαινες αν ησουν αφελης κ κατεβαινες στα ισα
εν συντομια ο,τι μπορουσαμε καναμε
υγ. ο στοχ την κυριακη στην αλλαγη εφυγε απο τον παγκο...
20/2
βαρετο αλλα ακινδυνο α ημιχρονο
το σουτ του λαζαρ απο πολυ καλη θεση γλυφει το δοκαρι
σε καθαριζει το κορακι
27/2
σχετικα ακινδυνο α ημιχρονο
σουτ λουκας στη γραμμη
ξεκινας δυνατα το β
ξυστα απ τις ταπες του μαντουρο η μπαλα
σε καθαριζει το κορακι
κ στη συνεχεια η φικα σου δειχνει τι θα παθαινες αν ησουν αφελης κ κατεβαινες στα ισα
εν συντομια ο,τι μπορουσαμε καναμε
υγ. ο στοχ την κυριακη στην αλλαγη εφυγε απο τον παγκο...
lamosas έγραψε:Και τι σημαίνει αυτό δλδ; Ότι επειδή είμαι το αουτσάιντερ έχω και το δικαίωμα απλα να μαζεύω τη μπάλα απο τα δίχτυα;;;
Σημαίνει πως με αντίπαλο καλύτερο πρέπει να έχεις είτε περισσότερη τύχη είτε διαιτητική εύνοια για να κερδίσεις. Δε τα είχα , πάλεψα όσο μπορούσα και έχασα τελικά. Από μια Μπενφίκα περσυνή φιναλιστ , 10πλάσιο μέγεθος απο σένα και όλα τα σπόρια υπερ τους.
Κάποια πράγματα απλά δε γίνονται , είναι πάνω απο σένα.
lamosas έγραψε:Και τι σημαίνει αυτό δλδ; Ότι επειδή είμαι το αουτσάιντερ έχω και το δικαίωμα απλα να μαζεύω τη μπάλα απο τα δίχτυα;;;
Με ΤΣΣΚ σε πουλησε η μπαλα στο πεναλτι, η ομαδα εκει μεσα παταγε πολυ καλυτερα, εδειχνε να την εχει και ηρθε το πεναλτι στο πουθενα, ηρθε το γ@μημενο το φαλτσο....
Με Ιταλους στο 1ο εκει μεσα κλειστα, ησουν καλος... Εδω εφαγες πως εφαγες το 1ο, ανοιχτηκες και σε τελειωσαν με συνοπτικες διαδικασιες
Σημερα;;; Μεχρι το 70 τι φασεις σε ροη αγωνα σου ειχε κανει η Μπενφικα;;; Εγω ομολογω δε θυμαμαι
- desperando
- Επικοινωνία:
lamosas έγραψε:Δηλαδή που να κάναμε και καμία πραγματικη ευκαιρια;;
Φαντάζομαι τώρα στο τοπικ θα γινόταν της καριολας για το ποσο καλά παιξαμε και αλλά κουραφεξαλα...
Το ξαναγραφω για να το εμπεδωνουμε μπας και αλλάξουμε νοοτροπία...6 ματς σε αυτή τη φαση 1 γκολ και αυτό απο σπονδα...
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
και τι ακριβως θες να κανουμε?
μηπως να παμε να γινουμε γαυροι?
Αυτό που κολάει ρε desperado?
-
giapas έγραψε: Από μια Μπενφίκα περσυνή φιναλιστ , 10πλάσιο μέγεθος απο σένα και όλα τα σπόρια υπερ τους.
Και βαλε...
Κουκουτσια απο μεταλλαγμενο ροδακινο ηταν αυτα τα σπορια
kataramenos5 έγραψε:Καποιοι γράψανε για φοβισμένο ΠΑΟΚ που δεν έπαιξε επιθετικά και σε προηγούμενα ποστ εκθιάζανε τον ΠΑΟΚ του Σαντος.Προφανώς γι αυτούς ο Δον, θα κατέβαινε σήμερα με 3-2-5 .
πρωτιμοτερη η ουσια με 6-3-1 και 0,5 γκολ παρα το υπερθεαμα που εφερε ο ολλανδος ..δυστυχώς σε αυτην την συντομη ζωη μετραει το αποτελεσμα και οχι η προσπαθεια .πιστευω ακραδαντα οτι ο βενζινας αυτην την μπενφικα αλλα και τον αγιαξ προ 3ετιας θα τους ειχε περασει για πλακα
Εγώ το μονο που λέω είναι να γράφουμε εδώ μέσα την πραγματικότητα και όχι κουραφεξαλα. Δεν αξιζαμε την προκρηση σε καμια των περιπτώσεων. Ουτε κοράκια μας φταίνε ουτε τίποτα. Πιο καλη ομάδα η benfica εμείς ακόμα είμαστε λίγοι. Ας μάθουμε απο τα λάθη μας και ας αφήσουμε τις δικαιολογίες.
αλλο τι εκανε η μπενφικα και αλλο τι καναμε εμεις
η μπενφικα δεν εκανε ευκαιριες πολλες οκ αλλα ειχε το σκορ δικο της
εμεις μαλλον πηγαμε με την λογικη να σκοραρουμε στα τελευταια λεπτα
ειναι μια τακτικη λογικη απετυχες ομως
τελειωσε το θεμα
μετριοι εως κακοι ειμασταν στα 2 παιχνιδια δεν απηλεισαμε σχεδον καθολου αποκλεισμος ηρθε με διαφορα περιεργα πραγματα η ιστορια μας ειναι γεματη απο τετοια
το θεμα στεφενς ανηγει και επισημα πλεον
εγω επιμενω ΣΤΕΦΕΝΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
αλλα τα πραγματα εχουν γινει δυσκολα
μοναδικη διεξοδος το κυπελλο
η μπενφικα δεν εκανε ευκαιριες πολλες οκ αλλα ειχε το σκορ δικο της
εμεις μαλλον πηγαμε με την λογικη να σκοραρουμε στα τελευταια λεπτα
ειναι μια τακτικη λογικη απετυχες ομως
τελειωσε το θεμα
μετριοι εως κακοι ειμασταν στα 2 παιχνιδια δεν απηλεισαμε σχεδον καθολου αποκλεισμος ηρθε με διαφορα περιεργα πραγματα η ιστορια μας ειναι γεματη απο τετοια
το θεμα στεφενς ανηγει και επισημα πλεον
εγω επιμενω ΣΤΕΦΕΝΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
αλλα τα πραγματα εχουν γινει δυσκολα
μοναδικη διεξοδος το κυπελλο
- sourmenetes
- Moderator
Ρε lamosa μπορει και να εχεις δικιο...
Αλλα ασε με να το παιξω στα ισα ρε γαμω το κεφαλι μου...
Σε επαιξε στα ισα στα δυο ματς???
Απαντησε μου μονο σε αυτο..
Αλλα ασε με να το παιξω στα ισα ρε γαμω το κεφαλι μου...
Σε επαιξε στα ισα στα δυο ματς???
Απαντησε μου μονο σε αυτο..