Π.Α.Ο.Κ.-Benfica 0-1,Mvp-Σχολια & παραλειπομενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ

MVP

ΓΛΥΚΟΣ
3
2%
ΙΝΣΑΟΥΡΑΛΔΕ
86
58%
ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ
4
3%
ΛΙΝΟ
25
17%
ΚΙΤΣΙΟΥ
2
1%
ΛΑΖΑΡ
12
8%
ΚΑΤΣΕ
1
1%
ΜΑΝΤΟΥΡΟ
2
1%
ΟΛΙΣΕ
3
2%
ΝΙΝΗΣ
1
1%
ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
6
4%
ΛΟΥΚΑΣ
2
1%
ΣΤΟΧ
1
1%
ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ
1
1%

Σύνολο ψήφων: 149

Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: Π.Α.Ο.Κ.-Benfica 0-1,Mvp-Σχολια & παραλειπομενα

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Αν κρατούσαμε το 0 πισω είχαμε ελπίδες(με τετοια άμυνα) να κλέψουμε το ματσάκι στον επαναληπτικό.Αυτή πιστευω ήταν και η σκέψη του Χούμπ εξου και οι Νινης ,Ολίσε.Τωρα είναι πολύ δύσκολα μιας και απέναντι σε τέτοιες ομάδες αν ανοιχτείς μπορούν εύκολα να σε διαλύσουν.Τεράστια η διαφορά σε ατομικό επίπεδο .Με το ζορι στεκόμασταν στα ποδια μας στα μαρκαρισματα τους.Εχουμε παρα πολύ δρόμο ακόμα για να πούμε οτι αξίζουμε να παίζουμε απέναντι σε τέτοιες ομάδες.
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Μεγάλη στεναχώρια, πάντα σε συνάρτηση με την pre game κάψα.

Αποκομίζω την αίσθηση πως μας είχε λείψει τόσο πολύ να βλέπουμε την ομάδα παθιασμένη,
σε βαθμό που επικεντρωνόμαστε κάπως υπερβολικά στο πάθος που όντως επιδείξαμε σήμερα.
Άρχισα δηλαδή αναρωτιέμαι πόσα μπράβο θα γράφαμε αν κερδίζαμε κιόλας...

Συμπαγείς σε μεγάλο βαθμό αμυντικά, αλλά με εμφανή δυσκολία στο να βγάλουμε φάσεις.
Το γκολ οφσάιντ ήρθε και έκατσε στο μόνο σημείο,
όπου ένιωσα πως η Μπενφίκα ήταν αρκετά εκτός ρυθμού και κινδύνευε.
Θετικό το ότι δεν μας πήρε ο διάολος μετά και ότι παλέψαμε όπως μπορούσαμε,
αλλά όπως και να έχει, μένω με πίκρα κι όχι με κάποια ικανοποίηση από την ομάδα.

Ατομικά, με γέμισε χαρά ο Ελ Τσάκος, με συγκίνησε ο Λίνος, μου άρεσε πολύ ο Λαζάρ όσο άντεχε.
Δεν μπορώ να συμμεριστώ επ' ουδενί την ικανοποίηση για το στήσιμο του Στέφενς,
αλλά ας τα γράψω στο κατάλληλο τόπικ.

Ψάχνουμε το θαύμα πλέον και την επόμενη Πέμπτη θα δω το ματς με πίστη σχεδόν θρησκευτική.
Είμαστε ρεαλιστές, ζητάμε το αδύνατο, που έλεγε και ένα σύνθημα πριν από 45 Μάηδες.

υγ: αν πάντως είναι να αποκλειστούμε όπως με την ΤΣΣΚ, χίλιες φορές να γράψει 3-0 στο 20'.
Έχω πλέον αδύναμη κράση για τέτοιου είδους συγκινήσεις.
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

οχι φιλε
μια χαρα σε θελουν και αν δεν τρελενονται ειναι σιγουρο πως δεν εχουν προβλημα με εμας

ουτε τα προσκυνημενα τυπου κανουμε επεισοδεια για αυτο δεν μας θελουν
εχθες οι οπαδοι της παρι αναψαν πυρσους

λοιπον αν δεν σε ηθελαν δεν θα εσκαγε ο μισελ εδω
ουτε θα ειχες τετοια αποφαση και διαιτησια το καλοκαιρι

για την ιδια φαση της διοργανωσης εχουμε 3 σερι ηττες
με 2 εχθρικες διαιτησιες ναι αλλα
παιζουμε χεσμενα δεν βγαζουμε στο χορτο την δυναμη της εδρας τιποτα πισω και ο θεος βοηθος

μαλλον χαιρονται πολλοι φιλοι γιατι δεν εκανε η μπενφικα ευκαιριες καλο ειναι δεν λεω οχι
αλλα με εμας τι θα γινει ρε παιδια?
οποτε ετοιμαστικε ο λαος και γεμισε το γηπεδο
εφυγε κα κατεβασμενο το κεφαλι
ως ποτε ρε μαγκες

την προκριση θα την παρουμε κα ελπιζω
με τοτεναμ η ντιμπρο νιμπρο πως διαολο λεγεται αυτη
να κερδισουμε εντος
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Η μπεμφικα σημερα πετουσε χαρταετο , ειχαν χεστει πανω τους απο την ατμοσφαιρα, και αμα ειμασταν σοβαροι επρεπε να τους κερασουμε δυο τεμαχια .

Το οτι ειναι γατια, το εχω πει 100 φορες μαρλει, ειχα γραψει και μια φορα περι παιανιας στην κεντρικη σελιδα δεν ξερω αμα το διαβασες.

Απο κει και περα δεν μου λεει οτι με θελουν επειδη ηρθε ο πλατινι,
ειδα γκολ οφσαιντ και κιτρινη στο χαφ μου στο '4 λεπτο.

Ξεχνας με τοτεναμ που φαγαμε μουφα κοκκινη και στα καπακια πεναλτι, και γενικα πολλες φασεις, μονο και μονο τα τελευταια χρονια που ειχαμε τετοια φαινομενα.

Ενα το οτι ειναι γατια, αλλο το οτι εχουμε κοντρα διαιτησιες , με το γαντι πανταν βεβαια το σφαξιμο.
Η σκαφη σκαφη και τα συκα συκα αδερφε.
speedy.g

Δημοσίευση από speedy.g »

Πρώτα απ' όλα συγχαρητήρια στην ομάδα για την πολύ καλή προσπάθεια. Θα ήθελα να σταθώ στην κερκίδα γιατί έτυχε να κάτσω ανάμεσα στους παρτιζάνους. Σε ένα ακόμη κρίσιμο ματς η κερκίδα ήταν απούσα και έβλεπα τους σέρβους να μας κοιτάνε απορημένοι που δεν φωνάζουμε για την ομάδα μας. Πάλι καλά που γύρω στο 75 το πήρανε πάνω τους και ξύπνησαν λίγο και οι υπόλοιποι.Πολλά μπράβο στα αδέλφια που πάλευαν να φωνάζουν ΠΑΟΚ την ώρα που τα αλάνια τα δικά μας κοιτούσαν σαν χαμένα.

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Εγώ παιδια το μόνο ματς που θυμάμαι να πατάμε με την κυριολεκτική έννοια του όρου ομάδα ανάλογου βεληνεκούς με τη σημερινή Μπενφίκα, είναι το ματς με την Άιντραχτ. Υπάρχει και η Λυόν πριν απ' αυτό στο πολύ μακρινό παρελθόν.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ
σημερα εφυγα περηφανος και γεματος απο το γηπεδο βλεποντας μια ομαδα που ξερει τι θελει μεσα στον αγωνιστικο χωρο και πως θα το αποκτησει.
δυστυχως ομως η ΜΑΦΙΑ ΤΗΣ UEFA ειχε αλλα σχεδια.ειναι φανερο οτι η εντολη ειναι να περασει η μπενφικα εις τν μνημη του μεγαλου εουσεμπιο.και αυτο το λαμογιο απο την γαλλια (που καλα κανει ο μαραντονα και τους κοροιδευει οπου βρεθει και οπου σταθει και αυτον και τον αλλον τον μελαχρινο απο την βραζιλια) ηρθε σημερα εδω για να δειξει στους εντεταλμενους του απο το γερμανισταν οτι τους στηριζει και ειναι ασφαλεις.
δυστυχως καποιοι αφελεις περιμενουν απο αυτους τους ΄΄κυριους΄΄ να λυσουν το προβλημα με τν αξιοπιστια του ελληνικου πρωταθληματος
marley 4

kataramenos5 έγραψε:Αν κρατούσαμε το 0 πισω είχαμε ελπίδες(με τετοια άμυνα) να κλέψουμε το ματσάκι στον επαναληπτικό.Αυτή πιστευω ήταν και η σκέψη του Χούμπ εξου και οι Νινης ,Ολίσε.Τωρα είναι πολύ δύσκολα μιας και απέναντι σε τέτοιες ομάδες αν ανοιχτείς μπορούν εύκολα να σε διαλύσουν.Τεράστια η διαφορά σε ατομικό επίπεδο .Με το ζορι στεκόμασταν στα ποδια μας στα μαρκαρισματα τους.Εχουμε παρα πολύ δρόμο ακόμα για να πούμε οτι αξίζουμε να παίζουμε απέναντι σε τέτοιες ομάδες.
κατσε ρε αδερφε
με τοτεναμ με αγιαξ κ.α δεν ειχαμε διαφορες? εκει πως παλεψαμε στα ισια
κερδισαμε χασαμε οκ αλλα παλεψαμε
εσυ που εισαι και πιο παλιος
ετσι εμπαινε η ομαδα με μπαγερν με αιντραχτ με ναπολι?
διαφορες δεν ειχαμε και με αρσεναλ?
και ποια ειναι η μιση μπενφικα που παιξαμε σημερα δηλαδη?
και αντε ηταν ομαδαρα σε λεω εγω
και η ρωσοι και οι ιταλοι ομαδαρες?

αν παιξουυμε με γιουβεντους τι θαγινει ρε παιδια
θα καθομαστε στο τερμα και παρακαλαμε να μην μασ διασυρουν ?τι φοβος ειναι αυτος?δηλαδη ο πλατανιασ και ο καθε πλατανιας χεσμενοι παιζουν εναντιον μας
και τα φραγκα παιζουν ρολο και ολα
αλλα το κυριοτερο ειμαστε εμεις
5 λεπτα βγηκες μπροστα πιεσες ξεσηκωθηκε το γηπεδο
παει να σε βαλει φτερα στα ποδια να λυγισει τον αντιπαλο
και εσυ πισω πισω πισω
μην ξαναδω τετοια νοοτροποια με τοτεναμ
μην τυχον λεμε
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Δημοσίευση από V-olakiotis »

Πολύ καλή εμφάνιση, της υπομονής και της τακτικής ώστε να μην απειληθούμε. Πάμε Λισσαβώνα για να παίξουμε τα ρέστα μας. Όλα είναι ανοικτά, η ομάδα κερδίζει κάθε μέρα που περνάει σε συνοχή και ρολάρει καλύτερα. Τα έχω πει για τον Μάρτιο και μετά, αλλα απόψε χάθηκε η ευκαιρία για ένα καλύτερο αποτέλεσμα αν και για να αποκλείσεις ομάδες όπως οι "Αετοί" θέλεις δύο πολύ καλά παιχνίδια, όχι μόνο ένα. Έτσι κι αλλιώς όλα θα παίζονταν και θα κρίνονταν στο Ντα Λουζ, οπότε εκεί πρέπει να είμαστε ΠΑΟΚ και να μασάμε σίδερα.
Κορυφαίος ο Ελ Τσάκο, δυναμικός, καίριος, απροσπέλαστος, έκανε ένα τάκλιν στο ημικύκλιο του κέντρου με ένα πόδι, από εκείνα που σκάνε μπάλα! Πολύ καλοί Λίνο, Λάζαρ, νευρικός ο Κάτσε από δικό του λάθος σε καλή μας φάση έξω από την περιοχή της Μπενφίκα ξεκινάει η φάση του γκολ, καλοί Μαντούρο, Κλάους, Κατσούρ, Κίτσιου, Ολίσε, πάλεψε και ο Νίνης, σταθερός ο Γλύκος. Η ομάδα έβγαλε πάθος, η κερκίδα επίσης. Στο διάστημα 60 - 80 ήταν λίγο πεσμένη στο υπόλοιπο ήταν απόλαυση, έστω και από την τιβι.
Σκέφτομαι, με όσα έχουμε δει εντός έδρας στους 32 του Γιουρόπα τα τελευταία χρόνια, ότι όταν η ομάδα θα φτάσει να κερδίσει εντός στους 32 και προκριθεί στη συνέχεια, τότε θα είμαστε και έτοιμοι για πρωτάθλημα.
Για τη διαιτησία δε με αρέσει να μιλάω, πρέπει να μάθουμε να τους κερδίζουμε κι αυτούς... ;)
Νίκη με δυο γκολ στη Λισσαβώνα! :pano:
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Η ομαδα ηξερε τι ηθελε ντεσπε αλλα με εξαιρεση 2-3 πενταλεπτα που εδειξε παθος , στο υπολοιπο παιγχνιδι ηταν λες και επαιζαν με ηρεμιστικα. Δεν γυαλιζε το ματι τους, δεν μπορω να πω οτι οι πιχτες μας παλαιψαν για νικη με νυχια και με δοντια.

Τελοσπαντων.Γενικα με τις μεγαλες ομαδες δεν μας καθετε η τουμπα τα τελευταια χρονια αναλογως με τα εκτος εδρας. Ειδικα στους 32 του ουεφα. Θα δουμε..

Αλλα και οι αλλοι για 50 οπαδους, που ειχε και δημοσιογραφους μεταξυ τους μας εκοψαν ολη την 8.
Τωρα περνουμε οσα δικαιουμαστε απο εκει μεσα και τα κλασσικα κολπα που θα παρουμε και απο τα δικα τους να βρεθουμε κατι χιλιαδες να χασουν την μπαλα.
Άβαταρ μέλους
theodorsalonika

Δημοσίευση από theodorsalonika »

ειναι προπονητης που θελει να παιζει επιθετικα? :redcard:
το γηπεδο καζανι και πεζαμε με εναν επιθετικο και 5 χαφ? :redcard: ο λουκας ηταν καλυτερος σου παικτης στον πρωτο γυρο και τον αφηνεις εξω?ο σαλπι που εχει παιξει 500 φορες τετοια παιχνιιδα τον αφηνεις απ εξω?και τον βαζεις στο τελος?να κανει τι?καλα ειναι ο στοχ ενας παικτης που πληρωνουμε τοσα λεφτα να παιζει 20 λεπτα ευρωπη..???? καλα εκανε και εβαλε τον νινη γιατι ετσι καταλαβα οτι θελει την αποζημιωση για να παει σε κανα πρωταθλημα αλλο...
ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΟ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ..ο λινο προσπαθησε και ψοφησε,ο κατσε ετρεχε ασταματητα,εμενα ο λαζαρ με αρεσε..ο βουκιτς που σε ξελασπωνει που ειναι?...και τελευταια ερωτηση..ΡΕ ΧΟΥΜΠ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΙΚΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ..ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ..εσυ εχεις μπερδεψει εμας,εχεις μπερδεψει τους αντιπαλους σου,τι νομιζεις οι παικτες δεν εχουν μπερδευτει???? :redcard: που να βρεθει ο ενας με τον αλλον ,αφου παιζουν μια φορα τον μηνα μαζι????? :redcard: ?

με τον απολλων στο κυπελο γιατι δεν κατεβασες την ομαδα να κανει προβα για μπεμφικα?????? :redcard:
βλεπεις οτι η μπεμφικα εχει απουσιες και δεν παιζεις λιγο επιθετικα..δηλαδη αμα ερχοταν 0-0 εκει μεσα με τι θα παιζες με 5 στοπερ και 5 χαφ? :redcard: ειμαι 42 χρονων ,επαιξα μπαλα,εβλεπα μπαλα απο μικρος.ο θειος ΜΟΥ επαιζε στον ΠΑΟΚ ,και ο πατερας μου με πηγενε απο 8 χρονων για να τον δουμε...εχω κλαψει,,(το περισοτερο κλαμα με μπαγερν ) αλλα ρε προπονητη επαναλαμβανω δεν εχω δει τετοιο πραγμα ξανα σε ομαδα...καθε εβδομαδα διαφορετικη ομαδα?? :redcard: ???και δεν ειναι αυτο το κυριοτερο αλλα και καθε βδομαδα αλλαζεις και θεσεις σε παικτες? :redcard: ..δεν τραβαει ενας παικτης τον βγαζεις..δεν τραβαει ο νινης σε 3=4 παιχνιδια εκει κολλημενος...δεν υπαρχει λογικη :redcard: ,Η ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΟΟΥΤΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ Η ΔΟΥΛΕΥΟΜΑΣΤΕ..

ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΘΕΛΩ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΑΚΟΜΑ...ΙΣΩΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΑΣΧΕΤΟς ΕΝΤΕΛΩΣ

και κατι τελευταιο...ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΕΓΩ ΚΑΛΑ?ΕΙΔΑΤΕ ΝΑ ΓΥΑΛΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ?ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΜΙΑ ΜΑΝΟΥΡΑ?ΡΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΛΙΓΟ ΡΕ ..ΑΝΤΕ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΛΕΜΕ ΕΙΣΤΕ ΚΟΤΕΣ,ΜΕ ΛΙΓΟ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΠΙΕΣ,ΜΕ ΓΕΜΑΤΗ ΤΟΥΜΠΑ ΧΑΡΤΑΕΤΟ..ΠΕς ΤΕ ΜΑΣ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ...ποναει ο λαιμος μου,η φωνη μου,πρεπει να αρρωστησα...δηλαδη ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΜΕ ΓΗΠΕΔΟ,και ας ΜΑς δυνετε λυπεςΛΙΓΟ ΤΣΙΠΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙς?
marley 4

guardian4 έγραψε:Η μπεμφικα σημερα πετουσε χαρταετο , ειχαν χεστει πανω τους απο την ατμοσφαιρα, και αμα ειμασταν σοβαροι επρεπε να τους κερασουμε δυο τεμαχια .

Το οτι ειναι γατια, το εχω πει 100 φορες μαρλει, ειχα γραψει και μια φορα περι παιανιας στην κεντρικη σελιδα δεν ξερω αμα το διαβασες.

Απο κει και περα δεν μου λεει οτι με θελουν επειδη ηρθε ο πλατινι,
ειδα γκολ οφσαιντ και κιτρινη στο χαφ μου στο '4 λεπτο.

Ξεχνας με τοτεναμ που φαγαμε μουφα κοκκινη και στα καπακια πεναλτι, και γενικα πολλες φασεις, μονο και μονο τα τελευταια χρονια που ειχαμε τετοια φαινομενα.

Ενα το οτι ειναι γατια, αλλο το οτι εχουμε κοντρα διαιτησιες , με το γαντι πανταν βεβαια το σφαξιμο.
Η σκαφη σκαφη και τα συκα συκα αδερφε.
φιλε εγω δεν πιστευω στην αγνη ουεφα καθε αλλο μαλιστα
αλλα οτι ηρθε ο μισελ λεει πολλα
το ξερεις
με σαλκε επαιζεσ με παιχτη παραπανω
με ουντινεζε σε εσφαξε
με αγιαξ πηρες πεναλντι
κακες διαιτησιες ειχες δεν λεω οχι
εντολες και τετοια ονως δεν εχει
ακυρο το γκολ της μπενφικα
αλλα το κορακι δεν φταει
αυτος σφθριζε φαουλ και εδινε κιτρινες σαν να ηταν μπασκετ
αν εβγαινες μπροστα
οι κιτρινες θα εβγαιναν για την μπενφικα

μια καλη βραδια στο γηπεδο μας ρε
να χαρει και ο κοσμακης εκτος απο την φενερ
νικη σε ματς φωτια δεν εχουμε κανει
εξαιρω την βιγιαρεαλ
με τοτεναμ λοιπον αν περασει βεβαια
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Photis έγραψε:Το κίνητρο προκαλεί και πάθος! ;)
:pano:
ολα εχουν να κανουν με τον βαθμο συγκεντρωσης που μπαινει να παιξει ενας ποδοσφαιριστης.
δεν εχει να κανει με το παθος το οτι ο κατσουρανης σημερα για παραδειγμα δεν εκανε ουτε μια λαθος πασα,την στιγμη που στο πρωταθλημα ειχε κατα μεσο ορο 3 ασιστ σε αντιπαλους.

οταν θα καταφερει η ομαδα να μπαινει και στα 34 ματς του πρωταθληματος με αυτον τον βαθμο συγκεντρωσης τοτε ο ΠΑΟΚ θα γινει πρωταθλητης

και επειδη διαβαζω καποια πραγματα και θα μου πεσουν τα μαλια (και τα αγαπαω τα μαμημενα) ας ξεκαθαρισουμε καποια απλα (δυστυχως οχι για ολους)πραγματα.
καταρχην να ξεκαθαρισουμε οτι ο κοσμος δεν παιζει μπαλα και πλεον οι ποδοσφαιριστες δεν μπαινουν σε κανενα ευρωπαικο γηπεδο χεσμενοι (στην λατινικη αμερικη αλλαζουν τα πραγματα).
απο κει και περα πρεπει καποιοι να κατανοησουν οτι σημερα ο ΠΑΟΚ επαιζε με την περσινη φιναλιστ του γιουροπα,μια ομαδα που φετος στο καραισκακη εκανε 15 κλασικες ευκαιριες και απο καθαρη ατυχεια δεν ξεπατωσε τον διορισμενο.
αυτην την ομαδα λοιπον την εχω εγω σημερα εκει που την θελω...μεχρι το 60΄χωρις ουτε μια ευκαιρια,ο γλυκος δεν ακουμπησε μπαλα και ας εχω το κορακι να με παιζει 80-20 μες στην Τουμπα για πλακα.και καπου εκει ο αλητης με το κονταρι δεν δινει ενα πολυ ευκολο οφ σαιν,ενα οφ σαιντ που ακομα και εποπτης που εχει αποκληση απο την ευθεια και 5 μετρα μπορει να το δει και οσοι εχουν παιξει ποδοσφαιρο αυτο μπορουν να το καταλλαβουν για πλακα.

και θα εξηγησω τωρα γιατι το ματσακι το ειχαμε ακριβως εκει που το θελαμε.
η προπονηταρα μας ξεκινησε τον ολισε και τον νινη για εναν και μονο λογο για να παρουν τα ανεβασματα των δυο ακραιων μπακ και το καναν πολυ καλα εως τελεια.(δεν ειναι χαζος ο χουμπ και ξυπνησε ενα πρωι και ειπε σημερα θα βαλω τον ολισε και τον νινη,ετσι για να σπασω πλακα.το πιο αηδιαστικο που ακουσα σημερα απο καποιους οταν μαθευτηκε η ενδεκαδα ειναι οτι ο χουμπ το κανει επιτηδες γιατι θελει να φυγει.συγνωμη αλλα ατομα με τετοια λογικη καποιος τους την εχει δηλητηριασει)
οποιος ειδε το παιχνιδι δεν του ηταν δυσκολο να αντιληφθει οτι η φιλοσοφια στο παιχνιδι της μπενφικα ηταν να βγαλει στην πλατη της αμυνας μας ενα απο τα μπακ της κατι που δεν τα καταφερε και σε αυτο ευφυνονται ο νινης και ο ολοσε.
το πλανο στο μυαλο του χουμπ ειμαι σιγουρος οτι ηταν ΄΄κραταω μεχρι το 70΄ το 0 στην αμυνα και αφου τα δυο ακραια μπακ τους εχουν βγαλει σχεδον ολα τα ποιοτικα τους ανεβασματα και δεν θα εχουν πλεον τις δυναμεις τοτε βαζω μεσα τους λουκας και στοχ οπου και δεν θα χρειαζονται να τρεχουν συνεχεια σαν τρελοι να κανουν τα μπακ αφου και τα αντιπαλα μπακ δεν θα ανεβαινουν με τον ιδιο ρυθμο, αλλα και οι αντιπαλοι τους δεν θα εχουν τις απαιτουμενες δυναμεις να τους ακολουθησουν.
το σχεδιο του χουμπ ηταν αριστο δυστυχως ομως η ουεφα ειχε αλλη αποψη για το ματσακιον και δεν ειναι μονο το οφ σαιντ.

υγ αν θελει καποιος να καταλαβει αν διαιτητικες αποφασεις κρυβουν δολο ή ειναι απλα ανθρωπινα σφαλματα δεν εχει παρα να κοιταξει φασεις οπως αυτη πανω στον νινη οπου ο αντιπαλος του σηκωνει το ποδι του πιο ψηλα και απο το κεφαλι του παικτη μας.σε μια τετοια φαση δεν υπαρχει το δεν το ειδα ή το ηταν δυσκολη φαση.ειναι μια ευκολη και ξεκαθαρη φαση που το μονο που εχει να κανει ο διαιτητης ηταν να υποδειξει το αυτονοητο,κατι το οποιο δεν εινε ποτε.
και φυσικα δεν ηταν μονο αυτη η φαση,ηταν παρα πολλες μεσα στο παιχνιδι αλλα δεν πιστευω οτι αξιζει να αναφερθουμε περαιτερω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Παρ 21 Φεβ 2014, 02:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

marley 4 έγραψε:τα ιδια και τα ιδια
χεσμενοι παικτες αντι να μποθν και να δειξουν ποιος κανει κουμαντο εδω
κλεινονται πισω
1 χαρα δεν ειδαμε στο γηπεδο μας και στατιστικα να το δεις δεν βγαινει
ΓΑΤΑΚΙΑ

η ευρωπη θα μας σωσει
2 συνεχομενη σφαγη

ειμαι σιγουρος πως ο καθενας στην παε κοιταει την παρτη του
θα υπερασπιστοθν τα συμφεροντα μας στον πλατινι η τους ενδιαφερει μονο το βιογραφικο τους και η διμοσιες σχεσεις?

ΓΑΤΑΚΙΑ με αρχηγο την νοοτροποια τζιωλη θελω να παω μουντιαλ καμια αλλη φιλοδοξια
ποιος ΠΑΟΚ ρε να πανε μουντιαλ θελουν
ο καθενας για την παρτη του
μπραβο σε ολισε και αργεντινο
λαθος ο νινης χουμπ :redcard:

μπραβο στον κοσμο που προσπαθει ακομα

στην αδεια τουμπα δεν μπορειτε
στην μισο γεματη δεν
στην γεματη δεν

εεεεεεε αντε σπιτια σας
αν υπηρχε βραβειο για το πιο αστοχο ποστ του μηνα,σιγουρα θα το κερδιζε με μεγαλη ανεση
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Δεν καταλαβαν καποιοι οτι η μπενφικα αν εβρισκε 2-3 διαδρομους το σκορ θα ηταν 0-3 σε χρονο μηδεν. Και τωρα καθονται και κραζουν τον Στεφενς.. αυτοι ειμαστε
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”