Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ 2-1,MVP,Σχολια & παραλειπομενα
Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ 2-1,MVP,Σχολια & παραλειπομενα
Τραγικός διαιτητής , στο κόσμο τους παίχτες και Στεφενς. Στραβά αρμενίζουμε...
Όαση ο Νατχο ο οποίος ειναι παίχτης να τον κρατήσεις και να χτισεις ομαδα γύρο του. Μεγάλη κλάση. Πριν κάνει κοντρόλ έχει είδη αποφασίσει που θα πασάρει.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Όαση ο Νατχο ο οποίος ειναι παίχτης να τον κρατήσεις και να χτισεις ομαδα γύρο του. Μεγάλη κλάση. Πριν κάνει κοντρόλ έχει είδη αποφασίσει που θα πασάρει.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Re: Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ 2-1,MVP,Σχολια & παραλειπομενα
απ'οτι βλεπω ο γλυκος-τοχουρογλου (ναι ναι αυτος που η μπαλλα ερχεται, ερχεται, ερχεται, ερχεται, φτανει, φτανει, φτανει, περναει, περναει, περναει, περναει, περασε και μετα πεφτει για πλονζον), εχει τουλάχιστον έναν ξαδερφο στο paokmania
-
Μια απο τα ιδια και παλι...μονο ομαδα δεν ηταν αυτο το πραμα.
Ισως να μην αξιζαμε την ηττα αλλα αυτη η ευκολια να χανεις ειναι κακο σημαδι.
Η μονη διαφορα ηταν ο νατχο σαν οκταροδεκαρι...κανει τα παντα!!
Ισως να μην αξιζαμε την ηττα αλλα αυτη η ευκολια να χανεις ειναι κακο σημαδι.
Η μονη διαφορα ηταν ο νατχο σαν οκταροδεκαρι...κανει τα παντα!!
εχει και εναν σμαιχελ που αντι να κανει προπονησεις να γλιτωσουμε απο το γλυκο-τοχουρογλου καθεται και γραφει στο ΠΑΟΚμανια.
Πετε με τρελό Πείτε με φαντασιόπληκτο αλλά κάτι δεν κολλάει
Στον Α γύρο πάιζουμε μπαλάρα αλλά δεν έχουμε το εύκολο γκολ και πάντα τρ΄ωμε τουλάχιστον ένα πίσω.
ΑΛΛΑ ο Χουμπ λέιε για "ΠΑΛΛΑ ΛΑΘΗ", "ΔΕΝ ΠΑΙΞΑΜΕ ΚΑΛΑ", "ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ"
Και εμέις λέμε"ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ, ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΤΩΡΑ, ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ"!!!!
Στον Β γύρο εκτός έδρας πίσω χωνί και μπροστά ιδρώνουμε και ποδόσφαιρο κάποιες στιγμές για κωλύρια παρά την ενίσχυση της ομάδας!!!
ΑΛΛΑ ο Χουμ λέει "ΠΑΙΞΑΜΕ ΚΑΛΑ","ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΤΥΧΟΙ", "ΕΥΤΑΙΓΕ ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ" κλπ
Και εμείς "ΣΕΡΝΕΤΑΙ Η ΟΜΑΔΑ", "ΝΑ ΦΥΓΕΙ", "ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ", "ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ" και άλλα γραφικά!!!!!
ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ Η ΕΔΩ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΩΣΤΑ;;;; ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ!!!!!! ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ Η ΚΑΤΙ ΒΡΟΜΑΕΙ!!!!!
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ΄ΚΑΤΙ ΓΝΩΡΙΜΟ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ!!!!!
ΛΑΖΛΟ!!!!!!!!!
Στον Α γύρο πάιζουμε μπαλάρα αλλά δεν έχουμε το εύκολο γκολ και πάντα τρ΄ωμε τουλάχιστον ένα πίσω.
ΑΛΛΑ ο Χουμπ λέιε για "ΠΑΛΛΑ ΛΑΘΗ", "ΔΕΝ ΠΑΙΞΑΜΕ ΚΑΛΑ", "ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ"
Και εμέις λέμε"ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ, ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΤΩΡΑ, ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ"!!!!
Στον Β γύρο εκτός έδρας πίσω χωνί και μπροστά ιδρώνουμε και ποδόσφαιρο κάποιες στιγμές για κωλύρια παρά την ενίσχυση της ομάδας!!!
Και εμείς "ΣΕΡΝΕΤΑΙ Η ΟΜΑΔΑ", "ΝΑ ΦΥΓΕΙ", "ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ", "ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ" και άλλα γραφικά!!!!!
ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ Η ΕΔΩ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΩΣΤΑ;;;; ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ!!!!!! ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ Η ΚΑΤΙ ΒΡΟΜΑΕΙ!!!!!
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ΄ΚΑΤΙ ΓΝΩΡΙΜΟ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ!!!!!

ΛΑΖΛΟ!!!!!!!!!
όχι μονο ο σμαιχελ αλλα ακομη κι ο μιχοπουλος θα καθοταν στην εστια και θα επιανε το δευτερο γκολ σαν σε προπονηση, ξαδερφε
ολοι κρινονται απο τα αποτελεσματα νικολα.εγω στη ζωη μου εχω καθει οτι φταιει παντα η κεφαλη.εν προκειμενω ο ιβαν και ο στεφενς.αυτο δε σημαινει οτι πρεπει να φυγει κανεις.σημαινει οτι κατι δε γινεται σωστα κ πρεπει να διορθωθει.
ο ιβαν πρεπει να μεινει για παντα και ο στεφενς πρεπει να μεινει μονο και μονο επειδη το κραξιμο των αρδ τοσο στο στεφενς αλλα και στην ομαδα γενικοτερα δεν εχει προηγουμενο.
αυτο δε σημαινει οτι δε φταιει για αυτο το χαλι.θα δεχομουν την ευθυνη των παικτων αν υπολοιπονταν σε ποιοτητα απο τους αντιπαλους τους.απο τη στιγμη που ειναι καλυτεροι δυο τινα συμβαινουν 1)συνεννοηθηκαν να φανε τον προπονητη 2)κατι κανει λαθος ο προπονητης.
αλλο πραγμα η προστασια του προπονητη και αλλο πραγμα να μενει στο απυροβλητο και να κραζουμε ολους τους αλλους.οση προστασια αξιζει ο προπονητης αλλη τοση και περισσοτερη αξιζουν οι παικτες.
υγ.τασσο85 δεν καταλαβα ειναι κακο που ειναι ξαδελφος μου?η αυτο με κανει λιγοτερο αντικειμενικο?
ο ιβαν πρεπει να μεινει για παντα και ο στεφενς πρεπει να μεινει μονο και μονο επειδη το κραξιμο των αρδ τοσο στο στεφενς αλλα και στην ομαδα γενικοτερα δεν εχει προηγουμενο.
αυτο δε σημαινει οτι δε φταιει για αυτο το χαλι.θα δεχομουν την ευθυνη των παικτων αν υπολοιπονταν σε ποιοτητα απο τους αντιπαλους τους.απο τη στιγμη που ειναι καλυτεροι δυο τινα συμβαινουν 1)συνεννοηθηκαν να φανε τον προπονητη 2)κατι κανει λαθος ο προπονητης.
αλλο πραγμα η προστασια του προπονητη και αλλο πραγμα να μενει στο απυροβλητο και να κραζουμε ολους τους αλλους.οση προστασια αξιζει ο προπονητης αλλη τοση και περισσοτερη αξιζουν οι παικτες.
υγ.τασσο85 δεν καταλαβα ειναι κακο που ειναι ξαδελφος μου?η αυτο με κανει λιγοτερο αντικειμενικο?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Κυρ 16 Φεβ 2014, 22:36, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
tasso85 έγραψε:απ'οτι βλεπω ο γλυκος-τοχουρογλου (ναι ναι αυτος που η μπαλλα ερχεται, ερχεται, ερχεται, ερχεται, φτανει, φτανει, φτανει, περναει, περναει, περναει, περναει, περασε και μετα πεφτει για πλονζον), εχει τουλάχιστον έναν ξαδερφο στο paokmania
ΘΕΟΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!!! γελαγα..και γελαγα... και γελαγα.... και γελαγα με την περιγραφη σου!!!!!!!!!μεχρι που ελιωσα!!!!!!!χαχαχαχαχαχχχχαχχααχαχχαχαχαχ

Απλά φίλε Ken δεν είναι φυσιολογικό αυτό που συμβάινει στον Β΄γύρο!!!! Εκτός και αν η Τύχη σε συνδιασμό με την πάντα εχθρική διαιτησία και τα άρθρα των ΑΡΔ έχουν βαλθεί συνομοτικά να φάνε τον Χουμπ
Λέμε πχ για τον Νίνη... Σκιζόταν στο Α γύρω όταν έπαιζε... όχι δηλδ κάτι το ιδιάιτερο σαν πάιχτης αλλά σκιζόταν!!! Ποιός δεν θυμάται το Γκολ (με κεφαλιά μάλιστα) με τους εβράιους!!!!
Ο Λούκας το ίδιο, Ο Στόχ!!!! (Παραδείγματα πολλά!!!!)
Πού είναι αυτοί.... Σκιά του εαυτού τους!!!!!
Λέμε πχ για τον Νίνη... Σκιζόταν στο Α γύρω όταν έπαιζε... όχι δηλδ κάτι το ιδιάιτερο σαν πάιχτης αλλά σκιζόταν!!! Ποιός δεν θυμάται το Γκολ (με κεφαλιά μάλιστα) με τους εβράιους!!!!
Ο Λούκας το ίδιο, Ο Στόχ!!!! (Παραδείγματα πολλά!!!!)
Πού είναι αυτοί.... Σκιά του εαυτού τους!!!!!
αποκλειεται νικολα να φταιει πχ η σκληρη προπονηση?(που δεν εχω ιδεα αν ειναι σκληρη αλλα λεμε τωρα..)μπορει να ελιωσαν και να μην την παλευουν.
ρε συ νικολα λες δλδ οτι παιζει να τακιμιασαν παικτες και αρδ να φανε το στεφενς?δε σου φαινεται υπερβολη?
ρε συ νικολα λες δλδ οτι παιζει να τακιμιασαν παικτες και αρδ να φανε το στεφενς?δε σου φαινεται υπερβολη?
Οχι αλλά δεν μπορώ να το εξηγήσω;;;Δηλαδή ο Χούμπσ ξέχασε στήνει ομάδεσ, να προπονεί, να δίνει οδηγίες;;; Η ξαφνικά βαρέθηκε και θέλει να τον φύγουμε, πάιρνοντας και την αποζημίωση;;;;
Με τον Λάζλο τα ίδια σκαμπανευάσνματα δεν είχαμε στον β' γύρο... Αλλος ΠΑΟΚ μεσοβδόμαδα και αλλος ΣΚ ... Αλλά τότε λέγαμε κρατιώνται να πάιξουν ευρώπη για να πληρωθούν ....
Μήπως και τώρα με τόσους δανεικούς, και άλλους τόσους που αν μείνει ο Χουμπ ιθα κοθνίσουν μαντήλι το καλοκάιρι, απλά επιλέγουν ματς !!!! (Ευρώπη = διαφήμιση, Κύπελο = Τίτλος) ΟΕΟΟ!
Με τον Λάζλο τα ίδια σκαμπανευάσνματα δεν είχαμε στον β' γύρο... Αλλος ΠΑΟΚ μεσοβδόμαδα και αλλος ΣΚ ... Αλλά τότε λέγαμε κρατιώνται να πάιξουν ευρώπη για να πληρωθούν ....
Μήπως και τώρα με τόσους δανεικούς, και άλλους τόσους που αν μείνει ο Χουμπ ιθα κοθνίσουν μαντήλι το καλοκάιρι, απλά επιλέγουν ματς !!!! (Ευρώπη = διαφήμιση, Κύπελο = Τίτλος) ΟΕΟΟ!
Άλλο ένα παιχνίδι στον δρόμο προς τα πλέυ-οφφ. Αυτό είναι το πρωτάθλημα και δεν χρειάζεται να τρελαινόμαστε. Εγώ είδα οτι τον έχουμε τον Αστέρα Τρίπολης, στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο είμασταν πολύ καλύτεροι από αυτόν και μένει να διαβάσουμε λίγο τον Παναθηναϊκό για να τερματίσουμε πρώτοι στο τέλος. Πολλά μας έχουνε πάει στραβά φέτος αλλά είμαστε δεύτεροι αυτή την στιγμή και όχι εκτός πεντάδας.
Αυτό που παρατηρώ σε σχέση με το πρώτο μισό του πρωταθλήματος είναι οτι οι παίκτες έχουν λιγότερα τρεξίματα. Αναμένω να δω αν έχει γίνει από επιλογή για την συνέχεια.
Καλά πάμε.
Αυτό που παρατηρώ σε σχέση με το πρώτο μισό του πρωταθλήματος είναι οτι οι παίκτες έχουν λιγότερα τρεξίματα. Αναμένω να δω αν έχει γίνει από επιλογή για την συνέχεια.
Καλά πάμε.
- kataramenos5
"ΠΑΟΚ δε γίναμε για τις νίκες..".Μάλιστα.Τοτε γιατί γκρινιάζουμε συνέχεια για μια καινούρια ομάδα που αλλάζει η σύνθεση της παιχνίδι με παιχνίδι ,απέναντι σε επιστημονικότατες διαιτησίες και εξοντωτικό πρόγραμμα?"Δε νοιώθουν ΠΑΟΚ .." λέει.Να το δεχτώ.Εμεις που νιώθουμε πώς το διαχειριζόμαστε και κυρίως πως το εκφράζουμε αυτό?Με μίρλα και γκρίνια απέναντι σ αυτούς που αποθεώναμε στο προηγούμενο παιχνίδι?Ετσι μάθαμε απο παιδιά?"Ζουμε για τον ΠΑΟΚ..".Οχι κύριοι ,ζουμε μέσω του ΠΑΟΚ.Ειναι το μέσο για να "ψηλώνουμε" τις Δευτέρες στο γραφείο ,να ξεφύγουμε απ τη μιζέρια που μας πνίγει, να φαινόμαστε ανώτεροι.Οταν όμως το πράγμα στραβώνει φταίει μονο ο ΠΑΟΚ κι αυτοί που τον αντιπροσωπεύουν στο γήπεδο γιατί μας χαλάνε το ιματζ.Όλες οι άλλες ομάδες επιτρέπεται να χάνουν ο ΠΑΟΚ όχι.Χρόνια τώρα το ίδιο βιολί, δε κουραστήκατε?Δε βλέπετε οτι έτσι δε πάμε πουθενά?
Εγω τ αποφάσισα εδω καi λιγο καιρό πάντως.Γυρνάω το διακόπτη και κλείνω τ αυτιά μου στον αρμαγεδώνα που φέρνουμε εμείς οι ίδιοι στην ομάδα μας μετά απο καθε άσχημο αποτέλεσμα. Επιλέγω να μη τρελαίνομαι πλέον.Την Κυριακή θα μαι εκεί, χαρούμενος που θα ξαναδώ τον ΠΑΟΚ.
Εγω τ αποφάσισα εδω καi λιγο καιρό πάντως.Γυρνάω το διακόπτη και κλείνω τ αυτιά μου στον αρμαγεδώνα που φέρνουμε εμείς οι ίδιοι στην ομάδα μας μετά απο καθε άσχημο αποτέλεσμα. Επιλέγω να μη τρελαίνομαι πλέον.Την Κυριακή θα μαι εκεί, χαρούμενος που θα ξαναδώ τον ΠΑΟΚ.
Κεν δές το και έτσι ... ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ ΣΕ 2 ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΗΤΤΕΣ, ΜΟΛΙΣ ΒΑΛΑΜΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΚΟΛ ΚΩΛΟΚΑΘΗΣΑΜΕ!!!!
Δεν μπορώ να πιστέψω οτι υπάρχει προπονητήσ στον κόσμο που η ομάδα του έχει τη υπεροχή και προηγείται εκτός έδρας και ζητάει στο υπόλοιπο ματσ να κωλοβαρέσουν και μετά στο τέλος να σκιστούν να ισσοφαρίσουν!!!!!
Δεν μπορώ να πιστέψω οτι υπάρχει προπονητήσ στον κόσμο που η ομάδα του έχει τη υπεροχή και προηγείται εκτός έδρας και ζητάει στο υπόλοιπο ματσ να κωλοβαρέσουν και μετά στο τέλος να σκιστούν να ισσοφαρίσουν!!!!!
nikolasf έγραψε:Πετε με τρελό Πείτε με φαντασιόπληκτο αλλά κάτι δεν κολλάει
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ΄ΚΑΤΙ ΓΝΩΡΙΜΟ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΛΑΖΛΟ!!!!!!!!!
η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ…ΟΣΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΟΥΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΤΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΤΟΥ ,ΤΟΣΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ … οσο σιγουρο εχουμε το GG τωρα, μου θυμιζει τα αχαστα NG επι σαντος…ελπιζω παντως οτι η ομαδα θα δεσει και στα πλευ οφφ θα ειναι ετοιμη