20. Danny Hoesen
-
Re: 20. Danny Hoesen
Κρατάω μια φάση σε αντεπίθεση στο 70κάτι που άνοιξε βήμα και δεν τον έφταναν ούτε με παπί. Πρέπει να ξεψαρώσει, έχει προσόντα.
- PAOK_Antarctica
Τον πιστεύω, είναι μέχρι να κάνει την αρχή με ένα-δυο γκολ συνεχόμενα και θα γίνει η δουλειά
δεν μου αρεσε, πολυ επιπολαιος, υπεροπτης και φυσικα ακινδυνος....
ισως δεν ηταν στην μερα του, θελω να τον ξαναδω φορ, παντως την ρητρα δεν φαινεται να την υποστηριζει με τιποτα...
ισως δεν ηταν στην μερα του, θελω να τον ξαναδω φορ, παντως την ρητρα δεν φαινεται να την υποστηριζει με τιποτα...
- ΑποστόληςΑ
Αυτό, πράγματι, ήταν ό,τι καλύτερο είδα από τον παίκτη. Δεν πίστευα ότι είναι τόσο γρήγορος. Μάλλον χάνεται σαν cf. Για να είμαι δίκαιος όμως δεν είδα άλλη καλή ενέργεια στο παιχνίδι.black death έγραψε:Κρατάω μια φάση σε αντεπίθεση στο 70κάτι που άνοιξε βήμα και δεν τον έφταναν ούτε με παπί. Πρέπει να ξεψαρώσει, έχει προσόντα.
ένα πρώτο στοιχείο που δείχνει να έχει είναι η δυνατότητα να κάνει κοντρόλ προσπαθώντας ταυτόχρονα να ρολλάρει πάνω στον αντίπαλο του....
επίσης μπορεί να μην είναι τόσο γρήγορος στα πρώτα βήματα, αλλά όταν ανοίγει ταχύτητα είναι πολύ δύσκολο να τον πιάσει αμυντικός, ειδικά στην Ελλάδα δεν νομίζω να μπορεί κανείς.....
επίσης μπορεί να μην είναι τόσο γρήγορος στα πρώτα βήματα, αλλά όταν ανοίγει ταχύτητα είναι πολύ δύσκολο να τον πιάσει αμυντικός, ειδικά στην Ελλάδα δεν νομίζω να μπορεί κανείς.....
μετριος σαν φορ, πολυ μετριος, ειναι ακινδυνος και μακρια απο το γκολ....σαν δευτερος καλος ειναι...
η ρητρα του ειναι για γελια σε καμια περιπτωση η αξια του δεν ξεπερνα τις 300χιλ
η ρητρα του ειναι για γελια σε καμια περιπτωση η αξια του δεν ξεπερνα τις 300χιλ
Δεν έπαιξες αρκετά για να κριθείς αντικειμενικά. Έχεις δύο μήνες περιθώριο για να ξεψαρώσεις. Φαίνεται, ωστόσο, πως την κατέχεις την σφαίρα και με το παραπάνω.
- PAOK_Antarctica
Ξεκίνησε πολύ δυναμικά αλλά δεν είχε ανάλογη συνέχεια.
Θα πάρει μπρος κάποια στιγμή όμως, εξακολουθώ να τον πιστεύω
Θα πάρει μπρος κάποια στιγμή όμως, εξακολουθώ να τον πιστεύω
- desperando
- Επικοινωνία:
ποιος θα σου το ελεγε ρε μαγκακο οτι θα εφευγες απο τον αγιας για να πας καπου οπου αντι για σενα θα παιζει καποιος που εχει το ιδιο επιθετο με τον προπονητη σου
Κομμμενο και ραμμενο το ματς για σενα απο το 70 και μετα με τα σκουληκια ψοφια απο το κεντρο και πισω.. αλλα ο ΓΧ ηταν ακομα στην καθαρα δευτερα
αυτος γιατι δεν μπηκε ΑΜΕΣΩΣ μετα την κοκκινη του αρηθ; για να προστατευσουμε το αποτελεσμα;;