Ηρακλης-Π.Α.Ο.Κ. 0-1,Mvp,Σχολια & παραλειπομενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος 2013 και όλων των παραλειπομένων...

MVP

ΓΛΥΚΟΣ
62
64%
ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ
1
1%
ΛΙΝΟ
1
1%
ΣΚΟΝΔΡΑΣ
2
2%
ΛΑΖΑΡ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΤΖΙΟΛΗΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΝΙΝΗΣ
5
5%
ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
3
3%
ΛΟΥΚΑΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
8
8%
ΟΛΙΣΕ
1
1%
ΚΑΤΣΕ
7
7%
ΜΑΝΤΟΥΡΟ
7
7%

Σύνολο ψήφων: 97

theo G4

Re: Ηρακλης-Π.Α.Ο.Κ. 0-1,Mvp,Σχολια & παραλειπομενα

Δημοσίευση από theo G4 »

eorptol έγραψε:ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΑΟΚ , ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΝΑ ΤΖΑΤΖΙΚΗ ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΤΑΡΑΜΑΣ ΑΡΗΣ

+ 1926
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

.... edit.... μόνο και μόνο για τον Ντίνο και για την ΤΡΕΛΗ προσπάθεια που κάνει για να κρατήσει το φόρουμ όρθιο, σβήνω αυτά που έγραψα για να μην έχουμε περισσότερα!
Γιατί ΠΑΟΚ είσαι!!! :opaokara:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hasio_john την Παρ 10 Ιαν 2014, 01:00, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

πάντως σίμπα, το γκόλ με 3 πάσες μπήκε! :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

@Γιάννη ΟΚ, ακούστηκες... Μην το συνεχίσετε, όμως. Χρόνια πολλά για προχθές!

@eorptol, εν μέρει συμφωνώ και γω. Κάνε λίγο κράτει, σε παρακαλώ, φίλε μου.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

ν αλλαξει παραπανω απο 3 πασες
:lol:
Αν το βαζαμε με 2, θα ελεγα παραπανω απο 2 πασες.. :lol:
Ειδες, ξερω τι γραφω ως :evil: ΠΑΟΚτσης π χαιρεται στις ηττες
:mrgreen:
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Φυσιολογική η εμφάνιση με βάση τη γενικότερη φετινή εικόνα - αναμενόμενη θα έλεγα αν αναλογιστώ τη μεγάλη διαφορά στο κίνητρο και την ανόχη του διαιτητή στο σκληρό παιχνίδι.

Βέβαια όσο αναμενόμενη και να ήταν , δε παύει να είναι μια κακή εμφάνιση που δε ταιριάζει με τους στόχους που πρέπει να έχει η ομάδα και τις απαιτήσεις του κόσμου .

Δε νομίζω ότι θα το θυμάται αύριο κανείς το ματς, πάμε για άλλα .
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Επειδή διαβάζω οτι χρειαζόμαστε παίκτες με πάθος και @@δια όπως παλιά να υπενθυμίσω οτι εκείνος ο ΠΑΟΚ είχε απο πίσω του ενα κόσμο με κατι Α@@@ΔΙΑ ΝΑ με το συμπάθιο.Ενας κόσμος που στήριζε την ομάδα ακόμα κι οταν έχανε 3-0 στο 30'Αυτός έπαιρνε την ομάδα στηις πλάτες του και έκανε ακόμα και τους μέτριους να φαίνονται τιτάνες.Δε τα λέω εγώ οι ίδιοι οι παλαίμαχοι τα λένε.Αν λοιπόν θέλετε ξανά ομάδα με πάθος και @@@@ ελάτε πρωτα να δείξετε τα δικά σας αφήνοντας τα λαρύγγια σας στα τσιμέντα της Τουμπας.Την Κυριακή με τον παναιτωλικό και τον κάθε παναιτωλικό ,όχι μόνο με το γαύρο και το iphone να "γραφει".

ΥΓ Την πίκρα μου την κρατάω μέσα μου .Τη λαλακία που έκανα πέρσι δε την ξανακάνω γιατί είδαμε πώς κατέληξε.Απ το πολεμικό κλίμα που υπήρχε μόνο ο ΠΑΟΚ έχασε.Οπότε Στέφενς και ξερό ψωμί.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

kataramenos5 έγραψε:ΥΓ Την πίκρα μου την κρατάω μέσα μου .Τη λαλακία που έκανα πέρσι δε την ξανακάνω γιατί είδαμε πώς κατέληξε.Απ το πολεμικό κλίμα που υπήρχε μόνο ο ΠΑΟΚ έχασε.Οπότε Στέφενς και ξερό ψωμί.

Αυτό θα πει αυτοκριτική! Εύγε!
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Παιδιά, το πάθος του εκφωνητή στις τελικές της γριάς και το ... "κλάμα" του στο γκολ μας το πρόσεξε κανείς?? :lol:
Μ' άρεσε επίσης ο Μαντούρο , έκανε μερικές καλές επεμβάσεις , αν και μου φαίνεται κάπως βαρύς! Σαν πρώτη εμφάνιση πάντως έδειξε καλά στοιχεία και είμαι σίγουρος για καλύτερη συνέχεια!
Υ.γ. Σ' ευχαριστώ Ντίνο! ... για το άλλο, το είπα κιόλας.. τέλος!
Υ.γ. 2 ΜΠΡΑΒΟ kataramenos5 , τέλειο αυτό που έγραψες!
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

Οι ΜΕΓΑΛΕΣ ομαδες πανηγυριζουν την ΝΙΚΗ οι ΜΙΚΡΕΣ ομαδες πανηγυριζουν την εμφανιση . & -

ειμαι ικανοποιημενος αν φετος καταφερω να χτισω νοοτροπια νικητη και σταθεροτητα στις νικες χωρις απαραιτητα καλη αποδοση. Του χρονου ομως ισως να ζηταω το κατιτις παραπανω...
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

kataramenos5 έγραψε:ΥΓ Την πίκρα μου την κρατάω μέσα μου .Τη λαλακία που έκανα πέρσι δε την ξανακάνω γιατί είδαμε πώς κατέληξε.Απ το πολεμικό κλίμα που υπήρχε μόνο ο ΠΑΟΚ έχασε.Οπότε Στέφενς και ξερό ψωμί.

καλα δεν νομιζω να χασαμε και πολλα περυσι μονο 800 κατι .... :mrgreen:

για Στεφενς συμφωνω και γω ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ!!!
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Δεν καταλαβαίνω γιατί χαλιέστε τόσο πολύ ορισμένοι..
Ναι, η ομάδα δεν έπαιξε καλά. Η ομάδα όμως δεν είχε και κίνητρο, έπαιξε με αλλαγές, με μεταγραφές, με παίκτες που επέστρεψαν μετά από μακροχρόνιο παραγκωνισμό... Και κέρδισε. Απλά και επαγγελματικά.

Δεν ξέρω αν περιμένατε την ομάδα να σκυλιάσει για ένα "μεγάλο διπλό" αλλά για μένα το ματς αυτό ήταν μια αγγαρεία μέχρι το σημαντικό ματς της Κυριακής. Οι παίκτες έπρεπε να κρατήσουν δυνάμεις, να προφυλαχθούν και να πάρουν παράλληλα και σκορ ασφαλείας. Ο στόχος πραγματοποιήθηκε, καληνύχτα τα ξαναλέμε σε δυό βδομάδες, πάλι τυπικά. Δεν καταλαβαίνω γιατί τόση πρεμούρα...
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

karl έγραψε:
zissos έγραψε:καλά ρε τι τον πήραμε αυτόν τον Μαντούρο? Περίμενα τουλάχιστον ένα ψαλίδι στο γάμα εκτός περιοχής και ένα παστέλι από το κέντρο της γής :evil: όσο για κάτι άλλους μάλλον είναι για δανεισμό στην καλύτερη, καμμία εξέλιξη, κανένα πάθος. Πάλι καλά υπάρχει ο Γλύκος που πετάγεται σαν γάτα

Τι ψαλίδια ρε φιλε;
Δε βλέπεις τι έγινε με τον Klaus;
Πήγε να κάνει ένα ψαλιδάκι και έφαγε κίτρινη κάρτα ο άνθρωπος.

Ναι αλλά δεν είχε πάθος και αντίδια όταν έκανε το ψαλιδάκι !!!
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Η παρακάμερα του Ηρακλής Vs ΠΑΟΚ

[youtube]A_sgFH64KYc[/youtube]
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

kataramenos5 έγραψε:Επειδή διαβάζω οτι χρειαζόμαστε παίκτες με πάθος και @@δια όπως παλιά να υπενθυμίσω οτι εκείνος ο ΠΑΟΚ είχε απο πίσω του ενα κόσμο με κατι Α@@@ΔΙΑ ΝΑ με το συμπάθιο.Ενας κόσμος που στήριζε την ομάδα ακόμα κι οταν έχανε 3-0 στο 30'Αυτός έπαιρνε την ομάδα στηις πλάτες του και έκανε ακόμα και τους μέτριους να φαίνονται τιτάνες.Δε τα λέω εγώ οι ίδιοι οι παλαίμαχοι τα λένε.Αν λοιπόν θέλετε ξανά ομάδα με πάθος και @@@@ ελάτε πρωτα να δείξετε τα δικά σας αφήνοντας τα λαρύγγια σας στα τσιμέντα της Τουμπας.Την Κυριακή με τον παναιτωλικό και τον κάθε παναιτωλικό ,όχι μόνο με το γαύρο και το iphone να "γραφει".

ΥΓ Την πίκρα μου την κρατάω μέσα μου .Τη λαλακία που έκανα πέρσι δε την ξανακάνω γιατί είδαμε πώς κατέληξε.Απ το πολεμικό κλίμα που υπήρχε μόνο ο ΠΑΟΚ έχασε.Οπότε Στέφενς και ξερό ψωμί.

Μαζί σου αδερφέ μου :pano: :pano: :pano:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”