eorptol έγραψε:ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΑΟΚ , ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΝΑ ΤΖΑΤΖΙΚΗ ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΤΑΡΑΜΑΣ ΑΡΗΣ
+ 1926
eorptol έγραψε:ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΑΟΚ , ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΝΑ ΤΖΑΤΖΙΚΗ ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΤΑΡΑΜΑΣ ΑΡΗΣ
ν αλλαξει παραπανω απο 3 πασες
kataramenos5 έγραψε:ΥΓ Την πίκρα μου την κρατάω μέσα μου .Τη λαλακία που έκανα πέρσι δε την ξανακάνω γιατί είδαμε πώς κατέληξε.Απ το πολεμικό κλίμα που υπήρχε μόνο ο ΠΑΟΚ έχασε.Οπότε Στέφενς και ξερό ψωμί.
kataramenos5 έγραψε:ΥΓ Την πίκρα μου την κρατάω μέσα μου .Τη λαλακία που έκανα πέρσι δε την ξανακάνω γιατί είδαμε πώς κατέληξε.Απ το πολεμικό κλίμα που υπήρχε μόνο ο ΠΑΟΚ έχασε.Οπότε Στέφενς και ξερό ψωμί.
karl έγραψε:zissos έγραψε:καλά ρε τι τον πήραμε αυτόν τον Μαντούρο? Περίμενα τουλάχιστον ένα ψαλίδι στο γάμα εκτός περιοχής και ένα παστέλι από το κέντρο της γήςόσο για κάτι άλλους μάλλον είναι για δανεισμό στην καλύτερη, καμμία εξέλιξη, κανένα πάθος. Πάλι καλά υπάρχει ο Γλύκος που πετάγεται σαν γάτα
Τι ψαλίδια ρε φιλε;
Δε βλέπεις τι έγινε με τον Klaus;
Πήγε να κάνει ένα ψαλιδάκι και έφαγε κίτρινη κάρτα ο άνθρωπος.
kataramenos5 έγραψε:Επειδή διαβάζω οτι χρειαζόμαστε παίκτες με πάθος και @@δια όπως παλιά να υπενθυμίσω οτι εκείνος ο ΠΑΟΚ είχε απο πίσω του ενα κόσμο με κατι Α@@@ΔΙΑ ΝΑ με το συμπάθιο.Ενας κόσμος που στήριζε την ομάδα ακόμα κι οταν έχανε 3-0 στο 30'Αυτός έπαιρνε την ομάδα στηις πλάτες του και έκανε ακόμα και τους μέτριους να φαίνονται τιτάνες.Δε τα λέω εγώ οι ίδιοι οι παλαίμαχοι τα λένε.Αν λοιπόν θέλετε ξανά ομάδα με πάθος και @@@@ ελάτε πρωτα να δείξετε τα δικά σας αφήνοντας τα λαρύγγια σας στα τσιμέντα της Τουμπας.Την Κυριακή με τον παναιτωλικό και τον κάθε παναιτωλικό ,όχι μόνο με το γαύρο και το iphone να "γραφει".
ΥΓ Την πίκρα μου την κρατάω μέσα μου .Τη λαλακία που έκανα πέρσι δε την ξανακάνω γιατί είδαμε πώς κατέληξε.Απ το πολεμικό κλίμα που υπήρχε μόνο ο ΠΑΟΚ έχασε.Οπότε Στέφενς και ξερό ψωμί.