rainmaker έγραψε:Κακώς δεν δόθηκε offside, κακώς όμως ΚΑΙ ο παίκτης των αντιπάλων ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ τη φάση, αφού το σημαιάκι είχε σηκωθεί ΠΟΛΥ νωρίτερα.
Το βασικό λάθος που κάνετε όλοι. Αυτός είναι βοηθός διαιτητής. Μέχρι να σφυρίξει ο διαιτητής, η φάση παίζεται. Γι'αυτό και οι παίκτες πρέπει να αποκτήσουν τη νοοτροπία να παίζουν μέχρι να σφυρίξει ο διαιτητής. Γιατί ο διαιτητής θα μπορούσε να το είχε πάρει πάνω του (όπως είχε γίνει σε ένα euro/mundial/κάτι παρόμοιο) και να αγνοήσει το σημαιάκι του βοηθού για τον α/β/γ/δ λόγο και να παιχτεί η φάση και εμείς να ψαχνόμαστε. Το σημαιάκι δε διακόπτει το παιχνίδι και βασικά οι ποδοσφαιριστές δεν πρέπει να το λαμβάνουν καν υπόψη. Εγώ πιστεύω πως δεν έχουν δικαίωμα να παραπονιούνται αυτοί του Λεβαδειακού (και άλλοι από Αθήνα μεριά όπως είπε κι ο μεγάλος) αφού προηγήθηκε σίγουρα το πέναλτυ με το χέρι υπέρ του Π.Α.Ο.Κ.. Αν π.χ. γινόταν το offside πριν από τις υπέρ μας αμφισβητούμενες φάσεις, εκεί θα είχαν απόλυτο δίκιο να παραπονιούνται.
Επίσης θέλω να παραθέσω μια συνομιλία μεταξύ 2 φίλων μπροστά μου στην 4:
Α: Βρε τον άμπαλο τον Τζιόλη, το παλτό, το ριχτάρι, το φάντασμα, Στέφενς βγάλε τον έξω, πάνε σπίτι σου κλπ κλπ
Β: Πλάκα πλάκα ρε το παλτό ο Τζιόλης δεν έχει δώσει μια λάθος πάσα έτσι? (ήταν στην αρχή ακόμα το ματς)
Α: Άσε μας ρε κι εσύ.
Περιττό να πω το ότι δεν είπε καν γκολ όταν ο Τζιόλης έκανε το 2-0,απλώς χαμογέλασε.