Αφου τους βαζουμε ολους αδελφε.pouthenas έγραψε:συγγνωμη αλλα στο poll που βαλατε γιατι δεν βαλατε την επιλογη αλλος ή δεν ξέρω/δεν απαντώ?
Επισης αν δεν ξερεις δεν απαντας δεν ψηφιζεις καθολου.
Τι ειμαστε εδω poll κομματικων εκλογων>??????

Αφου τους βαζουμε ολους αδελφε.pouthenas έγραψε:συγγνωμη αλλα στο poll που βαλατε γιατι δεν βαλατε την επιλογη αλλος ή δεν ξέρω/δεν απαντώ?
kataramenos5 έγραψε:Αφιέρωση στον καρχαρία στο 4:05
ΚΑΤ αρχή δεν ξέρεις τι ομαδα ειναι ....επίσης θα του ελεγα να ξεκινήσει απο τα ποιο βασικά να μάθει που ειναι θύρα 4 που ειναι η μεγάλη η μικρή η 4Α κλπ. Και μετα να θαυμάζει τις κούπες των γαβρων (αυτο δεν θα το εκανε ποτέ ΠΑΟΚΤΣΗΣ γιατι απλα θα γινόταν ΓΑΒΡΟΣ και οχι ΠΑΟΚ)mpafos4 έγραψε:Εαν ονειρευεσαι τις μισες και παραπανω κουπες των gayρων καθως και τον τροπο με τον οποιο τις πηραν....μαλλον λαθος ομαδα διαλεξες να υποστηριζεις!Armagedonas έγραψε:Στράβωσε?kataramenos5 έγραψε: Μολις στραβωσε αποτέλεσμα βγήκατε παγανιά μπας και τσιμπήσει κανένας?
Για σένα μια χαρά είναι ο βαθμός,επιτυχία!!!
Ισοπαλία στην έδρα του 3ου της βαθμολογίας.
Υπομονή.
Χτίζουμε(διαφορά 20 βαθμών από τον γάβρο)
Οσο για την διαφορα...δεν τη χτιζουμε εμεις,η ΕΠΟ με την επιτροπη διαιτησιας και ο πρωην αρχηγος της Θ7 και νυν αρχηγος της λιγδας,την χτιζουν!
ΥΓ.Φανταζομαι πως θα ησουν πολυ χαρουμενος εαν κερδιζες,χθες,3-2....με γκολ οφ σαϊτ και πετσινο πεναλτι!......
Εγω φιλε το ειπα γιατι μπορει καποιος να μην του αρεσε κανενας οποτε να δουμε ποσο ποσοστο θα επαιρνε και εκεινη η επιλογη..τεσπα ψηφισα σαλπι το ιδιο ειναι..sourmenetes έγραψε:Αφου τους βαζουμε ολους αδελφε.pouthenas έγραψε:συγγνωμη αλλα στο poll που βαλατε γιατι δεν βαλατε την επιλογη αλλος ή δεν ξέρω/δεν απαντώ?
Επισης αν δεν ξερεις δεν απαντας δεν ψηφιζεις καθολου.
Τι ειμαστε εδω poll κομματικων εκλογων>??????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()