96. Στέλιος Πόζογλου
- buffalobill4
Re: 96. Στέλιος Πόζογλου
Χωρις να ειναι μομφη προς τη διοικηση, σε τι ακριβως αποσκοπουν οι ρητρες στα συμβολαια παιχτων?
Θελω να πω, αν απο τον Ιανουαριο και μετα ο Ποζογλου βγαζει ματια γιατι να τρεχουμε το καλοκαιρι για νεο συμβολαιο με ιδια χρονια και πολυ αυξημενες απολαβες?
Αυτο ποτε δεν το καταλαβα. Και αντε να δεχτω τη ρητρα που επιβαλει ο Κλαους που ειναι φτασμενος. Ο Ποζογλου επεβαλε καποια ρητρα? Δεν το νομιζω. Δεν ξερω.
Θελω να πω, αν απο τον Ιανουαριο και μετα ο Ποζογλου βγαζει ματια γιατι να τρεχουμε το καλοκαιρι για νεο συμβολαιο με ιδια χρονια και πολυ αυξημενες απολαβες?
Αυτο ποτε δεν το καταλαβα. Και αντε να δεχτω τη ρητρα που επιβαλει ο Κλαους που ειναι φτασμενος. Ο Ποζογλου επεβαλε καποια ρητρα? Δεν το νομιζω. Δεν ξερω.
Μου έχει περάσει από το μυαλό η ίδια σκέψη, περισσότερο όμως σαν απορία παρά σαν κάτι που γίνεται λάθος. Υποθέτω ότι κάτι θα διαφεύγει σε μας, αλλά τιbuffalobill4 έγραψε:Χωρις να ειναι μομφη προς τη διοικηση, σε τι ακριβως αποσκοπουν οι ρητρες στα συμβολαια παιχτων?

Εννοειται οτι επιβαλουν ρητρες οι μανατζερς που τους εκπροσωπουν,ειναι δυνατον να συζηταμε τετοια πραγματα ρε παιδια;
- buffalobill4
Ναι ρε αδερφε, οι μανατζερς την επιβαλουν, συμφωνοι. Δεν ειμαστε δα και ο Λεβαδειακος ομως. ΠΑΟΚ ειμαστε. Δηλαδη στο γαβρο πηγινει ο καθε Τσιαρτας ή ο καθε Κουτσολιακος και λεει "για να υπογραψει ο Φορτουνης (πχ) θα μπει ρητρα"?obanebane έγραψε:Εννοειται οτι επιβαλουν ρητρες οι μανατζερς που τους εκπροσωπουν,ειναι δυνατον να συζηταμε τετοια πραγματα ρε παιδια;
Και για να το προχωρησω και λιγο. Γιατι δεν εχουν βγει οι ρητρες και απο αλλα συμβολαια νεων παιχτων? Ως παραδειγμα αναφερω τον Σκονδρα και τον Κατσικα. Για Σπυροπουλο-Τζιολη-Σαλπι καλυτερα να μη ρωτησω για υπαρξη ρητρας. Νταξει ειναι και μεγαλοι.
- buffalobill4
Και να συμπληρωσω και κατι. Προκειται για παιχτη γεννημα θρεμα των ακαδημιων μας.
Θα μου ακουγοταν παρα πολυ καλη ιδεα να απαγορευε ο επισημος ΠΑΟΚ στους παιχτες των ακαδημιων του να εχουν μανατζερ μεχρι την ηλικια των 18-19-20. Δεν υπαρχει λογος να υπαρχει μανατζερ σε παιχτες ακαδημιων του ΠΑΟΚ εκτος και αν ο συγκεκριμενος παιχτης δεν υπολογιζεται να μεινει στην ακαδημια ή να προωθηθει στην πρωτη ομαδα.
Ετσι, και πιο αντρικα θα συζητανε με τους γονεις τους και τους ιδιους για πιθανη ανανεωση συμβολαιου με την ομαδα, για πιθανο δανεισμο μεχρι την ηλικια που θα απαγορευεται να εχουν μανατζερ, αλλα και οι παιχτες οι ιδιοι θα ειναι συγκεντρωμενοι στη δουλεια τους (στην εξελιξη τους δλδ) χωρις να εχουν απο πισω τους τον καθε τραχανα να τους παπαγαλιζει τα αφτια για επιλογες καριερας (με γνωμονα το ατομικο κερδος του).
Θα μου ακουγοταν παρα πολυ καλη ιδεα να απαγορευε ο επισημος ΠΑΟΚ στους παιχτες των ακαδημιων του να εχουν μανατζερ μεχρι την ηλικια των 18-19-20. Δεν υπαρχει λογος να υπαρχει μανατζερ σε παιχτες ακαδημιων του ΠΑΟΚ εκτος και αν ο συγκεκριμενος παιχτης δεν υπολογιζεται να μεινει στην ακαδημια ή να προωθηθει στην πρωτη ομαδα.
Ετσι, και πιο αντρικα θα συζητανε με τους γονεις τους και τους ιδιους για πιθανη ανανεωση συμβολαιου με την ομαδα, για πιθανο δανεισμο μεχρι την ηλικια που θα απαγορευεται να εχουν μανατζερ, αλλα και οι παιχτες οι ιδιοι θα ειναι συγκεντρωμενοι στη δουλεια τους (στην εξελιξη τους δλδ) χωρις να εχουν απο πισω τους τον καθε τραχανα να τους παπαγαλιζει τα αφτια για επιλογες καριερας (με γνωμονα το ατομικο κερδος του).
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Δεν γίνεται να το απαγορεύσεις δυστυχώς.
Αλλά ακόμη και αν γινόταν θεωρητικά, τί θα έκανες αν ενας παίκτης της ακαδημίας που υπολογιζόταν για την πρώτη ομάδα έλεγε "εγώ έχω μανατζερ τον τάδε" ; Θα τον έδιωχνες;
Αλλά ακόμη και αν γινόταν θεωρητικά, τί θα έκανες αν ενας παίκτης της ακαδημίας που υπολογιζόταν για την πρώτη ομάδα έλεγε "εγώ έχω μανατζερ τον τάδε" ; Θα τον έδιωχνες;
Επαγγελματικό ποδόσφαιρο ειναι τωρα ..ειδικά στους μικρούς πέφτουν σαν τα κοράκια
πλεον τα 14 χρονα που ερχοανται στον ΠΑΟΚ εχουν μανατζερ...georgedoulk2008 έγραψε:Δεν γίνεται να το απαγορεύσεις δυστυχώς.
- buffalobill4
Οχι, δε θα τον εδιωχνες. Αλλα θα ηταν ξεκαθαρο σε ολες τις μεριες πως εσυ δε συζητας με κανεναν μανατζερ για ηλικιες μικροτερες των ταδε (βαλε ενα νουμερο).georgedoulk2008 έγραψε:Δεν γίνεται να το απαγορεύσεις δυστυχώς.
Τωρα για τον αν γινεται να υποχρεωσεις καποιον να μην εχει, πιστευω πως εχοντας τα παιδια καθε μερα μεσα στα ποδια σου για προπονηση, μπορεις να αφιερωσεις και μια ωρα για την γενικοτερη πνευματικη τους καταρτιση γυρω απο τον επαγγελματικο αθλητισμο. Εκει μπορεις να τους εξηγησεις το λογο που πρεπει να σε εμπιστευθουν (καθως προκειται για καλο και των δυο πλευρων) σαν οργανισμο.
- Μπαρκαρούτσος
Ισχύει αυτό που λες..;Demir έγραψε:πλεον τα 14 χρονα που ερχοανται στον ΠΑΟΚ εχουν μανατζερ...georgedoulk2008 έγραψε:Δεν γίνεται να το απαγορεύσεις δυστυχώς.

- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Για ενηλικους με πλήρη δικαιοπρακτικη ικανότητα ισχύει η ελευθερία των ιδιωτικών συμβάσεων.
Επιπλέον νομίζω οτι και η ΟΥΕΦΑ έχει ειδικούς κανονισμούς για την εκπροσώπιση των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών ανω των 18.
Επιπλέον νομίζω οτι και η ΟΥΕΦΑ έχει ειδικούς κανονισμούς για την εκπροσώπιση των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών ανω των 18.
buffalobill4 έγραψε:Δηλαδη στο γαβρο πηγινει ο καθε Τσιαρτας ή ο καθε Κουτσολιακος και λεει "για να υπογραψει ο Φορτουνης (πχ) θα μπει ρητρα"?
Ναι,απλα δε βγαινει στη δημοσιοτητα
Και για να το προχωρησω και λιγο. Γιατι δεν εχουν βγει οι ρητρες και απο αλλα συμβολαια νεων παιχτων?
Τι ρητρα να βαλεις σε αυτους τους δυο; αν γινει ανανεωση θα μπει και ρητρα.
Εχουμε γραψει εδω και καιρο παρα πολλες φορες εδω μεσα οτι στον ΠΑΟΚ υπαρχει προβλημα στο επικοινωνιακο,σε αυτο βεβαια φταιμε και εμεις που βλεπουμε ολους οσους εχουν επαγγελματικη σχεση με τον ΠΑΟΚ καχυποπτα.
Οσο για το αντιπαλο δεος μη τα ξαναλεμε,εχουν κανει την προπαγανδα επιστημη.
- buffalobill4
Γιατι ρε αδερφε ο Κατσικας και ο Σκονδρας δεν εχουν συμβολαια που τρεχουν αυτη τη στιγμη? Εχουν καποια ρητρα? Και αν ναι ποια ειναι αυτη? Αυτο ρωτησα.obanebane έγραψε:buffalobill4 έγραψε: Τι ρητρα να βαλεις σε αυτους τους δυο; αν γινει ανανεωση θα μπει και ρητρα.
Ο κατσικας αποκτηθηκε ως ελευθερος δεν βαζει κανεις ρητρες σε ελευθερους,αν ανανεωσει θα μπει και ρητρα.
Ο Σκονδρας προφανως και εχει ρητρα η οποια αν ανανεωσει με καλυτερους ορους γιαυτον θα γινει μεγαλυτερη και ταυτοχρονα αξια αναφορας.
Δε γραφω με γριφους αποτι καταλαβαινω ομως δεν εχω γινει κατανοητος και δεν εχω και τον χρονο να εξηγησω.
Θα γραψω κατι τελευταιο και ελπιζω να σε βοηθησει,προσφατα ο ΠΑΟΚ εχασε τον τερματοφυλακα της Κ20 απο τον ολυμπιακο.
Ο Σκονδρας προφανως και εχει ρητρα η οποια αν ανανεωσει με καλυτερους ορους γιαυτον θα γινει μεγαλυτερη και ταυτοχρονα αξια αναφορας.
Δε γραφω με γριφους αποτι καταλαβαινω ομως δεν εχω γινει κατανοητος και δεν εχω και τον χρονο να εξηγησω.
Θα γραψω κατι τελευταιο και ελπιζω να σε βοηθησει,προσφατα ο ΠΑΟΚ εχασε τον τερματοφυλακα της Κ20 απο τον ολυμπιακο.