Π.Α.Ο.Κ-Αρης 3-1,Mvp-Σχολια και παραλειπομενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

ΓΛΥΚΟΣ
3
4%
ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ
1
1%
ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ
3
4%
ΛΙΝΟ
3
4%
ΚΙΤΣΙΟΥ
6
8%
ΛΑΖΑΡ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΤΖΙΟΛΗΣ
1
1%
ΛΟΡΕΝΣ
4
5%
ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ
1
1%
ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
7
10%
ΣΤΟΧ
31
42%
ΛΟΥΚΑΣ
6
8%
ΒΟΥΚΙΤΣ
7
10%
ΟΛΙΣΕ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 73

Άβαταρ μέλους
trel@menos

Re: Π.Α.Ο.Κ-Αρης 3-1,Mvp-Σχολια και παραλειπομενα

Δημοσίευση από trel@menos »

απο το γηπεδο παντως η ομαδα φανηκε πιο κακη απ οτι ηταν στην πραγματικοτητα. κυριως λογω καποιων τραγικων διαστηματων που εφεραν και απιστευτη γκρινια καθως ολοι περιμεναν κανα ντορτι απ το ημιχρονο.
το ματς βασει ευκαιριων ηταν για 5-6 γκολ.
προσωπικα δεν μπορω να ειμαι παραπονεμενος απο την ομαδα. 23 τελικες, 75-25 κατοχη και ο διουδης να κανει το ματς της ζωης του και παρ ολα αυτα καταφεραμε και το γυρισαμε με σχετικη ανεση.
συνοπτικα βλεποντας ξανα τα χαιλαιτς μετρησα:
στο 1ο ημιχρονο μια φορα πανω στη γραμμη οι παικτες του αρη, ενα εξ επαφης του κατσουρανη που βγαζει ο διουδης, 2 σουτ καλα των κιτσιου λωρενς που βγαζει ο διουδης.
στο 2ο ενα πεναλτι καθαρο στο χερι που δεν μας δινει, το δοκαρι του κλαους, 2 σουτ καλα απο πλαγια του λινο, το τετ α τετ του κλαους, ενα σουτ αουτ του στοχ και ενα που βγαζει ο διουδης, ενα σουτ του τζιολη που βγαζει ο διουδης, ενα τσαφ του σαλπι και κατι αλλα ψιλα. + τα 3 γκολ.
την ωρα που οι αλλοι η μονη ουσιαστικη ευκαιρια τους ειναι το γκολ.
κατα τ αλλα μονο που δεν φωταγωγησαν την παπαναστασιου επειδη φαγαν μονο 3.

υγ. δεν πα να ναι φιλοτιμος, μαχητικος κτλ ο αλλος, η ποιοτητα κανει παντα τη διαφορα. μπηκε ο στοχ και δεν ξεραν πως να τον σταματησουν οι αλλοι. και τα 3 γκολ απ αυτον ξεκινανε. του κανε καλο ο παγκος μαλλον.
υγ2. λιγο ψυχραιμια ρε παιδια στο γηπεδο. το τι καντηλια πεφταν για κανα τεταρτο προς τους παικτες μας, λες και ειναι οι χειροτεροι εχθροι μας.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Παλιοτερα ημουν εκει που χτυπουσε η ''καρδια'' της 4
Τωρα εχω παει στην ακρη της 4
Σιγα σιγα μου φαινετε θα κοψουμε και το γηπεδο...

Δεν με απογοητευει η ομαδα...
Δεν με απογοητευουν οι παικτες...
Δεν με απογοητευει ο προπονητης...

Ο κοσμος μας με απογοητευει...

Εγω αυτο που εχω μαθει στο γηπεδο ειναι να φωναζω ΠΑΟΚ
εχω μαθει να στηριζω την ομαδα οταν μ εχει αναγκη...
γι αυτο αλλωστε ειμαι εκει...να βοηθησω...

Η λεξη αρης ακουστηκε περισσοτερες φορες απ οτι στο βικελιδης...
Η ομαδα τρωει περισσοτερο κραξιμο απ αυτο που τρωει ο γαυρος οταν ερχετε Τουμπα...

Με τετοια νοοτροπια στον κοσμο μας δεν παμε πουθενα...και δν θα κανουμε τιποτα στο μελλον...
Την βρισκουμε σαν τον μελενιο να βλεπουμε τα βιντεακια μας στο youtube...και κοκορευομαστε σαν τα γυφτικα σκεπαρνια αν καποιος πει ''μα τι κοσμος ειναι αυτος'' ''ο καλυτερος λαος'' ''εχουμε @@'' κτλ...

Πλεον μερικοι φοβουνται να πουν ενα μπραβο στην ομαδα, στους παικτες , στον προπονητη μηπως και τους πουν προβατα η φλωρους η γατια η δν ξερω γω τι αλλο....

Ε λοιπον...

Ενα μεγαλο μπραβο στην ομαδα μας...
Ενα μεγαλο μπραβο στους παικτες μας...
Ενα μεγαλο μπραβο στον προπονητη μας...
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

1. Βουκιτς
2. Μεταγραφες
3. Κατω τα χερια απο τον Στεφενς.
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

psykoman έγραψε:Παλιοτερα ημουν εκει που χτυπουσε η ''καρδια'' της 4
Τωρα εχω παει στην ακρη της 4
Σιγα σιγα μου φαινετε θα κοψουμε και το γηπεδο...

Δεν με απογοητευει η ομαδα...
Δεν με απογοητευουν οι παικτες...
Δεν με απογοητευει ο προπονητης...

Ο κοσμος μας με απογοητευει...

Εγω αυτο που εχω μαθει στο γηπεδο ειναι να φωναζω ΠΑΟΚ
εχω μαθει να στηριζω την ομαδα οταν μ εχει αναγκη...
γι αυτο αλλωστε ειμαι εκει...να βοηθησω...

Η λεξη αρης ακουστηκε περισσοτερες φορες απ οτι στο βικελιδης...
Η ομαδα τρωει περισσοτερο κραξιμο απ αυτο που τρωει ο γαυρος οταν ερχετε Τουμπα...

Με τετοια νοοτροπια στον κοσμο μας δεν παμε πουθενα...και δν θα κανουμε τιποτα στο μελλον...
Την βρισκουμε σαν τον μελενιο να βλεπουμε τα βιντεακια μας στο youtube...και κοκορευομαστε σαν τα γυφτικα σκεπαρνια αν καποιος πει ''μα τι κοσμος ειναι αυτος'' ''ο καλυτερος λαος'' ''εχουμε @@'' κτλ...

Πλεον μερικοι φοβουνται να πουν ενα μπραβο στην ομαδα, στους παικτες , στον προπονητη μηπως και τους πουν προβατα η φλωρους η γατια η δν ξερω γω τι αλλο....

Ε λοιπον...

Ενα μεγαλο μπραβο στην ομαδα μας...
Ενα μεγαλο μπραβο στους παικτες μας...
Ενα μεγαλο μπραβο στον προπονητη μας...
έτσι ακριβως ειναι τα πραγματα.ο μαγκας ο ετσι ο τα ξερω ολα ο εγω δεν ειμαι προβατο κλπ κλπ και αλλα τοσα ειναι αυτος που κραζει παντα καποιον.διοικηση προπονητη παιχτες γιατι αυτοι παντα πρεπει να φταινε. αν δεν κραζεις εισαι προβατο. και αυτο πιστευω ειναι ενα μεγαλο κακο που εχουν κανει οι ραδιοφωνατζηδες που επικροτουν τετοιες αποψεις ακριτα.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Διαφωνώ ως προς την αντίδραση του κόσμου.Έχω δει πολλές φορές την Τούμπα να χειροκτροτά μετά από ήττες (0-1 από CSKA,0-3 από την Udinese,0-1 από τον βάζελο..).

Η διαφορά είναι οτι σε εκείνα τα ματς η ομάδα έδειξε πράγματα,σκύλιασε,πάλεψε και άξιζε την νίκη.Και ο κόσμος το βλέπει αυτό.

Δεν μπορεί όμως ο κόσμος να βλέπει την ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο να μην αλλάζει 5 πάσες σερί απέναντι στον ανύπαρκτο σε όλα τα επίπεδα ρούλη και να χειροκροτάει. Εϊναι φύσει αδύνατο να βγαίνει ο Ολίσε και να σηκωθώ να τον χειροκροτήσω την στιγμή που όσο έπαιξε ήταν ο καλύτερος παίκτης του αντιπάλου.Μην τα βάζουμε όλα στο ίδιο καζάνι.Η αντίδραση του κόσμου ήταν φυσιολογική και με βάση την εικόνα του ματς και με βάση τον ανύπαρκτο αντίπαλο.Βαρέθηκε ο κόσμος τα ημίμετρα.Θέλει ομάδα,θέλει αποτελέσματα,θέλει να βλέπει μπάλα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

chrisg4 έγραψε:Με το κράξιμο στους παίχτες κι εγώ διαφωνώ κάθετα. Δε φταίει ο Olishe που παίζει στον ΠΑΟΚ ούτε μπορεί να παίξει καλύτερα και δε θέλει. Δεν έχει νόημα να τον κράξεις.
+1
Δεν τεμπέλιασε ο Oliseh, ούτε ήταν αδιάφορος. Έτρεξε, προσπάθησε, αλλά δεν μπορεί περισσότερα. Αν έπαιζε δεξιά θα φαινόταν λίγο περισσότερο, γιατί 2-3 φορές προδόθηκε απο την αδυναμία του να κοντρολάρει λόγω ανάποδου ποδιού. Θα τον προτιμούσα ως δεξί εξτρέμ, που μπορεί να αποδώσει καλούτσικα και να βοηθήσει σε ομάδες τύπου Άρη, Βέροιας, Ξάνθης, κλπ. Το θέμα όμως είναι ότι όλοι όσοι παίζουν εξτρέμ (Σαλπι, Γεωργάδης, Oliseh) είναι δεξιοπόδαροι. Ο αριστεροπόδαρος Lucas δεν είναι κλασσικό εξτρέμ και, ανεξήγητα για μένα, παίζει πάντα δεξιά, ενώ και ο Stoch είναι δεξιπόδαρος, αλλά λόγω ποιότητας μπορεί και παίζει αριστερά.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

καλα, ότι και να είναι, αν και μας έβγαλαν τη ψυχή με το να βλέπουμε 3 και 4 φάσεις πάνω στη γραμμή, ένα πέναλτι που απο την 4 φάνηκε και πόσες ακόμα χαμένες ευκαιρίες....

καμία στιγμή δεν ένιωσα το παραμικρό άγχος ότι θα βάζαμε εν τέλει τουλάχιστον 3 γκόλ....... 8-)
biriba427

Δημοσίευση από biriba427 »

Για το παιχνίδι δεν έχω να πω πολλά. Απέναντι σε μια ομάδα που έστησε πουλμαν έξω από την
περιοχή της , έιχε τον γκολκίπερ της Εθνικής Ελπίδων σε μεγάλη μερα ... έκανες 23 φάσεις
και έβαλες 3 γκολ.Αυτό που έχω να σημειώσω όμως είναι η απαράδεκτη συμπεριφορά του κόσμου.
και παραθέτω την άποψη μου ως εξης :

ΟΛΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Σε αυτόν τον καινούριο κόσμο του ΠΑΟΚ όλα άλλάζουν. Άλλαξε ο πρόεδρος.
Επιτέλους μετά από καιρό ο ΠΑΟΚ έχει έναν επιχειρηματία που έχει χρήματα
και το πιο σημαντικό , διάθεση να πετύχει η ομάδα. Ελλατώματα έχει πολλά ο
πρόεδρος , αλλά μήπως είναι ο 1ος ή ο τελευταίος άνθρωπος στη γη ;
H ομάδα έχει καινούριο προπονητή. Ίσως την καλύτερη επιλογή που θα μπορούσε
να κάνει τη δεδομένη χρονική στιγμή.Μεγάλο το παλμαρέ του Στέφενς. Κανείς δεν
μπορεί να αμφισβητήσει την πορεία του. Ελαττώματα έχει επίσης , αλλά είναι άνθρωπος
και αυτός...
Όλα αλλάζουν στον ΠΑΟΚ. Η οργάνωση είναι μακράν η καλύτερη που είχαμε ποτέ. Επιτέλους
έχουμε μια αξιοπρόσεκτη μπουτίκ, ένα καταπληκτικό site, πανέμορφα αποδυτήρια...Σχεδιάζουμε
καινούριο προπονητικό κέντρο και σε βάθος χρόνου το νέο γήπεδο μας κλείνει το μάτι...
Άλλαξε και η ομάδα μας. Δεν ξέρω αν έχουμε το καλύτερο ρόστερ που είχαμε ποτέ , αλλά σίγουρα
είναι από τα καλύτερα. Οι διεθνείς πολλοί, οι παίκτες με ταλέντό επίσης και παίκτές με ποιότητα
σιγά - σιγά εμφανίζονται στη Τούμπα...φυσικά και υπάρχουν καλύτεροι παίκτες...αλλά καλό θα ήταν
να θυμόμαστε τους κάθε Τσαουσίλα, Τόργκελε και Ραμπούτλα...που πέρασαν και δεν ακούμπησαν
για να εκτιμήσουμε επιτέλους το υπάρχον ρόστερ.
Και ενώ άλλαξαν όλα...Εμείς δεν αλλάξαμε.Κολλημένοι στους μπαρουτοκαπνισμένους αγώνες μας
εναντίον του Αθηνοκεντρικού κράτους, εναντίον του Βουλινού , του Μπατατούδη, πάντα αδικημένοι
και καταφρονεμένοι , όπως ταιριάζει στο DNA του λαικού Παοκτσή επιμένουμε στο να βρίσκουμε
εχθρούς και να κατατρώμε τα δικά μας σπλάχνα , είτε είναι πρόεδρος, προπονητής ...παίκτες,
αντίπαλοι , διαιτητές ...κτλ...
Τούμπα , Καμπότζη , Βιετνάμ φωνάζουμε...όμως θέλουμε να πάιζουμε και στα γήπεδα -σαλόνια
του Champions League...
Φίλε Παοκτσή... Σε μια κοινωνία του ΠΑΟΚ που αλλάζει...ραγδαία και ανατρεπτικά...δεν θα
υπάρχει κανένα αποτέλεσμα αν δεν αλλάξεις εσύ. Γιατί εσύ είσαι η ψυχή του συλλόγου , εσύ
καθορίζεις το παρόν και το μέλλον του.
Μια κοινωνία μπορεί ν'αλλάξει ΜΟΝΟ αν αλλάξουν εκείνοι που την κάνουν να είναι έτσι οπως είναι.
Στηρίζουμε την ομάδα , και τις αλλαγές που γίνονται , όμως δεν μπορούμε να έχουμε άποψη για όλα
επιτέλους! Γιατί μίλησε ο Χακόμπο , γιατί έκλασε ο Γκαρσία, γιατί πήραμε εκείνο τον παίκτη , γιατι
δεν παίζουμε σύστημα 6-3-1...Έλεος...Αφήστε την ομάδα να ρολάρει...Έχει πλέον επαγγελματίες
σχεδόν σε όλες τις θέσεις...και επιτέλους στηρίξτε την. Θεωρώ αδιανότητο να αποδοκιμάζονται
παίκτες της ομάδας μας στο γήπεδο μας...ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ.
H ομάδα μας αλλάζει...Ας αλλάξουμε και εμέις μαζί της...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Χθες παίξαμε με τον χειρότερο Άρη των τελευταίων ετών. Η κατοχή μπάλας 77% στο πρώτο ημίχρονο ήταν μάλλον φυσιολογική, ωστόσο κάναμε μόνον 2 καλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο και και καλά σουτ που εξουδετέρωσε ο Διούδης.
Δυστυχώς παρ' όλη τη συντριπτιοκή κατοχή η ομάδα έπαιζε χωρίς ιδιαίτερο πάθος και με συνεχείς σέντρες προς την περιοχή του Άρη (το αναχρονιστικό ποδόσφαιρο που βλεπουμε χρόνια τώρα) λες και υπήρχε κάποιος ικανός κεφαλοσφαιριστής να πάρει την κεφαλιά. Το ότι δεν υπήρχε φάνηκε και στα πολλά στημένα τα οποια μονίμως απκρούονταν, εύκολα ή δύσκολα.
Στο β΄ μέρος μπήκαμε πιο νωθρά, με αποτέλεσμα ο Άρης να κάνει τρις επιθέσεις στο πρώτο 15λεπτο και στην τελευταία από αυτές να σκοράρει (58΄ και κάτι ψιλά).
Από κει και μετά ο ΠΑΟΚ δυναμωσε και με την βοήθεια των τριών αλλαγών (Stoch, Vukic και Lucas) έβαλε τη μπάλα κάτω (στην κυριολεξία) επιτέθηκε απο τα πλάγια και άνοιξε την άμυνα του Άρη.
Φάνηκε πόσο απλό και εύκολο ήταν να δεχθεί ο Άρης πολλά γκολ από το πρώτο ημίχρονο.
Μετά το 60΄είδαμε αρκετούς καλούς συνδυασμούς, στρωτή μπάλα και οι φάσεις (γκολ και οι ευκαιρίες) έρχονταν κάθε δύο λεπτά.
Οι αποδόσεις των παικτών:

Ο Γλύκος στάθηκε πολύ καλά, όπως και ο Κίτσιου.
Το κέντρο της άμυνας όχι ιδιαιτερα καλό. Ο Κατσουρ ευθύνεται στο γκολ που δεχθηκαμε, ενώ και μπροστά οι πάσες του δεν πέρασαν. Είχε πάντως τις δύο πιο σημαντικές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο. Ο Τζαβέλλας καλούτσικος, χωρίς κάτι το ιδιαιτερο.
Ο Lino φάνηκε επιθετικά, μόνον όταν παίξαμε στρωτό ποδόσφαιρο. Αμυντικά, τα γνωστά κενά όποτε προωθούνταν.
Μέτριος ο Τζιόλης, όπως και ο Lazar του πρώτου μέρους. Στο δεύτερο ο Lazar ανέβηκε πολύ.
Ο Lawrence φιλότιμος, προσπάθησε όσο μπορουσε στο πρώτο ημίχρονο, αλλά μέχρις εκεί. Δέν έχει την πάσα που απαιτείται για δεκάρι και πλέον κουράζεται εύκολα. Ο Vukic αν και δεν είναι του ίδιου στυλ (περισσότερο επιθετικός και λιγότερο χαφ) μοίρασε πιο καλά το παιχνίδι και σκόραρε κιόλας. Άλλο ένα θετικό παιχνίδι του Σέρβου, που είναι πολύτιμος στην Τούμπα όταν έρχεται απο αλλαγή.
Η τριάδα των επιθετικών στο πρώτο ημίχρονο ήταν για κλάμματα. Ο Oliseh, χωρίς να είναι κακός, δεν μπόρεσε να προσφέρει πολλά πράγματα. Είναι ένα μέτριο εξτρέμ. που όμως δεν τον βηθάει να παίζει από τα αριστερά.
Ο Σαλπι προσπάθησε, αλλά δεν ήταν σε καλή μέρα.
Ο Αθανασιάδης οτυ πρώτου ημιχρόνου συνέχισε να σέρνεται. Όσες φορές η μπάλα πήγαινε σ' αυτόν, χανόταν. Χαρακτηριστική είναι η φάση στο 21΄που στην παράλληλη σέντρα δεν καταφέρνει ούτε καν να την ακουμπίσει (δέστε τις φάσεις (HL) στο dailymotion). Στο δεύτερο, κι ενώ τον έβριζα, έκανε εκείνο το υπέροχο vol-plane στο δοκάρι και μετά από λίγο πέτυχε το γκολ. Μακάρι, να συνεχίσουμε να βλέπουμε τον Αθανασιάδης του δευτέρου μέρους.
Ο Stoch έκανε πράματα και θάματα όσο έπαιξε (επιτέλους - από τον Αύγουστο έχω να τον δω έτσι) και το δεύτερο γκολ είναι 50% δικό του.
Καλός ο Λουκάς όσο έπαιξε.

Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Αρκετά με το αυτομαστίγωμα .Με τρια γκόλ κερδίσαμε (κι εγώ τώρα το συνειδητοποίησα) βρε.
Ας ευθυμήσουμε κι ας το χαρούμε λίγο.

[youtube]bCRYv-llTNk[/youtube]

-Μπαμπα γιατι χορεύουμε?
-Γιατι φάγαμε μονο 3 παιδί μου

ΥΓ Μα που ναι αυτός ο jpower? :D
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Δυστυχώς παρ' όλη τη συντριπτιοκή κατοχή η ομάδα έπαιζε χωρίς ιδιαίτερο πάθος και με συνεχείς σέντρες προς την περιοχή του Άρη (το αναχρονιστικό ποδόσφαιρο που βλεπουμε χρόνια τώρα) λες και υπήρχε κάποιος ικανός κεφαλοσφαιριστής να πάρει την κεφαλιά
Αποστολη διαφωνω στο οτι δεν υπηρχε ιδιαιτερο παθος. Ολοι προσπαθησαν και ειδικα ο Λωρενς. Θεμα ικανοτητας ειναι το να μπορεις να διασπασεις μια αμυνα. Χρειαζεται καλο κοντρολ, γρηγορη εναλλαγη της μπαλας, συνεχεις κινηση, τριπλα κτλ. Ποιος να τα κανει αυτα? Το σεντερ φορ σου που απλα καθετε στην περιοχη και περιμενει τη μπαλα και δεν εχει κοντρολ, πασα ή τριπλα? Οι υπολοιποι μετριοι? Τ ακεντρικα χαφ που οταν περνουσε η μπαλα απο τα ποδια τους θελουν το εχτρα δευτερολεπτο μεχρι να την δωσουν?
Στο δεύτερο, κι ενώ τον έβριζα, έκανε εκείνο το υπέροχο vol-plane στο δοκάρι
Ρε παιδια ΕΛΕΟΣ να πουμε με ειμαστε σοβαροι? Δινουμε credit στον Κλαους μονο και μονο επιδη ηταν "εντυποσιακη" η φαση? Απλα του ηρθε η μπαλα και οπως του ηρθε εκανε ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ για την θεση που ειχε το σωμα του. Σιγα μη του δοσω και συγχαρητιρια που κανει ο βασικο για εναν σεντερ φορ.
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

E κάποια στιγμή όμως να αρχίσουμε να επιβραβεύουμε και το αυτονόητο γιατί έχουμε πήξει από φιλότιμους, επαναστάτες και τσαμπουκάδες που δεν κάνουν ούτε τα αυτονόητα.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

CCCP έγραψε:
Στο δεύτερο, κι ενώ τον έβριζα, έκανε εκείνο το υπέροχο vol-plane στο δοκάρι
Ρε παιδια ΕΛΕΟΣ να πουμε με ειμαστε σοβαροι? Δινουμε credit στον Κλαους μονο και μονο επιδη ηταν "εντυποσιακη" η φαση? Απλα του ηρθε η μπαλα και οπως του ηρθε εκανε ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ για την θεση που ειχε το σωμα του. Σιγα μη του δοσω και συγχαρητιρια που κανει ο βασικο για εναν σεντερ φορ.
:lol: :lol: :lol:
Αυτονόητη κινηση τα 3 βηματακια πισω για να τη φέρει εκει που πρέπει? Απο αποκρουση αμυντικου στα 2 μέτρα? Ιμπρα εσύ?
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Γειά μένα αποδοκιμασία αν υπάρχει λόγος μόνο πριν και κυρίως μετα το ματς στην διάρκεια του αγώνα αν το κάνεις πυροβολείς τα πόδια σου
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

CCCP έγραψε: Θεμα ικανοτητας ειναι το να μπορεις να διασπασεις μια αμυνα. Χρειαζεται καλο κοντρολ, γρηγορη εναλλαγη της μπαλας, συνεχεις κινηση, τριπλα κτλ. Ποιος να τα κανει αυτα? Το σεντερ φορ σου που απλα καθετε στην περιοχη και περιμενει τη μπαλα και δεν εχει κοντρολ, πασα ή τριπλα? Οι υπολοιποι μετριοι? Τ ακεντρικα χαφ που οταν περνουσε η μπαλα απο τα ποδια τους θελουν το εχτρα δευτερολεπτο μεχρι να την δωσουν?

Toν Γλυκο ξεχασες να του ασκησεις "κριτικη"....Αν το διαβασει καποιος και δεν εχει δει το ματς θα νομιζει οτι ειμαστε στη ζωνη του υποβιβασμου.... :?
CCCP έγραψε:Απλα του ηρθε η μπαλα και οπως του ηρθε εκανε ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ για την θεση που ειχε το σωμα του. Σιγα μη του δοσω και συγχαρητιρια που κανει ο βασικο για εναν σεντερ φορ.
Κανονικα πρεπει να του αρχισουμε τις Χριστοπαναγιες και τα καντηλια γιατι πηγε στο δοκαρι η μπαλα.... Για να μην πω για το τετ -α-τετ που δεν χανεται.... :ugeek:

Δεν ειναι ολα τοσο απλα και αυτονοητα....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shark4 την Δευ 25 Νοέμ 2013, 12:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”