Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
obanebane έγραψε:Eγω καταραμενε εμπιστευομαι αυτον που εγραψε για τη διαμαχη στο ημιχρονο με την καλονη,δεν θελω ομως να επηρεασω κανεναν γιαυτο ας πιστευετε οτι θελετε.
Βρε όλοι αμπαλοι ποιος να πιάσεις ποιον να αφήσεις και ποιο αμπαλοι είμαστε ΕΜΕΙΣ οι οπαδοι .....ομάδα αμπαλων ειμαστε απο τους οπαδούς μέχρι την διοίκηση και τους παίκτες ολοι εκτός απο αυτόν που τους χαρακτηρίζει αμπαλους :):):)
rainmaker έγραψε:Ποιός έγραψε για διαμάχη; Δεν το αμφισβητώ, απλά δεν γνωρίζω.
O Ολιβάρες το γραψε εχθές
''Θα μπορούσαμε να μιλάμε για ώρα για την περιστροφή γύρω από τον εαυτό του Σπυρόπουλου που όταν του την έπεσε ο Huub στο ημίχρονο του φιλικού με τη Μυτιληνιά μετά το ρεζιλίκι που είχε υποστεί από το Μανούσο με την ερώτηση "τι εμφάνιση είναι αυτή; Θα σε βγάλω" επέλεξε να εκφραστεί με την προστακτική "βγάλε με". ''
Ο ΠΑΟΚ αλλάζει σελίδα στην κυριολεξία. Ένα τέτοιο θέμα δεν θα έπαιρνε τεράστιες διαστάσεις. Το ερωτηματικό μου δεν είναι ότι αμφισβητώ τον ολιβαρες είναι ότι η Αθήνα και όχι μόνο θα γινόταν ένας χαμός.
Φίλτατε down under Realcon οι αρδ της Αθήνας δεν έχουν σχέση με ότι το παιδάκι αυτό είναι ωρολογιακή βόμβα μέσα στην ομάδα.
Δε σεβάστηκε καν ότι ήρθε εδώ χάρη στην έγκριση του Στέφενς ο οποίος πέρα ότι τέτοια δεν τα σηκώνει ούτε κατά διάνοια δεν είναι δυνατόν να το αφήσει αυτό να περάσει ντούκου όταν έγινε μπροστά σε όλους τους παίκτες και να χαθεί έτσι ο σεβασμός στο πρόσωπο του. Ακόμα κι αν ζητήσει συγγνώμη μπροστά σε όλους αργά η γρήγορα θα ξανακάνει τα ίδια όπως και στο παρελθόν.
Πηγή: Ελευθεροτυπία 21/8/2009.
Επεισόδιο είχαν στην προπόνηση της Πέμπτης στην Παιανία οι Τεν Κάτε και Σπυρόπουλος, μια ημέρα μετά την ήττα " από την Ατλέτικο στο ΟΑΚΑ με 3-2 με τους δυο άνδρες να ανταλλάσουν βαριές κουβέντες.
Συγκεκριμένα λίγο πριν την έναρξη της προπόνησης ο Τεν Κάτε μίλησε στους παίκτες του για τον χθεσινό αγώνα. Οι περισσότερες παρατηρήσεις είχαν ως αποδέκτες του Μπράις Μουν και Νίκο Σπυρόπουλο, με τον τελευταίο να αντιδρά στα λεγόμενα του Ολλανδού τεχνικού.
Τεν Κάτε (στον Σπυρόπουλο):"Είναι η ομάδα μπροστά, έχεις την μπάλα και αντί να διώξεις, τη δίνεις στον Αγκουέρο; Δεν μπορείς να κάνεις ένα τόσο ηλίθιο λάθος στο γκολ. Είναι συμπεριφορά επαγγελματία ποδοσφαιριστή αυτή;"
Σπυρόπουλος: "Έκανα πράγματι ένα λάθος που κόστισε στην ομάδα, αλλά δεν νομίζω ότι ήμουν απαράδεκτος συνολικά στην εμφάνιση μου..."
Τεν Κάτε: "Αυτή είναι η απάντηση σου; Δηλαδή τι μου λες τώρα;"
Σπυρόπουλος: "Καλά εντάξει... (έφυγε για τα αποδυτήρια)
Τεν Κάτε: "Πού πας έλα εδώ...Δε θα φεύγεις όταν σου μιλάω."
Μετά από περίπου 5 λεπτά και ενώ ο Τεν Κάτε μίλαγε με τον Αντωνίου, ο Σπυρόπουλος επέστρεψε και κατευθύνθηκε αμέσως στον Τεν Κάτε: "Εμένα δεν θα μου μιλάς έτσι! Θα με σέβεσαι!"
Τεν Κάτε: "Γιατί ποιός νομίζεις ότι είσαι; Ποιός είσαι εσύ που με τον τρόπο που παίζεις θέλεις να σε σέβομαι και να μη σου μιλάω; Είσαι τυχερός να ξέρεις."
Σπυρόπουλος: "Εσύ είσαι ο τυχερός."
Τεν Κάτε: "What? Go fuck yourself".
Σπυρόπουλος: "Νο, you go fuck yourself."
Σε εκείνο το σημείο ο Μουν προσπαθεί να ηρεμήσει τον συμπαίκτη του, ο οποίος όμως είναι έξαλλος και πετάει ακόμα ένα fuck off στον συμπαίκτη του ενώ σε κατάσταση αμόκ κλωτσάει μπάλες που βρίσκει μπροστά του.
Τότε ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ, Κώστας Αντωνίου τον πιάνει από τον ώμο: "Τι είναι αυτά που κάνεις; Πως μιλάς έτσι στον προπονητή σου; Φύγε γρήγορα, εξαφανίσου!"
Τεν Κάτε: "Σήκω φύγε και μην έρθεις ούτε αύριο. Δεν θέλω να σε ξαναδώ μπροστά μου. Μην τολμήσεις να έρθεις αύριο στην προπόνηση."
Ολιβαρες.... Δεν τον ήξερα αυτό. 4 Χρόνια πριν. Τώρα είναι παίκτης μας οι αρμόδιοι για της μεταγραφές δεν το ξέρουνε στο συμβόλαιο παράδειγμα δεν υπάρχει συμφωνία για ασέβεια στην ομάδα το συμβόλαιο ακυρώνεται.
Τι να πω.
Και για Κατσουρανη λέγαν και είναι μέχρι τώρα υπόδειγμα.
Νικολάκη τί λέει;Σηκώσαμε μπαϊράκι;Πρόσεξε όμως,γιατί εδώ είναι Θεσσαλονίκη και παίζεις στον ΠΑΟΚ. Δεν είναι Αθήνα.Γι αυτό φρόντισε να είσαι υπόδειγμα,γιατί μπορεί να βρεθούν πολλοί καλοθελητές και να σε αναγκάσουν να είσαι υπόδειγμα με άλλους τρόπους.
Γ αυτό άντε συγκεντρώσου και παίξε λίγο μπάλα και άσε τις μ@λακίες.