2.Γιάννης Σκόνδρας
Re: 2.Γιάννης Σκόνδρας
Έξυπνη αλλαγή χθες. Αφενός για να του αποβάλλει το άγχος παίζοντας σε μια θέση άγνωστη και αφετέρου για να τσιτώσει και τον σπυρόπουλο.
- Μπαρκαρούτσος
Εγώ πιστεύω ότι τον έβαλε για να "μυρίσει" λίγο χορτάρι.
Λογικά αυτός θα προτιμηθεί, αντί για τον άπειρο Κίτσιου.
Λογικά αυτός θα προτιμηθεί, αντί για τον άπειρο Κίτσιου.
- efthimis_paok
[youtube]U8rIbK0dqHs[/youtube]
Από βρωμόσουτο πάει καλά πάντως
Χαϊλάιτ ο Ολίσε
Από βρωμόσουτο πάει καλά πάντως

Χαϊλάιτ ο Ολίσε

- Sick Bastard
Δεν ειναι τοσο κακος παικτης ο Σκονδρας και ακομα και στα παιχνιδια που εχει παιξει αριστερα μπορει να μην εχει δειξει κατι το ιδιαιτερο αλλα τουλαχιστον δειχνει οτι ειναι ακραιο μπακ σε αντιθεση με τον Κιτσιου που απλα ειναι ενα φιλοτιμο παιδι που βαλαμε να παιξει δεξια και εχει σταθει τυχερος που ολες οι ομαδες μας παιζουν μονοπατα απο την αντιθετη πλευρα.Το να παιζεις ακραιο μπακ με αναποδο ποδι ειναι οτι χειροτερο για βαλτε με το μυαλο σας τον εαυτο σας να κανει βηματα προς τα πισω με την πλατη και να πρεπει να κανει τακλιν με αναποδο ποδι και αν δεν μπουρδουκλοθειτε να μου το πειτε.
- Sick Bastard
Αν δείχνει ότι είναι ακραίο μπακ γιατί ο φιλότιμος Κίτσιου έχει πάρει τη φανέλα βασικού σπίτι του (τι σπίτι του, στο δωμάτιό του, μάλλον ακόμα με τους γονείς του μένει το παιδί).
Και ναι οκ, έπαιζε απ την αντίθετή πλευρά του, εναντίων του Αγρινίου και δεν μπορούσε να τη βρει με τίποτα. Κι ενώ ξέρει ότι λογικά παίζει την Τρίτη στο πιο σπουδαίο ματς της καριέρας του.
Και ναι οκ, έπαιζε απ την αντίθετή πλευρά του, εναντίων του Αγρινίου και δεν μπορούσε να τη βρει με τίποτα. Κι ενώ ξέρει ότι λογικά παίζει την Τρίτη στο πιο σπουδαίο ματς της καριέρας του.
οχι φιλε ο σκονδρας ειναι καλος παικτης χθες 5-6 φορες ουτε κοντρολ μονος του δρν μπορουσε να κανει ,τα ελεγα γιατι τα εβλεπα και τα γνωριζα αμαν εκαναν να τοω ξεφωρτωθουν τουλαχιστον τα 150 δεν ειναι πολλαjoshua έγραψε:Δεν ειναι τοσο κακος παικτης ο Σκονδρας και ακομα και στα παιχνιδια που εχει παιξει αριστερα μπορει να μην εχει δειξει κατι το ιδιαιτερο αλλα τουλαχιστον δειχνει οτι ειναι ακραιο μπακ σε αντιθεση με τον Κιτσιου που απλα ειναι ενα φιλοτιμο παιδι που βαλαμε να παιξει δεξια και εχει σταθει τυχερος που ολες οι ομαδες μας παιζουν μονοπατα απο την αντιθετη πλευρα.Το να παιζεις ακραιο μπακ με αναποδο ποδι ειναι οτι χειροτερο για βαλτε με το μυαλο σας τον εαυτο σας να κανει βηματα προς τα πισω με την πλατη και να πρεπει να κανει τακλιν με αναποδο ποδι και αν δεν μπουρδουκλοθειτε να μου το πειτε.
- Maximus
Ελα βρε Τζοσουα, επαγγελματίας παιχτης είναι, ο οποίος έχει ήδη βγάλει λεφτά, τα οποια οι περισσοτεροι εδώ μαζί δεν προκειται να τα βγαλουν σε μία ζωή...
Από αυτα τα ατομα λοιπόν -που τυγχανει να παιζουν στην ΠΑΟΚαρα και όχι στον Αγροτικο Αστέρα- ε δεν περιμένεις να σου κάνει κοντρολ αλα Μέσι με το αριστερό, αλλά του φούστη, ένα μαμωτακλιν και μία πάσα γιατί να μην μπορεί να το κάνει?!?
Ο ολοκληρωμένος ποδοσφαιριστης οφείλει να χρησιμοποιεί και τα δύο πόδια...
Από αυτα τα ατομα λοιπόν -που τυγχανει να παιζουν στην ΠΑΟΚαρα και όχι στον Αγροτικο Αστέρα- ε δεν περιμένεις να σου κάνει κοντρολ αλα Μέσι με το αριστερό, αλλά του φούστη, ένα μαμωτακλιν και μία πάσα γιατί να μην μπορεί να το κάνει?!?
Ο ολοκληρωμένος ποδοσφαιριστης οφείλει να χρησιμοποιεί και τα δύο πόδια...
Ε δεν θα με βγαλετε εμενα υπερασπιστη του Σκονδρα,ελεος
Κραζω τα ακουω,υπερασπιζομαι παλυ τα ακουω,εγω την αποψη μου την εχω πει πολλες φορες.Δεν θελω κανεναν Ελληνα στον ΠΑΟΚ,οσοι Ελληνες πλεον δεν καταφερνουν να βρουν ομαδα στο εξωτερικο πριν τα 22-23 τους και δεν παιζουν στον γαυρο ειναι λιγοι αλλα τι να κανω που οι υπευθυνοι μας εχουν Ελληνολαγνεια;

- Maximus
Προκαλείς την τύχη σου...
Εχουν Ελληνολαγνεία γιατί ο Ιβαν θελει να ταισει Ελληνικες οικογενειες...

Εχουν Ελληνολαγνεία γιατί ο Ιβαν θελει να ταισει Ελληνικες οικογενειες...

προσπαθησε σιγουρα.....αλλα εως εκει....με φαρφαν περα απο μαγια δεν ξερω τι μπορουμε να κανουμε...ο σπυρο θα ναι καλα....θα παρει ρισκο να τον βαλει..?
Λινο Λαζαρ λορενς μεγαλες απωλειες δυστυχως..
Λινο Λαζαρ λορενς μεγαλες απωλειες δυστυχως..