Μόνο αυτό άξιζε στο γήπεδο!!
moican4 έγραψε:Είπα και εγώ δεν θα διαβάσω τον τερα...που όλοι φταίνε εκτός από αυτόν που "εκτισε" αυτήν την ομάδα..
Φαίνεται ο τέρα12 πρώτη φορά είδε φέτος τον ΠΑΟΚ να δέχεται γκολ από στημένα και πρώτη φορά είδε την ομάδα να παίζει τόσο άσχημα κυρίως στο Α ημίχρονο γιατί με το γίδι το άλλο κεντούσε...
Όλοι λοιπόν έφταιγαν εκτός από τον πανμέγιστο αγαπημένο του προπονητή.
Δεν με εκπλήσσουν οι αντιδράσεις πολλών, αλλά κρατήστε και μια πισινή γιατί τώρα ξεκίνησαν τα πλευ οφς και παίζει να πέσει μεγάλη κωλοτούμπα...
tera12tera έγραψε:moican4 έγραψε:Είπα και εγώ δεν θα διαβάσω τον τερα...που όλοι φταίνε εκτός από αυτόν που "εκτισε" αυτήν την ομάδα..
Φαίνεται ο τέρα12 πρώτη φορά είδε φέτος τον ΠΑΟΚ να δέχεται γκολ από στημένα και πρώτη φορά είδε την ομάδα να παίζει τόσο άσχημα κυρίως στο Α ημίχρονο γιατί με το γίδι το άλλο κεντούσε...
Όλοι λοιπόν έφταιγαν εκτός από τον πανμέγιστο αγαπημένο του προπονητή.
Δεν με εκπλήσσουν οι αντιδράσεις πολλών, αλλά κρατήστε και μια πισινή γιατί τώρα ξεκίνησαν τα πλευ οφς και παίζει να πέσει μεγάλη κωλοτούμπα...
Πρέπει να δώσουμε χρώμα .....ΑΣΠΡΟ-ΜΑΥΡΟ
Ποδοσφαιρικά ρε moikan μπορείς να μου εξηγήσεις ...
Α) Γιατί έπαιξε ο Φωτάκης και όχι ο Κάτσε ή ο Λαζάρ;;;
Β) Γιατί πρέπει να υποφέρουμε με κλάους στην επίθεση;;
Γ) Γιατί έπαιξε ο Γεωργιάδης ;;;;
Πόσες φορες θα το πω ;;;MEA CULPA
Αλλά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι οι παίκτες μας είναι ΛΙΓΟΙ , ότι δεν έχουμε αξιόλογα εξτρέμ (το λέω εδώ και 10 !!!μήνες)
Κ κάτι τελευταίο μέχρι πότε θα έχουμε στο απυρόβλητο τον ΙΒΑΝ γτ μέχρι τώρα μόνο λόγια και τεράστια λάθη (Γκαρσία-Δανεικοί-Νιμου) βλέπω
tera12tera έγραψε:Κ κάτι τελευταίο μέχρι πότε θα έχουμε στο απυρόβλητο τον ΙΒΑΝ γτ μέχρι τώρα μόνο λόγια και τεράστια λάθη (Γκαρσία-Δανεικοί-Νιμου) βλέπω
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:ολοι αυτοι που παιζουν αυτην την εποχη στον ΠΑΟΚ μας...απο το κεντρο και μπροστα...εκτος του Κατσουρ...
ειναι...σε ποδοσφαιρικη αξια....
μια τριχα απο τα ..
παπαρια του βιερινια και του Γκαρσια
αντε ρε γαμ...κοπροσκυλα...
sourmenetes έγραψε:Η ομαδα ειναι αδουλευτη και αυτο φαινεται ολη τη χρονια..
Δε συμμαζευεται με 5 προπονησεις.Απλα λιγο συγκεντρωση θελει και θα καθαρισει η μπουγαδα.
Το ζητημα ειναι οι 3-4 παιχτες που εχουν μια καλη ποιοτητα να εμφανιστουν στο γηπεδο.
Τα κουσουρια δε φευγουν ευκολα και το γυρισμα στην αμυνα μετα απο γκολ,δωνικο συστημα,δεν ξεχνιεται.
Απαραδεκτο για μια ακομη φορα.
Ελπιζω να ξυπνησουν εστω και τωρα καποιοι και δε θα χαθει η πρωτια.
chrisg4 έγραψε:sourmenetes έγραψε:Η ομαδα ειναι αδουλευτη και αυτο φαινεται ολη τη χρονια..
Δε συμμαζευεται με 5 προπονησεις.Απλα λιγο συγκεντρωση θελει και θα καθαρισει η μπουγαδα.
Το ζητημα ειναι οι 3-4 παιχτες που εχουν μια καλη ποιοτητα να εμφανιστουν στο γηπεδο.
Τα κουσουρια δε φευγουν ευκολα και το γυρισμα στην αμυνα μετα απο γκολ,δωνικο συστημα,δεν ξεχνιεται.
Απαραδεκτο για μια ακομη φορα.
Ελπιζω να ξυπνησουν εστω και τωρα καποιοι και δε θα χαθει η πρωτια.
Δε περίμενα καμια ιδιαίτερη βελτίωση από τον ΓΧ αλλα γαμώ τη τρελα μου έξω Lazar και Κάτσε για να παίξει ο Φωτάκης? Και ενώ είναι ανύπαρκτος στο πρώτο ημίχρονο πρώτη αλλαγή μου βγάζει το lwarence και τον γυρίζει ακόμα πιο πίσω να παίξει 6άρι και γέλασε και ο κάθε πικραμένος περιστεριώτης. Τόσο χέρι σε μαρκαρίσματα ούτε στο basket δε βλέπουμε. Βάζεις βασικούς να παίξουν Κουμάλο και Etto που ξέρεις ότι σε ένα μηνα δε θα είναι στην ομάδα και περιμένεις να κάνουν τι? Δεν έχω την απαίτηση ξαφνικά να δω αυτοματισμούς και τριγωνάκια. Μια φυσιολογική 11αδα θέλω να δω. Δε γίνετε ρε φιλε ακόμα και με Δωνη να βλέπεις ότι μόλις παίζουν Lazar και Κατσουράνης μαζί η ομάδα παίρνει μετρα στο γήπεδο βγάζει κάθετες και γενικά έχει μια υποτυπώδης ανάπτυξη και να συνεχίζεις να κάνεις πειράματα με Φωτακιδες και Lawrence και τον μονο παίχτη που μπορεί να τρέξει 90 λεπτά τον Κάτσε τον έχεις έξω. Βάζει το δεύτερο goal ο Ατρόμητος κλείνεται πίσω και αντί να βάλει Βούκιτς η Ολίσε που μπορούν είτε με μια προσωπική ενέργεια είτε με μια κάθετη να σπάσουν την άμυνα του Ατρόμητου βάζει τον Γεωργιάδη.
Δε μπορώ να καταλάβω για πιο λόγο όποιος Έλληνας προπονητής κάτσει σ αυτόν τον πάγκο αντί να κάνει 5 βασικά πράγματα τη βλέπει Μουρίνιο και αρχίζει τα τρελα του.
Paok_eisai_4 έγραψε:αφου ειδα και το απιθανο να παρουμε προπονητη ΤΩΡΑ για τα επομενα 5 ματς...παω για υπνο..εγω λεω το εξης...αναστασιαδης για το ματς με γιαννενα...σαντος με τριπολη...και αναλογα ποιος θα τα παει καλα να τον κρατησουμε και για τον 2ο γυρο των πλειο οφ...α ρε ΠΑΟΚ μας εχεις χαζεψει ολους εδω μεσα!!!