S.C.;moican4 έγραψε:Πυθεία, για πες μου και τον βοηθό του, τον έχω φωτογραφίσει εδώ και μήνες..![]()
![]()
![]()
![]()
poll - ποιον θεωρείτε καταλληλότερο για επόμενο προπονητή
Re: poll - ποιον θεωρείτε καταλληλότερο για επόμενο προπονητ
P. G. ;;;;;bane1980 έγραψε:S.C.;moican4 έγραψε:Πυθεία, για πες μου και τον βοηθό του, τον έχω φωτογραφίσει εδώ και μήνες..![]()
![]()
![]()
![]()
Αυτό σκέφτηκα και εγώ, απλά ένα άλλο σχόλιο του ινδιάνου με προβλημάτισε. Θέλει χορτάρι ακόμα, όχι πάγκο. Αυτό κατάλαβα τουλάχιστον.
G.K.?????????moican4 έγραψε:Πυθεία, για πες μου και τον βοηθό του, τον έχω φωτογραφίσει εδώ και μήνες..![]()
![]()
![]()
![]()
Ψήφισα Σάντος αν και δύσκολο να γυρίσει ο δάσκαλος αλλά δε με χαλάει και αυτός που ακούγεται και είναι μεγάλη καψουρα απο παιδί αν και με αποτυχημένη 5ετία δυστυχώς Sven Goran Eriksson
μας τρωει 5 ψηφους ο αγγελος και ειμαστε 2οι αντε παμεεεεεεεεε

hitman έγραψε:G.K.?????????moican4 έγραψε:Πυθεία, για πες μου και τον βοηθό του, τον έχω φωτογραφίσει εδώ και μήνες..![]()
![]()
![]()
![]()

Re σεις μην γραφεται αρχικα...μονο τον P.G εβγαλα...

- Μπαρκαρούτσος
Απο ΟΛΟΥΣ αυτους π ακουστηκαν ως τωρα, Σαντος με χιλια.
Οι υπολοιποι καπου χασκουν λιγο ως πολυ.
Ο Σβεν ουτε γι αστειο. Ποτε δεν με ενεπνευσε ουτε δειχνει ιδιατερα σοβαρος. Θα παρει σβαρνα τα μπουζουκια.
Ο Μπολονι δεν νομιζω να θελει να ρθει αν και παλι τον βαζω λιγο πισω απο Σαντος (με πολλα + για τις ακαδημιες ομως). Γενικα αν ηταν στο χερι μ θα του προτεινα αντι να μαλακιζεται ν αναλαβει ακαδημιες εν λευκω.
Ο Σαντος ΔΕΝ παιρνει αριστα αλλα ειναι κορυφη κ οσα στραβα κι αν ειχε, δεν παυει να ισχυει οτι η ομαδα δουλευε ρολοϊ (οταν λεμε ρολοϊ εννουμε ρολοϊ ) ακομα και δυο χρονια μετα τη φυγη του...
Για Γιοβανοβιτς κλπ ουτε γι αστειο. Ακομα και για επικοινωνιακους λογους θα εχουμε γκρινια απ την αρχη.
Αν οχι Σαντος λοιπον , τοτε ενα βαρβατο ονομα Ευρωπαιου με κακαλα. Να ρθει και να σηκωσει τα διαρκειας μονος του.
Παντα ειχα ερωτα με Πελεγκρινι. Πολλα ζηταω ε; Α ρε Ιβαν αργησες δυο χρονια..
Οι υπολοιποι καπου χασκουν λιγο ως πολυ.
Ο Σβεν ουτε γι αστειο. Ποτε δεν με ενεπνευσε ουτε δειχνει ιδιατερα σοβαρος. Θα παρει σβαρνα τα μπουζουκια.
Ο Μπολονι δεν νομιζω να θελει να ρθει αν και παλι τον βαζω λιγο πισω απο Σαντος (με πολλα + για τις ακαδημιες ομως). Γενικα αν ηταν στο χερι μ θα του προτεινα αντι να μαλακιζεται ν αναλαβει ακαδημιες εν λευκω.
Ο Σαντος ΔΕΝ παιρνει αριστα αλλα ειναι κορυφη κ οσα στραβα κι αν ειχε, δεν παυει να ισχυει οτι η ομαδα δουλευε ρολοϊ (οταν λεμε ρολοϊ εννουμε ρολοϊ ) ακομα και δυο χρονια μετα τη φυγη του...
Για Γιοβανοβιτς κλπ ουτε γι αστειο. Ακομα και για επικοινωνιακους λογους θα εχουμε γκρινια απ την αρχη.
Αν οχι Σαντος λοιπον , τοτε ενα βαρβατο ονομα Ευρωπαιου με κακαλα. Να ρθει και να σηκωσει τα διαρκειας μονος του.
Παντα ειχα ερωτα με Πελεγκρινι. Πολλα ζηταω ε; Α ρε Ιβαν αργησες δυο χρονια..
[youtube]B0LEir5gdxI[/youtube]Rizla έγραψε:Thanix έγραψε:C.L ???
![]()
![]()
![]()
O δωνης ειναι στην επιλογή "Αλλος"?????