Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ 2-0 σχόλια και παραλειπόμενα
Re: Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ 27/4 20:00 OTESP3
Συγγνωμη αλλα δεν μπορω να καταλαβω ποσο κακο εκανε ή ποσο πληττει την εικονα των οπαδων , συνδεσμων και οτι αλλο θελετε , οτι πηγε και αγορασαε 1.200 εισιτηρια ...
Μεχρι προτεινος δεν ειχαμε μαντηλι να κλαψουμε , θα μας επαιρναν και τις μπριζες απο τα γραφεια της ΠΑΕ και τωρα βρηκαμε και αιτια να τσακωθουμε ...
Συγγνωμη αλλα το τελευταιο που επρεπε να μας απασχολει στην παρουσα φαση ειναι αυτο....
Τελος παντων ....Ας ξεκ@λλιασουμε με το καλο το παραρτημα της ΔΕΚΟ στην Πελ/νησο και θα τα βρουμε τα υπολοιπα...
Μεχρι προτεινος δεν ειχαμε μαντηλι να κλαψουμε , θα μας επαιρναν και τις μπριζες απο τα γραφεια της ΠΑΕ και τωρα βρηκαμε και αιτια να τσακωθουμε ...
Συγγνωμη αλλα το τελευταιο που επρεπε να μας απασχολει στην παρουσα φαση ειναι αυτο....
Τελος παντων ....Ας ξεκ@λλιασουμε με το καλο το παραρτημα της ΔΕΚΟ στην Πελ/νησο και θα τα βρουμε τα υπολοιπα...
Διαφωνω. Ειναι σημαντικο. Αλλα οχι της παρουσης.
Κι επιμενω : Ας δουμε σε ΠΟΙΟΥΣ πηγαν τα εισιτηρια κ μετα κρινουμε.
Κι επιμενω : Ας δουμε σε ΠΟΙΟΥΣ πηγαν τα εισιτηρια κ μετα κρινουμε.
Τί εννοείτε σε ποιους πήγανε τα εισιτήρια;Σε ποιους μπορεί να πήγανε δηλαδή πέραν των συνδέσμων που έχουν ανακοινώσει και εκδρομές;Πείτε και σε εμάς που δεν καταλαβαίνουμε.
Εγω για πραδειγμα που θα ειμαι στην Τριπολη δεν πηρα εισιτηριο ...Θα παω μονος μου ..Οποτε μειον ενας απο το λογαριασμο....

- ΑποστόληςΑ
Δεν υπονοω οτι ξερω κατι παραπανω. Λεω απλα οτι πριν αποφασισουμε αν ειναι σωστο ή λαθος το ν αγοραζει ο Σαββιδης εισιτηρια για τις εκδρομες, ας περιμενουμε να μαθουμε μηπως και τα εδωσε καπου αλλου περα απ οσους επρεπε.
- ΑποστόληςΑ
ΟΚ. Είστε πολλοί;shark4 έγραψε:Να μεταφερεις τους χαιρετισμους μου στον Πλατωνα....![]()
- Μπαρκαρούτσος
Αύριο η ομάδα δίνει έναν από τους σημαντικότερους αγώνες και ασχολούμαστε με τα εισιτήρια που κέρασε ο Σαββίδης και με το οπαδικό κίνημα και τον DigitalFan...
Ε μα έλεος!
Πάμε να προτείνουμε 11άδες;

Ε μα έλεος!
Πάμε να προτείνουμε 11άδες;

- ΑποστόληςΑ
Οι συνήθεις 11. Ο Oliseh γράφεται πως δεν θα ξεκινήσει, αλλά πιθανόν θα πάρει χρόνο συμμετοχής
Οι συνηθισμένοι 11άτοι και φυσικά ο Κατσουράνης πίσω, γιατί φορ σαν τον Καλατζή θέλουν ιδιαίτερη προσοχή..
Ελπίζω να έχουν αντιληφθεί οι παίκτες μας την σημασία του αγώνα και να μασάνε σίδερα..Μην μπούνε σαν κοιμισμένοι και τρέχουμε..
Ελπίζω να είναι πολύ καλύτερος από ότι τα τελευταία ματς ο Λόρενς..Ακρογωνιαίος λίθος για την ανάπτυξη της ομάδας και κράτημα μπάλας..
Ελπίζω να είναι πολύ καλύτερος από ότι τα τελευταία ματς ο Λόρενς..Ακρογωνιαίος λίθος για την ανάπτυξη της ομάδας και κράτημα μπάλας..
ΑποστόληςΑ έγραψε:ΟΚ. Είστε πολλοί;
Δεν σου κανω πλακα..Γνωριζομαστε ...
Σωστο αυτο που γραφεις για τον Λωρενς....
Με τις κάρτες τι παίζει..?
Μπορώ να ελπίζω ακόμα ότι την κούπα θα τη σηκώσει ο 2ος αρχηγός..?
Μπορώ να ελπίζω ακόμα ότι την κούπα θα τη σηκώσει ο 2ος αρχηγός..?

Αποστόλη επειδή θα είμαι Αθήνα αύριο στείλε μου mail στο nico@in.gr που ακριβώς είναι ο Πλάτωνας.