3 αγώνες 15 ευρώ και να μην είμαι εκεί;;;;

ABOLEYTOI έγραψε:θα ισχύουν κανονικά στα play-off. RESPECT. Μεγάλη κίνηση της διοίκησης. Ελπίζω με αυτή τη λογική να κινηθούν και το καλοκαίρι. Για όποιον δεν έχει διαρκείας βλέπει 3 ματς με 15€ στα πέταλα.kataramenos5 έγραψε:Για τα διαρκείας γνωρίζουμε?
Ασε τις δικαιολογίες απεργούν λέει οι καθηγητές γρήγορα τούμπαRoMaN έγραψε:*αμημένες Πανελλαδικές, *αμώ το *ουνί που σας πέταξε...!!!!
3 αγώνες 15 ευρώ και να μην είμαι εκεί;;;;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Το πολύ - πολύ να πάμε μία μέρα (Πανελλαδικών) πίσω..άντε δύο! Αλλά αυτό δεν είναι τίποτα πέρα από την εκτίμηση ενός καθηγητή μου που είχαμε σήμερα μάθημα... Παρ'όλα αυτά, έχω διάβασμα.eorptol έγραψε:Ασε τις δικαιολογίες απεργούν λέει οι καθηγητές γρήγορα τούμπαRoMaN έγραψε:*αμημένες Πανελλαδικές, *αμώ το *ουνί που σας πέταξε...!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:):):)
Μ αυτό έγινε τίποτα ή να πάρουμε αντιηλιακό με δείκτη 60+?lefis έγραψε:δεν ξερω αν το πηρε κανενας απο την παε χαμπαρι αλλα http://www.superleaguegreece.net/article/5317 βγηκε το προγραμμα και οι ωρες των αγωνων. σε ΟΛΑ τα εντος παιζουμε 6,15 το απογευμα μεσα στη ζεστη.
+1926!!!RoMaN έγραψε:*αμημένες Πανελλαδικές, *αμώ το *ουνί που σας πέταξε...!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κανονικά θα ίσχυε Απόστολε, αλλά την συγκεκριμένη μέρα έχω μία υποχρέωση με τον πεθερό μου...ΑποστόληςΑ έγραψε:Δεν έχω αποφασίσει ακόμη αν θα πάω Περιστέρι ή αν θα το δω στον Internet.
Ρε Μάξιμε! Πού είσαι; Ισχύει ακόμη η προσφορά σου (από το 2009) να πάμε παρέα στο Περιστέρι;