Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Θέλουν και πανστρατιά οπαδών και γήπεδο καμίνι οι ανύπαρκτοι. Αυτό ζήτησε ο Βανδής με μήνυμα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης μετά την λήξη του παιχνιδιού στην Κέρκυρα την προηγούμενη αγωνιστική.
Τους κόβεις το κεφάλι από το πρώτο τέταρτο, να επανέλθουν στην πραγματικότητα ( οπαδοί με λοστούς στην προπόνηση - μάπες - κυνηγητό ).
xlebouras έγραψε:ρε παιδια ενας φιλος αεκτζης μου εστειλε αυτη τη φωτο... http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 1234_n.jpg επειδη ειμαι μικρος ηλικιακα για να προλαβω αυτες τις εποχες μπορει καποιος να μου πει αν ειναι αληθινη;γιατι δεν ξερω πως να τον ταπωσω
Πες του να σηκώσει κάνα πανό "Γαύροι αδέρφια μαζί θα το σηκώσουμε στην Νέα Φιλαδέλφεια" και να αφήσει τον πρόλογο.
@xlebouras. Αφενός +1 στον από πάνω. Αφετέρου για να μήν αφήνουμε αναπάντητα ερωτήματα. Η φώτο που σου έστειλε ο φίλος σου είναι από το μπαράζ μεταξύ γάβρου και σκουληκιού το μακρινό 80. 1. Δεν εμπλέκεται ΑΕΚ στο θέμα. 2. Την εξήγηση την διάβασα εδώ μέσα από τον Πήγασο νομίζω και είχε συμφωνήσει και ο Πρακτορίνος, άρα έτσι είναι: Παίζουν οι δύο μεγαλύτεροι εχθροί μας (τότε, τώρα ποιός τον υπολογίζει τον ρούλη;) μεταξύ τους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Τί κάνει ο σωστός ΠΑΟΚτσής της εποχής; Πικάρει τον αρειανό και ειρωνεύεται τον γάβρο («εντιμότατον»...), μ' ένα σμπάρο, δυο τρυγόνια.
Αλλά πού να το πιάσει αυτός ο χανούμης...
ΥΓ: Δύσκολο ματσάκι, λόγω έδρας. Δεν παίζει και ο Γεωργιάδης που την ξαδέρφη τουλάχιστον την έχει αλαλιάσει. Αλλά θα το πάρουμε. Αυτοί θα κατεβάσουν κέντρο με Μητρόπουλο, Φέτση, Αναστασόπουλο (ή Ανάκογλου) και Γκερέιρο και μόνο ο τελευταίος μπορεί να κουβαλήσει μπάλα. Λογικά θα χτυπήσουμε στα δεξιά τους, που θα πρέπει ο Βαλεντίνος (όχι ο Άγιος) να μαρκάρει τον Καμαρά, που δεν το βλέπω. Αν αναγκαστεί ο Κουτρουμπής να βγαίνει και να δίνει βοήθειες, θα μένει μόνος στην περιοχή ο Μπουγαΐδης και σε κάποια φάση θα τον χάσει τον Σαλπιγγίδη. 0-1.