Προηγούμενοι προπονητές του ΠΑΟΚ (ποδόσφαιρο)

Οτιδήποτε έχει σχέση με το ένδοξο παρελθόν της ομάδας μας, σε όλα τα αθλήματα και όχι μόνο...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
hitman

Re: Προηγούμενοι προπονητές του ΠΑΟΚ (ποδόσφαιρο)

Δημοσίευση από hitman »

Ή κομπλεξικός ή λαμόγιο δηλαδή...Ή μήπως και τα δυό;;; ;)
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Συ είπας.
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

http://www.paokmania.gr/%CF%80%CE%BF%CE ... %B3-%CE%B4

Εκδικάστηκε τελικά σήμερα το απόγευμα στην Επιτροπή Επιλύσεων Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ, η υπόθεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του Γ. Δ...

Η εκδίκαση έγινε μέσα σε κλίμα έντασης των δύο πλευρών και αυτό που περιμένουν πλέον όλοι είναι το προσεχές διάστημα η Επιτροπή να ανακοινώσει την απόφασή της. Τον ΠΑΟΚ εκπροσώπησε στη διαδικασία ο Ζήσης Βρύζας, έχοντας μαζί του τους δικηγόρους της ΠΑΕ Αχιλλέα Μαυρομάτη και Λάμπρο Μπίρδα.

Αιτίες της έντασης ήταν αρχικά το εξώδικο που είχε στείλει ο Δώνης στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, επικαλούμενος την επίσκεψη οπαδών στο σπίτι του, κάτι για το οποίο οι δικηγόροι της ΠΑΕ απάντησαν πως αυτό δεν έχει να κάνει με τον επίσημο ΠΑΟΚ, ενώ ο δεύτερος λόγος της έντασης ήταν ένα sms απειλητικού περιεχομένου που ισχυρίζεται ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ ότι στάλθηκε από τον Τσιστιακόφ προς αυτόν!

Να σημειωθεί ότι ο ΠΑΟΚ κατέθεσε κατέθεσε σήμερα ένσταση για την εγκυρότητα των συμβάσεων των δύο βοηθών του Δώνη (Γεωργίτσα και Μένταν). Η ασπρόμαυρη ΠΑΕ πήρε προθεσμία μέχρι την επόμενη Τρίτη για να κατεθέσει υπόμνημα το οποίο θα δει η επιτροπή πριν πάρει την τελική της απόφαση, κάτι που αναμένεται να συμβεί σε περίπου τρεις εβδομάδες.

........................

Ε ρε γλεντια.. :opaokara: :opaokara:

Ο ΛΑΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ!!!

ΒΙ-ΝΤΕ-Ο ! ΒΙ-ΝΤΕ-Ο ! ΒΙ-ΝΤΕ-Ο !
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Πέντε χρόνια κάθειρξη πρέπει να φάει ο ΓΔ για κακοποίηση του ποδοσφαίρου κι αλλα 2 για ψυχική οδύνη που προκάλεσε στο λαό του ΠΑΟΚ. :evil:
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

moican4 έγραψε:Καιροφυλαχτεί να πάρει παίκτες από εμάς εφόσον μέινουν ελεύθεροι.
Πέλκας, Κίτσιου, Κωνσταντινίδης και μερικοί ακόμα θα επιχειρήσει να τους πάρει αν πάει σε ομάδα της Ελλάδας που χλωμό είναι αφού ο Σπάνός τον έγραψε στα @@ του γιατί το έπαιξε ντίβα κοτζάμ πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ και έκλεισε τον Οτσαλάν..

Το γραφείο στην Ολλανδία θα του βρει καμιά ομαδούλα στο Κατάρ μάλλον
shark4 έγραψε:Προς το παρον τον βλεπω να πηγαινει στο Ντουμπαι να προπονει παιδακια στους παιδοτοπους εφταστερων ξενοδοχειων....

Για μεχρι εκει ειναι....

Εικόνα

:lol: :lol:
Ντουμπάι, Ουκρανία για Δώνη :lol: :lol:

http://www.paokmania.gr/stiles/mme/item ... a-gia-doni
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Εκείνο το βιντεακι με τους 12 αυτοματισμούς τα βγαλε τα λεφτα του :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Μια χαρά πρότζεκτ έχει ο Δώνηςμπινες για την πάρτη του...τα κάνει όλα π#@τάνα, τον απολύουν, τσεπώνει αποζημιώσεις και εξαφανίζεται για λίγο από το προσκήνιο, μέχρι να ξεχαστεί το αίσχος της ομάδας που κατέστρεψε, και ακολούθως βάζει τα βρωμόσκυλά του να γράψουν ξανά για το next best thing του ελληνικού ποδοσφαίρου και το πόσο άτυχος είναι στις απόπειρες να αναλάβει μεγάλες ομάδες....

Εικόνα

Γιδοβοσκέ, γελοίο υποκείμενο!
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

"Είμαι πολύ λυπημένος που έφυγε ο Γιώργος Δώνης από την ομάδα. Η γνώμη μου γι' αυτόν είναι πολύ καλή, τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε επαγγελματικό. Θα έχει πολύ καλό μέλλον, καθώς διαθέτει πολύ καλές ποδοσφαιρικές εικόνες και θα ήθελα στο μέλλον να ξαναδουλέψω μαζί του. Εχω το μέγιστο σεβασμό για εκείνον, ουδέποτε είχα πρόβλημα μαζί του. Στην καριέρα μου έχω συνεργαστεί με πολλούς προπονητές και μπορώ να καταλάβω πότε κάποιος αξίζει. Εχει πολύ καλές ιδέες.Νομιζω πως ο Δώνης μαζί με το επιτελείο του μπορούν κάλλιστα να δουλέψουν σε καποια ευρωπαική ομάδα. Η συμπεριφορά του ήταν φιλική προς τους παίκτες. Μπορεί ορισμένοι να τον αντιπαθούσαν επειδή δεν έπαιζαν, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Εγώ έχω πολύ καλή άποψη γι' αυτόν".

Τάδε έφη Γκόρντον Σίλντενφελντ. Μήπως κάναμε λάθος ή ο Σιντ είναι άσχετος απο μπάλα που δε το νομίζω?

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www.paokmania.gr/stiles/mme/48627-o-neos-texnikos-einai-aftos-pou-de-me-ithele
Άβαταρ μέλους
tera12tera

Δημοσίευση από tera12tera »

Δηλώσεις για προβληματισμό ,από κάποιον που δεν έχει να κερδίσει ΤΙΠΟΤΑ ... :? :? :? :?
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Ο Σίφο εκτίμησε το γιδοβοσκό ή κάνει δημόσιες σχέσεις;; Στενοχωρέθηκε που έφυγε ο Γιδώνης ή βγάζει και λίγη πίκρα για τη μη απόκτησή του;;

Μπορεί όλα μαζί να ισχύουν. Δε θα με παραξένευε καθόλου επίσης αν τα όσα δήλωσε παραποιήθηκαν από φιλαράκια του γιδοβοσκού.

Βέβαια ο τσέλιγκας που παριστάνει τον προπονητή δεν προσέλκυσε το ενδιαφέρον καμιάς ομάδας από Ελλάδα, και το μόνο που μάθαμε από τα φιλαράκια του τους ΑΡΔ είναι η μεγαλειώδης βράβευσή του ( από τους κολλητούς του ), η οποία συνοδεύτηκε από άλλο ένα ρεσιτάλ δυσφήμησης του ΠΑΟΚ. Α ναί! Μάθαμε επίσης ότι ο επιλεκτικός Γιδώνης αρνήθηκε προτάσεις πολλών εκατομμυρίων από Ντουμπάι και Ινδονησία.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

και φυσικά τώρα προσπαθεί να βελτιώσει το ποδόσφαιρο! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ή έστω ένα σάιτ προσπαθεί να του βρεί δουλειά...

ΥΓ: Σίφο, όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια λένε. Επίσης, μην γκρεμίζεις σε ένα δευτερόλεπτο όσα έχτισες σε ένα εξάμηνο ;)
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

tera12tera έγραψε:Δηλώσεις για προβληματισμό ,από κάποιον που δεν έχει να κερδίσει ΤΙΠΟΤΑ

Αντιθετως ... Ειναι δηλωσεις εμπαθειας απο καποιον που εχασε την θεση του και ενα καλο συμβολαιο.... 8-)

Υ.Γ. Αν εμενε και ηταν βασικη επιλογη του Στεφενς θα τα εκανε γαργαρα ολα....
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Οποιοι 'οπως ο tera δεν προβληματίσθηκαν όλη την χρονιά μ αυτό που ζούσαμε με τον ΓΔ, 'εχουν τουλάχιστον την ευκαιρεία να προβληματιστούν τώρα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dimbar την Παρ 05 Ιούλ 2013, 18:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

«Ο νέος τεχνικός είναι αυτός που δε με ήθελε. Τόσο ο Γκέρμαν Τσιστιακόφ, όσο και ο πρόεδρος, αλλά και ο ιδιοκτήτης απ« ό,τι ξέρω, ήθελαν να μείνω. Εγώ έκανα όλες τις συζητήσεις με τον Γκέρμαν. Αρχικά βέβαια δε μου έκαναν την καλύτερη οικονομική πρόταση, αλλά τελικά καταφέραμε να συμφωνήσουμε, να βρούμε μια λύση. Όμως μετά την αλλαγή προπονητή, ο Γκέρμαν μου είπε ότι ο νέος τεχνικός δε με θέλει», τόνισε ο Κροάτης αμυντικός.
Γκόρντον Σίντεφελντ
Είπα κι εγώ, πες το ρε Γκόρντονα...Δε σου κρατάμε κακία, απλά λες και κάποιες βλακείες που και που, όπως και βλακεία ήταν και η κόκκινη στον Αστέρα... Όλοι θολώνουμε που και που....
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

tera12tera έγραψε:Δηλώσεις για προβληματισμό ,από κάποιον που δεν έχει να κερδίσει ΤΙΠΟΤΑ ... :? :? :? :?
ειμαι βαθυτατα προβληματισμενος.λες να καναμε λαθος που διωξαμε αυτον τον εξαιρετικο προπονητη?
οι επιδοσεις του στο χορταρι ηταν υποδειγματικες και το ηθος του αδιαπραγματευτο.
υγ.ορισμενοι δεν μπορουν με τιποτα να δεχθουν οτι μπορει να κανουν λαθος.σε φαση ο πνιγμενος απο τα μαλλια του πιανεται.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Π.Α.Ο.Κ. - Ρετρό”