27.Charles Itandje

dolphinto

Re: 27.Charles Itandje

Δημοσίευση από dolphinto »

μια κλαση;;;; ;)
βαλε 2,3 τουλαχιστον αδερφε
αν δεν ειχε την τρελα που κουβαλαει θα τον βλεπαμε μονο μεσω tv

:opaokara:
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Οτι φταιει -ειδικα - στο 2ο γκολ δεν τιθεται αμφιβολια ... Αλλα οχι οτι ειναι και αχρηστος ....Εδω περασε απο την ομαδα το ποδοσφαιρικο -ανεκδοτο ο Χαλκιας , που εχει φαει γκολ με ολους τους γνωστους και αγνωστους τροπους ...

Καλος ειναι ο Ιτανζ....

Υ.Γ. Οταν μετα το 0-1 , γυρνας πισω και αρχιζεις απο το 67 να τους δινεις χωρο και να φτανουν με περισση ευκολια στην περιοχη , θα συμβει και αυτο ....

Υ.Γ 2. Ουτε στις τσοντες δεν γινεται αυτο....Ο ατρομητος μας κερδισε φετος 3 φορες με 3 διαφορετικους προπονητες .... :shock:
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

εδω ο ανθρωπος απο γιωμα βγαινει να παρει την μπαλα και δεν αντιλαμβανετε σωστα την πορεια της μπαλας με αποτελεσμα αλλου να πηγαινει η μπαλα και αλλου αυτος και παραλιγο να την προλαβει ο αντιπαλος επιθετικος,τι να λεμε τωρα
zizu10

Δημοσίευση από zizu10 »

Ειμαστε υπερβολικοί με τον Ιτανζ μια χαρα τερματοφύλακας είναι.Δεν έχει τόσο μεγάλη ευθύνη για το δευτερο καθως το τείχος δεν πηδα και η μπάλα σκάει ακριβως μπροστά.Δεν λέω πως ήταν αλάνθαστος αλλά έλεος πριν 5 μήνες όλοι παρακαλούσαν να το φέρουμε και τώρα θα τον βγάλουμε και χειρότερο.
Άβαταρ μέλους
sotiris1960
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από sotiris1960 »

ΧΑΚΟΜΠΟ
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

zizu10 έγραψε:Ειμαστε υπερβολικοί με τον Ιτανζ μια χαρα τερματοφύλακας είναι.Δεν έχει τόσο μεγάλη ευθύνη για το δευτερο καθως το τείχος δεν πηδα και η μπάλα σκάει ακριβως μπροστά.Δεν λέω πως ήταν αλάνθαστος αλλά έλεος πριν 5 μήνες όλοι παρακαλούσαν να το φέρουμε και τώρα θα τον βγάλουμε και χειρότερο.
Ε τώρα τον μάθαμε! :lol:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ανεξήγητο αυτό που συμβαίνει με τους τερματάδες μας .Καθε φορα που παίρνουμε καποιον εντος μηνών νοσταλγούμε τον προηγούμενο.Μέχρι τώρα λέγαμε αμαν να ρθεί στον ΠΑΟΚ και τώρα...Δε πιστεύω οτι ξαφνικά έγινε κακός τερματοφύλακας.Σιγουρα φταίει για τα γκολ ειδικά το δεύτερο αλλα νομίζω οτι απλά "ακολουθεί" το γενικό κλίμα της ομάδας.Κανένας παίκτης μας δεν είναι σε καλή κατάσταση αυτή την εποχη.Απλα υπάρχουν 2-3 υποφερτοί,οι υπόλοιποι μαύρα χάλια.Ανεξήγητο αλλα για 3η χρονιά αυτή την περίοδο είμαστε χώμα.Πέρσι πρόπερσι έλεγα έφταιγε η κούραση απ την Ευρώπη.Φέτος?Τρεις διαφορετικοί προπονητές αλλα και διαφορετικοί παίκτες όπως ο Ιτάνζ δίνουν πάλι την ίδια εικόνα.Μιράκολο.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Με Santos τέτοια περίοδο..*αμούσαμε και δέρναμε! Ξεχνώ εγώ νίκες επί Α.Ε.Κ., γαύρου και Π.Α.Ο. σε play-off;; Και με VIeirinha ντεφορμέ..

Όσο γι'αυτό που λες για τους τερματοφύλακες... Να πέσει φωτιά να με κάψει αν νοσταλγήσω στη ζωή μου τον Χαλκιά!! Τον Kresic, παρ'όλα αυτά, πάντα τον εκτιμούσα ως τερματοφύλακα..
Άβαταρ μέλους
dini26

Δημοσίευση από dini26 »

με μια γρηγορη σκεψη εγω δε βρισκω αλλη ομαδα στην Ελλαδα που να εχει σε αυτην την θεση 3 πολυ καλους τερματαδες!
τα λαθη ειναι για να γινονται!! οκ!
εχουμε κ τον Γιακουμη κ τον Μελισσα απο πισω να ερχονται!
αλλο με προβληματιζει.... δεν ακουω για ανανεωση του τρελλοΧακομπο κ ανυσηχω!
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

RoMaN έγραψε:Με Santos τέτοια περίοδο..*αμούσαμε και δέρναμε! Ξεχνώ εγώ νίκες επί Α.Ε.Κ., γαύρου και Π.Α.Ο. σε play-off;; Και με VIeirinha ντεφορμέ..

Όσο γι'αυτό που λες για τους τερματοφύλακες... Να πέσει φωτιά να με κάψει αν νοσταλγήσω στη ζωή μου τον Χαλκιά!! Τον Kresic, παρ'όλα αυτά, πάντα τον εκτιμούσα ως τερματοφύλακα..
Το Γλύκο δε τον νοστάλγησες χθές, πές αλήθεια?
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Χθες ολόκληρο είδα μόνο το α', το β' το είδα από το 80' και μετά..
Και ολόκληρο αγώνα να έβλεπα, περισσότερο θα νοσταλγούσα Jacobo παρά Γλύκο.. Χωρίς να θέλω να μειώσω τον Πάνο (ο οποίος με εξέπλησσε θετικά στους φετινούς αγώνες), απλά ο Jacobo είναι καλύτερος!
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

RoMaN έγραψε:Με Santos τέτοια περίοδο..*αμούσαμε και δέρναμε! Ξεχνώ εγώ νίκες επί Α.Ε.Κ., γαύρου και Π.Α.Ο. σε play-off;; Και με VIeirinha ντεφορμέ..

Τα γραψες για μενα ρομαν.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Όλοι οι τερματοφύλακες έχουν και τις άσχημες στιγμές τους. Ο Τσεχ δηλαδή που έφαγε αυτό το γελοιίο γκολ πέρυσι στο Euro από τoν Γκέκα μήπως θα έπρεπε να σταματήσει το ποδόσφαιρο;
Ο Γλύκος δεν έφαγες επίσης γελοίο γκολ από τον Παπάζογλου; Κι όμως υπήρξαν αγώνες που μας χάρισε βαθμούς.
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Έφυγε ο μέντοράς σου ο ΓΔ και σπάστηκες; :evil:
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

Μάλλον άρχισε η αποδωνωποίηση του ρόστερ :twisted:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”