βαλε 2,3 τουλαχιστον αδερφε
αν δεν ειχε την τρελα που κουβαλαει θα τον βλεπαμε μονο μεσω tv

Ε τώρα τον μάθαμε!zizu10 έγραψε:Ειμαστε υπερβολικοί με τον Ιτανζ μια χαρα τερματοφύλακας είναι.Δεν έχει τόσο μεγάλη ευθύνη για το δευτερο καθως το τείχος δεν πηδα και η μπάλα σκάει ακριβως μπροστά.Δεν λέω πως ήταν αλάνθαστος αλλά έλεος πριν 5 μήνες όλοι παρακαλούσαν να το φέρουμε και τώρα θα τον βγάλουμε και χειρότερο.
Το Γλύκο δε τον νοστάλγησες χθές, πές αλήθεια?RoMaN έγραψε:Με Santos τέτοια περίοδο..*αμούσαμε και δέρναμε! Ξεχνώ εγώ νίκες επί Α.Ε.Κ., γαύρου και Π.Α.Ο. σε play-off;; Και με VIeirinha ντεφορμέ..
Όσο γι'αυτό που λες για τους τερματοφύλακες... Να πέσει φωτιά να με κάψει αν νοσταλγήσω στη ζωή μου τον Χαλκιά!! Τον Kresic, παρ'όλα αυτά, πάντα τον εκτιμούσα ως τερματοφύλακα..
Τα γραψες για μενα ρομαν.RoMaN έγραψε:Με Santos τέτοια περίοδο..*αμούσαμε και δέρναμε! Ξεχνώ εγώ νίκες επί Α.Ε.Κ., γαύρου και Π.Α.Ο. σε play-off;; Και με VIeirinha ντεφορμέ..
Όσο γι'αυτό που λες για τους τερματοφύλακες... Να πέσει φωτιά να με κάψει αν νοσταλγήσω στη ζωή μου τον Χαλκιά!! Τον Kresic, παρ'όλα αυτά, πάντα τον εκτιμούσα ως τερματοφύλακα..