9.Zvonimir Vukić
Re: 9.Zvonimir Vukić
ΧαχαχαχαχαχαχαLakistuta έγραψε:Bravo Zvonimir.....
τυφλα να εχει ο Faramir και ο Boromir!!!!!
My poulen too
Βούκιτς: "Έτσι πέτυχα το πρώτο μου γκολ"
Για το επιτυχημένο ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ μίλησε ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς σε συνέντευξη που παραχώρησε στη σερβική ιστοσελίδα "novosti.rs".
"Η γοητεία είναι όταν διαπιστώνεις αγάπη από το πρώτο σου βήμα, το γκολ, απλώς, ενισχύει αυτή την εντύπωση", είπε αρχικά ο Σέρβος άσος, ο οποίος υπογράμμισε ότι απολαμβάνει τη ζωή στην Ελλάδα.
Στη συνέχεια αναφέρθηκε με λεπτομέρειες στο γκολ που σημείωσε κόντρα στον Πανιώνιο: "Ο τερματοφύλακας σκέφτηκε ότι θα σουτάρω, αλλά έκανε λάθος. Απλά έστειλα την μπάλα στην αντίθετη γωνία".
Ερωτηθείς για την καθυστέρηση της συμμετοχής του στις επίσημες υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ δήλωσε: "Είχα έρθει ανέτοιμος, περίμενα και 20 ημέρες τα χαρτιά μου, όλα απαιτούν χρόνο".
Για τον επαναληπτικό του Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό είπε: "Έχουμε σημαντικό πλεονέκτημα από τον αγώνα της Θεσσαλονίκης που κερδίσαμε 2-0, νομίζω ότι είμαστε στο κατώφλι του επόμενου γύρου".
Για το επιτυχημένο ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ μίλησε ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς σε συνέντευξη που παραχώρησε στη σερβική ιστοσελίδα "novosti.rs".
"Η γοητεία είναι όταν διαπιστώνεις αγάπη από το πρώτο σου βήμα, το γκολ, απλώς, ενισχύει αυτή την εντύπωση", είπε αρχικά ο Σέρβος άσος, ο οποίος υπογράμμισε ότι απολαμβάνει τη ζωή στην Ελλάδα.
Στη συνέχεια αναφέρθηκε με λεπτομέρειες στο γκολ που σημείωσε κόντρα στον Πανιώνιο: "Ο τερματοφύλακας σκέφτηκε ότι θα σουτάρω, αλλά έκανε λάθος. Απλά έστειλα την μπάλα στην αντίθετη γωνία".
Ερωτηθείς για την καθυστέρηση της συμμετοχής του στις επίσημες υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ δήλωσε: "Είχα έρθει ανέτοιμος, περίμενα και 20 ημέρες τα χαρτιά μου, όλα απαιτούν χρόνο".
Για τον επαναληπτικό του Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό είπε: "Έχουμε σημαντικό πλεονέκτημα από τον αγώνα της Θεσσαλονίκης που κερδίσαμε 2-0, νομίζω ότι είμαστε στο κατώφλι του επόμενου γύρου".
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/paok/voukits-etsi-petyxa-to-prwto-moy-gkol.2154943.html
Ευχάριστη έκπληξη ο Βούκιτς.
Έπαιξε 2 εικοσάλεπτα και σκόραρε 2 φορές.
Φοβερή κίνηση στο χώρο, έβγαλε τη μοναδική κάθετη που τρύπησε τη διπλή ζώνη άμυνας του βάζελου, και ήταν στη θέση που πρέπει να βρίσκεται ένα σύγχρονο 10άρι για να πάρει το ριμπάουντ στη φάση του 2-0.
Παιχτάρα από τις λίγες.
Έπαιξε 2 εικοσάλεπτα και σκόραρε 2 φορές.
Φοβερή κίνηση στο χώρο, έβγαλε τη μοναδική κάθετη που τρύπησε τη διπλή ζώνη άμυνας του βάζελου, και ήταν στη θέση που πρέπει να βρίσκεται ένα σύγχρονο 10άρι για να πάρει το ριμπάουντ στη φάση του 2-0.
Παιχτάρα από τις λίγες.
Όταν τον βλέπω μέσα στο γήπεδο μου ρχεται στο μυαλό ότι μπήκε κανά αλανι από την κερκίδα μέσα. Γεματουλης,2μετρος,βλέμμα Τρελου κ γενικά φυσιογνωμία καταδικου. Σαν τον ριζαι ένα πράμα. Ταμαμ ΠΑΟΚ
Σαλπιγγιδης κορυφη με Βουκιτς απο πισω να στελνει καθετες και βγηκαμε δευτεροι. Ο Κλαους προφανως χρειαζεται παγκο να ξεκουραστει
φυσιογνωμία καταδικου!!!theo86 έγραψε:Όταν τον βλέπω μέσα στο γήπεδο μου ρχεται στο μυαλό ότι μπήκε κανά αλανι από την κερκίδα μέσα. Γεματουλης,2μετρος,βλέμμα Τρελου κ γενικά φυσιογνωμία καταδικου. Σαν τον ριζαι ένα πράμα. Ταμαμ ΠΑΟΚ

Το γκολ με το βάζελο αλήθεια πως το πέτυχε; Ήταν κανονικό πλασέ η με το γόνατο;
Βρε όπως έλεγε μια ψυχή ο κοκε να μπει γκολ και ας το βάλω και με τον κόλο βέβαια εκείνου ο καημός ήταν να βάλει γκολ στην τούμπα
:)
Ο βουκιτς ότι κάνει το κάνει με τροπο και το κάνει καλά

Ο βουκιτς ότι κάνει το κάνει με τροπο και το κάνει καλά
έγραψες!!!Thanix έγραψε:ΧαχαχαχαχαχαχαLakistuta έγραψε:Bravo Zvonimir.....
τυφλα να εχει ο Faramir και ο Boromir!!!!!
My poulen too