Βέροια - Π.Α.Ο.Κ. 2/12, 17:15 NS3
- ΑποστόληςΑ
Re: Απ: Βέροια - Π.Α.Ο.Κ. 2/12, 17:15 NS3
Όταν δέχεσαι ΤΌΣΟ εύκολα φάσεις από μια ομάδα που λέγεται Βέροια δίνεις δικαίωμα στο τσουτσεκι να σε σφυρίζει έτσι
Στάλθηκε από το GT-I9100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Re: Βέροια - Π.Α.Ο.Κ. 2/12, 17:15 NS3
Ο βιβιάν έκανε φράγμα και έφαγε τεχνική ποινή.....κάτσε, μπάλα παίζουμε.....
Οι αμυντικοι που εχουμε ειναι της πλακας.Και ο αλλος εχει τον μοναδικο μας καλο αμυντικο στον παγκο.Η αμυντικη συμπεριφορα των στοπερ μας,ο ρομπερκαι ο κατσε ειναι της πλακας.Το πεναλτι ηταν,για την κοκκινη δεν ειμαι σιγουρος αλλα εφοσον ηταν τελευταιος παικτης και ο αντιπαλος σε θεση για γκολ ειναι κοκκινη.
Re: Απ: Βέροια - Π.Α.Ο.Κ. 2/12, 17:15 NS3
Fawkes έγραψε:Όταν δέχεσαι ΤΌΣΟ εύκολα φάσεις από μια ομάδα που λέγεται Βέροια δίνεις δικαίωμα στο τσουτσεκι να σε σφυρίζει έτσι
Για την άμυνα να μην λέμε άλλο Καταντάμε διστυχώς κλασικοί!!!!!
Καλα να παθεις ρε καλτσα….Πουλησουσες και τρελα οταν το κερδισες μνπνο…….Και εγω νομιζω οτι ηταν αλλα οχι κοκκινη...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sakisxxx την Κυρ 02 Δεκ 2012, 17:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
Για μένα ηταν πέναλτυ και κόκκινη κάρτα! Το πρόβλημα είναι ότι με την πανηλίθια αργή αντίδραση του Βραζιλιάνου μένουμε με δέκα και ξεμένουμε και από σέντερ-μπακ. Ιντζίδης - Κουμάλο πλέον!
Ας ειμαστε δικαιοι και οχι κολλημενοι.. πεναλνταρα ειναι παιδια , αμα εχεις το βιβιαν αυτα παθαινεις.. τον ετρωγε ο αλλος και τον τσακωνει με το δεξι και τον πεταει κατω.. κοκκινη αν ειναι τελευταιος δικαιολογημενη.. ας τον αφηνε ο βλακας μπορει και να το χανε..
ρε εχετε παιξει μπαλα σε τετοιο γηπεδο αυτο δεν ειναι πεναλτι γραφετε ολοι απ την εξεδρα και τον καναπε κανενας διαιτητης δε δινει αυτο πεναλτι σε τετοιο γηπεδο
Ο φόβος μου δεν είναι μήπως φάμε γκολ, είναι μήπως φάμε κι άλλη κόκκινη. Αν έπαιζε ο Γκαρσία, θα την είχα σίγουρη.
Δικαια η ισοπαλία - με βάση τις ευκαιρίες.
Πέναλτι και κόκκινη = ανύπαρκτα!
Καλύτερος μας ο Lazar
Πέναλτι και κόκκινη = ανύπαρκτα!
Καλύτερος μας ο Lazar