Λες και περιμένουν να διαβάσουν paokmania για να διαλλέξουν παίκτες ....

Αυτο ειναι και ας τον κολκα να λέει ότι δεν υπάρχει επαφή ΠΑΟΚ με Σαββιδηsourmenetes έγραψε:Μπορουν να τους ανακοινωσουν χωρις να ξερει κανεις τιποτα???Athens έγραψε:δεν καναμε κρουση στον Τζαβελλα, ουτε στον Φυντανιδη, για τον βιερινια τα μυνηματα δεν ειναι θετικα....ετσι διαβαζω στην sday...
μα ποιοι στο διαολο θα ερθουν? ο Γεωργιαδης και ο Γκαρσια μηπως? σαν νεες μεταγραφες?....
ΔΩΣΤΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΡΕ...
Εκει ειναι η μαγκια...
Ταγμα +1000ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:SRV έγραψε:Ρε αλάνια, καλός ο Αντελίνο, καψούρα μας, ΟΚ.
Εμένα πάντως αν γυρίσει τώρα, θα μου θυμίσει λίγο γεωργάτο: 6 μήνες στο εξωτερικό και μου λείψαν οι φραπέδες κλπ κλπ.
Αν έχει άντερα θα πρέπει να κάτσει εκεί, να δουλέψει , να κάνει μεγάλη καριέρα και μόλις γίνει 30++ να γυρίσει στο σπίτι του να κλείσει την καριέρα του. Τις προδιαγραφές τις έχει, όρεξη για δουλειά δεν ξέρω αν έχει.
Όλα τα άλλα είναι π@π@ριές. Αν έχουμε επιτελείο να ψάξει να βρει σοβαρούς παίχτες: τους προφανείς Αντελίνους, Εστογιανόφ κλπ κλπ τους ξέρω και εγώ, πάρτε με για σκάουτερ, και τζάμπα έρχομαι...
''θα μου θυμίσει λίγο γεωργάτο: 6 μήνες στο εξωτερικό και μου λείψαν οι φραπέδες ''
δλδ τους γαυρους τους βγηκε σε κακο που γυρισε ο γεωργατος;
''Αν έχει άντερα θα πρέπει να κάτσει εκεί, να δουλέψει , να κάνει μεγάλη καριέρα και μόλις γίνει 30++ να γυρίσει στο σπίτι του να κλείσει την καριέρα του. Τις προδιαγραφές τις έχει, όρεξη για δουλειά δεν ξέρω αν έχει.''
ρε φιλε εσυ γιατι ενδιαφερεσαι για την καριερα του στην βολσμπουρκ;μανατζερ του εισαι;
''Όλα τα άλλα είναι π@π@ριές.''
να σαι καλα που μας ανοιξες τα ματια
''πάρτε με για σκάουτερ, και τζάμπα έρχομαι.''
επειδη βλεπω ''κοβει'' το ματι σου..
...για να σε βοηθησω ρε αδελφε...Μικρα Ασιας γηπεδο Τουμπας... Ζητα τον Κυριο Τσιστιακόφ....
...τα μυαλα μας πονανε ρεεεεεεεεεεεε......
διουδης 19gergeo4 έγραψε:Λοιπον ποια ταλεντα ελληνες(μεχρι 23 ετων) αξιζουν να ερθουν?(προσωπικη γνωμη)
Απο κουλα
κατιδης 19
φουντας 17
μπουγαιδης 19
β.βλαχος 20
Απο ρουλη
γιανιωτας 18
διουδης 19
τριανταφλακος 21
Απο τριπολη
μπακασετας 19
κουρμπελης 19
Απο Ατρομητο
σκονδρας 22
θ.καραγκουνης 21
μπαλας 19
Απο λειβαδια
βασιλειου 21
Απο πανιωνιο
σαμαρης 23
κολοβος 19
σπυροπουλος 20
γιαννενα
κοροβεσης 21
κολοβετσιος 21
Απο ξανθη
μανταλος 21
πλατελας 23
μπερτος 23
Απο γαυρο
βλαχοδημος 21
φετφα 21
τατος 23
γιανιοτης 19
λυκογιανης 19
Απο βαζελο
μαυριας 18
λαγος 20
φουρλανος 19
καπινο 18
χουχουμης 18
Το θεμα ειναι οτι και ο ΠΑΟΚ θα αλλαξει επιπεδο και μπορει να ειναι για το συμφερον της Βολφσμπουργκ...joshua έγραψε:Το να παραμεινει ο Βιερινια στην γερμανια δεν ειναι μονο προς συμφερον του ιδιου του παικτη και της καριερας του,αλλα και του ΠΑΟΚ, ο οποιος θα πρεπει να ευχεται για την επιτυχια καθε παικτη που πουλαει στο εξωτερικο,ετσι ωστε να δημιουργησει καλο ονομα στην αγορα και να αυξησει την αξια καθε παικτη της ομαδας.Το θεμα ειναι ειτε να βρισκουμε, ειτε να παραγουμε με καλη συχνοτητα νεους βιερινια.
Ο διουδης δεν ερχεται με τπτ.. φολα σκουληκι ειναι..john4serres έγραψε:διουδης 19gergeo4 έγραψε:Λοιπον ποια ταλεντα ελληνες(μεχρι 23 ετων) αξιζουν να ερθουν?(προσωπικη γνωμη)
Απο κουλα
κατιδης 19
φουντας 17
μπουγαιδης 19
β.βλαχος 20
Απο ρουλη
γιανιωτας 18
διουδης 19
τριανταφλακος 21
Απο τριπολη
μπακασετας 19
κουρμπελης 19