PAOK-Rapid Wien 2-1 MVP- Σχόλια και παρελειπόμενα
Re: PAOK-Rapid Wien 2-1 MVP- Σχόλια και παρελειπόμενα
Αν παίξει 4-4-2 τουλάχιστον να το κάνε με ρόμβο, γιατί τότε ανασταλτικά θα είμαστε καλά.
Εγω γενικα πιστευω οτι στο υλικο μας ταιριαζει ταμαμ οποιαδηποτε μορφη συστηματος 4-3-3.Θα βοηθουσε απειρως και στην ενσωματωση των νεαρων παικτων οπως ο κατσε,ο πελκας η ο παναγιωτουδης καθως θα ειχαν περισσοτερα στηριγματα με την παρουσια ενος επιπλεον παικτη στον αξονα.Εχω εμπιστοσυνη στον Δωνη πιστευω οτι ειναι αν μη τι αλλο πολυ εργατικος και ευχομαι να του βγουν οι οποιες επιλογες.
- kataramenos5
Έχουμε αγώνα μεθαύριο?
...(Πρεμιέρα δεν ανοίγω)

Re: Απ: PAOK-Rapid Wien 2-1 MVP- Σχόλια και παρελειπόμενα
Joshua στην αρχη του καλοκαιριου και εγω αθτο πιστευα.Αλλα η.ομαδα στο γηπεδο αλλα δειχνει.Αν κσι το υλικο μας δεν ειναι για 4-5-1αλλα για ρομβο.
O ρόμβος είναι παραλλαγή του 4-4-2, όπως μπορεί να θεωρηθεί και παραλλαγή του 4-3-3.
Για αυτό πιστεύω ότι μας ταιριάζει σε αντίθεση με την ευθεία που μας κάνει τόσο ευάλωτους πίσω
Για αυτό πιστεύω ότι μας ταιριάζει σε αντίθεση με την ευθεία που μας κάνει τόσο ευάλωτους πίσω
Ειναι η πρωτη φορα μετα απο ΠΟΛΛΑ χρονια που ΓΟΥΣΤΑΡΑ,πραγματικα,την αντιδραση των "μπερδεμενων" μας!
Δεν ξερω τι λετε καποιοι.........αλλα και μονο η αντιδραση ΟΛΟΥ του γηπεδου που τους χειροκροτουσε,οταν αυτοι επεστρεφαν στην 4,τα λεει ολα!
Οσοι δεν γουσταρετε τετοιες συμπεριφορες,κατα τη γνωμη μου,δεν εχετε καμμια θεση στην Τουμπα!Δεν ειναι εκκλησια και δεν θα γινει ΠΟΤΕ!Οποιος προκαλει,θα δεχεται τις συνεπειες!ΤΕΛΟΣ!Εγω αυτο που δεν θελω, και γι'αυτο τους εχω κατηγορησει πολλες φορες,ειναι να μην προκαλουμε εμεις!
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.....ΕΑΝ ΕΙΧΕ @@ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ,ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ-ΜΑΛΑΚΑ-ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ!!!!!!
Στα αγωνιστικα..........Οταν η μπαλα πηγε στο δοκαρι,στην κεφαλια του Αθανασιαδη,ειπα πως...τελος....σημερα δεν μπαινει η μπαλα μεσα......
Μου αρεσε πολυ ο πιτσιρικας,για τον οποιο θα ηθελα πολυ,πριν τον κρινετε να σκεφτειτε πως υπηρχαν φορες που η ομαδα δεν τον βοηθουσε και αναγκαστικα γυριζε την μπαλα πισω.
Εαν ειναι καλος ο κεντρικος μπακ που πηραμε και επανελθει ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ Γκαρσια,πιστευω πως θα εχουμε μια καλη χρονια.
ΥΓ1.ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΔΕΚΑ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΣΠΑΣΑΤΕ ΤΑ @@ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ UEFA.....Για να δω τι θα κανετε με τις αυστριακες κοτες,τωρα!...............
ΥΓ2.ΔΩΝΗ........κατα την αποψη μου,ταιριαζεις απολυτα στη φιλοσοφια του ΠΑΟΚΤΣΗ αλλα.........πες τους,σε παρακαλω,πως μεσα στην περιοχη............ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ!
Δεν ξερω τι λετε καποιοι.........αλλα και μονο η αντιδραση ΟΛΟΥ του γηπεδου που τους χειροκροτουσε,οταν αυτοι επεστρεφαν στην 4,τα λεει ολα!
Οσοι δεν γουσταρετε τετοιες συμπεριφορες,κατα τη γνωμη μου,δεν εχετε καμμια θεση στην Τουμπα!Δεν ειναι εκκλησια και δεν θα γινει ΠΟΤΕ!Οποιος προκαλει,θα δεχεται τις συνεπειες!ΤΕΛΟΣ!Εγω αυτο που δεν θελω, και γι'αυτο τους εχω κατηγορησει πολλες φορες,ειναι να μην προκαλουμε εμεις!
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.....ΕΑΝ ΕΙΧΕ @@ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ,ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ-ΜΑΛΑΚΑ-ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ!!!!!!
Στα αγωνιστικα..........Οταν η μπαλα πηγε στο δοκαρι,στην κεφαλια του Αθανασιαδη,ειπα πως...τελος....σημερα δεν μπαινει η μπαλα μεσα......
Μου αρεσε πολυ ο πιτσιρικας,για τον οποιο θα ηθελα πολυ,πριν τον κρινετε να σκεφτειτε πως υπηρχαν φορες που η ομαδα δεν τον βοηθουσε και αναγκαστικα γυριζε την μπαλα πισω.
Εαν ειναι καλος ο κεντρικος μπακ που πηραμε και επανελθει ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ Γκαρσια,πιστευω πως θα εχουμε μια καλη χρονια.
ΥΓ1.ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΔΕΚΑ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΣΠΑΣΑΤΕ ΤΑ @@ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ UEFA.....Για να δω τι θα κανετε με τις αυστριακες κοτες,τωρα!...............
ΥΓ2.ΔΩΝΗ........κατα την αποψη μου,ταιριαζεις απολυτα στη φιλοσοφια του ΠΑΟΚΤΣΗ αλλα.........πες τους,σε παρακαλω,πως μεσα στην περιοχη............ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ!

Για την ευθεια δεν το συζητω καν,δεν υπαρχει για μενα, αλλα και ο ρομβος θελει διαφορετικου τυπου παικτες.Κατα τα αλλα το τι δειχνει η ομαδα στο γηπεδο εχει να κανει και με την δυναμικοτητα του αντιπαλου γι'αυτο και εγω ακριβως διαχωρησα τα παιχνιδια με ισχυρους αντιπαλους σε σχεση με πιο αδυναμους οταν και μπορει να δωσει λυσεις το 4-4-2.
Ναι αλλα ο ρομβος χρειαζετε διαφορετικους.παικτες στο κεντρο.Αρα ειναι τυπικα παραλλαγη γιατι χωρις πολυσυνθετους παικτες απο την ευθεια δεν μπορεις να το αλλαξεις σε ρομβο χωρις να κανεις αλλαγες
- ΑποστόληςΑ
Στο ρόμβο και το πάνω και κάτω άκρο (επιθετικό και αμυντικο χαφ) είναι κομβικές θέσεις και οι παίκτες που θα παίζουν εκεί τουλάχιστον καλής ποιότητας.
- kataramenos5
Το γκόλ του Κλαους είναι δουλεμένο στην προπόνηση ? γιατί αλλιώς η μονη εξήγηση ειναι να έχουν τηλεπάθεια 

Εγω με το υπαρχον υλικο θα επελεγα 4-3-3 με κατσε,λαζαρ (αναγκαστικα φωτακη στην ρεβανς),λορενς, στον αξονα,Σαλπι και γεωργιαδη ή ρομπερ στα ακρα και κλαους κορυφη.
josh ή είμαι άρρωστος σήμερα ή εσύ.
Συμφωνώ και σε 2ο θέμα 10000% μαζί σου. Ιδίως για τα χαρακτηριστικά των παικτών και πως αυτά δύσκολα κουμπώνουν στο σύστημα αυτό. Να συμπληρώσω και τον επιθετικό , που ο Κλάους νομίζω παίζει καλύτερα το ρόλο "μόνος μου και όλοι σας" (4-3-3, 4-3-2-1 κλπ) που είναι απλά ο τελικός αποδέκτης, παρά τη πολύ πιο σύνθετη δουλειά του 4-4-2.
Τολμώ να πω ότι στην Ελλάδα, στο 80% των παιχνιδιών που θα παίζει ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΣ ο παυλάρας δε θα έχουμε πρόβλημα.
Συμφωνώ και σε 2ο θέμα 10000% μαζί σου. Ιδίως για τα χαρακτηριστικά των παικτών και πως αυτά δύσκολα κουμπώνουν στο σύστημα αυτό. Να συμπληρώσω και τον επιθετικό , που ο Κλάους νομίζω παίζει καλύτερα το ρόλο "μόνος μου και όλοι σας" (4-3-3, 4-3-2-1 κλπ) που είναι απλά ο τελικός αποδέκτης, παρά τη πολύ πιο σύνθετη δουλειά του 4-4-2.
Τολμώ να πω ότι στην Ελλάδα, στο 80% των παιχνιδιών που θα παίζει ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΣ ο παυλάρας δε θα έχουμε πρόβλημα.
μπραβο για την ανατροπη αλλα επιβαλεται να δειξουμε σοβαροτητα!!!χιλια μπραβο στον λαο σε ολα τα θεματα!!καθηκον της παε να απαιτησει την τιμωρια της αστυνομιας.
Για την ρεβανς θα συμφωνησω αν και νομιζω ο γκαρσια με τον κατσε θα παιξουν.Αλλα επειδη δεν εχουμε εξτρεμ λεωοτι το υλικο ταιριαζει στον ρομβο
joshua έγραψε:Εγω με το υπαρχον υλικο θα επελεγα 4-3-3 με κατσε,λαζαρ (αναγκαστικα φωτακη στην ρεβανς),λορενς, στον αξονα,Σαλπι και γεωργιαδη ή ρομπερ στα ακρα και κλαους κορυφη.
Το υλικό το ξέραμε από την αρχή της χρονιάς και παρ'όλα αυτά επιλέχθηκε το 4-4-2 που (να τα λέμε) δε πάει και άσχημα προς το παρρόν... Ανασταλτικά έχουμε κάποια προβλήματα, αλλά μπορώ να πω ότι για το χρονικό σημείο, επιθετικά παίζουμε ΑΡΚΕΤΑ καλύτερα από τις προηγούμενες χρονιές σαν ομάδα.
Τώρα πως σού'ρθε το 4-3-3 που δε δοκιμάσαμε φέτος ποτέ.. άγνωστο.