4. Σωτήρης Μπαλάφας
Χτυπα ξυλο και δαγκωνε τη γλωσσα σου...
ΥΓ "Μηδενα προ του τελους μακαριζε..."
Να το θυμασαι αυτο...

ΥΓ "Μηδενα προ του τελους μακαριζε..."
Να το θυμασαι αυτο...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Platon την Τετ 30 Ιούλ 2008, 20:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ErrOr έγραψε:Το βλέπεις να έχει πολλές ευκαιρίες φέτος να παίξει βασικός?
Όσο για το αν έκανε για τον βάζελο....δηλαδή θεωρείτε καλύτερο τον Τζιώλη από τον Μπαλάφα?
Δεν βάζω δε σε σύγκριση τα λεφτά/ηλικία που παίρνει ο ένας και ο άλλος.
Η μέρα με την νύχτα!
Μην τρελαθούμε!
5ος στα κλεψίματα ήταν στο πρωτάθλημα πέρυσι με αυτόν τον τραγικό ΠΑΟΚ.
Δεν λέω ότι είναι ο παικταράς,αλλά έχει περιθώρια βελτίωσης.(22 χρονών είναι)
Το έχω πει και παλιότερα,αμυντικά είναι πολύ καλός,είναι ψηλός και μπαίνει δυνατά στις φάσεις με τσαμπουκά.
Το πρόβλημα του είναι στην πάσα και ότι κολλούσε αρκετές φορές το μυαλό του στην ανάπτυξη παιχνιδιού.
Μια χαρά είναι ο Σωτηράκος και πιστεύω ότι με την έλευση και του Γκαρσία θα ανέβει πολύ το παλικαράκι.
Υγ: Όπως είπε πριν και ο paoklarisa ο μοναδικός που έπαιζε με τσαμπουκά στην σκουληκοφωλιά και μάλιστα με το τόσο κράξιμο που έχει φάει!
Βλεπω οτι του διδετε η μοναδικη ευκαιρια φετος να μαθει μπαλλα!!! Διπλα σε Garcia, Veron, Contreras, Vierinha, Ivic και Conceicao!!!
Aν δεν αρπαξει επιτελους αυτη την ευκαιρια απο τα "μαλλια" φετος, ειναι πλεον αξιος της μοιρας του. Τετοια ευκαιρια δεν προκειτε να του παρουσιαστει ξανα!!! Αν ειναι εξυπνος θα μαθει πολλα και γιατι οχι θα παιξει μπαλλα στο μελλον, με ολη τη σημασια της λεξης!!!
Δεν ειναι μονο να εχεις αυτους διπλα αλλα να το κατεχεις και το τοπι.
Ναι συμφωνω για το οτι αμυντικα ειναι καλος.
Αλλα μερικες φορες ειναι τραγικος στην συμπεριφορα του (βλεπε με γρια που ειχε κιτρινι και πιγε και τον σηκοσε στα κερατα τον αλο και μας αφησε με 10)
Αυτα ειναι βαιβεα και το ποσο εμπειρια εχεις νταξι.
Ναι συμφωνω για το οτι αμυντικα ειναι καλος.
Αλλα μερικες φορες ειναι τραγικος στην συμπεριφορα του (βλεπε με γρια που ειχε κιτρινι και πιγε και τον σηκοσε στα κερατα τον αλο και μας αφησε με 10)
Αυτα ειναι βαιβεα και το ποσο εμπειρια εχεις νταξι.
aparadektos έγραψε:DAMANAKIS έγραψε:ο μπαλαφας συνεχιζει στον Π.Α.Ο.Κ.,και εσεις συνεχιζετε το κομπλεξ σας,ενω ξερετε οτι οι παιχτες μπαινουν στα σαιτ συνεχιζετε να στενοχωρειτε ενα παιδι που σε ηλικια 20 χρονων επρεπε να σηκωσει ολο το κεντρο της ομαδας!τι να πω ρε παλικαρια ,μπραβο σας!εχετε ξεπερασει και τα σκουληκια στην ειρωνια!ο κοσμος του Π.Α.Ο.Κ. παντα αγαπουσε τους παιχτες και τους αγκαλιαζε!τι κακο ειναι αυτο με τον σωτηρη δεν μπορω να καταλαβω!προχθες στην κατερινη ηταν απο τους καλυτερους ,και τα κλασσικα μπερδεμενα τον εκραζαν προτου αουμπησει μπαλα!οταν λεμε προστατευουμε την ομαδα ,εννοουμε οτι προστατευουμε τους παιχτες πρωτα!ντροπη μας!τι να πω!εχω παθει πλακα με την παρτυ μας!
+100
+101
-
Κουρασατε
Δωσατε ευκαιρια στον κονσεισαο 6 μηνων να προπονηθει και να δειξει οτι μπορει ,αν μπορει.Δεν σας χαλασε ο Φρουνζα.Ο προπονηταρας που πηρε παικτες αξιας 5 και τους κανε να παιζουν για 0 περασε μπαι.Αν και στο ματς με την ΑΕΚ δεν ηξερε που να κρυφτει.Ο Μελισσης αμπαλος ο οικοδομος δεν ηθελε και ο Φερναντεζ τεμπελης.Ξαφνικα σταματησατε να ειστε προπονητες για κατι Χαλκιαδες που ηρθανε και αποφασισατε να γινετε οικονομολογοι.Απο το "ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΦΥΓΕ" περασατε στο ξεπουλημα γιατι εχουμε χρεη και μαλιστα τους πιανουμε και κοροιδο.Τα 2,2 του οικοδομου εγιναν ως δια μαγειας 7,8,10. Λες και ο χορηγος δεν αγοραζει κατι για τα 3+2 χρονια.Τα προσμετρανε ολα και εσεις δεν χαλιεστε.Φευγει ο Μελισσης αλλα δεν πειραζει γιατι αν ηταν Παοκτσης θα επρεπε ,λεει, να πει οχι.Τι να τον κανεις ομως αφου δεν θα επαιζε?Θα παιζει ο Αντονιο.Λες και τον ξερατε απο χθες.
Φτανουμε λοιπον στον Μπαλαφακο.Αυτος ειναι η Αιτια του κακου. Ας τον χλευασουμε και ας ειναι ο μοναδικος που κρατουσε στα δυσκολα.Παιζει απο τα 18-19 και τωρα ειναι 22. Σκιστε τον λοιπον αλλα να παρακαλατε να μην τραυματιστει κανενας ή να μην τιμωρηθει γιατι παλι αυτος θα βγαλει το φιδι απο την τρυπα.
Στο φιναλε αν εχετε ξαφνικα προβλημα με το παιδι να πατε στον προπονηταρα και να διαμαρτυρηθειτε που εισηγηθηκε να μεινει και στην διοικηση που τον κρατησε.Βλεπετε δεν ανανεωσε απο μονος του καποιος τον κρατησε.Εκει λοιπον τα παραπονα και οχι στο παιδακι.Που μεταξυ αλλων ουτε ποτε σε προδοσε ουτε ζητησε να επιστρεψει ουτε στο τελος τον ευχαριστησες κιολας.Εκει τα παραπονα.
Φτανουμε λοιπον στον Μπαλαφακο.Αυτος ειναι η Αιτια του κακου. Ας τον χλευασουμε και ας ειναι ο μοναδικος που κρατουσε στα δυσκολα.Παιζει απο τα 18-19 και τωρα ειναι 22. Σκιστε τον λοιπον αλλα να παρακαλατε να μην τραυματιστει κανενας ή να μην τιμωρηθει γιατι παλι αυτος θα βγαλει το φιδι απο την τρυπα.
Στο φιναλε αν εχετε ξαφνικα προβλημα με το παιδι να πατε στον προπονηταρα και να διαμαρτυρηθειτε που εισηγηθηκε να μεινει και στην διοικηση που τον κρατησε.Βλεπετε δεν ανανεωσε απο μονος του καποιος τον κρατησε.Εκει λοιπον τα παραπονα και οχι στο παιδακι.Που μεταξυ αλλων ουτε ποτε σε προδοσε ουτε ζητησε να επιστρεψει ουτε στο τελος τον ευχαριστησες κιολας.Εκει τα παραπονα.
axl4 έγραψε:DAMANAKIS έγραψε:ο μπαλαφας συνεχιζει στον Π.Α.Ο.Κ.,και εσεις συνεχιζετε το κομπλεξ σας,ενω ξερετε οτι οι παιχτες μπαινουν στα σαιτ συνεχιζετε να στενοχωρειτε ενα παιδι που σε ηλικια 20 χρονων επρεπε να σηκωσει ολο το κεντρο της ομαδας!τι να πω ρε παλικαρια ,μπραβο σας!εχετε ξεπερασει και τα σκουληκια στην ειρωνια!ο κοσμος του Π.Α.Ο.Κ. παντα αγαπουσε τους παιχτες και τους αγκαλιαζε!τι κακο ειναι αυτο με τον σωτηρη δεν μπορω να καταλαβω!προχθες στην κατερινη ηταν απο τους καλυτερους ,και τα κλασσικα μπερδεμενα τον εκραζαν προτου αουμπησει μπαλα!οταν λεμε προστατευουμε την ομαδα ,εννοουμε οτι προστατευουμε τους παιχτες πρωτα!ντροπη μας!τι να πω!εχω παθει πλακα με την παρτυ μας!
αδερφε DAMANAKIS εσυ δεν εχεις καποιους παιχτες που δεν συμπαθεις ή απλα σε χαλανε που τους βλεπεις να φορανε τη φανελα της ΠΑΟΚΑΡΑΣ μας?
εμενα προσωπικα δεν μου αρεσει ο μπαλαφας.φυσικα και θα στηριξω οσο μπορω την ομαδα μας, δεν συμφωνω με οσους κραζουν στο ναο οταν παιζει ο μπαλαφας αλλα με τον συγκεκριμενο παιχτη(+ τον βαγγελη) εχω κανει αρκετη υπομονη.
αν μπαινει στα forum δε με απασχολει καθολου.εκει θα εκφραστω ελευθερα και οχι στο γηπεδο την ωρα του αγωνα κραζοντας ενα παιχτη της ομαδας μου.
η δουλεια του ειναι να παιξει μπαλα και να βουλωσει τα στοματα οσων τον αμφισβητουν και οχι να σερφαρει.
εδω περισυ με τις περιφημες δηλωσεις περι σαρδελων του σαντος και δεν ιδρωσε το αυτακι του!
ο μαγκας σε τετοιες φασεις σκυλιαζει να τον βγαλει τον αλλον λακαμα και οχι να επιβεβαιωσει τα λεγομενα του.
για να μην μακρυγορησω και αλλο ευχομαι να παιξει μπαλαρα φετος και να τουμπεκιασουμε οσοι τον αφισβητουμε για το καλο της ΠΑΟΚΑΡΑΣ μας!
φιλικα παντα
φυσικα και εχω!αλλα δεν βγαζω αχνα στο γηπεδο!οταν κραζω κραζω ολη την ομαδα,και οχι εναν παιχτη μεμονομενα!για πρωτη φορα θα γραψω οτι δεν μου αρεσε ο μελισσης!ετσι κι αλλιως δεν εχει σημασια τωρα αφου ειναι σε αλλη ομαδα!επειδη εχω παιξει ποδοσφαιρο και παρακολουθω ποδοσφαιρο απο το 82 ,θεωρω οτι αυτο που γινεται με τον σωτο ,ειναι αδικο και γι'αυτον αλλα και για εμας!γιατι με αλλα πραγματα θα επρεπε να ασχολουμαστε,και οχι με τον σωτο και τις γκρινιες μας!ειδικα σημερα που ηρθε ενας πολυ μεγαλος ποδοσφαιριστης!αλλα εμεις κανουμε να ισχυει το κλασσικο γνωμικο,δουλεια δεν ειχε ο διαβολος γαμουσε τα παιδια του!αυτο που εχω να πω μια και πηγαινω πολλα χρονια στο γηπεδο,εντος και εκτος,ειναι οτι ο κοσμος του Π.Α.Ο.Κ. εχει μικρυνει πολυ!οχι σε ογκο αλλα σε αλλα πραγματα!και δεν ξερω αν ξαναβρει ποτε την χαμενη του αξιοπρεπεια!
- splioufos4
Σιγα να μην μπαινουν οι παιχτες στο σαιτ.Πολυ φαντασια εχειςDAMANAKIS έγραψε:ο μπαλαφας συνεχιζει στον Π.Α.Ο.Κ.,και εσεις συνεχιζετε το κομπλεξ σας,ενω ξερετε οτι οι παιχτες μπαινουν στα σαιτ συνεχιζετε να στενοχωρειτε ενα παιδι που σε ηλικια 20 χρονων επρεπε να σηκωσει ολο το κεντρο της ομαδας!τι να πω ρε παλικαρια ,μπραβο σας!εχετε ξεπερασει και τα σκουληκια στην ειρωνια!ο κοσμος του Π.Α.Ο.Κ. παντα αγαπουσε τους παιχτες και τους αγκαλιαζε!τι κακο ειναι αυτο με τον σωτηρη δεν μπορω να καταλαβω!προχθες στην κατερινη ηταν απο τους καλυτερους ,και τα κλασσικα μπερδεμενα τον εκραζαν προτου αουμπησει μπαλα!οταν λεμε προστατευουμε την ομαδα ,εννοουμε οτι προστατευουμε τους παιχτες πρωτα!ντροπη μας!τι να πω!εχω παθει πλακα με την παρτυ μας!
ρε αδελφε και στην τελικη γιατι να χαιδευω τα αυτια ενος παιχτη που ειναι
αμπαλος?τερμα ρε τα παλτα !Υ.Γ.Ο ΜΠΑΛΑΦΑΣ δεν εχει ιντερνετ .ΠΑΟΚ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

-