22.Δημήτρης Κωνσταντινίδης
Re: 22.Δημήτρης Κωνσταντινίδης
Βελτιωμενος.
Δειξε οτι μπορεις μικρε τωρα που ο συνεκδικητης της θεσης σου δεν...
Αυτες ειναι ευκαιριες που ερχονται ΜΙΑ φορα. Να ξες
Δειξε οτι μπορεις μικρε τωρα που ο συνεκδικητης της θεσης σου δεν...
Αυτες ειναι ευκαιριες που ερχονται ΜΙΑ φορα. Να ξες
αμυντικά δεν πιέστηκε ιδιαίτερα, αλλά φαίνεται να έχει αδυναμίες. Επιθετικά έδειξε καλά στοιχεία, ειδικά στο 2ο ημίχρονο.
-
Νωρίς για να κριθεί σαν [α'ικτης αλλα ρε αγόρι μου καλό την αλλη φορά φάε γερο πρωινό πριν το ματς. Πάνω απο 10 σέντρες που η μπαλα δε σηκώθηκε ούτε μισο μέτρο απο το έδαφος και χωρις δύναμη και ταχύτητα
εγώ βλέπω ένα απλό τρεχαντήρι, με ευκολία στο τσαφ, και σέντρες τραγικές...
Σε ένα παιχνίδι μέσα στο βούρκο( και αυτόν όχι ολόκληρο) έπαιξε που δεν τράβηξαν άλλοι πιο έμπειροι, και στον χθεσινό αγώνα...
1/6 είχε την στιγμή που ο Λίνο είχε 5/13...
11 πάσες, 4 λάθη και 2 κλεψίματα...
Πως διάολο βγάλατε ορισμένοι συμπέρασμα για τα χαρακτηριστικά ενός παίκτη, ένας Θεός ξέρει...
1/6 είχε την στιγμή που ο Λίνο είχε 5/13...
11 πάσες, 4 λάθη και 2 κλεψίματα...
Πως διάολο βγάλατε ορισμένοι συμπέρασμα για τα χαρακτηριστικά ενός παίκτη, ένας Θεός ξέρει...
-
Άσε με να πιστεύω ότι οι αριθμοί ενίοτε λένε την αλήθεια αλλά μερικες φορές είναι και ο καλύτερος τροπος να πεις ψέματα. Εγω εμπιστεύομαι τα μάτια μου. Είπα ότι είναι νωρίς για να κριθεί απλά όλες οι σέντρες του ήταν άθλιες. Τίποτα παραπάνω τίποτα λιγότερο
- desperando
- Επικοινωνία:
δυστυχως η σημερινη κατασταση στο αγωνιστικο τμημα του ΠΑΟΚ ειναι οτι πρεπει για να καιει νεαρους υποσχομενους ποδοσφαιριστες
ειναι νωρις για να τον κρινουμε...μην ειμαστε αδικοι...στα πιτσιρικια χρειαζεται υπομονη...
Σόρρυ δεν μπορώ να σε "ακολουθήσω"..monopaokre έγραψε:Άσε με να πιστεύω ότι οι αριθμοί ενίοτε λένε την αλήθεια αλλά μερικες φορές είναι και ο καλύτερος τροπος να πεις ψέματα. Εγω εμπιστεύομαι τα μάτια μου. Είπα ότι είναι νωρίς για να κριθεί απλά όλες οι σέντρες του ήταν άθλιες. Τίποτα παραπάνω τίποτα λιγότερο
Πως οι αριθμοί μπορούν να πουν ψέματα πρώτη φορά το ακούω..
Όντως οι σέντρες του ήταν κακές, αλλά αν στο άλλο παιχνίδι είναι καλές θα είναι καλός..?
Και ο έμπειρος Λίνο δεν πίσω πίσω στις σέντρες το έγραψα πιο πάνω..
Με 1,5 παιχνίδι βγήκε το πόρισμα..
Τεσπα...
ακριβώς όπως το είπες, κάποιοι που είναι πιο ώριμοι όπως ο Κάτσε θα προχωρήσει κάποιοι θα φανούν λίγοι.desperando έγραψε:δυστυχως η σημερινη κατασταση στο αγωνιστικο τμημα του ΠΑΟΚ ειναι οτι πρεπει για να καιει νεαρους υποσχομενους ποδοσφαιριστες
Δηλαδή χωρίς να είμαι υποστηρικτής του Αποστολόπουλου τη παραπάνω έχει ο Κωνσταντινίδης? την σέντρα ακριβείας?
στον ΠΑΟΚ και γενικώς στο Ελλην Πρωτάθλημα βλέπεις ταλεντάκια που στο πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο το μόνο που τούς ενδιαφέρει είναι ένα καλό αμάξι, το μαλί κανα τατουάζ κανα γκομενάκι
την υπομονη που καναμε στο μαμοθρεφτο κουτσιανικουλη, μεχρι να βρει τα πατηματα του στη νυχτερινη σαλονικη, μεχρι να παρει σερι αγωνες, μεχρι μεχρι μεχρι...επειδη ειχαμε προσδοκια να βγει πετυχημενη η παλταδουρα μεταγραφη δεν την εχουμε κανει σε κανεναν αλλο ασχετα αν ερχεται απο τις ακαδημιες μας, ασχετα αν δεν μας κοστιζει τιποτα..στα πλαισια του γκρινιαζειν απορω πως δεν εχουμε σπασει τους καθρεπτες οταν μας στραβοκοιτανε..
με 2 αγωνες κανεις δεν κρινεται, ολα τα αλλα αστεια..
με 2 αγωνες κανεις δεν κρινεται, ολα τα αλλα αστεια..
3-4 χρονια λιγοτερα στην πλατη, ακομη μπορεις να τον λες ταλεντο και να περιμενεις εξελιξηzoomgr έγραψε:Δηλαδή χωρίς να είμαι υποστηρικτής του Αποστολόπουλου τη παραπάνω έχει ο Κωνσταντινίδης? την σέντρα ακριβείας?desperando έγραψε:δυστυχως η σημερινη κατασταση στο αγωνιστικο τμημα του ΠΑΟΚ ειναι οτι πρεπει για να καιει νεαρους υποσχομενους ποδοσφαιριστες
ο αποστολο οτι εμαθε εμαθε
-
ίσα ίσα φίλε που παίρνουν πολλές ευκαιρίες να δείξουν τί αξίζουνdesperando έγραψε:δυστυχως η σημερινη κατασταση στο αγωνιστικο τμημα του ΠΑΟΚ ειναι οτι πρεπει για να καιει νεαρους υποσχομενους ποδοσφαιριστες
αν είναι xxxxxxx ή αν κάποιοι επιπόλαιοι οπαδοί και ΜΜΕ τους βάφτισαν "ταλέντα" χωρίς καν να τους έχουν δει να παίζουν(πχ Πόποβιτς),δεν φταίμε εμείς..
- ΑποστόληςΑ
Καλός για ένα ακόμη παιχνίδι ο Δημήτρης. Παρ' ότι είναι 18 ετών και μόλις φέτος παίζει δειλά κάποιους αγώνες δεν υπολείπεται από κανένα άλλο δεξί μπακ στον ΠΑΟΚ. Μπράβο! Αν συνεχίσει τη σκληρή δουλειά θα γίνει πολύ καλός.
-
moican4 έγραψε:Σόρρυ δεν μπορώ να σε "ακολουθήσω"..monopaokre έγραψε:Άσε με να πιστεύω ότι οι αριθμοί ενίοτε λένε την αλήθεια αλλά μερικες φορές είναι και ο καλύτερος τροπος να πεις ψέματα. Εγω εμπιστεύομαι τα μάτια μου. Είπα ότι είναι νωρίς για να κριθεί απλά όλες οι σέντρες του ήταν άθλιες. Τίποτα παραπάνω τίποτα λιγότερο
Πως οι αριθμοί μπορούν να πουν ψέματα πρώτη φορά το ακούω..
Όντως οι σέντρες του ήταν κακές, αλλά αν στο άλλο παιχνίδι είναι καλές θα είναι καλός..?
Και ο έμπειρος Λίνο δεν πίσω πίσω στις σέντρες το έγραψα πιο πάνω..
Με 1,5 παιχνίδι βγήκε το πόρισμα..
Τεσπα...
Όριστε καταρχην το τι έγραψα. Δεν μίλησα καν για την αξία του παίκτη, το χωρίς δύναμη και ταχύτητα είναι για τις σέντρες του. Όσο για τους αριθμούς θα πω ένα απλό παράδειγμα. Σου λέει ο άλλος: "Γιατί η γκρίνια ρε φίλε? Ο ΠΑΟΚ έχει την κλύτερη συγκομιδή τα 10 τελευταία χρονια. Αλλες χρονιές είχεσ Βιερίνια,είχες...,είχες, είχες και ήσουν πιο κάτω. Άρα φέτος μια χαρά είμαστε" Οπότε και με αριθμούς μια χαρά ψέματα μπορείς να πεις ή μάλλον για να το θέσω πιο σωστά και να συμφωνήσεις τα νούμερα μπορούν να σε βοηθήσουν στο να πεις ψέματα.monopaokre έγραψε:Νωρίς για να κριθεί σαν [α'ικτης αλλα ρε αγόρι μου καλό την αλλη φορά φάε γερο πρωινό πριν το ματς. Πάνω απο 10 σέντρες που η μπαλα δε σηκώθηκε ούτε μισο μέτρο απο το έδαφος και χωρις δύναμη και ταχύτητα
Τώρα όσον αφορά τον παίκτη και για να μην το κουράζουμε άλλο δεν έθιξα την δυνατότητα του να παίξει μπάλα και συμφωνώ μαζι σου ότι είναι πολύ νωρίς για να κριθεί