71.Παναγιώτης Γλύκος
Re: 71. Παναγιώτης Γλύκος
Γρηγορος στις αντιδρασεις του αλλα εμενα αυτο που με προβληματιζει ειναι το σχετικα μικρο υψος του για τερματοφυλακα,στο 1,84 συμφωνα με το site της παε.
- georgedoulk
Θετικός σε ολες τις επεμβάσεις, δεν έχει ευθυνη στο γκολ.
Ενθαρρυντική εμφάνιση.
Ενθαρρυντική εμφάνιση.
ενταξει ρε παιδια δεν φανηκε καθολου!!! ουτε εδειξε οτι ηταν ουτε τπτ,
εκεινο που θυμαμαι ητανε ενα φιλικο την δευτερη χρονια σαντος που εκανε φοβερη εμφανιση και μετα εξαφανιστικε!!! πρεπει με λατσιο
εκεινο που θυμαμαι ητανε ενα φιλικο την δευτερη χρονια σαντος που εκανε φοβερη εμφανιση και μετα εξαφανιστικε!!! πρεπει με λατσιο
- sourmenetes
- Moderator
Συμφωνω και γω με τον προλαλησαντα...Δεν πιστευω οτι ητανε το ιδανικο ματς για να τσεκαρουμε τον παιχτη...Κατα τ'αλλα σε δυο-τρια σημεια που χρειαστηκε να επεμβει ητανε παρων...
Μακαρι να αποδειχθει ικανος και να ειναι βασικος...Περιμενουμε συνεχεια...
Μακαρι να αποδειχθει ικανος και να ειναι βασικος...Περιμενουμε συνεχεια...
- john4serres
Ας δουλεψει παραπανω , και να παιζει περισσοτερα παιχνιδια .
Μακαρι ο Μπολονι να τον εχει στα πλανα του !
Μακαρι ο Μπολονι να τον εχει στα πλανα του !
νομιζω μηνυμα προς ολες τις κατευθυνσεις απο Λαζλο...για την εμφανιση προφανως δε μπορει να κριθει...
- Caballo Viejo
Συμφωνώ απόλυτα!georgedoulk έγραψε:Θετικός σε ολες τις επεμβάσεις, δεν έχει ευθυνη στο γκολ.
Ενθαρρυντική εμφάνιση.
- papageorgiou
θετικός σε όλες τις επεμβάσεις του..σε κάποιες φάσεις πιστεύω πως αν έπαιζε ο βιδωμένος θα είχαν γίνει κ ευκαιρίες....να συνεχίσει κ να κριθεί κ στα υπόλοιπα μάτς..όσο κ να τον πίστευα τον Κρέσιτς με έχει απογοητεύσει!αν αξίζει ο Γλύκος να μείνει ας μείνει από τ χρόνου,αλλιώς άλλον φέρελπι νεαρότερο...οχι για να σκουπίζει πάγκο 

Κι αυτο ανεβασε τις προσδοκιες και μας εκανε να αισθανθουμε επιτελους σιγουρια μετα απο καιρο αναφορικα με τα γκολποστ!eorptol έγραψε:πολυ γρηγορος στις αντιδρασεις του .....
Σωστά ολα αυτά αλλά σε ένα ματς χωρίς την πίεση του αποτελέσματος, να του δώσω και εγω συγχαρητήρια και περιμένω να τον δω να κάνει ανάλογη εμφάνιση και σε ματς πρωταθλήματος.free4 έγραψε:Κι αυτο ανεβασε τις προσδοκιες και μας εκανε να αισθανθουμε επιτελους σιγουρια μετα απο καιρο αναφορικα με τα γκολποστ!eorptol έγραψε:πολυ γρηγορος στις αντιδρασεις του .....
Πάντως ήταν μια ώριμη εμφάνιση απο έναν νεαρό τερματοφύλακα.
όαση,ελπίδα όπως θες πες στο..
Φτάνει με τους 2 προηγούμενους..
Τώρα είναι η δική σου ώρα αλλά μόνο με δουλειά θα τα καταφέρεις..
Μπράβο, από εδώ και πέρα ...βασικός...
Φτάνει με τους 2 προηγούμενους..
Τώρα είναι η δική σου ώρα αλλά μόνο με δουλειά θα τα καταφέρεις..
Μπράβο, από εδώ και πέρα ...βασικός...
παμε ρε παικταρα.
Ηθελα εχθες να σε δω σε καμια έξοδο γιατι δεν μου γεμιζεις το ματι (στις εξόδους)
στα αλλα σε εχω για γατα.
Ηθελα εχθες να σε δω σε καμια έξοδο γιατι δεν μου γεμιζεις το ματι (στις εξόδους)

στα αλλα σε εχω για γατα.