33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
- DimisK
- Επικοινωνία:
Re: Στέφανος Αθανασιάδης
Δώστε του λίγο χρόνο παραπάνω και θα δείτε...Το παιδί πάει πολύ καλά, έχει καλή εξέλιξη και πιστεύω ότι θα αποτελέσει σε λίγα χρόνια αναντικατάστατο στέλεχος του ΠΑΟΚ....
Απο το ίδιο σημείο που το έβαλε με την Ουντινέζε το καλοκαίρι... Μπράβο παιχταρά μου!
- paoki_sweden
Zorro4 έγραψε:Μπράβο παικταρά μου, μπράβο πουλέν μου, ... συνέχισε έτσι!
Δικαιώνεις όλους όσους σε πιστεύουν αλλά περισσότερο τον εαυτό σου.
Θυμάσαι πέρσι τι λέγαμε αδερφέ μου Zorro έτσι? Bravo ρε Κλάους!!! Συνέχισε έτσι δόστα όλα στην προπόνησης και η ευκαιρίες θα έρθουν.
Μπράβο και από εμένα Κλάους...συνέχισε έτσι και μη μασάς.Είναι δίκαιος προπονητής ο Σάντος με αυτούς που το αξίζουν.Κανείς δεν χάνεται...Δείξε τις ικανότητές σου...γίνε αυτό που πρέπει και περιμένουμε όλοι από σένα...

Πιστευω πως ο Σαντος κανει καλη δουλεια με τους πιτσιρικαδες.
Παραδειγμα η πορτο που του εχει δωσει πολλους μικρους εξελιξημους για να τους 'ψησει΄.

Παραδειγμα η πορτο που του εχει δωσει πολλους μικρους εξελιξημους για να τους 'ψησει΄.

Άντε να σε δω τι αξίζεις τώρα στα δύσκολα μαγκάκο!
Αν κάνεις το 2-0 ή το 1-0 ξες εσύ ξες μετά.
Αν σέρνεσαι όμως μη μασάς.
Θα υπάρξουν και άλλες στιγμές.
Όχι άγχος παλικάρι μου.
Αν κάνεις το 2-0 ή το 1-0 ξες εσύ ξες μετά.
Αν σέρνεσαι όμως μη μασάς.
Θα υπάρξουν και άλλες στιγμές.
Όχι άγχος παλικάρι μου.
Μπράβο παλικαράκι μου πολύ σε γούσταρα.
Προσπάθησες όσο δεν πάει άλλο.
Αν το χωνες κιόλας στο β μέρος θα είχε πρόβλημα μετά ο Σάντος!
Σε ευχαριστώ φίλε και αδερφέ για την πόρωση σου με την ομάδα μου και να ξέρεις πως όλοι είμαστε κοντά σου και σε πιστεύουμε!
Προσπάθησες όσο δεν πάει άλλο.
Αν το χωνες κιόλας στο β μέρος θα είχε πρόβλημα μετά ο Σάντος!

Σε ευχαριστώ φίλε και αδερφέ για την πόρωση σου με την ομάδα μου και να ξέρεις πως όλοι είμαστε κοντά σου και σε πιστεύουμε!
- Athanasiadhs
+1
Συχνά πυκνά δεν μου αρέσουν κάποια πράγματα που βλέπω(όπως και σε όλους τους άλλους παίχτες βέβαια) αλλά είναι περιττό να τα αναφέρω για τον Στέφανο ακόμα και καλοπροαίρετα και με στόχο την βελτίωση του, αφού προφανώς ο ίδιος και ο προπονητής του τα ξέρουν χίλιες φορές καλύτερα και πιο νωρίς από εμένα....
Το μόνο που έχω να πω είναι να συνεχίζει έτσι,να ξεδιπλώνει σε κάθε αγώνα όλο και μεγαλύτερο μέρος του τεράστιου ταλέντου του και να είναι σίγουρος ότι είναι ήδη μέσα στις καρδιές μας...
Κάρφωσε το εκεί ρε γαμώτο να μας τρελάνεις ακόμα περισσότερο..
Συχνά πυκνά δεν μου αρέσουν κάποια πράγματα που βλέπω(όπως και σε όλους τους άλλους παίχτες βέβαια) αλλά είναι περιττό να τα αναφέρω για τον Στέφανο ακόμα και καλοπροαίρετα και με στόχο την βελτίωση του, αφού προφανώς ο ίδιος και ο προπονητής του τα ξέρουν χίλιες φορές καλύτερα και πιο νωρίς από εμένα....
Το μόνο που έχω να πω είναι να συνεχίζει έτσι,να ξεδιπλώνει σε κάθε αγώνα όλο και μεγαλύτερο μέρος του τεράστιου ταλέντου του και να είναι σίγουρος ότι είναι ήδη μέσα στις καρδιές μας...

Κάρφωσε το εκεί ρε γαμώτο να μας τρελάνεις ακόμα περισσότερο..
Αρκετά καλός όσο έπαιξε!Στο τσάκ ήταν εκεί στο τέλος να το καρφώσει ρε γαμώτο, @ουτάνα μπάλα 

το μοναδικό του λαθος ηταν οτι ηταν ενα βήμα πισω
Θα το καρφώσει στην επόμενη ευκαιρία.

Θα το καρφώσει στην επόμενη ευκαιρία.