Εισιτήρια Διαρκείας ΠΑΕ ΠΑΟΚ 2012-2013
- kataramenos5
Re: Εισιτήρια Διαρκείας ΠΑΕ ΠΑΟΚ 2012-2013
νομιζω οτι απλοποιουμε πολυ το θεμα των διαρκειας και δε σκεφτομαστε τι εχει προηγηθει...
ο κοσμος στηριξε...στηριξε και παραστηριξε...στηριξε με κλειστα τα ματια για πολυ καιρο...στηριξε τυφλα αν θελετε...και πιστεψε σε ενα πλανο...σε ενα πλανο που οχι μονο δεν πραγματοποιηθηκε αλλα καταφεραν καποιοι ''κυριοι'' να φτασουν τον ΠΑΟΚ στο χειλος του γκρεμου οπου βρισκοταν...
τωρα τι αλλαξε??βαφτιστηκε το revolution-republic και χεστηκε η φοραδα στο αλωνι??συγνωμη κυριοι αλλα εγω βλεπω αυτη τη διοικηση σαν μια συνεχεια της προηγουμενης διοικησης...και ειναι μια συνεχεια της προηγουμενης διοικησης και φερει σημαντικοτατο μεριδιο ευθυνης για τα οργια που εγιναν στον ΠΑΟΚ...μπορει καποια προσωπα να αλλαξαν αλλα οι βασικες αρχες παραμενουν οπως ηταν...
λογοδοτησε κανεις για την κατασταση που φτασαμε??κυνηγηθηκε κανεις??ή θελησαμε να καλυψουμε και καποιες αρπαχτες -εεεεε συγνωμη διευκολυνσεις ηθελα να γραψω- που εγιναν??
τι να βγει κανεις να πει σε αυτον τον κοσμο που ειδε τα χρηματα του να γινονται υπερογκα ανοιγματα στο βωμο της καυλας και του ρεβολουσιον χωρις να το παρει πρεφα??
ειναι οπως βγαινει τωρα ο βενιζελος και ζηταει ψηφους μετα τα εγκληματα που εγιναν...
συγνωμη κυριοι το παρτυ τελειωσε...και μαζι με αυτο και τα κοροιδα...μας εκοψαν τα ποδια...πως περιμενουν να ξανασταθουμε σε αυτα??
ο κοσμος στηριξε...στηριξε και παραστηριξε...στηριξε με κλειστα τα ματια για πολυ καιρο...στηριξε τυφλα αν θελετε...και πιστεψε σε ενα πλανο...σε ενα πλανο που οχι μονο δεν πραγματοποιηθηκε αλλα καταφεραν καποιοι ''κυριοι'' να φτασουν τον ΠΑΟΚ στο χειλος του γκρεμου οπου βρισκοταν...
τωρα τι αλλαξε??βαφτιστηκε το revolution-republic και χεστηκε η φοραδα στο αλωνι??συγνωμη κυριοι αλλα εγω βλεπω αυτη τη διοικηση σαν μια συνεχεια της προηγουμενης διοικησης...και ειναι μια συνεχεια της προηγουμενης διοικησης και φερει σημαντικοτατο μεριδιο ευθυνης για τα οργια που εγιναν στον ΠΑΟΚ...μπορει καποια προσωπα να αλλαξαν αλλα οι βασικες αρχες παραμενουν οπως ηταν...
λογοδοτησε κανεις για την κατασταση που φτασαμε??κυνηγηθηκε κανεις??ή θελησαμε να καλυψουμε και καποιες αρπαχτες -εεεεε συγνωμη διευκολυνσεις ηθελα να γραψω- που εγιναν??
τι να βγει κανεις να πει σε αυτον τον κοσμο που ειδε τα χρηματα του να γινονται υπερογκα ανοιγματα στο βωμο της καυλας και του ρεβολουσιον χωρις να το παρει πρεφα??
ειναι οπως βγαινει τωρα ο βενιζελος και ζηταει ψηφους μετα τα εγκληματα που εγιναν...
συγνωμη κυριοι το παρτυ τελειωσε...και μαζι με αυτο και τα κοροιδα...μας εκοψαν τα ποδια...πως περιμενουν να ξανασταθουμε σε αυτα??
Πάντως φάση έχει που όσοι θίχτηκαν είναι over 40...
Πλην ενός που απλά βγάζει κόμπλεξ, αλλά κι αυτός φάση έχει.
Ευτυχώς ή δυστυχώς, η μόνη φράση που βλέπω να σας πείραξε είναι η παρακάτω:
Ξέρω να αναγνωρίζω κάποια πράγματα και ξέρω πως αν συγκρίνω την προσφορά μου στην ομάδα μέχρι τώρα και την αντίστοιχη δική τους, το μηδενικό είμαι εγώ. Και πάλι όχι για όλους καθώς εξαιρούνται οι φαφλατάδες που μόνο λόγια είναι.
Δόξα το Θεό, αυτογνωσία έχω.
Από εκεί και πέρα όταν πηγαίνεις στην 4 (έστω και προς την 3) και βλέπεις τον άλλο να κάθεται, να τρώει σπόρια, να μην φωνάζει ούτε ένα σύνθημα και να σου ζητάει και το λόγο που εσύ είσαι όρθιος και φωνάζεις συνθήματα μπροστά του, το πράγμα αλλάζει. Δεν αμφιβάλω ότι ο συγκεκριμένος παλιά μπορεί να είχε κάνει άπειρες εκδρομές, αλλά στο παρόν;
Φυσικά δεν μιλάω για τους εν ενεργεία μέσης ή μεγάλης ηλικίας οπαδούς. Αυτοί είναι μάγκες.
Και όταν ακούω φράσεις όπως αυτή που έγραψα και πριν για τους κάφρους τις 4 από άτομα που λίγο πριν περηφανεύονταν για τα "χειρότερα" -οπαδικά "καλύτερα"- που είχαν κάνει αυτοί, "όταν ήταν στην ηλικία μου" (αυτό κι αν το έχω ακούσει άπειρες φορές
), τα λόγια περισσεύουν.
Επειδή και αυτό σχολιάστηκε:
DC για αυτό που είπες για το οικονομικό απλά παραθέτω το παρακάτω από το ποστ μου, που μάλλον δεν διάβασες προσεκτικά:
Αυτά και ελπίζω να μη μου ξέφυγε κάποιος που αναφέρθηκε στο ποστ μου.

Ευτυχώς ή δυστυχώς, η μόνη φράση που βλέπω να σας πείραξε είναι η παρακάτω:
Λέξη κλειδί το "παρόν".Οι "παπούδες" είναι που περηφανεύονται για τα νιάτα τους και τις εκδρομές τους αλλά στο παρόν είναι απλά ένα μηδενικό, ή γατάκια του στυλ "πω τι κάφροι αυτή στην 4"
Ξέρω να αναγνωρίζω κάποια πράγματα και ξέρω πως αν συγκρίνω την προσφορά μου στην ομάδα μέχρι τώρα και την αντίστοιχη δική τους, το μηδενικό είμαι εγώ. Και πάλι όχι για όλους καθώς εξαιρούνται οι φαφλατάδες που μόνο λόγια είναι.
Δόξα το Θεό, αυτογνωσία έχω.
Από εκεί και πέρα όταν πηγαίνεις στην 4 (έστω και προς την 3) και βλέπεις τον άλλο να κάθεται, να τρώει σπόρια, να μην φωνάζει ούτε ένα σύνθημα και να σου ζητάει και το λόγο που εσύ είσαι όρθιος και φωνάζεις συνθήματα μπροστά του, το πράγμα αλλάζει. Δεν αμφιβάλω ότι ο συγκεκριμένος παλιά μπορεί να είχε κάνει άπειρες εκδρομές, αλλά στο παρόν;
Φυσικά δεν μιλάω για τους εν ενεργεία μέσης ή μεγάλης ηλικίας οπαδούς. Αυτοί είναι μάγκες.
Και όταν ακούω φράσεις όπως αυτή που έγραψα και πριν για τους κάφρους τις 4 από άτομα που λίγο πριν περηφανεύονταν για τα "χειρότερα" -οπαδικά "καλύτερα"- που είχαν κάνει αυτοί, "όταν ήταν στην ηλικία μου" (αυτό κι αν το έχω ακούσει άπειρες φορές

Επειδή και αυτό σχολιάστηκε:
Να πω ότι όποιος πηγαίνει στον ναό, το έχει δει με τα ίδια του τα μάτια σε ορισμένες θύρες.Εκτός αν έχεις όρεξη να κάθεσαι, να γκρινιάζεις επί 90' και στο τέλος να χειροκροτάς τον Σαλπιγγίδη άνευ λόγου και αιτίας.
DC για αυτό που είπες για το οικονομικό απλά παραθέτω το παρακάτω από το ποστ μου, που μάλλον δεν διάβασες προσεκτικά:
Eortpoll για τις γυναίκες που αναφέρεις, αν και ήθελα να το αποφύγω αυτό, απλά θα σου πω ότι μακάρι αυτές που έρχονται για τα "όμορφα αγόρια" να τρώνε τσαπου μέσα στην κερκίδα στο πρώτο δεκάλεπτο από καμιά 20αριά ΠΑΟΚτσήδες και να φεύγουνε κλαίγοντας. Υπάρχουν όμως και άλλες που φωνάζουν 10 φορές περισσότερο από τους περισσότερους εδώ μέσα. Σε αυτές σεβασμό. Άλλο πράγμα τα χαζογκομενάκια κι άλλο τα ΠΑΟΚτσάκια που νιώθουν.Ευτυχώς υπάρχουν και κάποιοι που πηγαίνουν σε πιο "καλές" θύρες μόνο για την μεγαλύτερη οικονομική βοήθεια στην ομάδα.
Ακριβώς! Να συμπληρώσω ότι ούτε καν είχα τέτοια πρόθεση. Αλλά και να είχα, θες λόγω της ηλικίας, θες λόγω ότι πίσω από το PC όλα είναι ψεύτικα, γεγονός είναι πως κανείς δεν μπορεί να μειώσει την προσφορά κανενός άλλου.Είναι πολύ λίγος ο νεαρός για να μηδενίσει τους κόπους και τις θυσίες κάποιων ανθρώπων.
Αυτά και ελπίζω να μη μου ξέφυγε κάποιος που αναφέρθηκε στο ποστ μου.
- kataramenos5
Με τη ίδια λογική που αναφέρεις Sera,άσχετα αν έχεις δίκιο για το τί έγινε μέχρι τώρα, θα πρέπει όλοι οι Έλληνες να σταματήσουν αμέσως να πληρώνουν φόρους.Και όλοι ξέρουμε τι σημαίνει κάτι τέτοιο.Sera4 έγραψε:νομιζω οτι απλοποιουμε πολυ το θεμα των διαρκειας και δε σκεφτομαστε τι εχει προηγηθει...
Μην απλοποιούμε και μην εξισώνουμε πράγματα, τελείως διαφορετικά μεταξύ τους.
Πεστα συντροφε .. διοτι τα χρηματα ηταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.Sera4 έγραψε:νομιζω οτι απλοποιουμε πολυ το θεμα των διαρκειας και δε σκεφτομαστε τι εχει προηγηθει...
Διαρκειας μινι διαρκειας κοντρα μινι διαρκειας .. ΑΜΚ .. μιλαμε για χρημα οχι αστεια.. το οποιο εγινε αερας και χαθηκε στον βωμο των διευκολυνσεων της καβλας και της επαναστασης(με το μυαλο μας βεβαια) .
Ο κυριος καβλιαρης ποτε θα λογοδοτησει για το ανοιγμα στην ΠΑΕ επι προεδριας του?
Επαναλαμβανω οτι προεδρος ακομα και σε διοικηση πρωτοδικειου ειναι ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ για τα χρεη που δημιουργηθηκαν στην θητεια του.. και αν θυμαμαι καλα το κουστουμι ηταν ακριβο..

- kataramenos5
Δεν έχεις άδικο..Υπάρχουν κι άλλες θύρες για να δείς απλά το μάτς.gika έγραψε: Από εκεί και πέρα όταν πηγαίνεις στην 4 (έστω και προς την 3) και βλέπεις τον άλλο να κάθεται, να τρώει σπόρια, να μην φωνάζει ούτε ένα σύνθημα και να σου ζητάει και το λόγο που εσύ είσαι όρθιος και φωνάζεις συνθήματα μπροστά του, το πράγμα αλλάζει. Δεν αμφιβάλω ότι ο συγκεκριμένος παλιά μπορεί να είχε κάνει άπειρες εκδρομές, αλλά στο παρόν;
Γιατί είναι διαφορετικά?Στο παράδειγμα του Βενιζέλεου απαντάωteod1980 έγραψε:Μην απλοποιούμε και μην εξισώνουμε πράγματα, τελείως διαφορετικά μεταξύ τους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Τρί 12 Ιουν 2012, 13:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
στο ενα εχεις επιλογη...στο αλλο αν δεν πληρωσεις φορους θα σε βαλουν μεσα αφου σε ξεβρακωσουν κυριολεκτικα ομως...kataramenos5 έγραψε:Με τη ίδια λογική που αναφέρεις Sera,άσχετα αν έχεις δίκιο για το τί έγινε μέχρι τώρα, θα πρέπει όλοι οι Έλληνες να σταματήσουν αμέσως να πληρώνουν φόρους.Και όλοι ξέρουμε τι σημαίνει κάτι τέτοιο.Sera4 έγραψε:νομιζω οτι απλοποιουμε πολυ το θεμα των διαρκειας και δε σκεφτομαστε τι εχει προηγηθει...

προσωπικα θα εδινα μια ευκαιρια στον τωρινο προεδρο αλλα η ξεδιαντροπη προσπαθεια κουκουλωματος που προσπαθησε να κανει στους τεως(μαζι με την αποποιηση των δικων του ευθυνων βεβαια) και οι φουστικες τακτικες με εχουν κανει απλα να τον θεωρω επικινδυνο για την οικογενεια του ΠΑΟΚ...
με το συμπαθιο κιολας(να ελαφρυνουμε και το κλιμα

υγ οι τακτικες ο,τι εγινε εγινε προχωραμε μπροστα συνεχιζουμε τι να κανουμε κλπ δεν βοηθησαν ποτε...
- kataramenos5
Σημασία δεν έχει αν θα μας πιάσουν, αλλα το αν κανουμε το σωστό (πληρώνοντας φορο) Μ αυτή τη λογική φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.Καιρός να το πάρουμε αλλιώς.
Νομίζω οτι το παίρνεις πολύ βαριά.Για ποδόσφαιρο συζητάμε.οταν σε βιαζουν μια δεν ξαναδινεις κωλο στο βιαστη να σε βιασει και δευτερη.
Και οι συνεχείς επαναστάσεις το ίδιο..υγ οι τακτικες ο,τι εγινε εγινε προχωραμε μπροστα συνεχιζουμε τι να κανουμε κλπ δεν βοηθησαν ποτε...
εγώ πάντως δεν έδωσα ευκαιρία ούτε στο ζαγοράκη ούτε στο γούμενο ούτε θα δώσω τώρα στον βρύζα.το διαρκείας το παίρνω για την γκαβλα μου (εγώ με τον ΠΑΟΚ την έχω ακόμα). αγοράζοντας διαρκείας απλά κάνω οικονομία στην τσέπη μου.
Δεν μπορεί να ταυτίζουμε τον ΠΑΟΚ με τον Πρόεδρο του, όποιος κι αν είναι αυτός.
Η οικονομική κατάσταση του κόσμου, ειδικά των χαμηλωτέρων στρωμάτων είναι απελπιστική και το αύριο τελείως αβέβαιο.Μέχρι εκεί όμως.Οσοι αντέχουμε ακόμα να πάρουμε διαρκείας, το κάνουμε για τον ΠΑΟΚ και την πάρτη μας.
Ο Βρύζας δεν με καλύπτει και διαφωνώ έντονα με τα τελευταία γεγονότα, αν όμως επικαλεστώ αυτή μου την διαφωνεία (το ξενέρωμα), προσωπικά αισθάνομαι ότι του παραδίνω την ομάδα και ότι δεν έχω πλέον δικαίωμα να ασκήσω κριτική.
Οσοι μπορείτε να πάρετε διαρκείας κάντε το κι αφήστε τον Βρύζα και τον Ζαγοράκη, αυτοί είναι περαστικοί, Ο ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ.
Μακάρι να μπορούσε να βρεθεί μια φόρμουλα ειδικά για τους πιο νέους και άνεργους με κάποιον τρόπο, έστω κάποιοι απο αυτούς να είναι στο γήπεδο.
Η παραχώρηση δωρεάν εισητηρίων ή με συμβολικό αντίτιμο και προυποθέσεις (νέοι-άνεργοι-πολύτεκνοι), έστω και σε περιορισμένο αριθμό (500?) σε κάθε αγώνα, κάπως θα μπορούσε να γίνει.
Η οικονομική κατάσταση του κόσμου, ειδικά των χαμηλωτέρων στρωμάτων είναι απελπιστική και το αύριο τελείως αβέβαιο.Μέχρι εκεί όμως.Οσοι αντέχουμε ακόμα να πάρουμε διαρκείας, το κάνουμε για τον ΠΑΟΚ και την πάρτη μας.
Ο Βρύζας δεν με καλύπτει και διαφωνώ έντονα με τα τελευταία γεγονότα, αν όμως επικαλεστώ αυτή μου την διαφωνεία (το ξενέρωμα), προσωπικά αισθάνομαι ότι του παραδίνω την ομάδα και ότι δεν έχω πλέον δικαίωμα να ασκήσω κριτική.
Οσοι μπορείτε να πάρετε διαρκείας κάντε το κι αφήστε τον Βρύζα και τον Ζαγοράκη, αυτοί είναι περαστικοί, Ο ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ.
Μακάρι να μπορούσε να βρεθεί μια φόρμουλα ειδικά για τους πιο νέους και άνεργους με κάποιον τρόπο, έστω κάποιοι απο αυτούς να είναι στο γήπεδο.
Η παραχώρηση δωρεάν εισητηρίων ή με συμβολικό αντίτιμο και προυποθέσεις (νέοι-άνεργοι-πολύτεκνοι), έστω και σε περιορισμένο αριθμό (500?) σε κάθε αγώνα, κάπως θα μπορούσε να γίνει.
To poll στην κεντρική με θέμα τα διαρκείας, συνεχίζεται και τα μέχρι τώρα αποτελέσματα, σε δείγμα 3500 ατόμων, είναι αρκετά ενδιαφέροντα.DC έγραψε: http://www.paokmania.gr/%CF%83%CF%84%CE ... ok-2012-13
http://www.paokmania.gr/%CF%80%CE%BF%CE ... CF%82-poll
Για όσους δεν το έχουν πάρει πρέφα: Δημοσκόπηση για τα διαρκείας.
Από σήμερα και για ένα μήνα.
Έχω ήδη πάρει ..........................................................- 4.7%
Θα πάρω τις επόμενες μέρες ...................................... - 32.9%
Δε θα πάρω λόγω οικονομικής κρίσης.............................. - 26.7%
Δε θα πάρω αν δε δω πρώτα τις μεταγραφές....................... - 7.3%
Δε θα πάρω αν δεν μπει στην ΠΑΕ επενδυτής ........................- 6.2%
Δε θα πάρω γιατί έχω ξενερώσει με την κατάσταση στην ομάδα - 22.2%
Το "καταστράφηκα στο Στοίχημα με το EURO, κι αν δεν αλλάξει κάτι μάλλον δε θα πάρω" γιατί δεν το βάλατε??
Εγώ εκεί ανήκω...
Γ@μημένη Ολλανδία..
Εγώ εκεί ανήκω...
Γ@μημένη Ολλανδία..