Π.Α.Ο.Κ.-Ατρόμητος 20/5 20:00 NS2
Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ατρόμητος 20/5 20:00 NS2
ειναι αμαρτια...εχω παιξει χ το παραρτημα βαζελο-κουλα μαζι με τον ΠΑΟΚ 1 σαν σιγουρο για να παρω περισσοτερα...και θα το χασω απο εδω και το χ θα το πιασω..
- trel@menos
βαλτο ρε γιαννου γαμω το μπελα μου. ψοφιοι να φανε γκολ ειναι οι αλλοι. αντε να παρει θα σκασουμε παλι. 

Εεεε μην κλεβετε ο trezeguet ειναι στην μεγαλη River Plate
Y.Γ:Τι στο δι@ολο ολες οι ομαδες που υποστηριζω χαλια πανε....Η River στην β (ευτυχως θα αενβει),η μπολτον επεσε ο ΠΑΟΚ....μωρε λες???
Μην με κραξετε αληθεια λεω δεν το κανω επιτηδες!
Y.Γ:Τι στο δι@ολο ολες οι ομαδες που υποστηριζω χαλια πανε....Η River στην β (ευτυχως θα αενβει),η μπολτον επεσε ο ΠΑΟΚ....μωρε λες???

- PaOkArAsIrAkLiO
Ρε vagos μπορείς να κάνεις την καρδιά σου πέτρα και να γίνεις για ένα χρόνο σκουλήκι;; 

μην ειρωνευεστε ρε σεις....Το ματς ειναι ασσος....!!!Αν δεν βγει ασσος να φαω ban!!!
PaOkArAsIrAkLiO έγραψε:Ρε vagos μπορείς να κάνεις την καρδιά σου πέτρα και να γίνεις για ένα χρόνο σκουλήκι;;
Φοβαμαι τις επιπτωσεις γιατι ετσι θα διατηρηθει για αλλα 44 χρονια το αητητο στο χαριλαου....

Οχι πειτε αυτο θελετε???

paoki19 έγραψε:μην ειρωνευεστε ρε σεις....Το ματς ειναι ασσος....!!!Αν δεν βγει ασσος να φαω ban!!!
Μακάρι μαζί σου αλλά δεν έιμαι πολύ αισιόδοξος ..... για χ το βλέπω
Στα θετικά σίγουρα:
ότι η άμυνα μας εξαφάνισε τον Μητρόγλου. Είναι σα να μην παίζει! Θα δείτε που από τον εκνευρισμό του θα ζητήσει αλλαγή.
Και εγώ πάντως για άσσο το έχω το παιχνίδι. Μπορεί όμως και αστο!

ότι η άμυνα μας εξαφάνισε τον Μητρόγλου. Είναι σα να μην παίζει! Θα δείτε που από τον εκνευρισμό του θα ζητήσει αλλαγή.
Και εγώ πάντως για άσσο το έχω το παιχνίδι. Μπορεί όμως και αστο!

- danirifle
- Bet Guru 2021
- Been thanked: 1 time
βάλτε βρε ένα γκολ για δικό σας καλό. θα κερδίσετε καμιά 10αριά μέρες διακοπών παραπάνω
ντουρντούβαλα
ντουρντούβαλα