Μεταγραφές Μπάσκετ 2012-2013
Re: Μεταγραφές Μπάσκετ 2012-2013
εντάξει φαντάζομαι κάνουνε πλάκα. πετάνε πού και πού κανα όνομα για να θολώσουν τα νερά των χιλιάδων φιλάθλων και δημοσιογράφων του ΠΑΟΚ που δεν τρώνε ούτε καρπούζι το βράδυ πριν ανοίξουν το sportando για να διαβάσουνε με λεπτομέρεια τις μεταγραφικές σκέψεις της ΚΑΕ...
- paokmaniak
Θα κλεισει ο Μπιδης μεχρι Τριτη Τεταρτη να ξερετεpalok έγραψε:ήταν στην κεντρική του paokmania δεξιά κάτω με τις υπόλοιπες ειδήσεις, γι' αυτό δεν το πόσταρα.
«Στραβώνει» με Χαραλαμπίδη, στροφή σε Καλαμπόκη
Οι πληροφορίες είναι λογικό να μην ικανοποιούν και να δημιουργούν προβληματισμό στον ΠΑΟΚ. Όπως και χθες έγραψε το «Μ» ο Κώστας Χαραλαμπίδης φέρεται να σκέπτεται περισσότερο την πρόταση του Άρη όπου υπάρχουν και παλιοί λογαριασμοί.
Ειδικά αν τα βρει στα παλιά... αντίο «Παλατάκι». Με το δίκιο του... Αρκεί βέβαια να υπάρξει σύντομα εξέλιξη, θετική η αρνητική, περισσότερο στην δεύτερη περίπτωση για να μπορέσει ο ΠΑΟΚ να κινηθεί διαφορετικά. Υπολογίζεται ότι ως εναλλακτική λύση θα προκύψει πρόταση στον Γιάννη Καλαμπόκη, αλλά με τα χρήματα που προσφέρει η ομάδα, ο 33χρονος γκαρντ πολύ δύσκολα θα πει το ΟΚ. Τρίτη λύση στην σειρά είναι ο Σωτήρης Καραποστόλου, αλλά σε έναν διαφορετικό ρόλο. Δεν θάνει εύκολο και το δικό του «ναι», αφού δεν προορίζεται για νάχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Το δύσκολο για τον Δικέφαλο, πέρα από το οικονομικό (θα έχει ένα από 3-4 μικρότερα μπάτζετ), είναι και το ότι δεν υπάρχει ακόμα απόφαση για τον αριθμό των Αμερικανών. Στον ΠΑΟΚ σκέπτονται ότι 3 η 4 Αμερικανοί, τρεις Έλληνες βασικοί και ένα συμπλήρωμα στον πάγκο θα είναι όλη κι όλη η ομάδα. Και αν το plan a δεν ευοδωθεί (περιλαμβάνει τους παραπάνω μαζί με ορισμένους από Ντικούδη, Καλλέ, Τσαιρέλη, Μανωλόπουλο κλπ), το plan b θα είναι πολύ πιο δύσκολο.
http://www.metrosportgr.com/articles_de ... rtid=28158
ο Κασελακης 3αρι δεν ειναι.?..περσι εκανε καλη χρονια νομιζω,...και ο σεντερ της καβαλας ποιοτικοτατος...
o Kρητικός Sam Cassell ναι 3 θα τον έλεγα. νομίζω είναι σουτέρ στυλ Βασιλειάδη (όχι τόσο γρήγορος-ούτε τόσο εύστοχος φυσικά) αλλά παίζει και πλάτη στυλ Gregory. Τώρα που ξαναδιαβάζω την παραπάνω πρόταση, νομίζω περιέγραψα τον Malik Hairston της Armani Milano...
PS: λαβράκι???
Keyon Carter, 24, απόφοιτος του Old Dominion με 8 πόντους 4.6 rebounds. Φέτος έπαιξε στη "Δυναμό Τυφλοί Είδαν" στην Γεωργία έχοντας 23.4 πόντους-13.9 rebounds...
[youtube]oWK3QnU5_XQ[/youtube]

PS: λαβράκι???
Keyon Carter, 24, απόφοιτος του Old Dominion με 8 πόντους 4.6 rebounds. Φέτος έπαιξε στη "Δυναμό Τυφλοί Είδαν" στην Γεωργία έχοντας 23.4 πόντους-13.9 rebounds...

[youtube]oWK3QnU5_XQ[/youtube]
Paλok αυτους απ ο την εθ νεων που γραψα πιο πανω τους εχεις υποψιν σου?
δεν έχω ιδέα. δεν ξέρω, έχω την εντύπωση οτι δεν μπορούμε αυτή τη στιγμή να προσελκύσουμε τέτοιους παίκτες (φαντάζομαι οι πατεράδες τους-και καλα θα κάνουνε- θα προτιμήσουνε μια ομάδα που τουλάχιστον πληρώνει). εδώ δεν μπορούμε να πάρουμε παίκτη της εθνικής νέων στη μπάλα... 

MANIAKOS έγραψε:ο Κασελακης 3αρι δεν ειναι.?..περσι εκανε καλη χρονια νομιζω,...και ο σεντερ της καβαλας ποιοτικοτατος...
4αρι ειναι ο κασελακης με πολυ καλο τρίποντο
λιγο βαρυς αλλα τεχνιτης
να ένας παίκτης που πρότεινα αλλά μας τον έφαγε χτες η Lukoil.
mvp του Ελβετικού πρωταθλήματος
.
[youtube]gZO4Vlsf3HA[/youtube]
mvp του Ελβετικού πρωταθλήματος

[youtube]gZO4Vlsf3HA[/youtube]
άντε τσιμπάτε άλλον έναν μιας και είμαι σαλονίκη κι έχω κέφια
Desmond Penigar, 28.5 πόντους-12.1 rebounds στο Λίβανο
[youtube]ELl2JPUCxAs&feature=related[/youtube]

Desmond Penigar, 28.5 πόντους-12.1 rebounds στο Λίβανο
[youtube]ELl2JPUCxAs&feature=related[/youtube]
- KalamarGiannis
- angelheart
- Επικοινωνία:
Palok χαρά στο κουράγιο σου παλικάρι μου να κάθεσαι να ψάχνεις έτσι. Ξέρω πολύ καλά τι φασαρία και κόπος είναι μιας και κάποτε έκανα κάτι αντίστοιχο με ποδοσφαιριστές.
Το έκοψα όταν διαπίστωσα οτι το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τους βλέπουμε από βίντεο (σαν τη Μόνικα Μπελούτσι ένα πράμα). Live δεν θα τους δούμε ούτε ως αντίπαλους, εκτός αν αλλάξει δραστικά η πραγματικότητα που μας περιβάλλει.
Σε καμία περίπτωση δε θέλω να σε αποθαρρύνω. Ίσα ίσα σε ΠΡΟΤΡΕΠΩ να συνεχίσεις. Απλά τον καημό μου λέω...
Το έκοψα όταν διαπίστωσα οτι το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τους βλέπουμε από βίντεο (σαν τη Μόνικα Μπελούτσι ένα πράμα). Live δεν θα τους δούμε ούτε ως αντίπαλους, εκτός αν αλλάξει δραστικά η πραγματικότητα που μας περιβάλλει.
Σε καμία περίπτωση δε θέλω να σε αποθαρρύνω. Ίσα ίσα σε ΠΡΟΤΡΕΠΩ να συνεχίσεις. Απλά τον καημό μου λέω...
- KalamarGiannis
Οι υποψηφιότητες αυτές τις μέρες είναι τελείως πρωτότυπες:
Μπίδης κι αν όχι Καλαμπόκης αλλά αν δεν συμφωνήσει φτηνά τότε Μονρό , αλλά κι αυτός αν δεν ρίξει απαιτήσεις τότες Ντόνι που αν δεν ρίξει τιμή τότε Ντούβνιακ...
και Αντι Ντικούδης ο Γκέτσε...
και ίσως κλείσει ο Δέδας αν δεν τον πάρουν άλλοι κτλ κτλ.
με μόνο σίγουρο Καλλέ θα βγουν να ζητήσουν στήριξη και διαρκείας πάλι...
Για μένα κλείστε Παππά και μετά ζητήστε από τον κόσμο να καλύψει με διαρκείας τη μεταγραφή...
μήπως τελικά ο Σούλης παίζει πάντα με δοκιμασμένες λύσεις;
..αυτό δεν είναι απαραιτήτως κακό, ίσως έτσι ξέρει να μοντάρει ομάδα, απλά ανοίγω κουβέντα τώρα..
Μπίδης κι αν όχι Καλαμπόκης αλλά αν δεν συμφωνήσει φτηνά τότε Μονρό , αλλά κι αυτός αν δεν ρίξει απαιτήσεις τότες Ντόνι που αν δεν ρίξει τιμή τότε Ντούβνιακ...
και Αντι Ντικούδης ο Γκέτσε...
και ίσως κλείσει ο Δέδας αν δεν τον πάρουν άλλοι κτλ κτλ.
με μόνο σίγουρο Καλλέ θα βγουν να ζητήσουν στήριξη και διαρκείας πάλι...
Για μένα κλείστε Παππά και μετά ζητήστε από τον κόσμο να καλύψει με διαρκείας τη μεταγραφή...
μήπως τελικά ο Σούλης παίζει πάντα με δοκιμασμένες λύσεις;
..αυτό δεν είναι απαραιτήτως κακό, ίσως έτσι ξέρει να μοντάρει ομάδα, απλά ανοίγω κουβέντα τώρα..