Olorin έγραψε:Photis έγραψε:Πλάκα ξιπλάκα μας τρέλλανε αλλά μάλλον δε θα μας ξανατρελλάνει.
Μάλιστα...
Το μάλιστα γιατί πάει...?

Olorin έγραψε:Photis έγραψε:Πλάκα ξιπλάκα μας τρέλλανε αλλά μάλλον δε θα μας ξανατρελλάνει.
Μάλιστα...
Emprostisghsoitrelamenoi έγραψε:ΥΓ. DC παίζει και να είναι η μοναδική φορά που συμφωνούμε.
Photis έγραψε:Πλάκα ξιπλάκα μας τρέλλανε αλλά μάλλον δε θα μας ξανατρελλάνει.
Vonapartis έγραψε:http://blog.paok24.com/?p=1990
Δημήτρης Τσορμπατζόγλου
Μάρ
05
2012
Βουλώστε το…
* Νομίζω ότι ο Μπόλονι επίτηδες άφηνε εκτός βασικών στην προπόνηση τον Κλάους για να τον ταρακουνήσει. Σωστή κίνηση και καταπληκτική αντίδραση του Κλάους, που έκανε σπουδαίο παιχνίδι.
* Δεν μπορώ να καταλάβω τον Σαλπιγγίδη (ο οποίος ήταν και πάλι καλός στο 90λεπτο) αλλά δεν γίνεται να μην δείξει (ούτε με μία κίνηση) ότι χάρηκε αυτό το νικητήριο γκολ της ομάδας που παίζει και αγαπάει. Και επειδή πάντα προσπαθώ να έρχομαι στην θέση του άλλου, θα την είχα ετοιμάσει αυτή την στιγμή και δεν θα την άφηνα στην τύχη της…
Βάζεις το γκολ, δεν πανηγυρίζεις και –τέλος πάντων- σέβεσαι την άλλη ομάδα που σου έδωσε ψωμί, αλλά φίλησε και τον Δικέφαλο που φοράς από πιτσιρικάς στο στήθος, χωρίς –επιτέλους- να φοβάσαι ότι θα σε κατηγορήσουν για υποκριτή. Αφού αυτό νιώθεις… Έτσι λέω εγώ (που είμαι απέξω…).