Παναθηναικός - Π.Α.Ο.Κ. 0-2 MVP Σχόλια και παραλειπόμενα

Συζήτηση για αγώνες της ομάδας που έγιναν

MVP

Χαλκιάς
87
67%
Αποστολόπουλος
1
1%
Λίνο
6
5%
Μαλεζάς
2
2%
Τσιρίλο
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Γκαρσία
15
12%
Λάζαρ
7
5%
Φωτάκης
2
2%
Σαλπιγγίδης
5
4%
Νιμανί
2
2%
Αθανασιάδης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Γεωργιάδης
1
1%
Αναπληρωματικοί: Γλύκος, Σταφυλλίδης, Μπαλάφας, Γεωργιάδης, Τσουκαλάς, Παναγιωτούδης, Γιάννου
2
2%

Σύνολο ψήφων: 130

Άβαταρ μέλους
Photis

Re: Παναθηναικός - Π.Α.Ο.Κ. 0-2 MVP Σχόλια και παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Photis »

Olorin έγραψε:
Photis έγραψε:Πλάκα ξιπλάκα μας τρέλλανε αλλά μάλλον δε θα μας ξανατρελλάνει.
:pano:

Μάλιστα...

Το μάλιστα γιατί πάει...?
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Emprostisghsoitrelamenoi έγραψε:ΥΓ. DC παίζει και να είναι η μοναδική φορά που συμφωνούμε.

Ξεπέρασέ το και να μην ξανασυμβεί. :)
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Photis έγραψε:Πλάκα ξιπλάκα μας τρέλλανε αλλά μάλλον δε θα μας ξανατρελλάνει.

προφανώς γιατι τελικά απεφασίσθη ανοιξιάτικα κι εν μέσω κρίσεως να πάει για "διακοπές";
κι ερωτώ,δίχως να ασπάζομαι την άποψη του φίλου περί ανύπαρκτου πέναλτι υπέρ μας μιάς κι ήταν πέναλτι,γιατί η γνώμη του σας σκανδάλισε τόσο και σπεύσατε παραχρήμα,αρμόδιοι και μη,να επιληφθείτε της ... κάθαρσης του φόρουμ;

υγ ολοριν,μην τους αποτρελαίνεις κι εσύ ρε παλληκάρι μου. ;) 8-)
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Δημοσίευση από Emprostisghsoitrelamenoi »

:lol:
Επιεικώς ακατόρθωτο .
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Κανένας δεν έφυγε.Μέσω συζήτησης γίνονται όλα.Είναι εδώ το παιδί μπορεί να σας μίλήσει.Και να πω και κάτι άλλο,οι εριστικές απόψεις δεν είναι απόψεις για να εξηγούμαστε.
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Θα διαφωνήσω και θα πω πως οι απόψεις ακόμα κι εριστικές συνεχίζουν να αποτελούν απόψεις.
Στο φόρουμ του ΠΑΟΚμανια δεν επιτρέπονται εξ' όσων γνωρίζω.
Στην ζωή επιτρέπονται απλώς μετά πέφτουν μπουνίδια. :lol:
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Μάγκες, μόλις έπεσε τηλέφωνο από την "άκρη" μου στην ΠΑΕ: του χρόνου θα δηλώσουμε το ΟΑΚΑ για 2η έδρα!
:twisted:
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

το εριστικό μιάς άποψης φίλε φώτη είναι υποκειμενικό.κι εγώ βρίσκω εδώ και καιρό εριστικά κι εμπρηστικά,και δή παντελώς ακατανόητα κι αχρείαστα,πράγματα,που αντικρύζω με το που μπαίνω στην κεντρική.άλλοι φίλοι προφανώς θα διαφωνούν μαζί μου.αλλά δε θα μπώ στη διαδικασία να επιχειρήσω να νουθετήσω κανένα.γνώμη μου,το να χαρακτηρίσει ας πούμε μούφα το πέναλτι που μας έδωσε ο βοσκάκης κάποιος φίλος,κάτι που δε με βρίσκει σύμφωνο σε καμία των περιπτώσεων -το δε πέναλτι του βάζελου ήταν απλώς κλαυσίγελος- δεν το βρίσκω εριστικό.ούτε ικανό να αμαυρώσει τη σπουδαία και δίκαιη νίκη της ομάδας.
Άβαταρ μέλους
Vonapartis

Δημοσίευση από Vonapartis »

http://blog.paok24.com/?p=1990

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου
Μάρ
05
2012

Βουλώστε το…

* Νομίζω ότι ο Μπόλονι επίτηδες άφηνε εκτός βασικών στην προπόνηση τον Κλάους για να τον ταρακουνήσει. Σωστή κίνηση και καταπληκτική αντίδραση του Κλάους, που έκανε σπουδαίο παιχνίδι.

* Δεν μπορώ να καταλάβω τον Σαλπιγγίδη (ο οποίος ήταν και πάλι καλός στο 90λεπτο) αλλά δεν γίνεται να μην δείξει (ούτε με μία κίνηση) ότι χάρηκε αυτό το νικητήριο γκολ της ομάδας που παίζει και αγαπάει. Και επειδή πάντα προσπαθώ να έρχομαι στην θέση του άλλου, θα την είχα ετοιμάσει αυτή την στιγμή και δεν θα την άφηνα στην τύχη της…

Βάζεις το γκολ, δεν πανηγυρίζεις και –τέλος πάντων- σέβεσαι την άλλη ομάδα που σου έδωσε ψωμί, αλλά φίλησε και τον Δικέφαλο που φοράς από πιτσιρικάς στο στήθος, χωρίς –επιτέλους- να φοβάσαι ότι θα σε κατηγορήσουν για υποκριτή. Αφού αυτό νιώθεις… Έτσι λέω εγώ (που είμαι απέξω…).
Άβαταρ μέλους
Alekakius

Δημοσίευση από Alekakius »

Vonapartis έγραψε:http://blog.paok24.com/?p=1990

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου
Μάρ
05
2012

Βουλώστε το…

* Νομίζω ότι ο Μπόλονι επίτηδες άφηνε εκτός βασικών στην προπόνηση τον Κλάους για να τον ταρακουνήσει. Σωστή κίνηση και καταπληκτική αντίδραση του Κλάους, που έκανε σπουδαίο παιχνίδι.

* Δεν μπορώ να καταλάβω τον Σαλπιγγίδη (ο οποίος ήταν και πάλι καλός στο 90λεπτο) αλλά δεν γίνεται να μην δείξει (ούτε με μία κίνηση) ότι χάρηκε αυτό το νικητήριο γκολ της ομάδας που παίζει και αγαπάει. Και επειδή πάντα προσπαθώ να έρχομαι στην θέση του άλλου, θα την είχα ετοιμάσει αυτή την στιγμή και δεν θα την άφηνα στην τύχη της…

Βάζεις το γκολ, δεν πανηγυρίζεις και –τέλος πάντων- σέβεσαι την άλλη ομάδα που σου έδωσε ψωμί, αλλά φίλησε και τον Δικέφαλο που φοράς από πιτσιρικάς στο στήθος, χωρίς –επιτέλους- να φοβάσαι ότι θα σε κατηγορήσουν για υποκριτή. Αφού αυτό νιώθεις… Έτσι λέω εγώ (που είμαι απέξω…).

Λοιπόν για εμενα ξεκάθαρα 5 παίχτες δικαιούνται τον τίτλο του m.v.p.....GARCIA....ΦΩΤΑΚΗΣ..LINO...LAZAR.....ΧΑΛΚΙΑΣ εγώ ψήφισα GARCIA.....GIAT;;..πολλή απλά είμαι 40 χρόνον και belpo P.A.O.k από τα 16 μου ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΙΧΤΗ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΣΟΠΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΠΟΤΕ.....τώρα επειδή έκανα παράθεση στο σχόλιο του κυριου trmpa .....ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΕΣΥ ΚΥΡΙΕ TZORMPATZOGLOU ΟΤΙ Ο ΣΑΛΠΙ ΗΤΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΛΟΣ ;;; ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ .....ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ okay A okay Η Σ T Ο Σ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΑΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΚΑΚΟΣ ΥΠΗΡΧΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΒΑΛΕ ΤΟ GOAL ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΚΙΣΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ E L E ΩΣ.....800 ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΕΤΣΙ ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ OXIIIIIIIIIIII ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΕ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΩ ΤΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΤΡΗΜΑ ΑΙΝΤΕ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.....ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕΣ ΚΥΡΙΕ TZORMPATZOGLOU ΣΤΑ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΣΤΟ GOAL ΧΩΡΙΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ POLLLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII ΜΑ PAAAAAAAAAAAAAAAARA ΠΟΛΛΗ IPIAAAAAAAAA ΤΟΥ ΤΑ ΛΕΣ......ΘΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΕ ΠΡΑΣΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Η ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΠΑΟΚΤΣΙΔΙΚΑ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΑ ΤΟΥ .....E AI ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ....μπορείτε όσοι θέλετε να με κράξετε και να πείτε ότι θέλετε για μένα το 2 goal του ΣΑΛΠΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΧΩΡΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΣΤΕ ΜΕ ΚΑΦΡΟ......ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΣΑΝ ΑΛΕΚ 0-1....ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΖΗΛΟ ΠΟΥ ΕΠΕΔΕΙΞΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΩΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΛΑΓΟΥ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΥ ΣΟΥ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΑΘΛΟΣ......ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΚΟΡΔΕΛΙΟ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΗΘΕΝ ΠΑΟΚΤΣΙΔΙΛΙΚΙΑ.....okay L A Η Η M A Η Η..............
sorry αδέρφια και για το υφάκι μου αλλα αντί να χάρω με την niki μέσα στο οακα μετά από 11 περίπου χρονια ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΙΔΕΜΕΝΟ ΡΕ AI ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ........P.A.Ο.okay ΕΙΣΑΙ....
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

alekakius μη λες τέτοια, κινδυνεύεις με μπαν

η αλήθεια πάντως είναι ότι στην πρώτη φάση που έχασε το τετ α τετ έφαγε μεγάλο μπινελίκι
με έναν τρόπο ξέρει να βάζει γκολ. ε τη 1 στις 2 φάσεις που τον έβγαλαν πάρε-βάλε, το έβαλε

ΒΑΖΕΛΑΚΙΑ ΚΛΑΨΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟ
Εξυπνάδες αλλού φίλε μου.Φώτης.Ο Αλεκάκιους μια χαρά εκφράστηκε με σεμνότητα κιόλας.Τις ειρωνείες σου λοιπόν αλλού.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

-1926 Αλακάκιους.
Διαφωνώ από την 1η έως την τελευταία γραμμή.
Ναι, ο Πάμπλο είναι ίσως ο καλύτερος ξένος που φόρεσε την φανέλα μας αλλά την νίκη σήμερα την κράτησε ο Χαλκιάς.
Στα περί Σάλπι δεν θα τα επεκταθώ. Ήδη ένα τόπικ κλειδώθηκε. Μην καταστρέψουμε και 2ο. Μέρα χαράς είναι σήμερα. 8-)
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Ο καθένας μπορεί να έχει την άποψη του αρκεί να την εκφράζει με κόσμιο τρόπο.
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Eγώ ακόμα βέβαια δεν έχω καταλάβει γιατί έκλεισε ο σουρμενέτες το τόπικ Σαλπιγγίδη.
Δεν ειπώθηκαν ούτε βρισιές ούτε ειρωνίες ούτε σούτια.
Συζήτηση κάναμε,για πολλοστή φορά σίγουρα,αλλά όχι αδόκιμη.
Κατά την ταπεινή μου άποψη.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Σχόλια & παραλειπόμενα αγώνων”