ΑΕΚ-Π.Α.Ο.Κ. 0-2 MVP, σχόλια και παραλειπόμενα
ΑΕΚ-Π.Α.Ο.Κ. 0-2 MVP, σχόλια και παραλειπόμενα
Θυμάστε το τραγούδι ´ ο ΠΑΟΚ εν τεμετερον ποντιακον ομάδα ´ για την μεγάλη ομάδα του 70-80 λέει
:)

- paoki_sweden
Re: ΑΕΚ-Π.Α.Ο.Κ. 0-2 MVP, σχόλια και παραλειπόμενα
Very good game from all players today, especialy from the young players......many misstakes from lino (passes).
Now I WANT to F@CK! the g@ys of peiraiws!
AINTAAAAAAAAAAAAAAAAA PAOKARAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Now I WANT to F@CK! the g@ys of peiraiws!
AINTAAAAAAAAAAAAAAAAA PAOKARAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

- abc_o_ karpouzas
ανοιξε τοτε ενα νημα με τιτλο....
.....ειμαι και εγω ποντιος......
.....θεουν πλασμα εν και ο φτωχος...
....τεμετερον τεσετερον ταβουτινετερον....
....η μανα εν κριον νερον και σο ποτηρ κεμπεν.....
.............γλυκιδης..........
σναουτσεριδης....μαλεζιδης....κατσικοπουλος....λινιδης
παπλο γκαρσια..... λαζαρεαδης
φωτακιδης
σαλπιγγιδης...............................γεωργιαδης
αθανασιαδης
και ετσερτσαμε τους........χανουμιδιδες
.....ειμαι και εγω ποντιος......
.....θεουν πλασμα εν και ο φτωχος...
....τεμετερον τεσετερον ταβουτινετερον....
....η μανα εν κριον νερον και σο ποτηρ κεμπεν.....
.............γλυκιδης..........
σναουτσεριδης....μαλεζιδης....κατσικοπουλος....λινιδης
παπλο γκαρσια..... λαζαρεαδης
φωτακιδης
σαλπιγγιδης...............................γεωργιαδης
αθανασιαδης
και ετσερτσαμε τους........χανουμιδιδες
- georgedoulk
Σταφυλλίδης, Αποστολόπουλος, Σαλπιγγίδης, Γεωργιάδης, Αθανασιάδης.
Φουντουκίδης, Ιωσηφίδης, Ασλανίδης, Παρίδης, Τερζανίδης...
ΕΤΣΙ ΜΑΘΑΜΕ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ.
Φουντουκίδης, Ιωσηφίδης, Ασλανίδης, Παρίδης, Τερζανίδης...
ΕΤΣΙ ΜΑΘΑΜΕ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ.
8 είναι οι πάσες στο δεύτερο γκολ, που ξεκινάει από το Λίνο. Στα αθλητικά της ΝΕΤ έπαιξε όλη η φάση. Για την (πιθανή) τιμωρία της έδρας, πότε βγαίνει η απόφαση;
Κολύριο το σημερινό μετά τον πόνο στα μάτια της Τετάρτης.
Κάκαλα, όχι αστεία, δεν είναι λίγο να αποκλείεσαι όπως αποκλείστικες, να αλλάζει πρόεδρος, να παίζεις μετά από παράταση σε στοιχειωμένο γήπεδο και να βγάζεις άνετο διπλό.
Μπράβο σε όλους, ορισμένοι παίκτες έπαιξαν συγκινητικά καλά.
Γκαρσία ηγέτης, Λαζάρ μοτεράκι και τρελή ασίστ, Κλάους πνευμόνια στο χόρτο εκεί μπροστά και άλλη μια φορά δείχνει τι σημαίνει εκτελεστής: μία φάση είναι αρκετή. Γεωργιάδης πολύ ενθαρρυντικός. Μάλε-Κατσικάς εμπιστοσύνη, πολύ τους πάω. Και διπλό μπράβο στο στήσιμο του Λάζλο, είσαι αλεπού ρε, και σίγουρα τους ετοίμασες και ψυχολογικά.
Γουστάρω όταν μας στέλνετε για κυβιστήσεις ρε μάγκες! Άντε πια με το κωλοΟΑΚΑ. Πάμε για το διορισμένο τώρα, θέλω να του κόψω πρωτάθλημα μέσα στο Ναό!
Κάκαλα, όχι αστεία, δεν είναι λίγο να αποκλείεσαι όπως αποκλείστικες, να αλλάζει πρόεδρος, να παίζεις μετά από παράταση σε στοιχειωμένο γήπεδο και να βγάζεις άνετο διπλό.
Μπράβο σε όλους, ορισμένοι παίκτες έπαιξαν συγκινητικά καλά.
Γκαρσία ηγέτης, Λαζάρ μοτεράκι και τρελή ασίστ, Κλάους πνευμόνια στο χόρτο εκεί μπροστά και άλλη μια φορά δείχνει τι σημαίνει εκτελεστής: μία φάση είναι αρκετή. Γεωργιάδης πολύ ενθαρρυντικός. Μάλε-Κατσικάς εμπιστοσύνη, πολύ τους πάω. Και διπλό μπράβο στο στήσιμο του Λάζλο, είσαι αλεπού ρε, και σίγουρα τους ετοίμασες και ψυχολογικά.
Γουστάρω όταν μας στέλνετε για κυβιστήσεις ρε μάγκες! Άντε πια με το κωλοΟΑΚΑ. Πάμε για το διορισμένο τώρα, θέλω να του κόψω πρωτάθλημα μέσα στο Ναό!
Τζέκυλ και Χάιντ η ομάδα μας..μη τρελαινόμαστε πάντως σιγά το καρναβάλι που κερδίσαμε..δε της βγήκαν τα στημμένα κ άντε γεια, βουτιά, μίρλα και κακό.
Αν είστε μάγκες ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ!!
Αν είστε μάγκες ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ!!
- Vonapartis
Χίλια μπράβο!! Νίκη ψυχολογίας, στο κατάλληλο timing, απέναντι στον άλλοτε κακό δαίμονά μας. Παλικαρίσια εμφάνιση και 1η νίκη για τον Ζήση Βρύζα. Τώρα έρχεται η σειρά του επάρατου gay της τρούμπας. Το νου της η Διοίκηση γιατί αυτοί θα βάλουν λυτούς και δεμένους για το παιχνίδι.
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
ψηφιστε εδω πολυτιμοτερο παιχτη κ καλυτερο γκοαλ
ειναι για MVP της Super Leage απο το nova
μπορειτε να ψηφισετε 3 φορες
https://www.facebook.com/Novasports.gr? ... 2477429415
παει ποντο ποντο με το καστιγιο γιαυτο ψηφιστε να τον περασει ο λαζαρ
το γκοαλ του γεωργιαδη ηδη ειναι στη κορυφη
ειναι για MVP της Super Leage απο το nova
μπορειτε να ψηφισετε 3 φορες
https://www.facebook.com/Novasports.gr? ... 2477429415
παει ποντο ποντο με το καστιγιο γιαυτο ψηφιστε να τον περασει ο λαζαρ

το γκοαλ του γεωργιαδη ηδη ειναι στη κορυφη
Δεν θέλω να φανώ ειρωνικός, αλλά μ'εχουν πιάσει τα νεύρα γ@μωτο! Προφανώς και τώρα ο Γλύκος είναι τερματάρα, ο Λίνο το καλύτερο μπακ της Σουπαλιγκ, ο Λάζαρ Μαραντονα των Καραπαθίων, ο Παύλος "ανανέωση-για-5-χρόνια-ΤΩΡΑ", ο Γεωργιάδης "ποιός-Βιεϊρίνια;",ο Αθανασιάδης ο καλύτερος φορ που είχαμε ποτέ, ο Σνάουτσνερ "εργαλείο",ο Μαλεζάς "άξιος-αντικαταστάτης-του-Κοντρέρας" και πάει λέγοντας...
Καλά, μη μιλήσουμε για Μπόλονι τώρα, που του πήρε την ταυτότητα ο Δώνης με το καλύτερο ρόστερ
Και προφανώς ο Ζαγοράκης έφταιγε που δεν κερδίζαμε (κερδίζαμε, αλλά άλλο αυτό...). Και ο κάθε Ζαγοράκης δηλαδή, δεν είναι το θέμα μου εκεί, η γενικότερη νοοτροπία είναι το θέμα μου...
Και όλα αυτά θα αντιστραφούν στην επόμενη ήττα. Άχρηστος ο Γλύκος, "ποιός Μαλεζάς;", γέρος ο Παύλος, χειρότερος του Βιτόλο ο Λάζαρ κλπ κλπ
Ας μάθουμε να βλέπουμε τα πράγματα πιο σφαιρικά. Έχεις ένα νέο περιβάλλον μέσα στο οποίο δρας (ΚΡΙΣΗ)... ΠΑΟΚ είσαι αλλά δεν είσαι σε γυάλα... Δες και τα θετικά... Όταν οι άλλοι αποσυντίθενται έχεις έναν Κατσικά, έναν Κλάους, έναν Σταφυλίδη... ένα ΠΛΑΝΟ στην τελική για να ελπίζεις.
ΠΑΟΚ ΛΕΜΕ ΡΕΕΕΕΕ!!!!

Καλά, μη μιλήσουμε για Μπόλονι τώρα, που του πήρε την ταυτότητα ο Δώνης με το καλύτερο ρόστερ

Και προφανώς ο Ζαγοράκης έφταιγε που δεν κερδίζαμε (κερδίζαμε, αλλά άλλο αυτό...). Και ο κάθε Ζαγοράκης δηλαδή, δεν είναι το θέμα μου εκεί, η γενικότερη νοοτροπία είναι το θέμα μου...
Και όλα αυτά θα αντιστραφούν στην επόμενη ήττα. Άχρηστος ο Γλύκος, "ποιός Μαλεζάς;", γέρος ο Παύλος, χειρότερος του Βιτόλο ο Λάζαρ κλπ κλπ
Ας μάθουμε να βλέπουμε τα πράγματα πιο σφαιρικά. Έχεις ένα νέο περιβάλλον μέσα στο οποίο δρας (ΚΡΙΣΗ)... ΠΑΟΚ είσαι αλλά δεν είσαι σε γυάλα... Δες και τα θετικά... Όταν οι άλλοι αποσυντίθενται έχεις έναν Κατσικά, έναν Κλάους, έναν Σταφυλίδη... ένα ΠΛΑΝΟ στην τελική για να ελπίζεις.
ΠΑΟΚ ΛΕΜΕ ΡΕΕΕΕΕ!!!!

αρκετα καλη εμψανιση...μην ξεχναμε οτι ηταν το 5 παιχνιδι μεσα σε 2 εβδομαδες,,,αχ βρε κουλα...τι σαββατοκυριακο κι αυτο...3 στα 3 σου εκανε το μοναδικο καμαρι τησ προσφυγιας...νικη ψυχολογιας για ομαδα-κοσμο...επιτελους μια ηρεμη εβδομαδα αρχιζει...ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΠΑΟΑΡΑ...χοντρε πες αλευρι...θα παρακαλας αλλα πλεον ειναι αργα...
Δημοσίευσηαπό stathis73 » Παρ Ιαν 27, 2012 1:11 pm
Διπλό είναι το ματσάκι και μετά από το ντου με τον Ατρόμητο θα γίνει η υποδοχή των ηρώων, αθάνατο Ελλαδισταν.
Συγχαρητήρια στην ομάδα και ειδικά στα νέα παιδιά, οτι δεν μπόρεσε να κάνει κανένας παράγοντας και προπονητής τα έκανε η κρίση, και ο κόουτς (μπολονι) για αυτό πιάστε την ευκαιρία απο τα μαλλιά και κάντε την δική σας ξεχωριστή φουρνιά στον κορμό της ομάδος μας για πολλά χρόνια και εμείς να σας βλέπουμε και να σας χαιρόμαστε εις διπλούν.

Διπλό είναι το ματσάκι και μετά από το ντου με τον Ατρόμητο θα γίνει η υποδοχή των ηρώων, αθάνατο Ελλαδισταν.

Συγχαρητήρια στην ομάδα και ειδικά στα νέα παιδιά, οτι δεν μπόρεσε να κάνει κανένας παράγοντας και προπονητής τα έκανε η κρίση, και ο κόουτς (μπολονι) για αυτό πιάστε την ευκαιρία απο τα μαλλιά και κάντε την δική σας ξεχωριστή φουρνιά στον κορμό της ομάδος μας για πολλά χρόνια και εμείς να σας βλέπουμε και να σας χαιρόμαστε εις διπλούν.

Stepas έγραψε:Δεν θέλω να φανώ ειρωνικός, αλλά μ'εχουν πιάσει τα νεύρα γ@μωτο! Προφανώς και τώρα ο Γλύκος είναι τερματάρα, ο Λίνο το καλύτερο μπακ της Σουπαλιγκ, ο Λάζαρ Μαραντονα των Καραπαθίων, ο Παύλος "ανανέωση-για-5-χρόνια-ΤΩΡΑ", ο Γεωργιάδης "ποιός-Βιεϊρίνια;",ο Αθανασιάδης ο καλύτερος φορ που είχαμε ποτέ, ο Σνάουτσνερ "εργαλείο",ο Μαλεζάς "άξιος-αντικαταστάτης-του-Κοντρέρας" και πάει λέγοντας...
Καλά, μη μιλήσουμε για Μπόλονι τώρα, που του πήρε την ταυτότητα ο Δώνης με το καλύτερο ρόστερ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΠΑΟΚ ΛΕΜΕ ΡΕΕΕΕΕ!!!!
++++ Συμφωνω απολυτως.
- thodoris31