Προσαγωγές για στημένα παιχνίδια ποδοσφαίρου

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Προσαγωγες για στημενα παιχνιδια ποδοσφαιρου

Δημοσίευση από obanebane »

rasputin έγραψε:Εδω ειμαστε και θα δουμε κατα ποσο ειναι αποφασισμενο το κρατος να προχωρησει σε μια διαδικασία κάθαρσης του ποδοσφαίρου.Προσωπικά πιστεύω ότι έχουν θιχτεί συμφέροντα ξένων και αυτός είναι ο λόγος που βλέπουμε τέτοια μαζική κινητοποίηση του κρατικού μηχανισμού.ΕΥΠ, ΣΔΟΕ, Ε.Α., δικαστικό σύστημα, τελευταία φορά που είδα υπηρεσίες του δημοσίου να λειτουργούν έτσι ήταν τότε που πιάσανε τα μελη της 17 Ν όπου και πάλι υπήρχαν πιέσεις από το εξωτερικό. Αν όντως ισχύει αυτό τότε θα δούμε σημαντικές εξελίξεις τις επόμενες μέρες. Μακάρι. Δεν περιμένω να γίνει τίποτα σοβαρό για να πω την αλήθεια αλλά θα συνεχίσω να ελπίζω ότι μια μέρα θα δούμε δικαιοσύνη σε αυτήν την χώρα. Απλά αμφιβάλλω ότι αυτό θα γίνει σήμερα... Είναι μια υπόθεση που αφορά το στοίχημα, και όχι το σύνολο της βρωμιάς του ποδοσφαίρου μας. Το ψάρι βρωμάει απο το κεφάλι λέει ο σοφός λαός, και όσο το πολιτικό μας σύστημα είναι βυθισμένο στην διαφθορά δεν θα δει το ποδόσφαιρο άσπρη μέρα.

Ελπίζω η ΠΑΕ να είναι έτοιμη και να παρέμβει με δυναμισμό όπου και όποτε χρειαστεί. Συγγνώμη που το λέω, αλλά γυρίστε από τις άδειας σας, φτιάξτε από ένα καφεδάκι και πιάστε δουλειά. Άμεσα. Επειδή δεν πιστεύω ότι η τωρινή διοίκηση μπλέκεται με κάτι τέτοιο, θέλω να δω την ΠΑΕ να κατακεραυνώνει κάθε εσφαλμένη απόπειρα εμπλοκής του ΠΑΟΚ σε αυτήν την διαδικασία. Aν πάλι υπάρχει εμπλεκόμενος θα συμφωνήσω με kataramenos5 :
kataramenos5 έγραψε:ΕΑΝ υπάρχει κάτι που αφορά εμάς ,να τηρηθεί κάθε νόμιμη διαδικασία και όσοι
μπλέχτηκαν σε αυτή την ιστορία να πάνε φυλακή ανεξαρτήτως ονόματος και θέσης. {...}

Το ολο ζητημα ειναι σιγουρα εκει,ολη η κινητοποιηση γινεται για να μην συνεχισουν να θιγονται τα συμφεροντα των ξενων μπουκ που εχασαν μυρια απο αυτη την υποθεση.
Τι νομιζεις οτι τους ενδιαφερει να τηρησουν τους νομους η τα λεφτα που εχασε ο ΟΠΑΠ?
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Sera4 έγραψε:ποιον ρε τρελε??

δεν μου ειπαν, με εναν φιλο μου μιλησα απο την Εισαγγελια και μου ειπε η συνεχεια θα ειναι ακομη καλυτερη..

Υπαρχει ονομα που θα πεσει τρελο γελιο...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος moican4 την Πέμ 23 Ιουν 2011, 11:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

obanebane έγραψε:
rasputin έγραψε:Εδω ειμαστε και θα δουμε κατα ποσο ειναι αποφασισμενο το κρατος να προχωρησει σε μια διαδικασία κάθαρσης του ποδοσφαίρου.Προσωπικά πιστεύω ότι έχουν θιχτεί συμφέροντα ξένων και αυτός είναι ο λόγος που βλέπουμε τέτοια μαζική κινητοποίηση του κρατικού μηχανισμού.ΕΥΠ, ΣΔΟΕ, Ε.Α., δικαστικό σύστημα, τελευταία φορά που είδα υπηρεσίες του δημοσίου να λειτουργούν έτσι ήταν τότε που πιάσανε τα μελη της 17 Ν όπου και πάλι υπήρχαν πιέσεις από το εξωτερικό. Αν όντως ισχύει αυτό τότε θα δούμε σημαντικές εξελίξεις τις επόμενες μέρες. Μακάρι. Δεν περιμένω να γίνει τίποτα σοβαρό για να πω την αλήθεια αλλά θα συνεχίσω να ελπίζω ότι μια μέρα θα δούμε δικαιοσύνη σε αυτήν την χώρα. Απλά αμφιβάλλω ότι αυτό θα γίνει σήμερα... Είναι μια υπόθεση που αφορά το στοίχημα, και όχι το σύνολο της βρωμιάς του ποδοσφαίρου μας. Το ψάρι βρωμάει απο το κεφάλι λέει ο σοφός λαός, και όσο το πολιτικό μας σύστημα είναι βυθισμένο στην διαφθορά δεν θα δει το ποδόσφαιρο άσπρη μέρα.

Ελπίζω η ΠΑΕ να είναι έτοιμη και να παρέμβει με δυναμισμό όπου και όποτε χρειαστεί. Συγγνώμη που το λέω, αλλά γυρίστε από τις άδειας σας, φτιάξτε από ένα καφεδάκι και πιάστε δουλειά. Άμεσα. Επειδή δεν πιστεύω ότι η τωρινή διοίκηση μπλέκεται με κάτι τέτοιο, θέλω να δω την ΠΑΕ να κατακεραυνώνει κάθε εσφαλμένη απόπειρα εμπλοκής του ΠΑΟΚ σε αυτήν την διαδικασία. Aν πάλι υπάρχει εμπλεκόμενος θα συμφωνήσω με kataramenos5 :
kataramenos5 έγραψε:ΕΑΝ υπάρχει κάτι που αφορά εμάς ,να τηρηθεί κάθε νόμιμη διαδικασία και όσοι
μπλέχτηκαν σε αυτή την ιστορία να πάνε φυλακή ανεξαρτήτως ονόματος και θέσης. {...}

Το ολο ζητημα ειναι σιγουρα εκει,ολη η κινητοποιηση γινεται για να μην συνεχισουν να θιγονται τα συμφεροντα των ξενων μπουκ που εχασαν μυρια απο αυτη την υποθεση.
Τι νομιζεις οτι τους ενδιαφερει να τηρησουν τους νομους η τα λεφτα που εχασε ο ΟΠΑΠ?

ε δεν ειναι αποκαλυψη αυτο φυσικα και η ολη διαδικασια ''κινηθηκε'' απ'εξω... ;)
Άβαταρ μέλους
obanebane

Ο σαγωνιας αυτη τη στιγμη μιλαει στον 103
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

rasputin έγραψε:Προσωπικά πιστεύω ότι έχουν θιχτεί συμφέροντα ξένων και αυτός είναι ο λόγος που βλέπουμε τέτοια μαζική κινητοποίηση του κρατικού μηχανισμού.

Μπα δε νομίζω.
Ο λαός πρέπει να ταιστεί με άρτο και θεάματα σε τέτοιες δύσκολες εποχές.
Και απ' την στιγμή που ο άρτος κοστίζει (άσε που δεν υπάρχει κιόλας), τα θεάματα και οι "καθάρσεις" θα στρέψουν το ενδιαφέρον έστω και προσωρινά αλλού.
Άβαταρ μέλους
cristiano4

Δημοσίευση από cristiano4 »

αλλους 15 ...μακελειο γινεται
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

μιλανε για στημενο αεκ-ολυμπιακος βολου 0-4...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Το αεκ-βολος 0-4 μεσα στα στημενα συμφωνα με τον θωμαιδη.
Άβαταρ μέλους
cristiano4

δεν το πιστευω η κουλα ειναι καθαρη
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

κτ φιλοι απο αγροτ αστερα μου πανε οτι μπορει κι αλλοι πρωην δικοι μας να ναι μπλεγμενοι...αλλα ας περιμενουμε
Άβαταρ μέλους
cristiano4

και για ελικοπτερακια και για μεγαλη ηττα της .... :D
Άβαταρ μέλους
obanebane

Τη βιασανε με το ζορι της εβαλαν 4 :lol:

Το μεγαλυτερο ζορι ηταν τα 6 που εφαγε απο το γαυρο.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

moican4 έγραψε:
Sera4 έγραψε:ποιον ρε τρελε??

δεν μου ειπαν, με εναν φιλο μου μιλησα απο την Εισαγγελια και μου ειπε η συνεχεια θα ειναι ακομη καλυτερη..

Υπαρχει ονομα που θα πεσει τρελο γελιο...

Παιδιά ονοματα ακουγονται πολλά.
Απο Μαριδακη μεχρι το γνωστό οδοντίατρο..

Εγώ αυτό που θέλω προσωπικά ειναι να ασκηθει ποινικη δίωξη στο γαυρο-προεδρο. Εχουν ξεφτιλισει το Ελληνικο ποδοσφαιρο επι 15 χρονια που παρακολουθώ και θα ηθελα μια φορα να δω προεδρο του κ@λογαυρου να περνάει τη πορτα της Ευελπιδων για υποθεση στημένων.. Η ξεφτιλα και η ρετσινια θα μεινει πανω τους στους αιώνες των αιώνων ( όχι ότι δεν ειναι ηδη δακτυλοδεικτούμενοι , αλλά λεμε τωρα).

Θεωρώ οτι πάντα γινονταν λαμογιες αλλά ο Σωκρατες ηταν αυτος που το εκανε επιστημη
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

παντως για 85 προσωπα συνολικα εκανε λογο...πωπω θα πεσει τρελο γελιο... :lol:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”