Φιλικά & αγώνες προετοιμασίας

Συζήτηση για την προετοιμασία και τα φιλικα.

Θα θέλαμε ένα τέτοιο φιλικό?

Το δημοψήφισμα λήγει την Τετ 03 Αύγ 2011, 14:56

ΝΑΙ
286
56%
ΟΧΙ
160
31%
Ότι πιστεύει η διοίκηση
24
5%
Δεν γνωρίζω/Δεν απαντώ
2
0%
Μου είναι αδιάφορο
39
8%

Σύνολο ψήφων: 511

IKARIA_4

Re: Beşiktaş J.K.- FC PAOK (Πιθανόν Αύγουστος)

Δημοσίευση από IKARIA_4 »

αχ να ξερατε στα ακριτικα νησια (και οχι μονο) ποση ''φιλια'' εισπραττουμε καθε μερα!!!
απο πανω απο τα κεφαλια μας σφυριζει η ''φιλια'' τους, αμεση αποδειξη του ποσο μας αγαπανε και μας θελουν στην αγκαλια τους,και αυτοι, και εκεινοι που τους ψηφιζουν και βγαινουν κατα εκατονταδες χιλιαδες εκει σε εκδηλωσεις λατρειας για τον Κεμαλ...

ρωτηστε και τους υπολοιπους Ελληνες της Κυπρου να σας πουν και εκει για ''επιθεσεις φιλιας'' και ''ειρηνης'' που εχουν υποστει απο την...φιλη χωρα!

θα τριζουν τα κοκκαλα των νεκρων μας με αυτα που ακουμε απο ορισμενους...

ο ΠΑΟΚ δεν θα γινει εργαλειο ''πολιτικης'' εντυπωσεων, εξευτελισμου και ξεπουληματος της χωρας απο τον ΓΑΠ. χωνεψτε το καλα
Άβαταρ μέλους
makednoss

Δημοσίευση από makednoss »

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++1926 *1922 :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

IKARIA_4 έγραψε:αχ να ξερατε στα ακριτικα νησια (και οχι μονο) ποση ''φιλια'' εισπραττουμε καθε μερα!!!
απο πανω απο τα κεφαλια μας σφυριζει η ''φιλια'' τους, αμεση αποδειξη του ποσο μας αγαπανε και μας θελουν στην αγκαλια τους,και αυτοι, και εκεινοι που τους ψηφιζουν και βγαινουν κατα εκατονταδες χιλιαδες εκει σε εκδηλωσεις λατρειας για τον Κεμαλ...

ρωτηστε και τους υπολοιπους Ελληνες της Κυπρου να σας πουν και εκει για ''επιθεσεις φιλιας'' και ''ειρηνης'' που εχουν υποστει απο την...φιλη χωρα!

ο ΠΑΟΚ δεν θα γινει εργαλειο ''πολιτικης'' εντυπωσεων, εξευτελισμου και ξεπουληματος της χωρας απο τον ΓΑΠ. χωνεψτε το καλα

και όλα αυτά πως σχετίζονται με την μπεσίκτας και τον ΠΑΟΚ;
Shaman4

Δημοσίευση από Shaman4 »

Πεσ τα ρε Ικαρια θα τρελαθουμε...
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

IKARIA_4 έγραψε:αχ να ξερατε στα ακριτικα νησια (και οχι μονο) ποση ''φιλια'' εισπραττουμε καθε μερα!!!

λοιπον θα στα απαντησω ενα-ενα

απο τη στιγμη που μενεις σε ακριτικο νησι δε γινεται να μην εχεις αντιληφθει και τα δικα μας αρεοπλανα να περνανε τα συνορα της τουρκιας.αλλα ξεχασα.αυτα δεν τα λενε οι ειδησεις.

σε καθε παρελαση για την 25η μαρτιου επισης εκατονταδες χιλιαδες ελληνες βγαινουν στους δρομους.κατι αντιστοιχο δηλαδη με αυτο που κανουν αυτοι με τον κεμαλ.

οι ελληνες κυπριοι επισης δε γινεται να μη γνωριζουν για τις δικες τους επιθεσεις φιλιας στην τοτε μειοψηφεια των τουρκοκυπριων πριν το πραξικοπημα.

και τελος,τα κοκκαλα των νεκρων τριζουν εδω και πολλα χρονια γιατι αυτο που ζουμε εδω και καιρο δεν ειναι ελευθερια.πλεον το παραδεχονται και οι ιδιοι οι πολιτικοι που ψηφιζει ο μεσος νεοελληνας.
Shaman4

Δημοσίευση από Shaman4 »

Τα δικα μας αεροπλανα περνανε τα συνορα.Μαλιστα.

ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι αυτο δεν συμβαινει.Και ειμαι σιγουρος οτι το λες απλα για αντιπολιτευση και πως δεν εχεις κανενα στοιχειο που να σε κανει να πιστευεις τετοιο πραγμα.

Φιλε εσυ που το λες αυτο να ξερεις οτι θα σε ξεφτυλισω γιατι στο ερωτημα που θα σου θεσω, απαντηση δεν προκειτε να μου δωσεις και το ξερω ειδη απο τωρα.Θα αρκεστεις απλα στο να σχολιασεις τον τονο της επεμβασης μου.

Οριστε το ερωτημα μου

Απο το 1960 περιπου, εχουνε πεθανει στον ακυρηχτο αεροπορικο πολεμο πανω απο το αιγαιο περιπου 300 ατομα.
150 δικοι μας και 150 δικοι τους.
Ολα τα δυστηχηματα συνεβησαν σε ελληνικα χωρικα υδατα.

Εαν το μεγαλο ψεμα που λες, οτι δηλαδη και εμεις παραβιαζουμε τα συνορα τους, ηταν αληθεια, τοτε, στατιστικα και μονο, καποια απο αυτα τα δυστιχηματα θα ειχαν συμβει πανω απο την μικρα ασια.

ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ πιλοτος Ελλην δεν επεσε ποτε πανω εκει περα.
Αντιθετως οι 300 που ανεφερα πριν πεσανε ολοι μεσα στα ελληνικα χωρικα υδατα.

Τελος, Ο ερντογαν ρωτηθηκε προσφατα για της παραβιασεις στο αιγιαο.ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ οτι αυτες συμβαινουν, ποτε ομως δεν ειπε οτι και εμεις παραβιαζουμε δικα τους.Η τουρκικη αεροπορια και αυτη εχει παραδεχτει οτι παραβιαζει το αιγαιο.

Αυτα για τους οχαδερφιστες που θα πουνε οτι και η ελλας παραβιαζει την τουρκια, την στιγμη που παρακαλαμε να μειωσουν τις καθημερινες παραβιασεις τους για να περικοψουμε τα εσοδα.ΑΝΙΔΕΟΙ.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Shaman4 έγραψε:Τα δικα μας αεροπλανα περνανε τα συνορα.Μαλιστα.

ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι αυτο δεν συμβαινει.Και ειμαι σιγουρος οτι το λες απλα για αντιπολιτευση και πως δεν εχεις κανενα στοιχειο που να σε κανει να πιστευεις τετοιο πραγμα.

Φιλε εσυ που το λες αυτο να ξερεις οτι θα σε ξεφτυλισω γιατι στο ερωτημα που θα σου θεσω, απαντηση δεν προκειτε να μου δωσεις και το ξερω ειδη απο τωρα.Θα αρκεστεις απλα στο να σχολιασεις τον τονο της επεμβασης μου.

Οριστε το ερωτημα μου

Απο το 1960 περιπου, εχουνε πεθανει στον ακυρηχτο αεροπορικο πολεμο πανω απο το αιγαιο περιπου 300 ατομα.
150 δικοι μας και 150 δικοι τους.
Ολα τα δυστηχηματα συνεβησαν σε ελληνικα χωρικα υδατα.

Εαν το μεγαλο ψεμα που λες, οτι δηλαδη και εμεις παραβιαζουμε τα συνορα τους, ηταν αληθεια, τοτε, στατιστικα και μονο, καποια απο αυτα τα δυστιχηματα θα ειχαν συμβει πανω απο την μικρα ασια.

ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ πιλοτος Ελλην δεν επεσε ποτε πανω εκει περα.
Αντιθετως οι 300 που ανεφερα πριν πεσανε ολοι μεσα στα ελληνικα χωρικα υδατα.

Τελος, Ο ερντογαν ρωτηθηκε προσφατα για της παραβιασεις στο αιγιαο.ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ οτι αυτες συμβαινουν, ποτε ομως δεν ειπε οτι και εμεις παραβιαζουμε δικα τους.Η τουρκικη αεροπορια και αυτη εχει παραδεχτει οτι παραβιαζει το αιγαιο.

Αυτα για τους οχαδερφιστες που θα πουνε οτι και η ελλας παραβιαζει την τουρκια, την στιγμη που παρακαλαμε να μειωσουν τις καθημερινες παραβιασεις τους για να περικοψουμε τα εσοδα.ΑΝΙΔΕΟΙ.

καταρχην αυτο μαλλον απο την κοιλια σου το εχεις βγαλει η στο ειπε κανενα φιλαρακι σου που πρεπει να ειναι χερι-χερι...την ξερεις εσυ τη συνεχεια.ελα.
δεν υπαρχει περιπτωση να εχουν βγει στοιχεια επισημως οτι χαθηκαν ζωες σε αερομαχιες.αλλα και να εχουν βγει θα εχουν βγει απο τη μερια της ελλαδας.αν μου δειξεις και τα αντιστοιχα στοιχεια απ τη μερια της τουρκιας και στη συγκριση βγαινουν ισα βαρκα ισα γυαλο θα σε παραδεχτω.

οσο για το οτι επεσες απ τα συννεφα που σ ειπα οτι κανουν παραβιασεις και ελληνικα αεροσκαφη, ενα θα σου πω και αν θεσ το πιστευεις αν θες οχι.ενας γνωστος μου που δουλευει στη μυτηληνη στην ευπ μ εχει πει οτι προβοκατσιες οπως φωτιες σε δαση ακριτικων νησιων τις κανουν πρακτορες της τουρκιας.ομως ειχε τα @@ να μ πει πως κι αυτοι εχουν κανει αναλογες προβοκατσιες στην τουρκια.

αυτα για τη μιση αληθεια που παρεθεσες παραπανω
Shaman4

Δημοσίευση από Shaman4 »

1) Αυτο με τις φωτιες ποτε μου δεν το πιστεψα.
Τις φωτιες στην ελλαδα δεν νομιζω καθολου οτι τις βαζουν οι τουρκοι, και ουτε εμεις βαζουμε φωτιες εκει.Αυτα ειναι παραμυθια της χαλημας.

2)Δεν τα ριξανε.Πεσανε απο ατυχηματα.Θα ψαξω να το ξαναβρω για να βουλωσω στοματα.

Απο το 1960 και μετα εχουν πεθανει εν καιρο ειρηνης 300 αεροποροι και απο τις δυο πλευρες, σε ατυχηματα, και το πιο προσφατο ειναι αυτο με τον Ηλιακακη εξω απο την καρπαθο για οσους θυμουνται.

Απλα αντιλαμβανομαι οτι μιλαω με ασχετους.

Ουτε ξερετε τη ειναι το κασους μπελι, ουτε και ξερατε οτι εχουν πεθανει 300 αεροποροι σε δυστιχηματα... απο μενα τα μαθενετε, και θελετε να εχετε και αποψη.

Φανταζομαι κανεις σας δεν εχει διαβασει ουτε την Λωζανη... ΕΓΩ ναι.Και ξερω ακριβως τα αρθρα που μας αφορουν, και ξερω ακριβως το τι λεει το δικιο της θαλασσας.
Ποσοι απο εσας το εχετε διαβασει?

Μαθετε πεντε πραγματα και τα ξαναλεμε.Δεν το λεω απο υπεροψια, αλλα τετοια συζητηση δεν γινετε χωρις να μελετηστε πρωτα λιγο το προβλημα.
Dr.Koul

Δημοσίευση από Dr.Koul »

Το γεγονός πως έχεις διαβάσει δέκα σελίδες ή έχεις googlaρει πέντε λέξεις, δεν σου δίνει το δικαίωμα να κατακρεουργείς τόσο βάναυσα την πανέμορφη και πλούσια γλώσσα μας. Βέβαια, έχω μάθει να κρίνω τους ανθρώπους από το περιεχόμενο των λεγομένων τους και όχι από τη γραφή τους. Στην δική σου περίπτωση, είναι το ίδιο και το αυτό.

Αυτό με τους 300 πιλότους, 150 από κάθε πλευρά, πως ακριβώς γίνεται; Πεθαίνει σήμερα ένας Έλληνας και αύριο πεθαίνει ένας Τούρκος για να έρθουμε ισόπαλοι; Για δες ακρίβεια που έχουν τα ατυχήματα. Ευτυχώς δεν χάνουμε.

Μας λες για το casus belli. Γράψε το τουλάχιστον στα λατινικά. Μη μας βγάζεις τα μάτια. Αν θες να επιμείνεις Ελληνικά, γράψε "αφορμή πολέμου". Τι σημαίνει αυτό, αδερφέ Shaman 4; Ποιες θα είναι οι συνέπειες της άρσης του casus belli; Θέλεις να σου απαντήσω ή να σου δώσω food for thought; Θα σου απαντήσω γιατί μάλλον θα μας πεις τα δικά σου πάλι. Καμία συνέπεια. Ξέρεις πολλές χώρες που ήθελαν να κάνουν πόλεμο και να τις εμπόδισε το casus belli; Ή μήπως αν αρθεί το casus belli αύριο, θα επεκτείνουμε τα χωρικά μας ύδατα στα 12 ναυτικά μίλια και ύστερα θα μας κηρύξουν πόλεμο οι Τούρκοι; Σε παρακαλώ. Μήπως νομίζεις πως παίζουμε οι 2 μας στο ταμπλό; Δεν υπάρχουν συμφέροντα; Ξένες δυνάμεις; Πετρέλαιο; Βάσεις του Νάτο; Σε παρακαλώ, σκέψου δυο φορές πριν καταγράψεις τις σκέψεις σου σε ένα ποστ.

Θα ήθελα να σε βλέπω, την ώρα που θα λες στις οικογένειες των Καραθανάση, Βλαχάκου και Γιαλοψού, ό,τι το ελικόπτερο κατέπεσε από βλάβη ή ατύχημα ή όπως αλλιώς θέλεις να το πεις. Θα ήθελα να σε βλέπω όταν θα το λες στους συναδέλφους τους οι οποίοι και γνωρίζουν όλη την αλήθεια.

Επειδή γίνεσαι είρωνας και υπερόπτης, αραδιάζοντας λέξεις και φράσεις των οποίων το νόημα δεν γνωρίζεις, θα σου δώσω μια ταπεινή συμβουλή, από μένα, έναν ταπεινό συντοπίτη σου. Διάβαζε λιγότερες σελίδες και κατανόησε περισσότερο όσα πρέπει. Δεν έχει σημασία πόσο και τι διαβάζεις, αλλά αν αφομοίωσες και κατανόησες τα όσα διάβασες. Ξέρεις πόσα τέρατα μορφώσεως γνωρίζω; Λίγοι όμως αξίζουν το σεβασμό και τη φιλία μου. Δεν έχει να κάνει με τη μόρφωση αλλά με το ήθος και τις αρχές σου ως άνθρωπος. Σύμφωνα με μία δική μου αρχή, δεν μιλάω όταν δεν γνωρίζω το θέμα. Ίσως θα έπρεπε να κάνεις το ίδιο.

Για να μπω και λίγο on topic, θα πω πως δεν έχω κάποια ένσταση στη διεξαγωγή του φιλικού.Προσωπικά μιλώντας πάντα, δεν έχω να χωρίσω τίποτα με τους Τούρκους. Οι αμαρτίες των προγόνων μας, βαραίνουν εκείνους και όχι εμάς. Αν αύριο μας χωρίσει κάτι, θα έχω και εγώ ένσταση. Τα βαρίδια του παρελθόντος, ανήκουν στο παρελθόν. Μπορεί να πονάνε, να ξυπνούν μνήμες, αλλά δεν μπορούν να μας εμποδίσουν από το να ζήσουμε ειρηνικά σε μια γη που καθημερινά βλάπτουμε και σε λίγο δεν θα μας χωράει όλους.

Πάντα φιλικά και Παοκτσήδικα.
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Hello?!

Γιου-χου!

Τίτλος topic: Beşiktaş J.K.- FC PAOK (Πιθανόν Αύγουστος)
Τίτλος poll: Θα θέλαμε ένα τέτοιο φιλικό?

Οι αεροπόροι, οι φωτιές, τα Ιμια και το προπατορικό αμάρτημα πόση σχέση έχουν με το πιθανολογούμενο φιλικό?
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

ΠΑΟΚ-γαλατα σεραι 0-2 πριν μερικα χρονια φιλικο στην τουμπα για τους σεισμοπαθεις τους τουρκους γιατι καναμε το φιλικο αφου ειναι βρωμιαρηδες φασιστες ισως δεν ειναι καν ανθρωποι ?
μην μπλεκουμε την πολιτικη με το ποδοσφαιρο τοσο απλο ειναι ο βρωμοσκοπιανος γκετσεφσκυ σημερα ηταν κορυφαιος ψυχαρα και βοηθησε πολυ στην νικη του ΠΑΟΚ με τα σκουληκια ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΣ ειναι κακο αυτο ?
Shaman4

Δημοσίευση από Shaman4 »

Dr.Koul έγραψε:Το γεγονός πως έχεις διαβάσει δέκα σελίδες ή έχεις googlaρει πέντε λέξεις, δεν σου δίνει το δικαίωμα να κατακρεουργείς τόσο βάναυσα την πανέμορφη και πλούσια γλώσσα μας. Βέβαια, έχω μάθει να κρίνω τους ανθρώπους από το περιεχόμενο των λεγομένων τους και όχι από τη γραφή τους. Στην δική σου περίπτωση, είναι το ίδιο και το αυτό.

Αυτό με τους 300 πιλότους, 150 από κάθε πλευρά, πως ακριβώς γίνεται; Πεθαίνει σήμερα ένας Έλληνας και αύριο πεθαίνει ένας Τούρκος για να έρθουμε ισόπαλοι; Για δες ακρίβεια που έχουν τα ατυχήματα. Ευτυχώς δεν χάνουμε.

Μας λες για το casus belli. Γράψε το τουλάχιστον στα λατινικά. Μη μας βγάζεις τα μάτια. Αν θες να επιμείνεις Ελληνικά, γράψε "αφορμή πολέμου". Τι σημαίνει αυτό, αδερφέ Shaman 4; Ποιες θα είναι οι συνέπειες της άρσης του casus belli; Θέλεις να σου απαντήσω ή να σου δώσω food for thought; Θα σου απαντήσω γιατί μάλλον θα μας πεις τα δικά σου πάλι. Καμία συνέπεια. Ξέρεις πολλές χώρες που ήθελαν να κάνουν πόλεμο και να τις εμπόδισε το casus belli; Ή μήπως αν αρθεί το casus belli αύριο, θα επεκτείνουμε τα χωρικά μας ύδατα στα 12 ναυτικά μίλια και ύστερα θα μας κηρύξουν πόλεμο οι Τούρκοι; Σε παρακαλώ. Μήπως νομίζεις πως παίζουμε οι 2 μας στο ταμπλό; Δεν υπάρχουν συμφέροντα; Ξένες δυνάμεις; Πετρέλαιο; Βάσεις του Νάτο; Σε παρακαλώ, σκέψου δυο φορές πριν καταγράψεις τις σκέψεις σου σε ένα ποστ.

Θα ήθελα να σε βλέπω, την ώρα που θα λες στις οικογένειες των Καραθανάση, Βλαχάκου και Γιαλοψού, ό,τι το ελικόπτερο κατέπεσε από βλάβη ή ατύχημα ή όπως αλλιώς θέλεις να το πεις. Θα ήθελα να σε βλέπω όταν θα το λες στους συναδέλφους τους οι οποίοι και γνωρίζουν όλη την αλήθεια.

Επειδή γίνεσαι είρωνας και υπερόπτης, αραδιάζοντας λέξεις και φράσεις των οποίων το νόημα δεν γνωρίζεις, θα σου δώσω μια ταπεινή συμβουλή, από μένα, έναν ταπεινό συντοπίτη σου. Διάβαζε λιγότερες σελίδες και κατανόησε περισσότερο όσα πρέπει. Δεν έχει σημασία πόσο και τι διαβάζεις, αλλά αν αφομοίωσες και κατανόησες τα όσα διάβασες. Ξέρεις πόσα τέρατα μορφώσεως γνωρίζω; Λίγοι όμως αξίζουν το σεβασμό και τη φιλία μου. Δεν έχει να κάνει με τη μόρφωση αλλά με το ήθος και τις αρχές σου ως άνθρωπος. Σύμφωνα με μία δική μου αρχή, δεν μιλάω όταν δεν γνωρίζω το θέμα. Ίσως θα έπρεπε να κάνεις το ίδιο.

Για να μπω και λίγο on topic, θα πω πως δεν έχω κάποια ένσταση στη διεξαγωγή του φιλικού.Προσωπικά μιλώντας πάντα, δεν έχω να χωρίσω τίποτα με τους Τούρκους. Οι αμαρτίες των προγόνων μας, βαραίνουν εκείνους και όχι εμάς. Αν αύριο μας χωρίσει κάτι, θα έχω και εγώ ένσταση. Τα βαρίδια του παρελθόντος, ανήκουν στο παρελθόν. Μπορεί να πονάνε, να ξυπνούν μνήμες, αλλά δεν μπορούν να μας εμποδίσουν από το να ζήσουμε ειρηνικά σε μια γη που καθημερινά βλάπτουμε και σε λίγο δεν θα μας χωράει όλους.

Πάντα φιλικά και Παοκτσήδικα.

Γραφω γρηγορα.Οποτε ορθογραφια ασε...

Κασους μπελι γιατι βαριεμαι να αλαζω σε ενγκλισσ...

Βαλανε κασυς μπελι για να μην κανουμε επεκταση στα 12 ν.μ.

Ναι αν το κανουμε θα εχουμε πολεμο.Οπως και στα Ιμια αν δεν υποχωρουσαμε θα ειχαμε πολεμο..

Τα συμφεροντα τα γνωριζω ολα.

ΔΙκιο εχεις, δεν ειναι ισοπαλια.Πιο πολλοι ελληνες πεθανανε, νομιζω ειμαστε 170 εμεις αλλα χοντρικα αμα το παρεις ειναι 50ντα 50.Αλλα αμε θες με πιανεις στα σημια και οχι στην ουσια.

Οσο για τα ιμια, πιστευω οτι το ριξανε.Για τον Ηλιακακη εχω αμφιβολιες, αλλα τα περισοτερα πεφτουν απο βλαβη και ατυχηματα, οπως και παντου αλλου στον κοσμο, απλα δεν θα γινοτανε αυτο αν δεν πετουσαμε καθε μερα στο αιγαιο.

Τι να κανω.εχω διαβασει και γνωριζω πραγματα.Γνωριζω σε τι κατασταση ειναι η χωρα και τι μας ζητανε οι φιλικοι γειτονες.
Οσο για τους αμερικανους, παραμενουν ουδετεροι.Συμφεροντα παιζονται αλλα δεν ειναι εκει το θεμα.Εαν η τουρκια δεχτει αυριο το διεθνες δικιο λυνετε αυτοματα το προβλημα.

Οτι αλλο θες εδω ειμαι να το απαντησω.Ναι εαν γινει αρση του κασυς μπελι θα εχουμε πολεμο η τεσπα συγκρουση.
Αλλωστε αποτελει ητα το οτι δεν τα κανουμε 12 ν.μ γιατι ντεφακτο ειναι σαν να δεχομαστε οτι το αιγαιο αποτελει ειδικη περιοχη.Ειναι το ΝΤΕ ΦΑΚΤΟ στοιχειο.Και ο μονος λογος που δεν τα κανουμε 12 ν.μ ειναι για να αποφυγουμε τον πολεμο.

Αστειο το ερωτημα σου.Η τουρκια δεν μας κανει πολεμο γιατι προς το παρον δεν κανουμε τα οσα δικαιουμαστε.αν τα κανουμε θα εχουμε πολεμο.Εξου και το κασους μπελι.

Αστειο το να μου λες για το ελικοπτερο στα ιμια.ποτε δεν ειπα οτι επεσε απο βλαβη.αλλα τα περισοτερα ναι πεφτουν απο βλαβες.ετσι ειναι αυτα...

Τιποτα αλλο να σε μαθω εδω ειμαι ρωτα με πμ
thief

Δημοσίευση από thief »

Θεωρώ λάθος την διεξαγωγή φιλικού με την Μπεσίκτας.

Μπορεί ο καθένας να λέει το μακρύ και το καντό του...αλλά ο ΠΑΟΚ είναι κάτι παραπάνω από μία ομάδα και δεν θεωρώ ότι ένα τέτοιο φιλικό έχει κάτι αν προσθέσει στην τεράστοια ιστορία του παρά μόνο να του αφαιρέσει...

Μπορεί κάποιοι να μιλούν για ένα φιλικο που έγινε πριν 10 χρόνια (με Γαλατά), αλλα ήταν ένα τέτοιο φιλικό που ο καθένας το κατλαβαίνε το πως έγινε ....(10άδες χιλιάδες νεκρών από ένα σεισμό που και οι 2 χώρες θρηνήσαμε...)

Σήμερα όμως ένα τέτοιο φιλικό από τον Μπουτάρη και μόνο (100% και ούτε λόγω σεισμού, ούτε λόγω συναισθηματισμού ή για κάτι άλλο είναι) είναι μόνο και μόνο για εντυπώσεις του θεαθήναι" και τίποτα άλλο...

Ότι και να γίνει τελικά δεν με νοιάζει...απλώς ο ΠΑΟΚ είναι τα 4 γράμματα του... ο δικεφαλος αετός, είναι κάτι πολύ πολύ περισσοτερο..που εννοείται ότι ούτε η Μπεσίκτας και ούτε οι λοιποί ουδετεροι δεν έχουν ούτε κάτα δάνεια καταλάβει την σημασία της μεγάλης ιστορίας μας.

Αν είναι ο ΠΑΟΚ να αφαιρέσει αυτά που οι παππούδες μας τα κατακτήσανε, για ένα φιλικό και για μία νέο φιλοσοφια που θέλουν να μας επιβάλουν μακριά και αγαπημένοι να είμαστε...αλλά ο ΠΑΟΚ είναι κάτι πολύ μα πολύ μεγαλύτερο...

Είναι τα 4 γράμματα του, είναι τα 2 χρώματα του, μα πάνω από όλα είναι η ΙΣΤΟΡΙΑ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΟΥ. Και αυτό δεν αλλάζει με τίποτα....

ΠΑΟΚΑΡΑ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος thief την Κυρ 05 Ιουν 2011, 23:50, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

δεν καταλαβα γιατι το ανοιξαμε το συγκεκριμενο τοπικ...ο,τι να ναι νο2 με θυμιζει... :ugeek:
spiros1989

Δημοσίευση από spiros1989 »

Δυστυχώς η κλήρωση στους ομίλους δεν έβγαλε την besiktas για να δείξουμε και σε αυτούς τις « φιλικές » μας διαθέσεις.

http://www.makedonespaok.gr/gr/news.asp?news_id=84
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προετοιμασία”