Είναι η ιδέα μου πως η καλύτερη περίπτωση Έλληνα προπονητή έχει πάει στον συμπολίτη? Δε νομίζω.....

Το συμβόλαιο του Νταγλαράο τελειώνει του χρόνου. Φέτος είναι η τελευταία ευκαιρία του Μάκη να κονομήσει από αυτόν. Δεν ξέρω αν μας παίρνει για αγορές, ειδικά σε θέση που είμαστε γεμάτοι. Αν θέλετε φέρελπι στόπερ, ας πάρουμε τον Αποστολόπουλο που θέλαμε και τον χειμώνα.antrevieirinha_20 έγραψε:υπαρχει ειναι στην καβαλα και λεγεται ντουγκλαο. ειναι ψηλος,δυνατος καλος με την μπαλα κατω και μολις 24 χρονων.sakisxxx έγραψε:Να κοιταξουν εκει στο σκαουτινγκ να βρουν κανα φερελπι στοπερ γιατι ποναμε σε αυτη την θεση παρα πολυ....
νομιζω και οτι τελειωνει κα το συμβολαιο του φετος. γενικα η καβαλα εχει πολυ καλα παικτακια που θα μπορουν να βοηθησουν την ομαδα αν βεβαια μας ενδιαφερει καποιος και αν προλαβουμε απο τους πρασινοκοκκινους.
Εμένα η ιδέα μου είναι ότι ο Τσιώλης είναι ο σύγχρονος Χατζάρας. Ο νοών νοείτω και δεν το λέω επειδή πήγε στον Άρη... Από εκεί και πέρα, ο χρόνος θα δείξει.cellophan έγραψε:Τώρα να σας τσιτάρω λίγο?
Είναι η ιδέα μου πως η καλύτερη περίπτωση Έλληνα προπονητή έχει πάει στον συμπολίτη? Δε νομίζω.....
Σοβαρά το είπες τώρα αυτό?cellophan έγραψε:Τώρα να σας τσιτάρω λίγο?
Συμφωνώ...ο χρόνος θα δείξει...από την άλλη δε θυμάμαι καμιά ομάδα του Χατζάρα με τα λιμά να έπαιζε μπαλάρα..... ίδωμεν.black death έγραψε:Εμένα η ιδέα μου είναι ότι ο Τσιώλης είναι ο σύγχρονος Χατζάρας. Ο νοών νοείτω και δεν το λέω επειδή πήγε στον Άρη... Από εκεί και πέρα, ο χρόνος θα δείξει.cellophan έγραψε:Τώρα να σας τσιτάρω λίγο?
Χαίρομαι που σε έκανα και γέλασες...στις μέρες που ζούμε ένα δυνατό γέλιο για όποια αιτία είναι πάντα στα συν. Τώρα αυτό με τον καλύτερο Έλληνα προπονητή δεν έχει καμία σχέση με τον Τσιώλη και δε πιστεύω πως μπορεί να το ισχυριστεί κανένας....κανείς όμως δεν μπορεί να αρνηθεί πως είναι δουλευταράς, ξύπνιος, παράγει έργο και τα τελευταία χρόνια και αποτέλεσμα...μέχρι εκεί.....eleos έγραψε:Σοβαρά το είπες τώρα αυτό?cellophan έγραψε:Τώρα να σας τσιτάρω λίγο?
Μου τσίταρες τα ούλα από τα γέλια, οτι τσίταρες, τσίταρες...
Φαντάσου να διώχναμε Χάβο και νάβγαινε ο Ζαγόρ και νάλεγε
"πήραμε τον καλύτερο Έλληνα προπονητή...
ΤΟΝ ΤΣΙΩΛΗ!!"
Θα πέφταν τα τσιμέντα της τούμπας απο τα γέλια...
τι ειμαστε ?stephanos έγραψε:Δεν ξέρω αν μας παίρνει για αγορές, ειδικά σε θέση που είμαστε γεμάτοι.
Μην ανησυχείτε.Steenage έγραψε: [...]
βασικο σεντερ μπακ οπωσδηποτε θελουμε ψηλο δυνατο αλα ντουγκλαο για να καθαρζει τις φασεις γιατι στα στημενα οταν αμυνομαστε ειμαστε τραγικοι [...]
[...]
+++++++++++++++++++++Lord_GayrosSlayer έγραψε:Έπρεπε να είχαμε πάρει Μάρκος Αντόνιο το προηγούμενο καλοκαίρι.
Τώρα θα ήμασταν άρχοντες.
Αλλά τέτοια ώρα τέτοια λόγια.
ο Μπομπαντιγια είναι μια χαρά αν δεν έχει παχυλό συμβόλαιο..ο Μαρκοφσκι έχει κλείσει στη ΞάνθηMacTiger έγραψε:Για ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ πιστεύω πως ο Raúl Marcelo Bobadilla ή ο Markovski είναι καλές περιπτώσεις για τα οικονομικά δεδομένα μας.Ο πρώτος σε περίπτωση που δεν βγεί το σκουλήκι ευρώπη θα φύγει ενώ ο δεύτερος μενει ελεύθερος το καλοκαίρι απο την ΔΟΞΑ και βλέπει δίκτυα κάτι που λείπει απο την ομάδα.Όσο για προπονητή θα αποφασίσει ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ.Νομίζω οτι είναι ο μόνος αρμόδιος.