Μεταγραφές καλοκαιριού 2011

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
cellophan

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011

Δημοσίευση από cellophan »

Τώρα να σας τσιτάρω λίγο?

Είναι η ιδέα μου πως η καλύτερη περίπτωση Έλληνα προπονητή έχει πάει στον συμπολίτη? Δε νομίζω.....
:pano:
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

antrevieirinha_20 έγραψε:
sakisxxx έγραψε:Να κοιταξουν εκει στο σκαουτινγκ να βρουν κανα φερελπι στοπερ γιατι ποναμε σε αυτη την θεση παρα πολυ....
υπαρχει ειναι στην καβαλα και λεγεται ντουγκλαο. ειναι ψηλος,δυνατος καλος με την μπαλα κατω και μολις 24 χρονων.
νομιζω και οτι τελειωνει κα το συμβολαιο του φετος. γενικα η καβαλα εχει πολυ καλα παικτακια που θα μπορουν να βοηθησουν την ομαδα αν βεβαια μας ενδιαφερει καποιος και αν προλαβουμε απο τους πρασινοκοκκινους.
Το συμβόλαιο του Νταγλαράο τελειώνει του χρόνου. Φέτος είναι η τελευταία ευκαιρία του Μάκη να κονομήσει από αυτόν. Δεν ξέρω αν μας παίρνει για αγορές, ειδικά σε θέση που είμαστε γεμάτοι. Αν θέλετε φέρελπι στόπερ, ας πάρουμε τον Αποστολόπουλο που θέλαμε και τον χειμώνα.
Ο μόνος παίκτης της Καβάλας που τελειώνει το συμβόλαιό του είναι ο Πετκάκης, ταλέντο που δεν εξελίχθηκε.
black death

Δημοσίευση από black death »

cellophan έγραψε:Τώρα να σας τσιτάρω λίγο?

Είναι η ιδέα μου πως η καλύτερη περίπτωση Έλληνα προπονητή έχει πάει στον συμπολίτη? Δε νομίζω.....
Εμένα η ιδέα μου είναι ότι ο Τσιώλης είναι ο σύγχρονος Χατζάρας. Ο νοών νοείτω και δεν το λέω επειδή πήγε στον Άρη... Από εκεί και πέρα, ο χρόνος θα δείξει.
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Σοβαρά το είπες τώρα αυτό?
Μου τσίταρες τα ούλα από τα γέλια, οτι τσίταρες, τσίταρες...

Φαντάσου να διώχναμε Χάβο και νάβγαινε ο Ζαγόρ και νάλεγε
"πήραμε τον καλύτερο Έλληνα προπονητή...
ΤΟΝ ΤΣΙΩΛΗ!!"

Θα πέφταν τα τσιμέντα της τούμπας απο τα γέλια...
Άβαταρ μέλους
cellophan

black death έγραψε:

Εμένα η ιδέα μου είναι ότι ο Τσιώλης είναι ο σύγχρονος Χατζάρας. Ο νοών νοείτω και δεν το λέω επειδή πήγε στον Άρη... Από εκεί και πέρα, ο χρόνος θα δείξει.
Συμφωνώ...ο χρόνος θα δείξει...από την άλλη δε θυμάμαι καμιά ομάδα του Χατζάρα με τα λιμά να έπαιζε μπαλάρα..... ίδωμεν.
black death

Δημοσίευση από black death »

To Αιγάλεω του Θωμά το θυμάσαι; ;)
Άβαταρ μέλους
cellophan

eleos έγραψε:

Σοβαρά το είπες τώρα αυτό?
Μου τσίταρες τα ούλα από τα γέλια, οτι τσίταρες, τσίταρες...

Φαντάσου να διώχναμε Χάβο και νάβγαινε ο Ζαγόρ και νάλεγε
"πήραμε τον καλύτερο Έλληνα προπονητή...
ΤΟΝ ΤΣΙΩΛΗ!!"

Θα πέφταν τα τσιμέντα της τούμπας απο τα γέλια...
Χαίρομαι που σε έκανα και γέλασες...στις μέρες που ζούμε ένα δυνατό γέλιο για όποια αιτία είναι πάντα στα συν. Τώρα αυτό με τον καλύτερο Έλληνα προπονητή δεν έχει καμία σχέση με τον Τσιώλη και δε πιστεύω πως μπορεί να το ισχυριστεί κανένας....κανείς όμως δεν μπορεί να αρνηθεί πως είναι δουλευταράς, ξύπνιος, παράγει έργο και τα τελευταία χρόνια και αποτέλεσμα...μέχρι εκεί.....

Όσο για την ετικέτα του καλύτερου προπονητή, απλά θα σου θυμίσω πως κάποιες δεκαετίες πίσω την φορούσε ο Παναγούλιας....και τώρα είναι σειρά για τα δικά μου ούλα......
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

stephanos έγραψε:Δεν ξέρω αν μας παίρνει για αγορές, ειδικά σε θέση που είμαστε γεμάτοι.
τι ειμαστε ? :lol:
βασικο σεντερ μπακ οπωσδηποτε θελουμε ψηλο δυνατο αλα ντουγκλαο για να καθαρζει τις φασεις γιατι στα στημενα οταν αμυνομαστε ειμαστε τραγικοι .. μαλεζας σαβινι ειναι για ομαδες β εθνικης
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Έπρεπε να είχαμε πάρει Μάρκος Αντόνιο το προηγούμενο καλοκαίρι.
Τώρα θα ήμασταν άρχοντες.
Αλλά τέτοια ώρα τέτοια λόγια.
monopaokre

Δημοσίευση από monopaokre »

Ετσι ακριβώς
Άβαταρ μέλους
Federacion

Δημοσίευση από Federacion »

μαγκες πάνω απ όλα ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.
μη τυχόν ξοδευτούμε κ τυχόν διεκδικήσουμε κανα πρωτάθλημα κανα τσ.λ. κανα τετοιο μωρε κ ξεχρεωσουμε μια κ καλη...
ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΕΝΑ κ όχι απλες. Δερμι φτηνο καλο Δερμι καλο φτηνο
Χαβος καλος φτηνοτερος ακόμα καλύτερα...
παλτό τυνησίας; είναι φτηνό; ναι μωρε θα το πάρω τότε!
α!
να μη ξεχάσω!
πάνω απ όλα πωλήσεις κ αποδεσμέυσεις.
έχουμε απο τους μικρούς να καλύψουμε μη μασατε μια
γιαυτό σας λεω
μαγκες πάνω απ όλα ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Steenage έγραψε: [...]
βασικο σεντερ μπακ οπωσδηποτε θελουμε ψηλο δυνατο αλα ντουγκλαο για να καθαρζει τις φασεις γιατι στα στημενα οταν αμυνομαστε ειμαστε τραγικοι [...]
[...]
Μην ανησυχείτε.
Ηδη οι "αυλικοί" δημοσιογράφοι ετοιμάζουν το κείμενο για το νεό φέρελπι στόπερ που ακούει στο όνομα Σωτήρης Μπαλάφας και την Κυριακή θα εξαφανίσει το ...θωρηκτό Γιάκομπ.
Οικονομία που λέει και ο Άλμπερτ από πάνω
:twisted:
Άβαταρ μέλους
MacTiger
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από MacTiger »

Για ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ πιστεύω πως ο Raúl Marcelo Bobadilla ή ο Markovski είναι καλές περιπτώσεις για τα οικονομικά δεδομένα μας.Ο πρώτος σε περίπτωση που δεν βγεί το σκουλήκι ευρώπη θα φύγει ενώ ο δεύτερος μενει ελεύθερος το καλοκαίρι απο την ΔΟΞΑ και βλέπει δίκτυα κάτι που λείπει απο την ομάδα.Όσο για προπονητή θα αποφασίσει ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ.Νομίζω οτι είναι ο μόνος αρμόδιος.
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Lord_GayrosSlayer έγραψε:Έπρεπε να είχαμε πάρει Μάρκος Αντόνιο το προηγούμενο καλοκαίρι.
Τώρα θα ήμασταν άρχοντες.
Αλλά τέτοια ώρα τέτοια λόγια.
+++++++++++++++++++++
Άβαταρ μέλους
xristos14

Δημοσίευση από xristos14 »

MacTiger έγραψε:Για ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ πιστεύω πως ο Raúl Marcelo Bobadilla ή ο Markovski είναι καλές περιπτώσεις για τα οικονομικά δεδομένα μας.Ο πρώτος σε περίπτωση που δεν βγεί το σκουλήκι ευρώπη θα φύγει ενώ ο δεύτερος μενει ελεύθερος το καλοκαίρι απο την ΔΟΞΑ και βλέπει δίκτυα κάτι που λείπει απο την ομάδα.Όσο για προπονητή θα αποφασίσει ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ.Νομίζω οτι είναι ο μόνος αρμόδιος.
ο Μπομπαντιγια είναι μια χαρά αν δεν έχει παχυλό συμβόλαιο..ο Μαρκοφσκι έχει κλείσει στη Ξάνθη
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”