Ατρόμητος Αθηνών - Π.Α.Ο.Κ. 2-2 MVP - Σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Ατρόμητος Αθηνών - Π.Α.Ο.Κ. 2-2 MVP - Σχόλια & παραλειπό
Επειδή πλέων δεν έχει σημασία να αναλωνόμαστε με το πως χάνουμε ένα παιχνίδι, θα ασχοληθώ με άλλα, όταν ο Χάβος τρώει 2 μήνες επειδή είπε στον τέταρτο θα πάρουμε κανένα σφύριγμα, ο Δώνης πόσα χρόνια πρέπει να φάει με τα καραγκιοζλίκια που κάνει σε κάθε παιχνίδι?
Μερικοί κράζετε τον Βιερίνια για την παρουσία του, εγώ πάντως σήμερα τον είδα να παίζει 70 λεπτά καθαρό αριστερό μπακ, και τον Λίνο σαν δεύτερο.
Περιμένω την ομάδα μπας και στρωθεί και αποδείξει ότι ήταν άτυχη, και να δείξει το Ευρωπαϊκό της πρόσωπο στα playoff.
Επίσης ο εκφωνητής ήταν για να ξερνάς, στα φάουλ που δεν έδινε υπέρ του ΠΑΟΚ δεν εξέφραζε γνώμη, και στα λίγα που κερδίζαμε άφηνε υπόνοιες ότι ίσως και να μην ήταν. Ο Αρίας φαίνεται καλός παίκτης, όχι Σουπερ Σταρ αλλά σκληροτράχηλος που θα την ματώσει την φανέλα. Ο Ελζαρ πήρε μπρος τώρα που τελειώνει η Σεζόν, κάτι είναι και αυτό.
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ CL ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΟΚ ΠΑΝΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ
Μερικοί κράζετε τον Βιερίνια για την παρουσία του, εγώ πάντως σήμερα τον είδα να παίζει 70 λεπτά καθαρό αριστερό μπακ, και τον Λίνο σαν δεύτερο.
Περιμένω την ομάδα μπας και στρωθεί και αποδείξει ότι ήταν άτυχη, και να δείξει το Ευρωπαϊκό της πρόσωπο στα playoff.
Επίσης ο εκφωνητής ήταν για να ξερνάς, στα φάουλ που δεν έδινε υπέρ του ΠΑΟΚ δεν εξέφραζε γνώμη, και στα λίγα που κερδίζαμε άφηνε υπόνοιες ότι ίσως και να μην ήταν. Ο Αρίας φαίνεται καλός παίκτης, όχι Σουπερ Σταρ αλλά σκληροτράχηλος που θα την ματώσει την φανέλα. Ο Ελζαρ πήρε μπρος τώρα που τελειώνει η Σεζόν, κάτι είναι και αυτό.
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ CL ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΟΚ ΠΑΝΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
π@@τάνα και του Ατρόμητου για φέτος. 4 πονταλάκια σου πήρανε.
- xrictoforoc
Ειμαστε καλα ρε????
ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ??ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ??
ΤΖΑΜΠΑ 2 ΒΑΘΜΟΙ,ΠΑΛΙ!
Α ΡΕ ΧΑΒΟ,ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΦΕΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ...
ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ?? ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΕΛΕΟΣ.ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΕΛ ΖΑΡ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΦΩΤΑΚΗ???
ΞΥΠΝΑ ΧΑΒΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ!!!ΞΥΠΝΑ!!!!
ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΟΥΛΑ,ΟΜΑΔΑΡΑ!!
ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ??ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ??
ΤΖΑΜΠΑ 2 ΒΑΘΜΟΙ,ΠΑΛΙ!
Α ΡΕ ΧΑΒΟ,ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΦΕΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ...
ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ?? ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΕΛΕΟΣ.ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΕΛ ΖΑΡ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΦΩΤΑΚΗ???
ΞΥΠΝΑ ΧΑΒΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ!!!ΞΥΠΝΑ!!!!
ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΟΥΛΑ,ΟΜΑΔΑΡΑ!!
- paoki_sweden
MANOLO XAVINIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
What to see him good re? He is finished long time ago! You have a DEAD player in for 90 min!!!!!! You change El-Zhar who made the best game since his arrival in toumba. You keep the DEAD player inside! You keep Tsoukalas out who can run press atromitos when the score is 2-1 for us but NO, you keep the DEAD player inside.
BUT OK you change him in the 91 min, its ok, you wanted to hit the game with Savini! when it is 2-2, PAOK try to keep the DRAW agains who? A T R O M I T O S, with 25 season tickets.
BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO MANOLO XAVINIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
What to see him good re? He is finished long time ago! You have a DEAD player in for 90 min!!!!!! You change El-Zhar who made the best game since his arrival in toumba. You keep the DEAD player inside! You keep Tsoukalas out who can run press atromitos when the score is 2-1 for us but NO, you keep the DEAD player inside.
BUT OK you change him in the 91 min, its ok, you wanted to hit the game with Savini! when it is 2-2, PAOK try to keep the DRAW agains who? A T R O M I T O S, with 25 season tickets.
BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO MANOLO XAVINIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Το δύσκολο είναι να ψάξεις (τί μπορεί να είχε στο μυαλό του ο άλλος)ABOLEYTOI έγραψε:Εγώ κατάλαβα ότι έβγαλε τον Ελ Ζαρ γιατί ο Δάρλας έκανε πάρτι από την πλευρά του και έβγαλε δύο επιθέσεις πριν γίνει η αλλαγή. Βέβαια και ο Φωτάκης δεν κατάφερε να τον περιορίσει αφού τον έχασε στη φάση της ισοφάρισης.
Το εύκολο είναι να κράξεις ("τί με νοιάζει τί είχε στο μυαλό του; ΕΓΩ έχω δίκιο"...
Εσένα σ' αρέσουν τα δύσκολα.
Ένα ματς (παράδειγμα είναι, υπάρχουν κι άλλα) που ισοπεδώσαμε τον αντίπαλο, ήταν με τον βάζελο στην Τούμπα. Κι αυτό αλήθεια είναι.paok_athens_g4 έγραψε:δεν υπαρχει 1 παιχνιδι στο πρωταθλημα που να παιξαμε ωραια μπαλα(εκτος απο 1 ημιχρονο με τον γαυρο στον πειραια).....αυτη ειναι η αληθεια
+1zoomgr έγραψε: Μερικοί κράζετε τον Βιερίνια για την παρουσία του, εγώ πάντως σήμερα τον είδα να παίζει 70 λεπτά καθαρό αριστερό μπακ, και τον Λίνο σαν δεύτερο.
Άλλος "Σορλέν" μας προέκυψε...
Κατά τα άλλα, αν η αλλαγή του Μαροκινού είχε μια λογική (την παραπάνω), όπως και του Σάλπι (που φάνηκε μάλλον κουρασμένος), η αλλαγή Ίβιτς στο 92' με τον Σαβίνι δεν είχε καμία.
Ο βαθμός που δώσαμε ήταν μια ευγενική χορηγία προς τον Δώνη, για να ρεφάρει τις δικές του ατυχίες φέτος. Πέντε-έξι ματς έχω δει φέτος του Ατρόμητου, είναι η πρώτη φορά που παίρνει παραπάνω από αυτό που αξίζει σε σχέση με την εικόνα του ματς.
- Aureliano Buendia
Μας δόθηκαν δύο γκολ - δωράκια από τον Ατρόμητο και πάλι δεν καταφέραμε να κερδίσουμε, παρόλο που λάβαμε και την ψυχολογική τόνωση της ανατροπής.
Ως γνωστόν, ο αθλητισμός είναι πρωτίστως ζήτημα ψυχολογίας και η δικιά μας βρίσκεται στα τάρταρα αυτή τη στιγμή.
Η σωματική καταπόνηση έρχεται και δένει το γλυκό.
Α, επίσης, μικρή παρένθεση, η κόπωση συνδέεται προφανώς με τα πολλά παιχνίδια αλλά υπάρχουν και συμπληρωματικές αιτίες, όπως η εγκληματική μη ξεκούραση βασικών παικτών (πχ Γκαρσία) και η αποκαρδιωτική έλλειψη αξιόπιστων εναλλακτικών σε κάποιες θέσεις (πχ Ίβιτς).
Διότι αλλιώς, αν είναι να το ξέρουμε ρε παιδί μου, να αποκλειόμαστε λίγο νωρίτερα από Ευρώπη και Κύπελλο.
Το ζητούμενο είναι να παίζουμε πολλά παιχνίδια, να προχωράμε παντού.
Κατά τ' άλλα, αυτό που πραγματικά με λυπεί είναι να βλέπω μία ομάδα που παρέδωσε σεμινάρια άμυνας να αμύνεται σαν σκορποχώρι.
Προσέξτε απλώς τα δύο γκολ που δεχτήκαμε.
Εμένα, μου μάτωσαν τα καρδιά.
Επίσης βλέπω μία ομάδα με δύναμη στα στημένα να μην έχει πλέον μία κομπίνα της προκοπής, αλλά και μία ομάδα που έπνιγε τον αντίπαλο στο χώρο του κέντρου να έχει τεράστιες αποστάσεις μεταξύ των γραμμών.
Αυτό με οδηγεί να σκέφτομαι καποια πράγματα και να είμαι φειδωλός σε κρίσεις παικτών, παρόλο που κάποιοι με έχουν διαολίσει.
Η απόδοση μίας ποδοσφαιρικής ομάδας επηρεάζεται από πολλούς παράγοντες, οι οποίοι φέτος έχουν εκλείψει τελείως.
Πλήρης ανυπαρξία αγωνιστικού πλάνου, συνεχές τουρλουμπούκι στον καταρτισμό ενδεκάδας, μη ξεκούραση σε καίρια σημεία, πιπίλισμα της καραμέλας του αδικημένου, αίσθηση αβεβαιότητας.
Συν τοις άλλοις, ίσως και να υπερεκτιμήσαμε τις δυνατότητες κάποιων παικτών, οι οποίοι αναδεικνύονταν πολύ μέσα από το συμπαγές και ξεκάθαρο πλάνο του Σάντος.
Πρέπει να παρθούν αποφάσεις έστω και την ύστατη στιγμή.
Η είσοδος στα play off θα μου φέρει ταυτόχρονα ανακούφιση αλλά και ολίγον τρόμο για το τι θα δουν τα ματάκια μας.
Ως γνωστόν, ο αθλητισμός είναι πρωτίστως ζήτημα ψυχολογίας και η δικιά μας βρίσκεται στα τάρταρα αυτή τη στιγμή.
Η σωματική καταπόνηση έρχεται και δένει το γλυκό.
Α, επίσης, μικρή παρένθεση, η κόπωση συνδέεται προφανώς με τα πολλά παιχνίδια αλλά υπάρχουν και συμπληρωματικές αιτίες, όπως η εγκληματική μη ξεκούραση βασικών παικτών (πχ Γκαρσία) και η αποκαρδιωτική έλλειψη αξιόπιστων εναλλακτικών σε κάποιες θέσεις (πχ Ίβιτς).
Διότι αλλιώς, αν είναι να το ξέρουμε ρε παιδί μου, να αποκλειόμαστε λίγο νωρίτερα από Ευρώπη και Κύπελλο.
Το ζητούμενο είναι να παίζουμε πολλά παιχνίδια, να προχωράμε παντού.
Κατά τ' άλλα, αυτό που πραγματικά με λυπεί είναι να βλέπω μία ομάδα που παρέδωσε σεμινάρια άμυνας να αμύνεται σαν σκορποχώρι.
Προσέξτε απλώς τα δύο γκολ που δεχτήκαμε.
Εμένα, μου μάτωσαν τα καρδιά.
Επίσης βλέπω μία ομάδα με δύναμη στα στημένα να μην έχει πλέον μία κομπίνα της προκοπής, αλλά και μία ομάδα που έπνιγε τον αντίπαλο στο χώρο του κέντρου να έχει τεράστιες αποστάσεις μεταξύ των γραμμών.
Αυτό με οδηγεί να σκέφτομαι καποια πράγματα και να είμαι φειδωλός σε κρίσεις παικτών, παρόλο που κάποιοι με έχουν διαολίσει.
Η απόδοση μίας ποδοσφαιρικής ομάδας επηρεάζεται από πολλούς παράγοντες, οι οποίοι φέτος έχουν εκλείψει τελείως.
Πλήρης ανυπαρξία αγωνιστικού πλάνου, συνεχές τουρλουμπούκι στον καταρτισμό ενδεκάδας, μη ξεκούραση σε καίρια σημεία, πιπίλισμα της καραμέλας του αδικημένου, αίσθηση αβεβαιότητας.
Συν τοις άλλοις, ίσως και να υπερεκτιμήσαμε τις δυνατότητες κάποιων παικτών, οι οποίοι αναδεικνύονταν πολύ μέσα από το συμπαγές και ξεκάθαρο πλάνο του Σάντος.
Πρέπει να παρθούν αποφάσεις έστω και την ύστατη στιγμή.
Η είσοδος στα play off θα μου φέρει ταυτόχρονα ανακούφιση αλλά και ολίγον τρόμο για το τι θα δουν τα ματάκια μας.
Δε σου πήρανε 4 πόντους.Kolokotronis_4 έγραψε:π@@τάνα και του Ατρόμητου για φέτος. 4 πονταλάκια σου πήρανε.
Σου κόψανε 5...είναι πιο άσχημο να το βλέπεις κι έτσι...
Πάντως θέλω να πιστεύω ότι η ομάδα σίγουρα θα είναι πιο βελτιωμένη μετά τις 2 βδομάδες που ακολουθούν. Μετά από καιρό θα έχει τον χρόνο της να ξεκουραστεί και να προετοιμαστεί. Βέβαια καλό θα ήταν να είμαστε και μέσα στοςυ στόχους μας αλλά αυτός μας έμεινε αυτόν θα κυνηγήσουμε...την είσοδο στα play off και την έξοδο στην Ευρώπη...
Αρε Άγγελε.. Αχ... Μονο αυτός μας σωζει.. Να σφίξει λιγάκι τα χαλινάρια, και να πειθαρχήσει την ομάδα. Χάβε φύγε χθές. Ας μπούμε εμείς καλύτερα στον πάγκο, πιο πολλά ξέρουμε. Εκεί μας έφτασες. Με τύπους σαν εσενα πώς να μην γινόμαστε "προπονητές"? Έχουμε φυτωριο σε λέω!

- kataramenos5
Τι ξέρεις κι εσύ.Δέν έχεις δίπλωμα στο Pro όπως οι άλλοι..ABOLEYTOI έγραψε:Εγώ κατάλαβα ότι έβγαλε τον Ελ Ζαρ γιατί ο Δάρλας έκανε πάρτι από την πλευρά του και έβγαλε δύο επιθέσεις πριν γίνει η αλλαγή. Βέβαια και ο Φωτάκης δεν κατάφερε να τον περιορίσει αφού τον έχασε στη φάση της ισοφάρισης.
Στην ισοφάριση, δεν υπάρχει δεξί μπάκ, ο Κοντρέρας τρέχει να καλύψει, ο Τσιρίλο ακολουθεί, αν και δεν υπάρχει λόγος, η ομάδα δέν έχει σέντερ μπάκ, τέσσερεις παίχτες του ατρόμητου είναι ελεύθεροι και μετά το πνίγουμε απο κόντρα στον αναστασάκο.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος rouki την Δευ 21 Μαρ 2011, 21:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ενας παιχτης που ειναι κινητικος και επικινδυνος κραταει το αντιπαλο μπακ πισω, αντιθετα ενας πιο αμυντικογενης (ας πουμε) του δινει χωρο και τον απελευθερωνει ετσι ωστε να προοωθειται πιο ανετα... Και το γκολ απο δεξια το φαγαμε! Γι αυτο δε νομιζω οτι χρειαζεται το οποιοδηποτε διπλωμα...
Ειρωνεία όμως ε;
Ο παίκτης που κοιμήθηκε στον αγώνα με την ΤΣΣΚ και φάγαμε το γκολ στο πέναλτυ, γιατί δεν ακολούθησε την εκτέλεση, έκανε το ίδιο χθες απλά στην επίθεση και υπέρ μας...
Ο παίκτης που κοιμήθηκε στον αγώνα με την ΤΣΣΚ και φάγαμε το γκολ στο πέναλτυ, γιατί δεν ακολούθησε την εκτέλεση, έκανε το ίδιο χθες απλά στην επίθεση και υπέρ μας...
- kataramenos5
Σωστα αρκεί όμως να μην ισχύει τοTetradje έγραψε:Ενας παιχτης που ειναι κινητικος και επικινδυνος κραταει το αντιπαλο μπακ πισω, αντιθετα ενας πιο αμυντικογενης (ας πουμε) του δινει χωρο και τον απελευθερωνει ετσι ωστε να προοωθειται πιο ανετα... Και το γκολ απο δεξια το φαγαμε! Γι αυτο δε νομιζω οτι χρειαζεται το οποιοδηποτε διπλωμα...
ABOLEYTOI έγραψε:ο Δάρλας έκανε πάρτι από την πλευρά του