ΑΕΚ - Π.Α.Ο.Κ. 2/3 21:00 conn-xΤV/ant1 Satellite
Re: ΑΕΚ - Π.Α.Ο.Κ. 2/3 21:00 conn-xΤV/ant1 Satellite
Μακάρι εγώ να φανώ τόσο απαισιόδοξος και να λέμε ότι δεν το είδα καλά το ματς...μακάρι...
Νίκη ή ισοπαλία με γκολ.Κάθε άλλο αποτέλεσμα θεωρείται τραγικό.
ειναι η πρωτη φορα που δεν εχω καθολου καλο προαισθημα ....δεν ξερω ρε γαμωτο....
αυριο δεν θα το δω το ματς....μακαρι οτι καλυτερο
αυριο δεν θα το δω το ματς....μακαρι οτι καλυτερο
Εγώ πάντως πιστεύω οτι ειναί πολύ καλό, το γεγονός οτι το πρώτο ματς γίνεται εκτός.
Αφού δεν θα χρειάζεται να τρέχουμε σαν τους τρέλους (όπως τρέχαμε στη Μόσχα)κυνηγώντάς ένα καλό αποτέλεσμα,μια και ειναί ξεκάθαρο οτι δεν υπάρχουν και πόλλες ανάσες.
Νομίζω οτι θα δούμε ένα ματς σαν αύτο στο Ζάγκρεπ.Καλή άμυνα και γρήγορες αντεπιθέσεις.
Κυνηγώντας περισσότερο το 0-1.Δεν μπορεί σε κάποια φάση θα κάτσει.
Αύριο ελπίζω και εύχομαι να πανυγηρίζουμε όλοι μαζι τη νίκη μας εναντίον της Αεκ.
ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!!
Αφού δεν θα χρειάζεται να τρέχουμε σαν τους τρέλους (όπως τρέχαμε στη Μόσχα)κυνηγώντάς ένα καλό αποτέλεσμα,μια και ειναί ξεκάθαρο οτι δεν υπάρχουν και πόλλες ανάσες.
Νομίζω οτι θα δούμε ένα ματς σαν αύτο στο Ζάγκρεπ.Καλή άμυνα και γρήγορες αντεπιθέσεις.
Κυνηγώντας περισσότερο το 0-1.Δεν μπορεί σε κάποια φάση θα κάτσει.

Αύριο ελπίζω και εύχομαι να πανυγηρίζουμε όλοι μαζι τη νίκη μας εναντίον της Αεκ.
ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!!

παικτες του ΠΑΟΚ κανονιστε να μην νικησετε αυτην την αστεια ομαδουλα που δεν εχει ουτε μια νικη στο 2011 στην εδρα της και εχει αυτον τον καραγκιοζακο προπονητη ( χειροτερος και απο χαβο ειναι )
ο ζλαταν θα σκοραρει
ΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ο ζλαταν θα σκοραρει
ΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
- sidpanos
στα λόγια θα μαμήσουμε την αεκ44
θα τους βάλουμε 3 γκολ
θα θα θα...
στην πράξη,έχουμε να βάλουμε γκολ εδω και αρκετά ματς...
έχουμε να κερδίσουμε το σιχαμένο σκουλήκι του νότου χροοοονια....
λόγια τέλος...δύσκολο ματς...αρκετά...
δώστε τα όλα...
υγ.κοντέ σταμάτα να σκοντάφτεις στα παπούτσια σου...τιμο σόρυ...
αλλά το πρώτο μου βιολί είναι ο κοντός..και απαιτώ σε κάτι τέτοια ματς να παίρνει την ομάδα στις πλάτες του...
θα τους βάλουμε 3 γκολ
θα θα θα...
δώστε τα όλα...
αλλά το πρώτο μου βιολί είναι ο κοντός..και απαιτώ σε κάτι τέτοια ματς να παίρνει την ομάδα στις πλάτες του...
sidpanos έγραψε:στα λόγια θα μαμήσουμε την αεκ44
θα τους βάλουμε 3 γκολ
θα θα θα...
δώστε τα όλα...
Καθολου σορυ φιλε, ΠΡΕΠΕΙ να ειναι ηγετης σε τετοια ματς. Ειπαμε τον στηριζω αλλα δεν ειμαι τυφλος. Οταν δεν παιζει καλα το λεω αλλα ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΡΑΞΙΜΟ οχι βλακειες περι 800 χιλιαδων, προδοσιας και αλλες μπουρδες
- Caballo Viejo
Δύσκολη μέρα η αυριανή. Θ' ακούσω το ματς από το ράδιο όπως κάνω σ' όλα τα δύσκολα.
Με τις ευχές όλων μας πέτα ψηλά αύριο Δικέφαλε!
Με τις ευχές όλων μας πέτα ψηλά αύριο Δικέφαλε!
Να το πούμε με άλλα λόγια μπας και νοιώσουν?
Κύπελλο
ΕΜΕΙΣ Ή ΕΜΕΙΣ!!!
Κύπελλο
ΕΜΕΙΣ Ή ΕΜΕΙΣ!!!
θεωρητικα το ματς μετα και την απουσια του βιερινια ειναι δυσκολο!
απο την αλλη εμεις εχουμε 23 γκολ στο πρωτασθλημα και η κουλα 37..
αν στηριχτουμε στα δεδομενα δε μενει χωρος για υπεραισιοδοξια..
ελπιζω να μας παει καλα το ματς να βγουνε κανα δυο καλες ενεργειες απο σαλπιγγιδη και κουτσια να πατησουν καλα στο γηπεδο..
και η απουσια του βιτολο εινα πολυ σημαντικη..στην ουσια το διδυμο που ηταν η καρδια του ΠΑΟΚ εχει να παιξει καιρο μαζι,αναφερομαι σε βιτολο γκαρσια...δεν υπαρχει το ιδιο πλεονεκτημα με τσουκ γκαρσια οσο τσαμπουκαλεμενος και να ειναι ο μικρος..
απο την αλλη εμεις εχουμε 23 γκολ στο πρωτασθλημα και η κουλα 37..
αν στηριχτουμε στα δεδομενα δε μενει χωρος για υπεραισιοδοξια..
ελπιζω να μας παει καλα το ματς να βγουνε κανα δυο καλες ενεργειες απο σαλπιγγιδη και κουτσια να πατησουν καλα στο γηπεδο..
και η απουσια του βιτολο εινα πολυ σημαντικη..στην ουσια το διδυμο που ηταν η καρδια του ΠΑΟΚ εχει να παιξει καιρο μαζι,αναφερομαι σε βιτολο γκαρσια...δεν υπαρχει το ιδιο πλεονεκτημα με τσουκ γκαρσια οσο τσαμπουκαλεμενος και να ειναι ο μικρος..
Μάγκες έχει στο youtube το γκολ που θα βάλουμε. Σπαθί σας λέω!
Από τ' αριστερά με ξέρω σέντρα σουτ. Δεν λέει όμως ποιος παίζει από τ' αριστερά.
[youtube]GKU_R27vIqI[/youtube]

Από τ' αριστερά με ξέρω σέντρα σουτ. Δεν λέει όμως ποιος παίζει από τ' αριστερά.
[youtube]GKU_R27vIqI[/youtube]

-
ετσι απο μια προδιαθεση....εγω αν ημουνα οπαδος του αεκ,δεν θα ανησυχουσα για το αυριανο ματσ.
και εγω θα ηθελα να μην ανυσηχουν για το ματς χαλαρους θα τους ηθελα παικτες και οπαδους της κιτρινιαρας......
αλλα τι κανει μια ασχημη εμφανιση και μια απεργια ....αν παιζαμε αμεσως μετα απο ΤΣΣΚΑ αλλα σχολια θα ειχαμε εδω
....δεν πειραζει ομως καλλιτερα να παμε ετσι με το μαχαιρι στα δοντια που λεει και ο γκαρσια ......
αλλα τι κανει μια ασχημη εμφανιση και μια απεργια ....αν παιζαμε αμεσως μετα απο ΤΣΣΚΑ αλλα σχολια θα ειχαμε εδω
....δεν πειραζει ομως καλλιτερα να παμε ετσι με το μαχαιρι στα δοντια που λεει και ο γκαρσια ......